![]() |
#121 |
Szara Eminencja
|
Dot.: Grudniowe różności - kosmetyki, lakiery, suplementy
baza art deco zużycie 20% -30% cięzko ocenić moge dać foto
ekstrakt z papai zsk nowy ekstrakt z ananasa zsk nowy Baikal Herbals, szampon do włosów, wzmacniający zużycie muszę zobaczyć wosk yanke candle white christmas, candy corn nowe moge zrobić odlewkę d- pantenolu , keratyny z zsk jesli znajdę pojemniczki które się nie wyleją ![]() jeśli jeszcze czegoś poszukujesz, a nie ma tego na wish to pisz może akurat mam w swoich czeluściach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Cześć daję znać, że wątek przeczytałam ale potrzebuję dnia do namysłu, jeżeli to nie problem. Pozdrawiam !
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
przepraszam, że nie odp, ale egzaminy miałam i przez pare dni byłam poza' światem internetów' ;P catrice ma taki naturalny brąz, dla blondynek chyba najbardziej idealny z wszystkich, które używałam. dla brunnetek też bd w sam raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
jeju.. ale jestem zamotana.. przepraszam, xle przeczytałam.. to tak: ja jestem teraz w domu rodzinnym, jutro wracam do Krk, więc porobię zdj i ocenię jak wypada ten braz z A.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Mi bardzo pasuję
![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
cos za olej migdałowy 60ml
szampon eco i pilniki i bloki do paznokci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Zapłaciłam za nią 89,99zł 12.03.2013 r., ma nie cały rok
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Mam kilka ofert i zobaczę, która najatrakcyjniejsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
pierwsze dwa (te ciemne) to catrice ostatni -brązowy to almay. porównując to almay jest taki stricte brązowy, o bardziej jasnym odcieniu
czakam na decyzję co do wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
hej
u mnie dokładka, więc może teraz coś wpadnie Ci w oko ![]() U Ciebie podobają mi się ozdoby do paznokci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Oj przepraszam, miałam napisać wczoraj ale coś mi najwyraźniej umkło
![]() Narazie się wstrzymam ale będę trzymać w pamięci twój wątek i zaglądać ![]() pozdrawiam
![]() |
#135 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
Hej, byłyśmy w trakcie dogadywania wymiany, chciałaś lakiery do paznokci a ja w sumie nie wiedziałam co chcę w zamian.
Podobają mi się: żel yves rocher, pachnidełko czerwone granaty, stewia, filtr do twarzy sunozon, i jeszcze spirulina. widziałabyś jakąś wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Szara Eminencja
|
o ten puder chodzi? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ietlajacy.html zostało go z 40% inglotowski widac zużycie, szamponu jest ponad 70 - 75%
faktycznie ciężko to przeliczyć.. hmm może jakoś tak podliczmy krem ziaja 16 zł keratyna połowa butelki 2 zł d pantenol 5 zł połowa butelki szampon 10 zł i puder inglotowski kosztował 50 zł essencowy ten co linka wkleiłam 16 zł odejmując od tych cen zużycie oczywiście, tylko nie wiem na który byś się zdecydowała wychodzi 33 zł bez pudru ile byś była wstanie oddać za to kawy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
widze u Ciebie dużo rzeczy, widxisz cos u mnie?
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
niestety
![]()
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie, bo ja u Ciebie znalazłam sporo rzeczy, głównie półprodukty do mazideł i suplementy ...
Edytowane przez majkatoja Czas edycji: 2014-01-23 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Powoli nad tym myślę, bo trochę się nazbierało
![]() Dam znać oczywiście, jakby co. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Szara Eminencja
|
nie ma problemu to dwie strony mają być zadowolone
![]() to tak inglota zostało 30% czyli 15 zł circusa 85% czyli 10 zł wynajduj bądź mów co ci się jeszcze podoba bo ja z chęcią bym całą kawę wzięła ![]() mam jeszcze nowy pełny hydrolat rumiankowy bułgarski z zsk nie wiem czy czegoś takiego poszukujesz Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2014-01-24 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Pytałaś u mnie o TT i mlecznego biovaxa
![]() Cetaphil Mocznik, masło shea Tabletki alga Tabletki spirulina Paletka do brwi może któraś pasta do zębów Jeśli TT i biovax to za mało na to (biovaxa może być już ciut mniej niż 4/5, sprawdzę), to z Twojego wisha znajdę jeszcze na pewno: -jakieś opcje szamponowe- mogę wypisać i ozdjęciować -jakieś pojedyncze ekstrakty- mogę wypisać i ozdjęciować -lakiery do paznokci- mogę wypisać i ozdjęciować -różne herbaty (ale nie nowe, sypane, stoją w hermetycznie zamykanych słoikach)- mogę wypisać, zdjęcia chyba nieszczególnie mają sens ![]() Jeśli miałabyś jakieś preferencje spośród tych rzeczy, to napisz proszę, żebym miała mniej roboty ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Zapomniałam że herbatki już mam nawet wypisane ![]() Kawa ziarnista otwarta niecałe 0,5kg Herbaty sypkie: łagodząca dolegliwości kobiece ok. 30g rooibos z mango i odrobiną różowego pieprzu ok. 50g rooibos z różnymi dodatkami, m. in. bławatek, płatki róży, różowy pieprz, mango- ok. 220g rooibos zielony (taki niefermentowany) z bławatkiem, 35g. rooibos miętowy, około 60g sencha wiśniowa, niecałe 30g zielona z różnymi dodatkami (np. bławatek, płatki róży) ok. 200g susz o takim bardzo zimowym zapachu, ok. 30g zielona „choinkowa słodycz” odrobina w paczuszce, tak na 2-3 parzenia Najzwyklejszy rooibos w torebkach, chyba koło 10, po ważeniu wszystkich sypanych na wadze już mi się straszliwie nie chciało policzyć ![]() Ziółka Herbapolu w torebkach: fiołek, nagietek, rumianek, krwawnik, koper włoski, dziurawiec, szałwia Herbata miętowa Tesco cała paczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki, nic nie wypatrzyłam
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Szara Eminencja
|
woski 6zł candy corn, white christmas chcesz oba ?
papaina jest nowa nie otwierana 7,4 teraz patrze, że tej bazy chyba jest mniej niż 20% ale wole powiedzieć mniej bo nie wiem gdzie tam jest dno baza art deco cena wyjsciowa 29,90 zostało jakieś 50% ciężko określić 15 zł mam hydrolat oczarowy jesli by cie interesował zostało go jakieś 30% 5 zł róż (ja go używałam jako bronzer) inglot 75 peeling ze skały wulkanicznej zuzycie 10% mogę zrobić odsypkę glinki białej porcelanowej hydrolizat keratyny oddam ci cały 4 zł hmm... żeli nie mam Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2014-01-26 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.