Podsumowanie roku. Jesteście zadowolone ? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-26, 22:32   #121
kasiekasiek
Zadomowienie

Dot.: Podsumowanie roku. Jesteście zadowolone ?

Zrozumiałam w końcu o co tyle hałasu wokół tej całej miłości. Pierwszy raz poczułam, że kocham.
Więc tak - jestem zadowolona.
kasiekasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 12:49   #122
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
Te dwa lata złych wydarzeń, nie tylko związanych z brakiem pracy tak mnie dobiły, że nie wierzę w to, że cokolwiek dobrego może mnie czekać. Może niektórzy po prostu tak mają, że mają do wszystkiego pecha...

Widzę, że podobnie się u nas dzieje. Nie mam już siły, odizolowałam się od ludzi, bo po prostu mi wstyd. Nie jest łatwo być życiowym nieudacznikiem.
Ja tak samo. Nie spotykam się z ludźmi, bo o czym mam mówić? Tłumaczyć się dlaczego porzuciłam teoretycznie wymarzoną pracę? A może po prostu jestem do kitu i nie podźwignęłam tego.
Moja matka oczywiście rzuca tekstem " a nie mówiłam?" i od razu człowiekowi lżej...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 12:55   #123
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Ja tak samo. Nie spotykam się z ludźmi, bo o czym mam mówić? Tłumaczyć się dlaczego porzuciłam teoretycznie wymarzoną pracę? A może po prostu jestem do kitu i nie podźwignęłam tego.
Moja matka oczywiście rzuca tekstem " a nie mówiłam?" i od razu człowiekowi lżej...
Mnie takimi tekstami raczy z kolei tata. Staram się unikać ludzi, szczególnie pracujących, bo czuję się przy nich jak margines społeczny. Za każdym razem odpowiadać "szukam pracy"? Bez sensu.

A można wiedzieć co to za wymarzona praca mniej więcej była? Ewentualnie dlaczego ją porzuciłaś?
Stary 2013-12-29, 13:02   #124
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez unperfect Pokaż wiadomość
mnie takimi tekstami raczy z kolei tata. Staram się unikać ludzi, szczególnie pracujących, bo czuję się przy nich jak margines społeczny. Za każdym razem odpowiadać "szukam pracy"? Bez sensu.

A można wiedzieć co to za wymarzona praca mniej więcej była? Ewentualnie dlaczego ją porzuciłaś?
pw
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 13:03   #125
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
pw
Ok, czekam
Stary 2013-12-29, 13:53   #126
Apelly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiekasiek Pokaż wiadomość
Zrozumiałam w końcu o co tyle hałasu wokół tej całej miłości. Pierwszy raz poczułam, że kocham.
Więc tak - jestem zadowolona.
Pięknie napisane To rzeczywiście musial być wspaniały rok
Apelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 14:03   #127
Laurelindorenan
Rozeznanie

Nie było tak źle, bez wielkich wzlotów i upadków Zaczęłam kolejne studia, zgodne z moimi zainteresowaniami, byłam w paru ciekawych miejscach i udało mi się wreszcie skończyć trudne i żmudne zadanie związane z moją pracą - a nie wierzyłam, że sobie z tym poradzę.

Na minus - parę znajomości dziwnie się potoczyło, niektórzy ludzie okazali się inni niż myślałam i zaczęli się zachowywać w sposób nieprzewidywalny, ale może to i lepiej, bo przynajmniej nie mam złudzeń. No i finansowo nie jest rewelacyjnie, ale może te studia dadzą mi dodatkową możliwość zarobkowania. Życie uczuciowo-związkowe nadal nie istnieje, ale z drugiej strony dzięki temu nie ma się co psuć i rozwalać

Edytowane przez Laurelindorenan
Czas edycji: 2013-12-29 o 18:54
Laurelindorenan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 14:17   #128
juli_jka
now or never

nie powinnam narzekać
skończyłam studia
wakacje miałam w wymarzonym miejscu
wyprowadziłam się z miejsca gdzie tak strasznie długo mieszkałam i było mi tam już źle

ale nadal jednak czegoś brakuje
Stary 2013-12-29, 14:32   #129
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

jestem bardzo zadowolona
założyłam firmę, byłam na moich wymarzonych wakacjach, zaręczyłam się, kupiliśmy dom
ten rok był wyjątkowo udany
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 18:37   #130
change
Zadomowienie

2013

mimo pewnych plusów oceniam jednak negatywnie... główną porażką była bardzo niefajnie i burzliwie zakończona relacja z kimś kogo bardzo kochałam i bardzo mi na nim zależało, a po czasie wiadomość, że się z kimś związał. Rok towarzysko był baaardzo słaby, posypały się mimochodem nawiązane relacje i bardzo czesto musiałam się raczyć serialami i długim snem, żeby to jakoś znieść. Ogólnie nie ominęła mnie depresja, ale zaczęłam terapie wiec mam nadzieje, że w końcu pozbieram się do kupy...

plusem były dwie przeprowadzki najpierw wynajmowałam pokój z drugą osobą a potem udało mi się trafić na super mieszkanie.
wysiłek włożony w prace i troche szczescia zaowocował swietna prestizowa pracą, dzieki ktorej przezylam dwie super przygody (w tym wyjazd sluzbowy za granice) i dobrym zarobkiem, dzieki ktoremu przez ten czas utrzymywalam sie w koncu sama, jednak umowe miałam na czas okreslony i teraz szukam nastepnej, choć startuje zupełnie z innego pułapu niż wcześniej, wiec przy odrobinie silnej woli powinno się udać...
w odroznieniu do zycia pryatnego w pracy nawiazalam mnostwo nowych znajomosci i odpoczatku czulam sie tam jak w domu...

udało mi sie tez zaczac badania hormonalne w szpitalu

na szczescie wszyscy bliscy byli w miare zdrowi i poprawily mi sie relacje z siostra.

2014
- schudnąć w końcu i doprowadzić się do porządku czyli regularnie cwiczyć i nie opychać się jedzeniem, ogolnie dbać o wygląd
- znaleźć nową pracę
- zaakceptować swoje singielstwo
- aktywnie spedzać czas
- chodzić na terapie i nauczyć się kontaktu z ludzmi
- polubić siebie
- dokończyć egzamin na prawo jazdy
- zapisać się na wolontariat
- więcej spotykać się i rozmawiać ze znajomymi
- mieć kogoś bliskiego
- czuć się atrakcyjnie
- wyjechać w ładne miejsce
- odnalezc pasje
- wiecej sie usmiechać
- odwiedzić panią ze szpitala
- dokonczyć badania
- poprawić kwestie duchowe czyli chodzić do Kosciola i sie modlić
chciałabym przyszły rok lepiej podsumować...

I) 10 kg
II) 10 kg
change jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 08:20   #131
izus1990
Zadomowienie

Jestem zadowolona z roku i z siebie. Udowodniłam sobie, że można studiować 2 kierunki i jeszcze do tego pracować dorywczo. Kosztowało mnie to dużo samozaparcia i dyscypliny ale było warto. Wakacje, pomimo stresującej pracy nad morzem zaliczam w ogólnym rachunku na plus. Bałtyk jest piękny! Zaniedbałam trochę moją koleżankę i to jest zdecydowany minus. Dbałam o włosy, postawiłam na oleje i w końcu mi urosły! Przeczytałam około 30 książek. Pod koniec roku zmobilizowałam się i jeździłam na rowerku przez 2 miesiące. Żałuję, że przez cały rok nie przysiadłam do nauki niemieckiego. Obiecuję to sobie już od kilku lat.
Ogólnie rok udany. Zdecydowanie nie marnowałam czasu. Wychodzi na to, że pomimo tego, że wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i marudzę, że na nic nie mam czasu to najlepiej się odnajduję w takim swoim tempie życia.

http://ecofuturewomen.blogspot.com/
izus1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-31, 08:49   #132
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Jestem zadowolona, aczkolwiek w 2013 podjęłam jak dotychczas najważniejszą decyzję w moim życiu, w związku z czym w 2014 roku będę mieć masę nauki, stresu, obowiązków i będzie mnie to kosztować dużo pieniędzy, aż czasem pukam się w głowę i myślę "co ty kur..., robisz?", ale wiem, że jak przetrwam ten 2014, zrobię to, co do mnie należy, to będzie to duży krok w stronę lepszego życia dla mnie.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 09:09   #133
izus1990
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;44358111]Jestem zadowolona, aczkolwiek w 2013 podjęłam jak dotychczas najważniejszą decyzję w moim życiu, w związku z czym w 2014 roku będę mieć masę nauki, stresu, obowiązków i będzie mnie to kosztować dużo pieniędzy, aż czasem pukam się w głowę i myślę "co ty kur..., robisz?", ale wiem, że jak przetrwam ten 2014, zrobię to, co do mnie należy, to będzie to duży krok w stronę lepszego życia dla mnie.[/QUOTE]

Podpisuję sobie pod tym tekstem. Jakbym czytała swoje słowa. Też podjęłam taką decyzję tyle, że w 2012r. i nie żałuję. Powodzenia

http://ecofuturewomen.blogspot.com/
izus1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 10:18   #134
emeczka
Wtajemniczenie

to był zły rok. Zaczął się źle i mam nadzieję że jakoś dotrwam do końca miałam spore problemy zdrowotne, rzutowały na resztę mojego życia. Mam też kryzys jeśli chodzi o moją pracę. Od 2014 roku oczekuję, że będzie kompletnym przeciwieństwem poprzednika. Chcę jutro rozpocząć nowy, dobry etap życia.

(...)

staraj się kobito bo samo nic z nieba nie spadnie. wierność męża też.
emeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 10:22   #135
201803290936
Konto usunięte

Rok kończy się zgrzytem, bo dostałam pod choinkę kolczyki, ledwo założyłam, jeden się zgubił (bardzo delikatne zapięcie zrobili, albo było wadliwe). Mam trochę żal do TŻ, że (nie pierwszy raz), ktoś mu wcisnął coś, co okazało się być badziewne. A tekst "to tylko rzecz" nie przekonuje tak do końca. Wiem, wiem, zdrowie ważniejsze, ale i tak przykro stracić prezent w ten sposób.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 10:25   #136
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Rok kończy się zgrzytem, bo dostałam pod choinkę kolczyki, ledwo założyłam, jeden się zgubił (bardzo delikatne zapięcie zrobili, albo było wadliwe). Mam trochę żal do TŻ, że (nie pierwszy raz), ktoś mu wcisnął coś, co okazało się być badziewne. A tekst "to tylko rzecz" nie przekonuje tak do końca. Wiem, wiem, zdrowie ważniejsze, ale i tak przykro stracić prezent w ten sposób.
pocieszę Cię, u mnie na sylwestrze pojawi się osoba, której na dłuższą metę nie trawię i działa na mnie jak płachta na byka

a tak poza tym, to rok 2013 był całkiem fajny, lubię lata z nieparzystą datą
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 14:36   #137
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
pocieszę Cię, u mnie na sylwestrze pojawi się osoba, której na dłuższą metę nie trawię i działa na mnie jak płachta na byka

a tak poza tym, to rok 2013 był całkiem fajny, lubię lata z nieparzystą datą
Pocieszyłam się kupieniem sobie rzutem na taśmę nowego telefonu komórkowego (weszłam coś oglądać w necie, jakoś tak zeszło na telefony i zanim się obejrzałam, złożyłam zamówienie "odbiór w godzinę). Właśnie go podłączam i już widzę, że się polubimy.

Poza tym zjem dzisiaj z dwie super ostre papryczki piri-piri. Wybiję bakterie na nowy rok.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-31, 21:17   #138
madamealeksandra
Przyczajenie

a ja jestem bardzo zadowolona z roku 2013. spełniło się wszystko o czym marzyłam przez 2012 rok.
dostałam się na studia, wyjechałam z domu, zamieszkałam z miłością życia. mieliśmy wspaniały rok razem. byłam na wspaniałych koncertach. usamodzielniłam się i nie jest wcale źle. mieszkam 700km od domu i spełiam marzenia. [ od niedawna sama bo mnie moja miłość zostawiła- taki jets jedynie minus tego podsumowania] a tak to idelanie wręcz!

życzę każdej z Was, żeby 2014 rok był wspaniały! żebyście zmieniły swoje życia na lepsze, żeby było tak jak sobie wymarzyłyście. żeby przepełniało Was szczęście i miłość!
madamealeksandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 00:48   #139
Amambada
Wtajemniczenie

Chyba najbardziej zakręcony rok jaki pamiętam.
2013 dał mi cholernie w kość.
Początek roku to nieustanne jazdy z ex + montaż mojego pierwszego filmu. Dalej też jazdy z ex i w dodatku przygotowania do koncertu dyplomowego. Później rozstanie z ex, wyprowadzka od niego, koncert dyplomowy, najbardziej ekstremalna sesja w moim życiu i romansowanie - wszystko na kupie. Później kilka fajnych projektów, impreza życia, pisanie pracy dyplomowej, obrona, nowe studia... Dalej przygoda z Amatorem Babeczek, bo dzisiaj inaczej tego nie można nazwać niestety. No i wisienka na torcie - rozpoczęcie kursu na prawo jazdy, który przerwało wylądowanie w szpitalu z powodu stresu i jak się okazało nadciśnienia Kurs dokończyłam, teorię zdałam, latania po lekarzach końca nie widać...
Amator Babeczek dostał porządnego kopa w cztery litery, a ja postanowiłam zakopać się w łóżku na jakiś czas, bo i tak nie mam siły zupełnie na nic. Znowu zaczęłam chorować - średnio co dwa tygodnie... Zasmarkana byłam na genialnym szkoleniu dekoracji tortów w stylu angielskim i na genialnym koncercie. Działo się...

Całkiem niedawno wyrwał mnie z zasmarkanego letargu Kubuś (nie chodzi o soczek)... Co będzie dalej - o tym w Nowym Roku

Szybkie podsumowanie
życie prywatne: katastrofa
życie zawodowe: pasmo sukcesów

Pozdrawiam bardzo (nie)zrównoważony rok 2013
Amambada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 01:43   #140
LoveMessages
Zakorzenienie

+ zareczyny
+ slub
+ zamieszkanie na Atlantyku
+ szlifowanie ang

- brak pracy
- za malo aktywnosci ruchowej I intelektualnej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
LoveMessages jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 08:05   #141
Voytkova
Zadomowienie

Moje życie prywatne w tym roku legło a gruzach.Dowiedzialam sie o zdradach jeszcze meza.Potem były myśli co zrobic,ratować czy poddać sie.W końcu złożyłam pozew.Rozprawa pewnie na wiosnę.
W zyciu zawodowym jest niezle.Dobrze zarabiam,jestem w stanie utrzymać siebie i dziecko.
Mam nadzieje ze 2014 bedzie duuuzo lepszy.
Voytkova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 09:09   #142
Michiru
Zakorzenienie

ja jestem ogólnie zadowolona z ubiegłego roku

zakończyłam pewien etap w życiu. rozstałam się z kim, z kim byłam 6,5 roku, z kim byłam zaręczona. to nic, że straciłam od tego momentu kilku znajomych i sporo kasy, której już nie odzyskam. od tego momentu nabrałam wiatru w żagle. od maja jestem w nowym związku i jest coraz lepiej. naprawdę doceniłam związek z kimś, w kim nie tylko jestem zakochana, ale kogo lubię i szanuję i komu ufam. i dostaję tyle ile daję. bezcenne ha, i spełniłąm swoje marzenie: byłąm na koncercie Beyonce w pracy też w porządku. choć przydałoby się wyplewić chwasty i może jakaś podwyżka??

na minus niestety to, że poroniłam, a tata wziął stronę mojego byłego i praktycznie ze mną nie rozmawia. jakbym nie wiadomo co zrobiła

nie mam planów na ten rok. nauczyłam się, że można je sobie w 4 litery wsadzić, więc przestałam marnować na nie czas i energię.

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2014-01-01 o 09:10
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 09:12   #143
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

ja jestem w miarę zadowolona z ubiegłego roku, chociaż nic spektakularnego się nie wydarzyło Dumna jestem w tego, że byłam wytrwała w swoim postanowieniu i cały rok regularnie chodziłam na siłownię i/lub ćwiczyłam w domu, dzięki czemu schudłam kilka kilogramów + wyrobiłam sobie kondycję + ujędrniłam i wyrzeźbiłam ciało

plany na 2014:
-dalsze ćwiczenia i kolejne kilogramy w dół
-organizacja ślubu
-koncentracja na rozwoju zawodowym
Stary 2014-01-01, 09:27   #144
Kreciola
Raczkowanie

W życiu każdego człowieka są lepsze i gorsze dni, lepsze i gorsze lata.
Tak było też i w moim przypadku:
- w lutym dowiedziałam się, że moja Babcia jest bardzo poważnie chora
- zawaliłam sesję zimową, ale wyszłam z tego obronną ręką
- szczęśliwie mieszkam (już będzie we wrześniu) drugi rok jak mieszkam w swoim mieszkaniu
- mój dom rodzinny dzięki Bogu nie ucierpiał w żadnych kataklizmach wywołanych pogodą
- musiałam z przyczyn nie ode mnie zależnych przełożyć obronę, ale szczęśliwie się obroniłam we wrześniu
- jedyne co się nadal nie zmieniło, to to, że ciągle jestem sama ( nie mam chłopaka, z ludźmi różnie mi się układa)
- umarło dużo ludzi, których dość dobrze znałam
- ale było też dużo małżeństw w parafii.
A postanowienia na Nowy Rok mam, ale to nie w tym wątku o tym piszę.
Pozdrawiam !
Kreciola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 09:54   #145
ellish
Zakorzenienie

u mnie to byl najgorszy rok z 31 wczesniejszych.
Boje sie kolejnego.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez LoveMessages Pokaż wiadomość
+ zareczyny
+ slub
+ zamieszkanie na Atlantyku
+ szlifowanie ang

.
zazdroszcze...
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 11:27   #146
Tataraczka
Rozeznanie

Ogólnie miniony rok oceniam na minus. Nie mogłam znaleźć pracy i musiałam wyprowadzić się z ukochanego miasta z powrotem do rodzinnej miejscowości, której nienawidzę. tutaj tez długo szukałam i udało mi się załapać do czegoś bardzo męczącego i nierozwojowego, więc i to niedługo zakończę. Nie był to też dobry rok pod względem finansowym dla całej mojej rodziny. Również zdrowie trochę mi podupadło, ale jest szansa że będzie lepiej.

Moje plany na 2014 rok:
- przy pomocy lekarzy schudnąć 40 kg
- bardziej dbać o siebie
- znaleźć pracę w zawodzie w stolicy
- zarobić na drugie, zaoczne studia
- założyć aparat na zęby
Stary 2014-01-01, 13:28   #147
winklepicker
Wtajemniczenie

To był bardzo dziwny rok dla mnie. Ciężko mi powiedzieć czy był bardziej dobry czy zły, ale po ostatnich latach, które były okropne, mogę śmiało powiedzieć, że coś się ruszyło i dużo mnie to kosztowało, zwłaszcza nerwów, ale jestem zadowolona. Przede wszystkim ciągle się coś działo, ale chciałam żeby tak właśnie było. Spełniło mi się dużo marzeń i to mnie napędza na przyszły rok, bo przestałam się bać zmian i potrafiłam walczyć o swoje. Przeprowadzałam się cztery razy, postawiłam wszystko na jedną kartę i nie wiem jeszcze co dalej. Ale nauczyłam się myśleć pozytywnie, naprawdę zmieniłam się przez ten rok i nawet jeśli końcówka roku była dla mnie przygnębiająca to nie żałuję nawet dosyć kiepskich wyborów, bo przez to stałam się silniejsza. I po raz pierwszy w życiu nie boję się robić planów na ten rok, bo te poprzednie spełniłam w większości. Oby mi tylko ten optymizm nie minął.

Wierzę w Sekret.
16.06 ćwiczę 2/100
winklepicker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 15:28   #148
withi_as
Zakorzenienie

Rok 2013 zaczął się bardzo źle - w lutym w wypadku motocyklowym zginął mój znajomy i największy przyjaciel mojego brata. Zaczęło się życie 'tu i teraz', przestałam planować, zaczęłam żyć szybko i intensywnie, tak, jakby i moje życie miało się następnego dnia skończyć, tylko dlatego, że ktoś pijany z odebranym prawem do jazdy, wsiądzie do samochodu i pojedzie po pizze ... zabijając przy tym niewinnego, młodego człowieka.

Pierwsza część roku 2013 była fatalna.
Na plus zaliczę drugą połowę minionego roku. W czerwcu zaliczyłam wszystkie egzaminy, miałam niezwykle stresujące ale i piękne praktyki, zarówno uczelniane jak i indywidualne - najlepiej wspominam moją ulubioną salę porodową. Wiem, że studiuję to, co chcę w przyszłości robić.

-całe wakacje kojarzą mi się z rowerem - łącznie udało mi się wyjeździć 1300km po Warszawie
- udało mi się godzić studia dzienne z dorywczą pracą, co sprawiło że byłam z siebie niezwykle dumna - pracować nie musiałam, a chciałam i czułam taką potrzebę, a przy tym poznałam wspaniałą rodzinę
- obejrzałam dokładnie 100 filmów
- jeżeli chodzi o sprawy rodzinne - w końcu wszystko się układa, rodzice zaczęli budowę wymarzonego domu, wszyscy są zdrowi. W domu bywam rzadko, ale relacje z rodzicami mam bardzo dobre
- w końcu zabrałam się za leczenie mojej cery na bardzo, bardzo poważnie - kuracja antybiotykiem i opieka wspaniałej dr dermatolog sprawiły, że obecnie jestem posiadaczką prawie (prawie no ) ładnej cery
- odkryłam cudowny zespół BASTILLE i udało mi się być na ich koncercie w warszawskie Stodole
- wzięłam udział w pierwszym w Polsce biegu COLOUR RUN
- w mojej garderobie 80% ubrań to sukienki - nie wyobrażam sobie bez nich życia
- koniec roku to wieczne imprezy i litry alkoholu, ale ...
- jestem w końcu szczęśliwie i naprawdę zakochana - okazało się, że moja miłość od trzech lat była tak blisko mnie ... a ja miałam zamknięte oczy i nie widziałam tych wszystkich starań, aż do czasu ... Musiał się w moim życiu pojawić ktoś, kto mi to uświadomił. Wiele, naprawdę wiele małych zbiegów okoliczności. Uwierzyłam, że wszystko w życiu dzieje się po coś.

Rok 2013 zaczął się fatalnie, a skończył cudownie.
Wydaje mi się, że z garstką moich najbliższych przyjaciół, z kochającą i wspierającą rodziną oraz z moim cudownym Mężczyzną, rok 2014 będzie jeszcze lepszy, a już na pewno równie cudowny jak wczorajszy Sylwester <3

I tego samego Wam życzę

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2014-01-02 o 12:38
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 15:29   #149
201607111040
Konto usunięte

Rok 2013 był do Nic mi się nie udawało, w całej mojej rodzinie były same problemy. Dobrze że się skończył
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 18:46   #150
Famke_
Rozeznanie

Nie, nie jestem zadowolona. Mogę nawet zaryzykować stwierdzeniem, iż był to najgorszy rok w moim życiu. Obfitował w wiele zmian, trudnych decyzji i wydarzeń, na które w większości nie miałam wpływu.
Famke_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości