Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-16, 11:33   #121
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
mi to powiedział kadrowy wiec raczej wie co mówi

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

adi poszedł spac ...nocke musi nadrobić ...na 13;30 do lekarza z nim idę ....seba ma pierwsza drzemke po nocy wiec pewnie zaraz wstanie...tż na budowie a ja gotuje i sprztam bo cóż innego mogłabym robić ale coś zaczyna i mnie spanie łamać
Dzieki Moja dyrka sie w takich sprawach slabo orientuje wiec wierze Twojemu kadrowemu. Ale fajnie, to wroce do pracy od stycznia 2015 Albo od nowego semestru w zaleznosci jak bedzie z kasa...

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
No ja jeszcze jedno planuje wiec nie szkoda. Poza tym sa to najczesciej ubranka podostawane. Sama bym tyle nie kupiła, Spokojnie starczyły by 2 bluzy i 2 pary spodni.
Jak ktos planuje wiosenne dziecko to nie sprzedawalabym na razie kombinezonow, bo plany magą nie wyjść.

Ostatnio weszłam na staraczki sie przeraziłam. Ja można przez pół roku seksić sie bez zabezpieczenia i nie zajść w ciaze, Dla mnie to jakies niemozliwe
Mozna, mozna... Nam udalo sie w 9 cyklu staran mimo ze u mnie i u TZ wszystko w porzadku. Byly testy owu, monitoring, stymulacja owulacji wiec zazwyczaj 2 jaja czekajace na biala armie i nic. Jak zaszlam w ciaze oboje nie moglismy uwierzyc mimo ze testy i usg pokazywaly wyraznie ze sie udalo. Dopiero jak zobaczylam serduszko na usg to dotarlo do nas ze jednak sie udalo...
Stary 2014-01-16, 11:33   #122
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja już miałam czasem dość jej gadania, niby była miła, ale co chwilę mówiła, że nerwowo je, że płacze ciągle, że nie umie sie zając sobą, a nie to co Wojtuś i Rozalka, przychodzą do niej i bawią się same (faktycznie porównać 2 miesięczne niemowlę do 3i 8 letniego dziecka ). I że ona mi wspólczuje jak ja jestem z nim sama w domu, i czy aby napewno TŻ obiad ma naszykowany.
wspolczuje
patologia jakas

Cytat:
No ja jeszcze jedno planuje wiec nie szkoda. Poza tym sa to najczesciej ubranka podostawane. Sama bym tyle nie kupiła, Spokojnie starczyły by 2 bluzy i 2 pary spodni.
Jak ktos planuje wiosenne dziecko to nie sprzedawalabym na razie kombinezonow, bo plany magą nie wyjść.

Ostatnio weszłam na staraczki sie przeraziłam. Ja można przez pół roku seksić sie bez zabezpieczenia i nie zajść w ciaze, Dla mnie to jakies niemozliwe

my sie staralismy poltora roku
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:36   #123
marysia_258
Zadomowienie

Hej
Maly jojczy od rana
Mimo tego ze jest zimno i niezbyt przyjemnie to chyba wpakuje go w wozek i wyjde chociaz na pare minut.

Widzialyscie te misie w DD TVN?
Zakochalam sie w nich
https://www.facebook.com/ekomisie?fr...omisie?fref=ts

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:36   #124
pszczoua
Zakorzenienie

Szybkie pytanko mam bo zaraz na zakupy jade (tylko czekam az T wroci). Czym moge zageszczac swoje mleczko na noc? Kleik kukurydziany bylby ok? No i jaki smok do tego? Mam butelki Avent Natural. 3 bedzie ok? Dodam ze jeszcze nie chce zageszczac ale chcialabym sie juz w to zaopatrzyc
Stary 2014-01-16, 11:38   #125
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Szybkie pytanko mam bo zaraz na zakupy jade (tylko czekam az T wroci). Czym moge zageszczac swoje mleczko na noc? Kleik kukurydziany bylby ok? No i jaki smok do tego? Mam butelki Avent Natural. 3 bedzie ok? Dodam ze jeszcze nie chce zageszczac ale chcialabym sie juz w to zaopatrzyc
Ja dodawałam kleik ryżowy. Jeśli dasz niewiele to ten smoczek będzie ok
Stary 2014-01-16, 11:41   #126
sylwia1986sz
Zadomowienie

Witam w nowym wątku o pięknym tytule

U nas bez zmian... Padam ze zmęczenia, w dodatku @ dostałam i nie mam siły ;(
Jak dużo śpią Wasze dzieci? Bo moja Emi:
21-24 (3h)
2-4 (2h)
5-6:30 (1,5h)

czyli w nocy 6,5h, z czego ja prześpię 5h i zdecydowanie jest to dla mnie za mało
w dzień 2 drzemki po 45min i jedna dłuższa 1h max 2h razem ze spacerkiem, gdy nie wybudzi się po powrocie.
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:44   #127
LaLoca
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

Ponieważ na tapecie temat słoizków to zapytam ile wytrzymają takie zapasteryzowane słoiczki domowej roboty? Zastanawiam się jak duże zapasy zrobić.

Możecie polecić jakiś parowar, garczek do gotowania na parze. Już dawno miałam kupić, ale jakoś tak... teraz jest dobry moment
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 11:46   #128
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Witam się nowym wątku!

U nas noce bez zmian,mój łobuz po prostu nie spi

tassia no chałka odpada, bo to ciasto drożdżowe na jajkach i mleku. A z owoców to poki co jem tylko jabłka, wg zaleceń tej dietetyczki.
Mamy w przyszłym tyg. wizytę u alergologa i do tej pory chce się trzymać tej diety bo poki co Jaskowi nic nowego nie wyszło
pewnie niebawem będę próbować z nowymi produktami

i jak się czujesz przed powrotem do pracy??
szczerze ci wspolczuje
bo wiem co to ograniczenia, a jeszcze takie!

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
To już tassia pisała że ser żółty we Włoszech jest jednym z pierwszych skladników.. mnie to już nic nie zdziwi w temacie.

Pytanko jak w CV wpisać umowe do dnia porodu tj do 22.08 i później co ? urlop wychowawczy ? a jak neichce się przyznawac że mam dziecko małe bo chyba nie musze?? tzn na początku bo później przy wypelnianiu dokumentów i tak wyjdzie?

jako ze mam na swoim koncie prace w hr i jako ze sama rozne rzeczy robilam w zyciu bym nie wpadla zeby sie nad tym.zastanawiac
cv to nie jest dokument ktory skalda sie przed zusem tylko przed pracodawca
ja w cv wpisuje nawet prace na czarno, a macierzynski czy wychowawczy wlozylabym w czas pracy z jakiej mialam umowe i juz
a kogo to obchodzi z jakich swiadczen korzystam w trakcie zatrudnienia?

nikt nie.ma prawa tego sprawdzac i nikogo to nie obchodzi w trakcie rekrutacji

[/RIGHT]
Stary 2014-01-16, 12:05   #129
sylwia1986sz
Zadomowienie

Aha, jeszcze chciałam Was o coś zapytać. Przez tydzień wprowadzałam ziemniaka i było ok. Wczoraj podałam marchew i po pierwsze Emi nie chce, a po drugie kupa fatalna... już 3 x plastelina i sama marchew, a w środku czarne niteczki. Właśnie od czego te niteczki? Bo pisałyście już o tym ale nie pamiętam... Dzisiaj robię przerwę.
sylwia1986sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:08   #130
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam avent classic 3 i przechodzi
kupilam kleik ryzowy i kukurydziany
ryzowy zrobil z pupy beton i giga zatwardzenie
kukurydziany napewno zadzial tak samodlatego ja zakupie holle jaglana

[/RIGHT]
Stary 2014-01-16, 12:11   #131
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia1986sz Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku o pięknym tytule

U nas bez zmian... Padam ze zmęczenia, w dodatku @ dostałam i nie mam siły ;(
Jak dużo śpią Wasze dzieci? Bo moja Emi:
21-24 (3h)
2-4 (2h)
5-6:30 (1,5h)

czyli w nocy 6,5h, z czego ja prześpię 5h i zdecydowanie jest to dla mnie za mało
w dzień 2 drzemki po 45min i jedna dłuższa 1h max 2h razem ze spacerkiem, gdy nie wybudzi się po powrocie.
Adaś w nocy przeważnie śpi od ok 22 do ok 6 rano. W dzień śpi nierugularnie i drzemki krótkie. Nie wiem co mam zrobić, by w dzień dłużej spał za jednym razem a za to rzadziej.
Stary 2014-01-16, 12:22   #132
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Ja mam jaglaną. Smoczek Avent classik trójprzepływowy i karmie na stopniu drugim.Ale ja mam też mleko AR ktore jest gestsze od zwykłego
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:27   #133
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
dałam jedzenie bo musze cos podać bo młody trochę za mało przybierał i w ciagu dnia nie wiem czemu, ale nie mam mleka od 8-16 prawie młody nic nie je, a cycki puste... wszystko sie poprzestawiało
na pocztaku dawałam mu kleik ryzowy do mleka raz dziennie, ale ma zaparacia, a tu duzo piszecie ze jablka dobre na zaparcia...
ale chyba zrezygnuje z tej akcji jak ma mi dziecko pluc jedzeniem
mozesz sprobowac zaamiast kleiku ryżowego dać kukurydziany, on mniej zapiera.
ja bym na Twoim miejscu sie nie poddawała z tym jabłkiem, to normalne ze sobie nie radzi, próbuj codziennie po pare łyżeczek w końcu załapie.

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:28   #134
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Ja dodawałam kleik ryżowy. Jeśli dasz niewiele to ten smoczek będzie ok
Dzięki
Cytat:
ja mam avent classic 3 i przechodzi
kupilam kleik ryzowy i kukurydziany
ryzowy zrobil z pupy beton i giga zatwardzenie
kukurydziany napewno zadzial tak samodlatego ja zakupie holle jaglana

Cytat:
Ja mam jaglaną. Smoczek Avent classik trójprzepływowy i karmie na stopniu drugim.Ale ja mam też mleko AR ktore jest gestsze od zwykłego
Hmm a kasza jaglana może być użyta jako zagęszczenie mojego mleczka? Będzie przepływać przez smoka? Chodzi wam o coś takiego? :
http://allegro.pl/avent-natural-smoc...822287262.html

O tutaj znalazłam 3m+ regulowany wypływ:
http://www.philips.pl/c/avent-karmie...scf655_27/prd/

Edytowane przez pszczoua
Czas edycji: 2014-01-16 o 12:31
pszczoua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:30   #135
policzanka
Wtajemniczenie

Dziewczyny Lila odziedziczyła pare zabawek po bratanku.Te ktore się dało wyparzyłam pozostale przetarłam sciereczką.Zabawki te przelezały nieuzywane około 2 lat.Czy jest szansa zeby przez te 2 lata jakies organizmy przetrwały w tych zabawkach?Pamiętam ze bratanek miał lamblie..chyba marne sznase co?
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 12:32   #136
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Ponieważ na tapecie temat słoizków to zapytam ile wytrzymają takie zapasteryzowane słoiczki domowej roboty? Zastanawiam się jak duże zapasy zrobić.

Możecie polecić jakiś parowar, garczek do gotowania na parze. Już dawno miałam kupić, ale jakoś tak... teraz jest dobry moment
Ja mam z Zelmera o taki i jestem bardzo zadowolona

Moje dziecko wszystko, dosłownie wszystko bierze do buzi. Wszystko co jest w okolicy łapie i bach do buzi. Najbardziej czyjeś palce ściśnie rączką i do buzi. A jak się jej weźmie to płacz. Najlepsze są palce Dawida
Stary 2014-01-16, 12:39   #137
pszczoua
Zakorzenienie

Poczytałam o tej kaszy jaglanej tutaj:
http://green mama.pl/195-holle-kaszka-jaglana-.html (między green a mama usunąć spację) i jestem przekonana o słuszności jej zakupu Pytanie tylko czy nie będzie zapychać i ile jej dodać do mleczka, żeby przepłynęła przez smoka

Co do parowaru ja chyba zakupię garnuszek do gotowania na parze. Na allegro są już za 30-40 zł, a dzisiaj będę w Auchan i w gazetce jest jakaś promocja - garnki na wagę sprzedają, może akurat wygrzebie taki

Edytowane przez pszczoua
Czas edycji: 2014-01-16 o 12:40
pszczoua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:42   #138
karolson
Zakorzenienie

Tassia ale ale jaki mi kaza przyniesc swiadectwo pracy a napewno karza w korporacji to bedzie ze oklamalam, a wiem ze w bankach chca takiego potwierdzenia w postaci wszystkich swiadectw pracy.
Stary 2014-01-16, 12:45   #139
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny Lila odziedziczyła pare zabawek po bratanku.Te ktore się dało wyparzyłam pozostale przetarłam sciereczką.Zabawki te przelezały nieuzywane około 2 lat.Czy jest szansa zeby przez te 2 lata jakies organizmy przetrwały w tych zabawkach?Pamiętam ze bratanek miał lamblie..chyba marne sznase co?
Szczerze?Tych co się nie dało wyparzyc bym nie dała dziecku,mogą tam być pleśnie,jakieś,grzyby,zar azki.Witam się z Helenka w 15tym tygodniu

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-01-16, 12:45   #140
karolson
Zakorzenienie

Pszczoua kupilam w Auchan garnek emoliowany na wage do wyparzania Filipa butelek i juz go rdza pobiera wiec niepolecam.
Juz wiem dlaczego Filip niechcial pic soku Hipp soczysta marchewka.. jest poprostu niedobry taka goryczka go czuc
Stary 2014-01-16, 12:50   #141
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
E tam wstyd od razu. Ja tez nie wiedziałam każdego dnia sie czegoś człowiek uczy na wizażu

a no to racja

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Witamy się z rana. Noc w miarę oki -jak zwykle jedna pobudka na jedzenie o.3.30 i spanko do 7. Gdyby jeszcze zlikwidować to prężenie w próbach puszczenia bączka to byłoby naprawdę super.

marysiu
doczytałam o badaniu oczek Bartoszka . Też bym złożyła skargę i znając mnie od razu na miejscu bym zjechała doktorkę od góry do dołu

Oj bardzo jestem zadowolona . Ruch i do tego kontakt z ludźmi
Czekam jeszcze na ten śnieg tzn. niech spadnie i zniknie i wyciągam rower i kijki do nordic. W 2011 jeździłam codziennie 20km to tego 1-2 razy tyg. basen i nordic walking+ dieta i uzyskałam fantastyczną sylwetkę. Tylko teraz żeby to osiągnąć chyba będę musiała wstawać codziennie o 5tej rano

rusałko Najwięcej fotek mam na telefonie. Dziś pozrzucam i wstawię. Ale w wątku bo w klubie coś mi to słabo wychodzi .

też jestem/byłam 'roweroholiczka', codziennie poruszałam sie po mieście rowerem i czesto robiłam dłuższe przejażdżki. Brakuje mi tego a mój ukochany rower stoi i sie kurzy

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
jak w ciagu dnia dajesz i warzywko i owoc to tylko nie dodawaj jednoczesnie dwoch smaków...
w sensie wiele osob robi tak ok 12 obiadek - warzywka
ok 17 podwieczorek -owoce
a ja bym conajmniej 4 dni podawała jedna rzecz zeby miec pewnosc ze nie uczula

PYTANIE
dałam dzis Mackowi jabłko z okazji skończonych 4 miesięcy
ale on nie umie połykac???
smakuje mu... mietoli to w buzi i wylatuje ze slina????
i co teraz???
mam czas., moge sprobowac kolejny raz za tydzien, potem za miesiac....ale on mi wyglada na niejadka...zwazywszy na to, ze urodzil sie jako jedno z wiekszych dzieci na forum, a jest jednym z mniejszych

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

co to 19/100 dbz???
brawo za skończone 4 miesiace
próbuj próbuj. czemu miałabys podac mu dopiero za tydzień?

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
matall Ty już 64 ważysz

Co do pracy to macierzyński kończy mi się dzisiaj, powinnam iść do pracy jutro ale jest wolne Nieźle zaczynam Tak więc idę w sobotę i to pewnie też nie na długo, bo w Operze od dziś do niedzieli jest Międzynarodowy Konkurs Choreograficzny. A w niedzielę Gala więc też wolne Ale na odpoczynek nie liczę, bo muszę zrobić choreografię i ćwiczyć z dziewczynką ze szkoły na mój dyplom. Z tym też są niezłe jaja i przeszkody ale nie będę was zanudzać
jakie przeszkody ?

Stary 2014-01-16, 12:50   #142
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Pszczoua kupilam w Auchan garnek emoliowany na wage do wyparzania Filipa butelek i juz go rdza pobiera wiec niepolecam.
Juz wiem dlaczego Filip niechcial pic soku Hipp soczysta marchewka.. jest poprostu niedobry taka goryczka go czuc
Dzieki za info Przyda sie
Stary 2014-01-16, 12:53   #143
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
To, moze przejdz na trzecia faze. Jest już niej bialka, sa inne rzeczy.Jak utrwalisz to sobie mozesz wrocic do drugiej.Tak zdrowiej na pewno

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

A tłuszczu żadnego nie?Bo te obiadki to powinny

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Nie, ryż można spokojnie.Przeciez kaszki i kleiki ryzowe sa dość popularne.Ja mam ryz w ziemniaku z cukinia

nie ma chyba mozna samemu dodać

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Ja już miałam czasem dość jej gadania, niby była miła, ale co chwilę mówiła, że nerwowo je, że płacze ciągle, że nie umie sie zając sobą, a nie to co Wojtuś i Rozalka, przychodzą do niej i bawią się same (faktycznie porównać 2 miesięczne niemowlę do 3i 8 letniego dziecka ). I że ona mi wspólczuje jak ja jestem z nim sama w domu, i czy aby napewno TŻ obiad ma naszykowany.
oho tez sie niegdys nasłuchałam podobnego bełkotu, czy ja w ogole gotuje w domu itp.. ;]

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Szczerze?Tych co się nie dało wyparzyc bym nie dała dziecku,mogą tam być pleśnie,jakieś,grzyby,zar azki.Witam się z Helenka w 15tym tygodniu

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 12:56   #144
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Unhappy Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Dzięki

Hmm a kasza jaglana może być użyta jako zagęszczenie mojego mleczka? Będzie przepływać przez smoka? Chodzi wam o coś takiego? :
http://allegro.pl/avent-natural-smoc...822287262.html

O tutaj znalazłam 3m+ regulowany wypływ:
http://www.philips.pl/c/avent-karmie...scf655_27/prd/
Nie wiem jak z twoim mlekiem, bo ja mm karmie.

Co do smoczka mam ten z drugiego linka tylko w wersji clasik.Jaglana u mnie nie zapiera, kupy sa ciut gestsze jednak
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:56   #145
bojatoja
Zakorzenienie

O i ja się witam w nowym wątku

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Zaraz Was nadrobię, tylko coś zjem bo mój żołądek się odzywa
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:58   #146
misia332
Zakorzenienie

TŻ przyniósł zapas słoiczków z Holle tych po 4 miesiącu, jest w nich np. jabłko z borówką, banan z czereśnią, a znów zupka jarzynowa jest po 6. Po 4 jest również z mięskiem.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:58   #147
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak z twoim mlekiem, bo ja mm karmie.

Co do smoczka mam ten z drugiego linka tylko w wersji clasik.Jaglana u mnie nie zapiera, kupy sa ciut gestsze jednak
Dzięki to już wszystko wiem
Stary 2014-01-16, 12:59   #148
misia332
Zakorzenienie

http://gb.holle.ch/en_GB/our-products/organic-jars

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:01   #149
rusałka_1
Zakorzenienie

Wysłałam moich chłopców na spacer, a ja musze posprzątać i zmontować jakiś obiad

Cytat:
Pełna obaw i stresu.
na pewno swietnie ci pójdzie! juz nie mogę sie doczekać jakieś twoich nowych zdjęc ze spektakli

Cytat:
szczerze ci wspolczuje
bo wiem co to ograniczenia, a jeszcze takie!
.
dzieki. mam chwile zwątpnienia ,ale wiem ze to przejściowe a Jasiek na tym korzysta, więc motywacja jest ogromna

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:04   #150
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ przyniósł zapas słoiczków z Holle tych po 4 miesiącu, jest w nich np. jabłko z borówką, banan z czereśnią, a znów zupka jarzynowa jest po 6. Po 4 jest również z mięskiem.
że z mięskiem to jestem zaskoczona

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Antek od rana ulewa taką wodą , wodnistą śliną nie wiem czemu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości