![]() |
#121 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Kto zaczyna? ;)
melduje cwiczenia:
-2min twister -40 min hh -80 brzuszkow -130 przysiadow -95 nozyce pozniome /95 pionowe -3 min 20 sek krzeselko - 2 min 50 sek plank (ledwo) ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() wiec zdrowka zycze ! co do biegania to dla mnie jest za ostre powietrze jeszcze i od razu za gardlo łapie wiec moze zaczekaj do wiosny
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
4-5 razy w tygodniu chodzę na siłownie i wtedy będę biegać na bieżni. Faktycznie trochę tego dużo, ale jestem ciekawa efektów po mel b i przysiadach. Dziś zrobię sobie zdjęcia i zmierzę sie, a za miesiąc dam Wam znać co z tego wyszło
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- "Przestań się obwiniać. Nie załamuj rąk i nie podawaj się porażkami. Nie czekaj, aż coś samo się wydarzy i odmieni Twój los. Weź się w garść i wykreuj swój dzień. Wykreuj siebie!" Yeaah! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja Mel B uwielbiam na pośladki. Już po tygodniu są widoczne efekty.
A bieganie to tylko na dworze ![]()
![]() |
![]() |
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- co na sniadanko mialyscie? ja 2 kanapki a pozniej wypilam moja ulubiona kawe (260kcal) co do obiadu to nie mam pomyslu ,sa jeszcze pierogi ,ale nie chce ich jesc bo strasznie ciezko sie czulam po nich .Moze kasza gryczana z jajkiem sadzonym.. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- ps a jak u was z piciem wody?pijecie 1,5 l?ja czasami nie moge zdazyc tyle az wypic ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie zwykłej wody, głowa mnie po niej boli xd jestem człowiekiem herbata
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaka herbate pijesz? slodzona?
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Zielona sama, resztę słodze łyżkę, tylko, że u mnie kwestia schudniecia to koniec z jedzeniem po nocy i powrót do biegania, znam mój organizm i wiem, że picie wody i herbaty bez cukru nic mi nie dadzą, bo nie dam rady tak na stale, więc po jakimś czasie by mi to wróciło
![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co tam jadlas dzis?
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Mój cellulit jest dobry kolega i nawet zwykle kremy eveline na niego działają Hahaha
Nalesniki, bo już mam dość jedzenia dwóch kanapek rano, szczególnie, że potem dopiero po 18 mogę coś zjeść
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do kanapek to mi chyba nigdy nie zbrzydna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ja rano zjadłam dwie kanapki z twarozkiem, szynka i ogórkiem+ 2 jajka, a na obiad rybka i dziś z ziemniakami. A co do wody to coraz lepiej, ale i rak za mało. Nie chce mi sie :| ja cellulitu praktycznie nie mam, ale mam rozstępy na wewnętrznej części ud, bo tak szybko przytyłam ;|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- I wczoraj jak pisałam zrobiłam pierwszy raz te boczki z tiffany i nie zmęczyłem sie za bardzo, ale jak dziś wstawiłam to myślałam, ze umrę, nie mogłam wstać, myślałam, że mnie nerki bolą, a mam takie zakwasy, ze nawet mowy nie ma, żebym dziś poswiczyla. MASAKRA Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
też raz próbowałam boczki z tiff, ale kolejny dzień mocno mnie zniechęcił, też masakra
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Ja czekam na wiosne , bede jezdzila rowerem ok 20 km to na mnie dziala bo sie wypoce
![]() ![]() chcialabym juz byc chuda i miescic sie w spodnie ,ktore byly na mnie dobre 2 lata temu ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- zrobilam wlasnie 3 min planku walczylam straaasznie ![]()
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Od jutra zacznę chyba już te wyzwanie. Chciałabym przez ten cały miesiąc trzymać dietę no i wykonywać wszystkie cwiczenia co w planie, ale zobaczymy. Poszukam jeszcze innych wyzwań.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do plank to zaczelam od minuty powinnam dojsc do 4min 20 sek ,ale watpie bo juz dzisiaj ledwo wytrzymalam 3 .. strasznie nie chce mi sie cwiczyc dzis.. do domu wroce ok 21 ej a tu tyle przysiadow,brzuszkow itd.. na obiadek zjadlam : pol woreczka kaszy gryczanej,miesko,kapustka godzine po tym wypilam kawe inke na trawienie i przynajmniej poszlam do toalety.. ![]() dobra ta kasza ! ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- krzeselko zrobione- 3 min 30 sek -to tez byla walka ![]()
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
abs http://m.youtube.com/watch?v=wyRaOUbibG0 Cardio http://m.youtube.com/watch?v=GHNmlszz7kg Pośladki http://m.youtube.com/watch?v=0qqLvHnwTqM Ja ćwiczę to jak na obecną chwilę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Wow! 3 min planku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- ![]() 3 min ale powinnam dojsc do 4.20 ale chyba dluzej nie dam rady ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- co macie na obiadek? u mnie sa kulki ryzowe , pojecia nie mam ile moga miec kalorii,ale zawsze czulam sie po nich tak ciezko ,wiec nie wiem ile moge zjesc ,moze 2 zjem...
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj tylko Mel na tyłek. Widzę efekty i jestem baaaardzo zadowolona
![]() Dziś póki co kawka, na śniadanie pewnie dwie kanapki z twarożkiem, a przynajmniej taki mam plan ![]() Biegać mi się chce, ale w taką pogodę to się rozłożę. Zreszta wyjeżdzam za pare dni i tam biegać nie będę, a ja nie lubię tak zaczynać i robić długą przerwę, więc dopiero po powrocie będę i liczę, że do tego czasu już się pogoda wyklaruje. Póki co czekają mnie 3 miesiące stresów, to moja waga powinna sama spadać w dół; d
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
strasznie mi sie dzisiaj nic nie chce ..
zrobilam 130 przysiadow reszte zrobie potem ,hula hop moze odpuszcze.. pyszny obiadek mialam te kulki ryzowe sa przepyszne ![]() a zjadlam dzis jedno male ciasteczko zoltek bo bylam u znajomej i tak namawiala,zenie moglam odmowic ,a nie chcialam zeby wszyscy wiedzieli,ze sie odchudzam wiec zjadlam ![]()
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
jednak ruszylam tylek i pocwiczylam troszke:
- 5 min twister -30 min hh -3 min 30 sek krzeselko ( ![]() ![]() -140 przysiadow -90 brzuszkow -20 min skalpel ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ja chce zrzucić brzuch, chudość jest nieestetyczna moim zdaniem
![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
no,wiadome,ze nie jakies wystajace kosci
![]() ![]() ps kto mi poleci jakis ciekawy film dramat? ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- co jadlas dzisiaj?
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Rybę na obiad z ziemniakami, ale u mnie obiady są raz w tygodniu, więc bez tragedii. A teraz siedzę i wcinam gorzką czekoladę zapijając yerbą, bo czeka mnie dużo nauki..
Dołączam do pytania Darii o kulki ryżowe ![]()
![]() |
![]() |
#147 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
5 min twister -30 min hh -3 min 30 sek krzeselko ( ![]() ![]() -140 przysiadow -90 brzuszkow -20 min skalpel ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- co do tych kulek ryzowych jest to ryz z kapustka w bulce tartej ![]() jutro pokaze na zdj jak to wyglada ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Jak sie to robi??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Piankai, od lat na to pytanie mogę odpowiedzieć jednym słowem- kanapki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Witam. Mogę się dołączyć? Próbuję się zebrać do odchudzania od początku lutego i jakoś ciężko mi to idzie.
![]() Obecnie ważę 70 kg przy 167 cm, a docelowo chcę schudnąć do 55 kg. Wcześniej próbowałam maksymalnie ograniczać jedzenie, ale potem i tak wracałam do początkowej wagi. ![]() Teraz chcę uregulować jakoś te posiłki i jeść więcej warzyw. Ale największy problem mam z motywacją do ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.