![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dotyk
Jak facetowi zależy, to choćby skały sr*ły, a ściany pękały, to znajdzie czas by się z dziewczyną spotkać - jakoś tak to szło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4548234 8]Weź nie pierdziel głupot, że ty czasu nie masz w Dzień Kobiet bo jakby ci facet serio zależało to tak byś ułożył swoją naukę/pracę by wygospodarować jej te 2 godziny swojego cennego czasu. Szukasz wymówki żeby się z nią nie spotkać bo dziewczyna pewnie będzie oczekiwać kwiatka, którego nie kupisz bo nie lubisz (
![]() ![]() dokładnie tak ![]() jakby facet, który się podobno o mnie stara, w dzień kobiet nie wygospodarował ani godziny i rzuciłby tylko suchym 'wszystkiego najlepszego' w smsie, to bym sobie z nim spokój dała. ciężko będzie miała z tobą ta dziewczyna. o ile jej cierpliwości nie braknie. a rodzice to wg mnie tylko wymówka.. moi rodzice są dość specyficznym małżeństwem, w życiu chyba nie widziałam żeby razem oglądali jakiś romantyczny film i trzymali się przy tym za ręce, tata często wyjeżdżał i pracował za granicą itp., ale to nie znaczy że ja mam być taka sama. może im to odpowiadało, mi nie. i przecież nie powiem teraz tżtowi "ej sorry, nie będziemy oglądać tego filmu razem, bo u mnie w domu się tak nie robi". skoro widzisz, że wzorce które masz w domu są złe (a chyba to widzisz?), to je zmień, a nie traktuj całe życie jak wymówkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, na jej miejscu, bym się zwyczajnie popłakała chyba z przykrości w ten dzień kobiet, jakby jedynym na co Cie stać, był sms "wszystkiego najlepszego" A no i nawet bez: :-* bo to przecież zbyt intymne. To chociaż jeszcze dziś leć i wyślij ładną kartkę, dojdzie na dzień kobiet akurat. No ale pewnie nie, bo to :zbyt intymne, nie znam adresu, nie mam czasu, kartka za drogo kosztuje, nie wiem co mam napisać- A, nie no- sa takie z nadrukiem, tylko trzeba sie podpisać, ale pewnie też cos wymyślisz żeby nie, bo to zbyt nachalne, parawie jak obmacanie. ![]() Weź sobie przyswój, ze to właśnie budowanie intymności, tworzy związek. NIE MA związku bez intymności- wtedy jest koleżeństwo. Dlatego raczej nie dotyka się, całuje, przytula koleżanek, a osobę z którą chcielibyśmy związku: owszem. Nie każdy dotyk to obmacywanie. Na pewno nie jest nim dotkniecie ręki, talii, czy danie całusa w policzek albo zaoferowanie ramienia kobiecie . Tak, można chodzić pod rękę, jak na starych filmach- żadne obmacywanie a już sygnał , choć nadal w miarę neutralny. Nie powiedzieć dziewczynie "ładnie wyglądasz" ... ![]() dziewczyna sie postarała, narobiła pewnie przed spotkaniem jak koń żeby uzyskać jak najlepszy efekt dla Ciebie trwoniąc na to czas, siły i pieniądze (moze specjalnie kupiła ta sukienkę) a Ty nawet nie raczysz pokazać ze doceniasz i jakoś za te staranie podzękować. Bo tak, to "ładnei wygladasz" to rodzaj podziękowania za te starania, chęci i często koszta.. Jakby Cię te 2 słowa cokolwiek kosztowały. Weź teraz siądź na tyłku i pomyśl, jak jej się musiało przykro zrobić w duchu. Możesz dalej sobie tłumaczyć ze Ci rodzina zrobiła to czy tamto. Ale skoro Twoja mama i babcia mówiły Ci ze dobrze wyglądasz, to zaplecze do puszczenia tego w świat masz. Ty po prostu nie chcesz. Taka sknera emocjonalna z Ciebie po prostu. Az mi się żal tej dziewczyny zrobiło normalnie.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2014-03-07 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Nie mam czasu w Dzień Kobiet i koniec. Zamierzam robić oryginalne badania naukowe, czyli nie nauka do egzaminu, nie koło naukowe, nie pierdoły, tylko zamierzam otrzymywać wyniki, których jeszcze nikt wcześniej nie otrzymał.
Takie coś wymaga maksymalnego skupienia, a u mnie działa tylko jak poświęcam na dane zagadnienie (np. wyprowadzenie jakiegoś nowego wzoru) cały dzień ciurkiem. Inaczej nic dobrego nie przychodzi mi do głowy, nie jestem w stanie wyprodukować rezultatów. W związku z tym nie da się poświęcić "dwóch godzinek". Nie chodzi o to, że mi nie zależy. Zależy mi. Szaleję za nią ![]() Skończmy wreszcie temat spotkania w Dzień Kobiet, bo tego spotkania nie będzie. Zresztą ona też powiedziała, że mamy się spotkać w przyszłym tygodniu, a Dzień Kobiet jest w tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po raz kolejny ponawiam pytanie: co zamierzasz zrobić na kolejnych spotkaniach, aby pokazać jej, że Ci zależy? Dotkniesz ją kolanem i łokciem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;45482876]No dobra odpuszczam temat dnia kobiet bo trochę brak mi słów.
Po raz kolejny ponawiam pytanie: co zamierzasz zrobić na kolejnych spotkaniach, aby pokazać jej, że Ci zależy? Dotkniesz ją kolanem i łokciem?[/QUOTE] Najlepiej by było jakby znów nie miał czasu i nie przyszedł na randkę. Im szybciej dziewczyna załapie z jakim typem ma doczynienia, tym lepiej dla niej. Randkowiczu, pewne problemy załatwia się nie szukajac dziewczyny, tylko pana/pani za drzwiami z plakietką: "psycholog". Zamawia się tam cykl "randek" i dopiero jak się je przerobi i otrzyma diagnozę pozytywnego odbycia terapii, to się do ludzi ze sobą wychodzi.
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
tak czytam, coraz bardziej oczom nie wierzę... i w sumie to mi bardzo szkoda tej dziewczyny
![]() oby od kogoś innego dostała kwiaty na dzień kobiet i jakiś komplement, to może wtedy już nie będzie tracić czasu na autora. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Randkowiczu, strzeliłeś sobie w kolano nie pochwalając jej wyglądu. Przeciętna dziewczyna nie śmiga na spotkania z bylekim w sukience (zwłaszcza w marcu), więc przyjmij do wiadomości, że ubrała się tak by ci się podobać. Musiało być jej bardzo smutno, że nie wysiliłeś się na komplement. Następnym razem pochwal jej ubiór, perfumy, cokolwiek. I nie szukaj wymówek w swoim wychowaniu.
Może jak na następnej randce będziesz przepuszczał ją w drzwiach albo będzie szła przed tobą to spróbujesz musnąć jej plecy lub ramię? To niezobowiązujący i naturalny gest, który chyba nawet ty nie porownalbys do wkladania reki pod bluzkę ![]()
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ech, zachowanie egoistyczne i burackie (nie dam kwiatka, nie mam czasu, bleble). Prawie się ślinisz na jej widok, ale słówkiem nie piśniesz, żeby co, żeby jej się przypadkiem miło nie zrobiło? Bo będziesz wtedy na przegranej pozycji? Randki to nie wojna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, darujcie sobie. Tu już wszystko zostało powiedziane. Jak nie dotarło- trudno.
Autor to najwyraźniej egocentryczny dupek, który prowadzi tak niezmiernie ważne i pochłaniające badania (buahahaha), że nie może nawet wysłać głupiej kartki. Tylko dziewczyny żal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45482540]Jak facetowi zależy, to choćby skały sr*ły, a ściany pękały, to znajdzie czas by się z dziewczyną spotkać - jakoś tak to szło ![]() dokładnie ![]() Autorze wiesz, że bardzo ją rozczarujesz jeśli nie zdobędziesz sie na żaden miły gest w ten dzień ? Bądź facetem a nie....... ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4548282 4]Wygodna wymówka. Zależy ci na jej obecności i posiadania kogoś do wyjścia. Bo tak się nie zachowuje facet, któremu zależy. Daj dziewczynie spokój, znajdzie sobie innego, który będzie traktował ją tak, jak na to zasługuje. Tak tak, badania akurat w weekend. W inne dni się nie dało. Yhym.[/QUOTE] Nie wierze ze nawet wieczorem nie znalazlaby pol godziny dla niej. Podjechac do niej, dac kwiatka czy czekoladę i przejść sie na spacer ![]() ![]()
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2014-03-07 o 14:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Aż się prosi żeby wkleić tu pewien obrazek z kwejka
![]() http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...png?1394127521
![]() |
#134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Te, naukowiec, nie boisz się, że taką fajną dziewczynę ktoś ci z przed nosa ukradnie? --- Nie rozumiem jak można usiłować podrywania dziewczyny poprzez trącanie ramieniem, łokciem czy kolanem. Poczułam się jak dziwka, bo takie sytuacje w zatłoczonym busie to norma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4548549 1]Dokładnie
![]() Te, naukowiec, nie boisz się, że taką fajną dziewczynę ktoś ci z przed nosa ukradnie? --- Nie rozumiem jak można usiłować podrywania dziewczyny poprzez trącanie ramieniem, łokciem czy kolanem. Poczułam się jak dziwka, bo takie sytuacje w zatłoczonym busie to norma ![]() To nic mój tż pod stołem mnie podrywał ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Ej, to jest nie do ogarnięcia umysłem, taki ktoś naprawdę może istnieć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale naukowiec nie lubi kwiatów więc ona nie dostanie ![]() Kij w to, że może ona lubi i ciągle na nie czeka, taki nieistotny szczegół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45485999]Ej, to jest nie do ogarnięcia umysłem, taki ktoś naprawdę może istnieć?
![]() Mi jest go prawie szkoda, bo z takimi poglądami i zaangażowaniem najprawdopodobniej nigdy nikogo nie znajdzie. "Jestem poważnym człowiekiem", no błagam. Jeżeli nie rozumiesz autorze po co kobiecie kupuje się kwiatka to chociaż raz wydaj 5 zeta, podaruj jej wiechcia i przyglądaj się jej reakcji. Wtedy się dowiesz. Zwlekasz, a wraz z kolejną randką maleje prawdopodobieństwo, że ona będzie twoja. Nie smuć się więc kiedy pewnego dnia okaże się, że kolejnej randki juz nie będzie, bo znajdzie się inny facet. Cmoknij ją w policzek na pozegnanie, a jezeli choć trochę cie lubi nie będzie mogla przestać o tobie myśleć, daj jej czekoladę na kolejnym spotkaniu i powiedz, że to spóźniony drobiazg na dzień kobiet, pokaż że ci zależy.
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4548549 1]Poczułam się jak dziwka, bo takie sytuacje w zatłoczonym busie to norma
![]() You made my day. ![]() Pomysł z pocztą kwiatową świetny. Ja nigdy nie dostałam w ten sposób kwiatów, jednak mam nadzieję, że może kiedyś dostanę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Tak w ogóle to piszesz, ze za nią szalejesz, a w ogóle tego nie widać po Twoim nastawieniu do sytuacji.
Teraz mi, tak jak innym, robi się żal tej dziewczyny z którą się spotykasz bo się pewnie na Tobie zawiedzie. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I tyle... Może postaw na szczerość, skoro brak Ci odwagi w działaniu. A przy następnym spotkaniu, nie rzucaj "cześć", tylko od razu przygarnij dziewczynę do siebie i szczerze przytul. Nawet delikatny całus w czoło, będzie bardzo ok. Wejdzie naturalnie i zobaczysz jak dziewczyna rozkwitnie ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Autor pewnie napisze, że to zbyt intymneee....
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do poczty kwiatowej, też mi się marzy cały czas żeby kiedyś otworzyć drzwi a tam taka niespodzianka ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=carlorossi;45487468]Jak on '
![]() /QUOTE] Dlatego proponuje postawić na szczerość i napisać wprost a nie rysować emoty ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4548620 8]Ale naukowiec nie lubi kwiatów więc ona nie dostanie
![]() Kij w to, że może ona lubi i ciągle na nie czeka, taki nieistotny szczegół ![]() biedna, sukienkę dla niego ubrała a go nawet na kwiatka i czekoladki dla niej niee stać ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
sentimental animal
|
Ten pomysł z pocztą kwiatową jest naprawdę dobry, skoro rzeczywiście jesteś aż tak zapracowany
![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie rozumiem, jak trzeba być zapracowanym, żeby nie znaleźć godziny na wyjście na miasto na jakiś obiad albo kolację...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.