|
|
#121 |
|
koci świat
|
Dot.: Happy Marzec- Hollister, Forever21, Zara, mgiełki, biżu i coś jeszcze;)
a który cię kochana interesuje ???dam dam i w końcu ci to mydełko bym wysłała
![]() mi się podoba czarna torba kuferek ale pewnie nie będziesz chciała takiej wymiany ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:12 ---------- uuu kochana jestem z ciebie dumna ostro się wzięłaś za siebie z super efektem - gratuluję aaa rurki dresowe też mam - i kocham je ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- hehe na prawdę już nic nie kitram ale który ty chcesz over ??? |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za chustkę w flamingi i dresy?
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1396977671
ale pewnie nie będziesz chciała jej oddać za spodnie
|
#124 |
|
koci świat
|
myślę myślę
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- kochana to tylko propozycje i negocjacje ![]() a zaczęłam zanim dowiedziałam się które chcesz tej jednej to nawet nie mam wystawionej w wątku była specjalnie dla Wizażanki wynaleziona |
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za:
9. Nowa z metką kopertówka mieszcząca A4- doczepiany długi pasek w komplecie. 10 chusta w kratę H&M- tym razem chodzona, stan bdb
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Irko, ja chciałam się jeszcze upewnić- rozmawiamy o dresach Unisono czy o welurowym dresie Triumpha?
Na metce Unisono nie ma rozmiaru, a na stronie rozmiar określono jako uniwersalny. Mogę Ci podać wymiary: pas 29cmx2, biodra 46cmx2, długość 90cm (to nie są spodnie dla wysokiej dziewczyny). A Twój wątek jest w ogóle baaaardzo atrakcyjny, koszule Mango widziałam, piękne są, ale praktycznie nie noszę wzorów, szczególnie drobniutkich. A powiedz mi jeszcze, czy marynarka Stradi to tkanina, czy dzianina?
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Irko, niestety już więcej nie mam z Unisono na wymianę.
I jeśli nosisz M, to odradzam, bo to w mojej ocenie XS/S. Rozciągają się, ale nie bardzo mocno, ja sama noszę S, czasami S/M, mam inne S-ki z Unisono, takie bardziej baggy, i są dobre,a te są ewidentnie za małe. To spodnie na dziewczynę o bardzo szczupłych nogach i najlepiej bez bioder
|
#128 |
|
koci świat
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam boczki plus brzuszek i jeszcze do tego biodra, więc na mnie było jeszcze gorzej
W każdym razie jak na S-kę to maleństwo. Faktycznie, one chyba do figury Sylwki są stworzone. Pozdrawiam i do zobaczenia
|
#130 |
|
koci świat
|
za wszystko
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
A za kopertówkę i peeling oraz masło z Avonu z kosmetycznego co byś chciała? Ja dałam coś od siebie chłopakowi na jego wymianę, więc myślę, że mi odstapi coś od siebie
Poza wątkiem mam jeszcze piankę oczyszczającą Vichy 50 g nową.
|
#132 |
|
koci świat
|
oj tam oj tam właśnie że jest
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
jestem chętna na tą sukienkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1394053246 , czy chciałabyś za nią tą nową maskarę Lancome która Ci się podobała?
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: - koszula mgiełka Bershka z ćwiekami - granatowa w kwiaty, klasyczny krój, kieszonka na piersi, stan idealny r. M, ale w biuście ok. 46 więc na S - chustę we flamingi Reserved - chabrową marynarkę Stradi |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Otóż tak jakbyś zgadła, moje biodra obecnie niestety nie mieszczą się w tunikę. To znaczy mieszczą się, ale... brak mi swobody ruchu. Obwód i pasie i w biodrach ma około 50cmx2, ale dobrze wygląda, jak jest luźna- u mnie niebezpiecznie zbliża się do opięcia. Mnie się niezmiennie chabrowa marynarka Stradivariusa podoba, ale tak dumam jeszcze nad mgiełką Bershka z ćwiekami, ale z kolei do mgiełki chciałabym coś dobrać, a w wątku nie widzę już nic. Pomyśl, co byś chciała mi oddać, może tym razem się uda
|
#139 |
|
koci świat
|
baggy polecą do Touchmeiamfamous
tak balsam mam jeszcze jeden ![]() kurka to tak jest z tymi wymianami że ci na jedną rzecz się wszyscy uprą i nie wiadomo co robić ja w pewnym momencie to baggy już chciałam wycofać z wymian
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Długość przodu od ramienia 87cm, tył jest dłuższy , więc spoko, ale najkrótsze są boki. Od pachy w dół wychodzi mi około 57cm.
Masz tu zdjęcie, jak wygląda do skórzanych spodni. Metaliczny sweter masz w wątku Ale tak mi się podobał, że kupiłam już podobny...Wiesz co, może najpierw daj mi znać, czy długość i materiał Ci odpowiada, a potem ewentualnie będę kombinować, co by tu dobrać do Bershki, bo nie ukrywam, że to nóweczka, z zimowej kolekcji, więc chciałabym za nią kapkę więcej niż jedną koszulę A, materiał to jest cienka, nierozciągliwa,lejąca się satyna, prawie bez połysku.
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam według ostatnich pomiarów najwyżej 160 cm wzrostu
Rękawy nie są rozszerzane,tylko po prostu luźne. Całość nie jest zwężana w talii i w talii jest tyle samo co w biodrach. Pod szyją jest lamówka, z tego samego materiału, co całość, a pod lamówką dekolt w łezkę (nieduży, można spokojnie iść z nim do pracy). A, zapomniałam, ta satyna nie jest sztywna, ale spływa po ciele, i raczej z nim współpracuje, niż podkreśla fałdki. To pomierz się spokojnie i daj mi znać. A ja tak sobie myślę, czy utopię się w spódnicy w jaskółki? Podasz mi szerokość w pasie i długość z przodu?
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Znam niestety to zjawisko kurczenia się i rozpleniania wszerz
To pomierz mi, proszę, jutro w wolnej chwili spódnicę i koszulę w biuście. Jeśli ma 47 cm pod pachami, to powinnam się zmieścić. A w razie gdyby spódnica miałaby być gigantyczna, to czy masz gdzieś jeszcze fotę wspomnianego granatowego overu od Sylwki?
|
#145 |
|
koci świat
|
---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- noż kurka własnie w żadnej się nie widzę ![]() na pewno zakryte plecy i przed kolano no i żeby tuszowała brzuch - cobym mogła na weselichu podjeść bez wciągania brzucha
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1394051459 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1395349646 ? Pozdrawiam!
|
#147 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No nie żartuj
![]() rano miałam chwilkę przy kompie to odpowiedziałam tym osobom, u których nic nie znalazłam. Ty i TMIAMF macie sporo interesujących ciuszków - muszę to przemyśleć. Szkoda, że w weekend nabyłam sobie wiosenną torbę, bo ta Twoja żółta już dawno mi się podobała na pewno jeszcze dam znać |
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za
5 marynarka kobaltowa Stradivarius r S, stan bdb, dokładnie ta ze zdjecia. 6,7 Nowiutka koszula-mgiełka Mango r. S ( ok. 46 cm w biuście) kieszonka na piersi. |
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, nie szkodzi
Mylanki się zdarzają
|
|
|
|
#150 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
możemy się umówić (po starej znajomości) że masz bezwzględny priorytet. Tylko proszę o cierpliwość, wiesz... Święta za pasem a ja ze wszystkim w lesie, jak to mówią
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

ostro się wzięłaś za siebie z super efektem - gratuluję 

W każdym razie jak na S-kę to maleństwo.