|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WIOSNA w marcowej kosmetyczce ^^ :)
Niestety nic
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, mi by się przydał jeszcze:
NOXZEMA Krem głęboko oczyszczający ale ten krem pod oczy Avene też bardzo chciałam wypróbowac. Kurcze, zależy mi na Revlonie,Avene i Noxzema -> zgodzisz się?
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
mi bardzo puchną nogi w kostkach i wolę się jednak nie męczyć w botkach
nie jest to kwestia długości stopyButy kosztowały ponad 600zł, więc nie oddam ich za kilka kosmetyków Dziękuję |
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ale chodziło mi raczej czy nie chcesz sobie czegoś do tego dobrać?
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
Spodni zara chwilowo nie mam, bo siostra pożyczyła na wyjście.
wymiary sinsay: szerokość pas ( max naciągnięte) 2 x 42 cm pas bez rozciągania: 2 x 33 cm długość : 83 cm długość mierzona z tyłu: 89 cm |
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi czy tusz do rzęs, ten nowy, ma folię ochronną jeszcze? Pytam, bo szukam na prezent
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2014-04-06 o 18:05 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
hej, szkoda ze Nuxe juz niedostepne, Lierac zauwazylam teraz ze uzywany, wiec niestety podziekuje, a Vichy tez widze juz nie ma.
Z ciuchow ew. sukienka Lispy, jezeli taka wymiana Cie interesuje poprosze dokladne wymiary. Jaki to material, cienki czy grubszy? bardzo opina?
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że bez folii, ale jestem chętna na niego i tak.
Balsam do ust też chciałabym - dobrałabyś coś jeszcze do niego? Edytowane przez zioła Czas edycji: 2014-04-07 o 11:06 |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
szer. pod pachami ok. 41cm
szer. przy rozkloszowaniu ok. 34cm dł. od pachy ok. 80cm |
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
reczywiście, wcześniej musiałam przeoczyć
nie no jakoś nie mogę się zdecydować, na razie podziękuję, może wrócę później, jeśli jeszcze będziesz miała te rzeczy
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka jest dość luźna, dzieki czemu swobodna i "gubi" wadę pod pachą z tyłu, o której pisałam, fotki na dole w wątku
(i o którą jestem wsciekła na personel )48 szerokosc pod pachami 85 dlugosc całkowita 64 dlugosc od pachy narzutka - nie mam pojęcia jak ją zmierzyć bo ma luźny krój długosc z tyłu 51 długosc w najdłuższym miejscu z przodu 70 szerokosc mierzę tylko z tyłu od szwu-do szwu przy pachach, bo nie mam pojęcia jak inaczej to wymierzyc 48cm
|
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
okej, może być cały ten krem
także balsam garnier, noxema, malina yves rocher, i podkład revlon za kostium, stringi, bokserki i maskę do włosów alterra jesli wszystko się zgadza, to zapraszam na pw
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale nie zaglądam zbyt często na wątek ciuchowy.
Buty mam ale odkryłam wczoraj że mają 2 plamki chyba stykały się z czarnymi butami i się odbarwiły. jutro spróbuję je wyczyścić. Oddam te buty za mleczko caudalie i krem noxzema bo i tak w nich ne bede chodzić bo są na mnie za duże. Zrobię fotki butów i zdecydujesz czy je chcesz
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Kurcze, wszystko co mi sie podoba wymienione przejrze water jak bede w domu I odezwę sie ok 20. Co do kremu Avene - jeśli jego data przydatnosci jest jeszcze ok to chętnie przygarnę nawet te 15% ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Hm a oddalabys krem Lierac premium(15ml), revlona I resztke tego kremu Avene? |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
-REVLON COLORSTAY podkład normal/dry odcień 180 SPF20- mam 2op NOWE! - LANCOME Oscillation sypki podkład odcień 10 ivory (bardzo jasny!) kilka razy przetestowany- zostało ok.90% - LANCOME Virtuose czarna mascara NOWA!
|
#143 |
|
koci świat
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Brazylijko wcześniej pytałaś u mnie o "Nivea szampon prostujący włosy Straight&gloss 400ml. Szampon pielęgnuje, zauważalnie prostuje i wygładza włosy. Zawiera ekstrakt z magnolii i płynną keratynę. Odpowiedni dla włosów puszących się i trudnych do nakładania. Ubytek max. 15%
Pantene PRO-V Ice Shine Serum - nowe serum, jeszcze w kartoniku, wycisnęłam tylko jedną kropelkę z ciekawości, nie muszę oddawać, to mój zapas Garnier Naturalna Pielęgnacja Odżywka z rumiankiem i miodem kwiatowym. - wersja zachodnia kosmetyku. NOWA Korektor kryjąco rozświetlający bioHialuron 4D Eveline - Light -jasny beżyk, tylko przetesotowany. " Miałam dokładki, sprawdz czy coś dobierzesz? |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
jakie ciuszki wpadły Ci w oko?
mi się u Ciebie podobają: - Clinique Redness solution baza wyrównująca odcień skóry SPF15 90% z 40ml - VICHY Idealia krem do skóry normalnej/mieszanej 50ml NOWY! - VICHY Teint Ideal podkład do skóry normalnej/mieszanej odcień 25 NOWY! - LANCOME Virtuose czarna mascara NOWA!
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Po powrocie się pochorowałam i leżąca mam być. Co muszę stosować bo do piątku muszę być już na chodzie.
Także może spróbujmy sklecić coś z kosmetyków, a jak się nie uda, to może po świętach przejrzę w końcu szafę. |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
a czy masz jakies opalone podklady/pudry?
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Cis za podkład vichy?
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
- REVLON COLORSTAY podkład normal/dry odcień 180 SPF20- mam 2op NOWE! - ZESTAW INGLOT: kępki rzęs 27szt + klej DUO do rzęs 14g raz użyty - AVON SuperSHOCK MAX Mascara czarna, 2 razy użyta - AVON Little black dress balsam do ciała 100/150ml
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

daj znać czy się konkretnie zdecydowałaś 

nie jest to kwestia długości stopy

Pozostała około połowa z 250 ml.

)

przejrze water jak bede w domu I odezwę sie ok 20.