![]() |
#121 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: Kwietniowy wątek kosmetyczno-perfumeryjny
Znajdziesz coś u mnie za:
**Bumble and Bumble - komplet miniatur serii Thickening szampon, odżywka i spray, pierwotnie po 50ml, użyte po 3 razy świetne produkty unoszące włosy u nasady, ale ja wyglądam po nich jak król lew ![]() **Bumble and Bumble - super nawilżająca odżywka Super Rich podzielę się bo mam 250ml a jest nadzwyczajnie wydajna **Givenchy - AoD Le secret edp,połowa z 30 we flakoniku I ewentualnie jeszcze Mac - podkład Prolongwear NC 25 zostało ok 65-70%
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2014-06-15 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja po:
**Givenchy - AoD Le secret edp,połowa z 30 we flakoniku… - znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za Bumble and Bumble - komplet miniatur serii Thickening szampon, odżywka i spray, pierwotnie po 50ml, użyte po 3 razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Chance-może być odlewka Hoola mascara Armani jeśli oddasz, to ilości i wartości do uzgodnienia ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Contax niestety nic nie wybiorę ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Corii,mógłby mi się przydać ten zestaw szampon +odżywka Alterny ale to nie ta półka cenowa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;46893373]
Corii,mógłby mi się przydać ten zestaw szampon +odżywka Alterny ale to nie ta półka cenowa ![]() Dusia, mogw sprobowac cos dobrac jeszcze u Ciebie, hm? dodatkowo widze macowy Brow Set Clear i pedzel 116.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-06-15 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie wymienię peeling za miniaturki,ale muszę Ci szczerze powiedzieć,że on nie jest pudrowy.Kupiłam go bo myślałam że to będzie taka wersja Kanebo,tylko trochę tańsza,a on ma drobinki jak drobny piasek,i działa na zasadzie ścierania,a po wymieszaniu z wodą wcale nie robi się pianka jak w opisie,tylko widać ,że robi się inna konsystencja.
To dobry peeling ,ale do normalnej cery,nie wrażliwej (jak moja) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() więc co konkretnie chcesz za Altere ? ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
ala Kanebo, który jest extra ale cena go dyskwalifikuje.Skoro Twój jest drobinkowy to jednak podziękuję ,bo takich mam w nadmiarze, dzięki jeszcze raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;46901511]Właściwie czemu nie,i tak wszystko leżakuje nieużywane
![]() więc co konkretnie chcesz za Altere ? ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ender bardzo dziękuje za uczciwe wyjaśnienia, bo też myślałam że to będzie coś ala Kanebo, który jest extra ale cena go dyskwalifikuje.Skoro Twój jest drobinkowy to jednak podziękuję ,bo takich mam w nadmiarze, dzięki jeszcze raz ![]() Miniatury bumlba wszystkei 3, clear set i pedzelek, tylko spytam i poprosze o zdjecia, bo chciałabym miec pewnosc ze to oryginał. Prosze bez obrazy ![]()
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma sprawy Dusiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
LancrOne - pędzel Angled top kabuki F58 ,do różu ,prawie nówka
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Przydałby mi sie tylko Cetaphil, ale to ciut za mało za pędzel,więc niestety
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() na brow set rachunek , pędzel mam od pingwina, a to pewność jak z Maca ![]() Auu, muszę poprawić błąd ![]() teraz jak popatrzyłam na miniatury to zauważyłam że spray bumbla ma 30ml i napis not for sale niedopatrzenie mogę zrekompensować odlewką odżywki nawilżającej, moim zdaniem najlepszej z ich produktów ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2014-06-17 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;46916318]Bez obrazy
![]() na brow set rachunek , pędzel mam od pingwina, a to pewność jak z Maca ![]() Auu, muszę poprawić błąd ![]() teraz jak popatrzyłam na miniatury to zauważyłam że spray bumbla ma 30ml i napis not for sale niedopatrzenie mogę zrekompensować odlewką odżywki nawilżającej, moim zdaniem najlepszej z ich produktów ![]() ![]() Aaa Kochana, po kijek mi rachunek ![]() ![]() A wiesz, chętnie wypróbuję te odzwyke, bo szukam jeszcze czegos dobrego, a nóz mi sie spodoba i kupie cała tez ![]() Sprezyzujmy: pędzelek, Clear Set, odlewka odzywki i zestaw miniatur Bumlbi tak, czyli spray 30 ml, szampon i odzywka po 50 ml, za moją Alterne Bamboo UV szampon i odzywka, zgadza sie? Jesli tak, to na pw, tylko ja jutro wyjęzdzam i wracam w poniedziałek, wiec albo wysyłka dzisiaj/jutro rano albo dopiero we wtorek przyszły ![]()
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za pędzelek zoeva
![]()
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Wow! U Ciebie podoba mi się mnóstwo rzeczy! Między innymi:
podkład givenchy pędzel zoeva! ![]() pędzel real techniques ![]() róż mac tusz YSL wiem że to o wiele za dużo, ale może mogłabyś napisać, co mogłabyś oddać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
super, że Ci odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
- pędzel zoeva - róż mac - odlewka bumble and bumble ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Masz dużo ciekawych kosmetyków ![]() ![]() Wypiszę, co mi się podoba, może znajdziesz coś jeszcze u mnie? ![]() Bumble and Bumble - super nawilżająca odżywka Super Rich - odlewka Givenchy - podkład Teint Couture Long Wearing, kolor 04 elegant beige podkład cudny ale teraz za jasny dla mnie , została połowa Givenchy - AoD Le secret edp,połowa z 30 we flakoniku Kevyn Aucoin - super rozświetlacz Candlelight-tylko za coś extra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, czyli wstepnie byłoby 20 ml Premier Jour + 20 ml BYredo Bal d'Afrique, chociaż tu się waham, bo to sporo mililitrów a i cena za 1 ml wysoka
![]() A powiedz proszę: Bumble and Bumble - super nawilżająca odżywka Super Rich - jaką odlewkę proponujesz? Givenchy - podkład Teint Couture Long Wearing, kolor 04 elegant beige podkład cudny ale teraz za jasny dla mnie , została połowa - czy podkłąd jest w terminie? Givenchy - AoD Le secret edp,połowa z 30 we flakoniku Kevyn Aucoin - super rozświetlacz Candlelight-tylko za coś extra - jaki jest stopień zużycia? Jest to produkt w kamieniu? Bo wyszedł też płynny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Super dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.