|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj, zara
Zapaszki do wymiany mam w pierwszym poście, nie wiem, może mgiełka Beyonce, jakaś próbka, odlewka? Co Ci wpadło w oko?
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś zainteresowana zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za koszulę Zara
?
|
|
#124 |
|
:)
|
kurcze ta druga mała jest :/
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- ok
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za szpilki?
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
nic, chyba, że poza wątkiem masz koszule kolorowe (nie czarne) w rozmiarze XS/S
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za
![]() ![]() ![]() ![]() Naturelle |
|
|
|
|
#128 |
|
|
powoli się do niej przekonuje
![]() prosiłabym jeszcze foto z bliska i w środku, wejdzie tam telefon ( smartfon) jakieś husteczki i szminka? |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
A czy któryś z wątku wpadł Ci w oko?
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam inna chętną na torebkę i nie wiem, czy trzymać ją dla Ciebie, czy nie jesteś zainteresowana?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać wszystkie razem. I tak ich nie używam, a koszula bardzo mi się podoba. Co do ich aktualnej wartości, trudno mi powiedzieć, ponieważ wszystkie mają ubytki. Musiałabyś sobie sprawdzić na necie ile kosztują nowe miniatury i flakon kate w sklepie internetowym i porównać z ceną nowej koszuli. Z tym, że Kate jest już niedostępna chyba w Polsce w perfumeriach i drogeriach.
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
coś za naturelle
|
|
#133 |
|
|
kochana jeszcze poeiedz jaka poj początkowa naturelle.
kopertowka jest z wierzchu z materiału? usztywniana z tego co widzę tsk? i zamyka się na bigiel tak? wtedy wymiana moje ultra sexy i eternal magic za naturelle i kopertowke tak? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- kochana mam giga problem. chętnie bym oddała te dwa zapachy. chodziłam właśnie do łazienki zobaczyć czy aby wszystko z nimi ok, czy siostra nie podprowadzila mi żadnego. i zanim się obejrzalam Eternal Magic wylądował na płytkach w łazience, synek chciał powachac ![]() a zainteresowana bylabys zamiast Eternal Magic Avon Love? też są nowe z kartonikiem, mają większą pojemność bo 50 ml a Eternal Magic były 30 ml. bo mam jeszcze Femme ale są już w trakcie wymiany ![]() Chcialabys ultra sexy i avon love za kopertowke i naturelle? dolozylabym Ci jeszcze odlewke Nina Ricci, L`Air Du Temps 8 ml. Co Ty na to? jeśli Ci by odpowiadało to zapraszam na PW ![]() i przepraszam,synek to zywe srebro,wszędzie go pełno
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kwiecień. nowe klasyczne skórzane szpilki zara rozm 28 , nowa sukienka. Zara, M
jeszcze ew szukam kurteczki, ramoneski jeansowej, szukam sukienki na komunie, jakiejs alternatywy dla czarnej sukienki, jakby swiecilo slonce
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień. nowe klasyczne skórzane szpilki zara rozm 28 , nowa sukienka. Zara, M
cos za czerwoną bluzke z baskinką?
choć w watku nie widzę ale może jeszcze ją masz
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie mam jej już, poszła niedawno a zapomniałam odznaczyć
przepraszam a coś innego czy już nic?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
wężowej nie mam bo jutro wysyłam, mam tą koszulę z haftem tylko niewiem czy byłabyś chętna na taką wymiankę
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, wiesz co dziewczyna rozmyśliła mi się dzisiaj rano tuż przed wysyłką i wzięła co innego zamiast wężowej mgiełki także mogę oddać te dwie wężowa i haftowana za baskinkę ale czy mogłabym Cię prosić o real zdjęcie?
i długosc a takze szer pod paszkami jaki to rozmiarek?
|
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze wiesz co moge oddać jednak tą haftowaną koszule bo była naprawdę drogaa i byłam w niej 2 razy, 2 bluzeczek nie bardzo mi się opłaca mimo że to zara ponieważ przypuszczam że ta very lucy koszula kosztowała mnie podobnie jak baskinka z zary Ciebie
|
|
|
|
|
#142 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
może nie powinnam się wtrącać, ale chciałam CIę poinformować, że owszem, masz wątek - właśnie ten. To, że założyłaś go w kwietniu (a mamy maj) nie czyni go nieaktualnym; ja mam wątek założony we wrześniu 2008 roku i z powodzeniem się z niego cały czas wymieniam; pozdrawiam
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1401025233
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Czerwiec LATO sukienki szpilki , kobiece ubraniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
Piękne szpilki
Rozm 38 Raz ubrałam, raczej nie mają wad! Są naprawdę bardzo dobrze wyprofilowane, mega wygodne!! Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2014-06-15 o 14:34 |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Czerwiec LATO sukienki szpilki , kobiece ubraniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
Na wymianę dodaje prześliczne buciki ze skóry naturalnej. Są baaaardzo wygodne, naprawdę!
Niestety, nie pamiętam z jakiego są sklepu, ale jest to jeden z lepszych sklepów zajmujących się produkcją skórzanego obuwia. Dla zainteresowanych mogę sprawdzić ![]() Idealne na lato, do takiego stonowanego koloru szpilek, idealnie będzie wyglądał np. miętowy lakier na paznokciach uśmiech Bardzo porządnie wykonane, wymieniam ponieważ są trochę za małe na mnie rozm 38 Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2014-06-15 o 14:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

?