|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Dziewczyny, na okres jak macie czas wypróbować, przetestujcie Nimesil, dla mnie jest lepszy niż Ketonal. Jest głównie na bóle miesiączkowe, z tym że też na receptę. I nie jest drogi. Mi pomagał przy baaardzo bolesnych miesiączkach. Teraz przez ciążę tym się nie martwię, za to ciągle bym spała, ostatnio po 12 godzin na dzień.
Rozdzwoniły się telefony, niestety z odmowami Na szczęście nikt się nie tłumaczy, chyba nie miałabym siły słychać jakiś wymysłów.A w piątek mam próbę makijażu i fryzury. Fryzurę mam jako taką wybraną, ale na makijaż nie mam w ogóle pomysłu.
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Witam Was serdecznie w nowym wątku
mam nadzieje że juz niedługo do Was wrócę na stałe mam dla Was kilka nowinek a więc zamówiłam welon oraz wybrałam w koncu bukiet będzie mniej więcej taki (mam nadzieję ) tylko bardziej różowy kolejna w sierpniu
|
|
#123 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O tym leku nie słyszałam.Pasowałoby wypróbować Ketonal brałaś 50mg czy 100mg?Szkoda ,że z odmowami dostajesz telefony Do mnie jeszcze nie dzwonią,ale parę osób odmówiło osobiście,niestety ten rok taki,że część rodziny ma żałoby. Możesz wrzucić fotkę fryzury,jaką chciałabyś mieć ? ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A fryzury mniej więcej coś takiego:
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nie pomaga ani Ketonal, ani Nimesil. Lekarka mi przepisała lek Spasmolina i to mi pomaga.
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeglądałam je ostatnio na googlach a znalazłam jeszcze coś takiego tylko nie wiem czy wyszłoby to mojej fryzjerce.
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja muszę mieć silne leki przeciwbólowe nie rozkurczowe,a o ile się orientuję Spasmolina taka właśnie jest.Ja biorę ketonal ,ale biorę już jak wiem ,że będę miała jakieś bóle ,tak zapobiegawczo,bo tak jak już bóle są to nic z brania jakichkolwiek tabletekEdytowane przez ewapucy Czas edycji: 2014-07-16 o 19:41 |
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wyścigi dookoła krzeseł, wyścigi o przynoszenie rzeczy i siadanie na krzesłach (powtórzę się po raz kolejny-mnie to kręciło w podstawówca na kinderbalach, ale może jestem sztywniak).Palec się zrósł, miałam branie wśród wszystkich wujków ("taaaka faaajna dzieeewczyna, a ja z Tobą nie zatańczyłem...[i setka na zalanie smutku]) i ojciec Panny Młodej wreszcie mógł się napić-czekał, bo założył, że jak coś się stanie to potrzebny będzie kierowca. A do domu odnieśli mnie częściowo na baranach-no, trochę szłam i prawie nas zgarnęła policja-dziewczyna ledwo idzie uwieszona ramion dwóch facetów. Długo nas obserwowali, aż zobaczyli, że mam bandaż na stopie ![]() Czyli trochę stresu[mina młodego lekarza jak zobaczył na RTG moją zrośniętą stopę bezcenna, musiałam mu palec dwa razy pokazać, taki był przerażony, że mi stopę zmiażdżyło], ale nie było tak źle. Nie mniej nie polecam.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#129 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
na początku witam się w nowym wątku,
jak wy pędzicie dziewczyny nie dam rady nadrobić Cytat:
Cytat:
a ja kupiłam białą sukienkę na poprawiny.. a tak się zarzekałam,że nie będzie biała...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie dość, że tyle stresu w dniu slubu to jeszcze musicie się rozliczać za salę, jakby właściciel nie mógł poczekać do niedzieli/poniedziałku jak juz emocje opadną.. Cytat:
a ja miałam pracowite dni udało nam się zrobić: - Pan Młody prawie ubrany: garnitur, koszula, krawat skarpetki, koszula na poprawiny, tylko spodnie poszły do zwężenia i bedziemy odbierać jak już buty kupimy by ewentualnie jeszcze je skrócić - dekoracje ustalone, zmieniliśmy kolor przewodni z amarantu na limonkowo-żółty, teraz to już Tż musi isć w mundurze bo nawet kolor przewodni pasuje do munduru - protokół ustalony na piątek - zamówiony welon, paski wybielające, kotyliony i nalepki - sukienka na poprawiny chyba już jest - mama prawie ubrana - porządki kolo domu w trakcie - goście zaproszeni, prawie wszyscy już potwierdzili, oczywiście trzeba było też dzwonić. nie mam tylko kontaktu z jednym wujkiem i kuzynką i tak na 200 osób plus 25 dzieci będzie 141 dorosłych i 15 dzieci 5 usługodawców i MY, na dwie pary ciężarnych czekamy z potwierdzeniem do ślubu, znaczy się wstępnie to oni idą chyba że urodzą szybciej ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#130 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Mi też cykle wahają się między 26 a 30 dni Także mam nadzieję ,że teraz też się zawaha i się przesunie o te 2 dni.My płacimy całą sumę po weselu w poniedziałek(wesele w niedzielę).Przy podpisaniu umowy zapłaciliśmy 500zł zaliczki i reszta po weselu. Gratuluję tylu załatwionych spraw.Ja nadal czekam na pierwszą przymiarkę.Już się nie mogę doczekać .Ciągle mam myśli ,że z suknią będzie coś nie tak,że będzie inaczej wyglądać. Dziewczyny ostatnio to mam takie schizy ,że już nie mogę! Ciągle myślę,że kamerzysta zapomni włączyć kamery i nic nie nagra ! Śni mi się to po nocach a jak wstaje w nocy to mi się wyć chce z tego.Będę musiała się upewnić czy aby napewno wszystko nagrywa. |
||
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#132 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ostatni okres, pierwsze dni były tak straszne że umierałam i jechałam tylko na proszkach p/bólowych Nie chce tak w dniu wesela, ale do tabl nie chce wrócić |
||
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Co do okresu to mi też wypada chamsko na ślub
![]() dlatego też poszłam do gina po tabletki, dostałam Daylette. Wzięłam prawie całe opakowanie. Podobno to jest lek z najmniejszą ilością hormonów. Mimo że na początku czułam się świetnie, tak teraz jest beznadziejnie. Jestem ciągle nerwowa i płaczliwa, libido zerowe, seks może w ogóle nie istnieć, poza tym piecze mnie tam na dole, i mimo brania kwasu mlekowego nic nie pomaga. Jak tak dalej pójdzie to po ślubie je wyrzucę. co to za życie młodej mężatki jak seks obrzydza...
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie chce mieć w dniu ślubu.. sam ten nie komfort psychiczny jest straszny
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Ja całe szczęście będę w połowie cyklu, być może nawet moglibyśmy o bobo się wtedy postarać
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też używam Nimesil, problem z nim jest taki, że uzależnia, trzeba brać coraz więcej. Mi teraz działa po dwóch,a czasem i trzech saszetkach....
|
|
#138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też pochwalę się swoim (tzn taki bym chciała i mam nadzieję, że nie będzie problemu): 21a6415e90c29b31eee7b14cbafe6004.jpg
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Temat się powtarza ale serio jeżeli coś jest nie tak przy braniu tabletek to znaczy że są źle dobrane. Mam dużo przykładów koleżanek które tak miały a to wymioty a to migreny co chwilą zmiana nastroju i to zerowe libido.. poleciłam swojego lekarza i nagle dostały tabsy idealne dla siebie i nic nie narzekają. To że trochę spada libido jest rzeczą normalną bo hormony wiruja no i jesteście w tym czasie nieplodne a wiadomo że w dniach płodnych ma się największą chcice ale żeby libido było zerowe?? to nie dopuszczalne. Powiedzmy przed tabletkami na 10 podejść
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, melduję się na nowym wątku! Jutro postaram się nadrobić. Czas ucieka, ale na szczęście coraz więcej załatwiamy!
Za miesiąc o tej porze będę po torcie już jako Pani K. mimi wyglądasz pięknie w sukni
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Przeprowadził wywiad, badań nie zlecił.
Z rok temu brałam Cilest i też było beznadziejnie, plus puchły mi nogi ![]() Teraz ciągle mnie piecze, siku nie dam rady robić. Kwas mlekowy, jogurty i żel do higieny intymnej na nic się nie zdają, jest strasznie. Jak pomyśle o seksie niedobrze mi, bo mało tego że piecze to i nie mam chęci. Przemęczę się do ślubu i je wywalę. Nie wiem czy znowu będę próbować, czy też dam sobie spokój..
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku..
![]() Dziewczyny, nie mam czasu na nic, w tym tyg pracuję do 17 30 a po pracy jeździmy na spotkania przed ślubem. a to z managerem sali, a to z djem czy kamerzystą. może w sobotę uda mi się do was usiąść na dłużej ![]() buziak
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się na nowym wątku. I spadam, bo jestem załamana oglądaniem mieszkań. Mam ochotę rzucić wszystko w cholerę...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#145 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba Myszo zbyt dużo osób do stolika, by nie dawać winietek... Tak do 10-12 byłoby optymalnie Tak jak ma iliyCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kallina_2014 Piękna suknia! ![]() Cytat:
My kupiliśmy dziś koszule i tylko spinek i muchy nam brakuje! Nie możemy się zdecydować na kolor Strasznie dużo wydaliśmy na nasze stroje... Aż mi się nie chce tego wszystkiego do siebie dodawać, bo chyba się załamię...
|
|||||
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i niech ci zmieni tabletki powiedz że źle się po nich czujesz a jak to infekcja grzyb to ci przepisze globulki dopochwowe i przejdzie ci Do lekarza już !!!
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobra mam problem , wybrałam już zegarek dla Łukasza , nawet udało mi się że w momencie jak poszłam oglądać zegarki do salonu to był Pan od zamówień i zamówiłam ten konkretny który chciałam i teraz schody Grawer:p nie mam pojęcia co mogłabym napisać:PA propo wydatków , my dziś zastanwialiśmy nad poprawinami ale zdecydowaliśmy że to koszt około 5 tys więc odpuściliśmy i w ramach rozważań postanowiliśmy podsumować nasze wydatki ślubne i kwota jest zawrotna:P już nawet nie chciałam mówić Tż że jego garnitur i moja suknia więcej kosztuje niż w jego zastawieniu P Już jesteśmy ponad kwotą o której myśleliśmy że uda się w niej zamknąć:P a tu końca nie widać .
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-07-17 o 00:33 |
||
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
100 dni !
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kropka bardzo do Ciebie pasuje sukienka, a bukiet jest boski No to moja mamuśka wczoraj była na polowaniu sukienki. Wymieniłam jej 6 sklepów do których ma wejść. Weszła do 3 po czym stwierdziła, że wszystko jest be, zły fason albo kolor i pojechała do domu Szczegół, że ominęła najlepsze sklepy. Już czuje jak 2 tyg przed weselem będzie panika, bo nie będzie miała kiecki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

Na szczęście nikt się nie tłumaczy, chyba nie miałabym siły słychać jakiś wymysłów.

mam nadzieje że juz niedługo do Was wrócę na stałe
mam dla Was kilka nowinek a więc zamówiłam welon
) tylko bardziej różowy 
Mi nie pomaga ani Ketonal, ani Nimesil. Lekarka mi przepisała lek Spasmolina i to mi pomaga.

Szczegół, że ominęła najlepsze sklepy. Już czuje jak 2 tyg przed weselem będzie panika, bo nie będzie miała kiecki