![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpień. Same znane marki: H&M*Tally Weijl*Sinsay*Cubus*Bershk a*Stradivarius*
Witaj, oj przydałaby mi się takie ciuszki..tak jestem w ciąży i rodzę w październiku i to będzie chłopiec
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- znalazłam to ![]() 1. Sweterek (rozm. ok 68-74). Mały dostał go na zajączka, ale wtedy miał go za duży, wyprałam go, schowałam i dopiero teraz mi się o nim przypomniało, a mały nosi teraz rozm. 74-80 i jest ciut za ciasny. 2. Kombinezon z uszkami na zamek. Rozm. 0-3mieś. Używany, ale w bardzo dobrym stanie, bez plam. 3. Kombinezon Coccodrillo w rozm. 68. Używany od stycznia do początku marca. Stan bdb. 4. Ciepła, gruba bluza C&A w rozm. 56 (synek nosił ją do 4-5mieś). Stan ogólny bardzo dobry jedynie w środku na podszewce w kilku miejscach jest kilka żółtych plamek, zapewne do sprania, ale są nie widoczne bo są w środku bluzy. 2. Pajac rozm. z metki New Born (ok. 56-62). Stan bdb - założony tylko raz. Dodałam troszkę rzeczy na dziecięcym i na kosmetycznym narzutę na łóżko. Po obiedzie dodam więcej rzeczy więc prosiłabym abyś poczekała
3. Komplecik C&A. Rozmiar z metki 50 jednak synek urodził się ze wzrostem 58cm i miał go założony na wyjściu ze szpitala. Stan bdb- raz założony. 4. Pajac renifer. Rozmiar z metki New Born. Stan bdb- raz założony
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień. Same znane marki: H&M*Tally Weijl*Sinsay*Cubus*Bershk a*Stradivarius*
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
zapraszam do 2 wątków wymiankowych, zrobiłam dokładkę
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- i to też bym chciała ![]() 1. Czapeczka Next 0-3mieś. Stan bdb. 6. Spodnie dresowe George. Założone raz. Rozmiar First size (56-62)
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
niestety na razie nic
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Na pewno musiałabym to wszystko wysłać do Ciebie kurierem
![]() 1. Sweterek (rozm. ok 68-74) 2. Kombinezon z uszkami na zamek. Rozm. 0-3mieś 3. Kombinezon Coccodrillo w rozm. 68 4. Ciepła, gruba bluza C&A w rozm. 56 5. Niebieski komplet. Rozm. ok. 56-62 8. Jeansy na gumce rozm. New Born. Stan bdb 9. Trzy razy półśpiochy 2. Pajac rozm. z metki New Born (ok. 56-62). 3. Komplecik C&A 4. Pajac renifer. Rozmiar z metki New Born. Stan bdb- raz założony 5. Czapeczki. Wszystkie na noworodka w bardzo dobrym stanie. 2. Komplecik. Stan bardzo dobry 1. Czapeczka Next 0-3mieś. Stan bdb. 3. Papcie. Stan bdb. 6. Spodnie dresowe George. Założone raz. Rozmiar First size (56-62) Co ty na to ? ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
tak mogę dorzucić...a masz może jakieś początkowe grzechotki na zbyciu?
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ok przechodzimy ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
przyszłam po treginsy marmurki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1407523968 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1408545705 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1408639964 a Tobie u mnie? ![]()
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
coś za
1.2.3. Treginsy marmurki z zipami na dole nogawek. Rozmiar z metki 36 jednak będą dobre również na M-kę. Stan oceniam na bardzo dobry - bez przetarć, dziur itp. Mam je z wymiany, ale okazały się za duże nad czym bardzo ubolewam ![]() ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
spodenki i torebkę negocjuję. Za kurtkę spodnie trochę mało. Została koszula. Mogę prosić wymiary?
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za marmurki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
ZAPRASZAM! Dokładka w poście Kosmetyki/Dom
![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Witaj,
ja bym chciała to: ![]() 4. Pajac na zamek. Rozmiar 80 6.Bluzka In Extenso. Rozmiar 68 7. Bluzka z napisem. Rozmiar 3-6mieś 8. Bluzeczka z napisem. Rozmiar 74 9. Bluzka In Extenso. Rozmiar 74 10. Bluzeczka. Rozmiar 62 1. Jasno niebieska bluzeczka Cherokee. Rozmiar 0-3mieś. 2.3. Koszula z grubszego materiału. Rozmiar 62. 4. Bluzka z autami. Rozmiar 68. 5. Bluzka z małpką. Rozmiar 3-6mieś. 6. Koszula Cherokee. Rozmiar 6-9mieś 8. Bluzeczka/kaftanik z Kubusiem. Bluzeczka ma wszyte niedrapki. Firma George. Rozmiar first size (ok.56-62). 9. Polówka. Rozmiar 80. 2. Bluzeczka z psem. Early Days. Rozmiar 6-9mieś 5. Śpiochy/spodenki. Rozmiar 62. Troszkę zmechacone. 6. Śpiochy. Rozmiar 56. 7. 2x śpiochy. Rozmiar ok. 62. 8. Śpiochy. Raz założone. Rozmiar 74. 4. Bluzka Cherokee. Rozmiar 68. 7. Śpiochy/spodenki z Hipciem. Rozmiar 62. 8. Kaftanik. Rozmiar 62 10. Dresik C&A. Rozmiar 68. 1. Dwustronna bluza (jedna strona w paski, druga strona cała biała). Rozmiar 0-3mieś 1. Pomarańczowa bluzeczka. Rozmiar 74. 3. Niebieska bluzeczka. Rozmiar 6-9mieś. 4. Bluzka z małpką. Nowa, wyprana. Rozmiar 80. 3. Spodnie sztruksowe. Rozmiar 62.
4. Spodnie George. Rozmiar 3-6mieś (według mnie większe).
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
mam jeszcze nivea odżywcze mleczko do ciała raz użyte
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
oj tyle mi się podoba u ciebie ciuszków..ciężko coś odrzucić
![]() ![]() Czapki kapcie rozmiar 6-12 miiesięcy kurtka fishbone rozmiar s, stan idealny kubki bezrękawnik rozmiar s
Edytowane przez NusiaLusia Czas edycji: 2014-08-23 o 18:48 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
jak nic sobie nie dorzucisz to zaraz zmniejszę swoje "zamówienie"
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- ta czapka z Kubusiem już niedostępna, ta moro i ta beżowa będzie dobra na dziecko ze wzrostem 86 powyżej, ok już przeglądam ciuszki ![]()
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
mam jeszcze nowy krem nivea 250 ml oraz wodę termalną vichy 50 ml, odżywkę kallos carota 275 ml raz użytą, 2 saszetki colon c
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
ok to już patrzę, myślę i wybieram
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- 6.Bluzka In Extenso. Rozmiar 68. 7. Bluzka z napisem. Rozmiar 3-6mieś. 10. Bluzeczka. Rozmiar 62 1. Jasno niebieska bluzeczka Cherokee. Rozmiar 0-3mieś 5. Bluzka z małpką. Rozmiar 3-6mieś 4. Bluzka z autami. Rozmiar 68. 8. Bluzeczka/kaftanik z Kubusiem. Bluzeczka ma wszyte niedrapki. Firma George. Rozmiar first size (ok.56-62). 2. Bluzeczka z psem. Early Days. Rozmiar 6-9mieś. 4. Bluzka Cherokee. Rozmiar 68 10. Dresik C&A. Rozmiar 68. 1. Dwustronna bluza (jedna strona w paski, druga strona cała biała). Rozmiar 0-3mieś 4. Spodnie George. Rozmiar 3-6mieś (według mnie większe) 4. Bluzka z małpką. Nowa, wyprana. Rozmiar 80 ?? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- ufff...ok ![]()
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, podobają mi się rurki pudrowy róż rozm 36, co byś za nie wybrała z tych rzeczy ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Hmm a może dorzucisz do tregginsów 2 pary nowych skarpetek 35-38 i wtedy dałabym za to koszulę, komplet bluz błyszczyk ?
![]()
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
nic
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
długosc całkowita - ok 60 cm
szerokość od pachy do pachy ok 44-45 cm * 2 ![]() poproszę także o wymiary tregginsów ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? jak nic nie znajdziesz jest mozliwosc poszukania czegos poza watkiem.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1407523055 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.