![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
Ja kąpałam codziennie córkę, ale teraz chyba zmienimy taktykę ![]() karo no to zgodna jestem jeśli o Oilatum chodzi ![]() W kwestii emolientów trochę wiem bo córka 2 lata z azs się zmagała. Oilatum akurat na jej zmiany było słabe. U nas Mustela pomogła trochę, później Cetaphil długi czas ![]() Dziewczyny co pomaga Wam na zgagę??? Koszmar jakiś tak mnie męczy czasami...tylko jak próbuję zapić miętą i herbatą to jest gorzej. Soki tak samo. Nie wiem czy jakieś farmaceutyki kupić czy co ![]() a tak na marginesie zła jestem na tż...doszłam do wniosku, że nikt w tej ciąży nie potrafi mi tak zepsuć humoru jak on. Po prostu szlag trafia ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-08-19 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
basiabaia- najlepiej poczytaj coś w necie albo porozmawiaj z położnymi, na pewno coś ci doradzą i wtedy wyrobisz sobie zdanie czy kąpać czy nie kąpać codziennie. Mi tak mowily wszystkie położne to też takie zdanie mam, być może ty będziesz chciała kąpać codziennie. Wiadomo że maluszka czysci sie codziennie i daje świeżą piżamke, ale nasze dzieci to tez zimowe to sie ani nie spocą
![]() oliwka- ja biore manti i gaviscon, nawet pomaga to albo to, na zmiane. a mi sie dzis na obiad wysniły kotlety mielone ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Justyssia87 Czas edycji: 2014-08-19 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chwalę się ![]() ![]() postaram się zaraz jakoś wkleić z telefonu co mi się wczoraj udało (przed samym zamknięciem!) upolować w lidlu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Oliwka spróbuj wypić rumianek. Mi pomaga
![]()
#125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja mama też kupiła ten dresik, w tym samym kolorze i mówiła, że fajny ![]() Piszecie o tych kosmetykach, a ja akurat mam zamiar dzisiaj zrobić liste tych rzeczy więc super ![]() ![]() Was też zaczyna swędzieć brzuch??? ja to niedawno zauważyłam i idę dzisiaj kupić jakiś dodatkowy balsam. Aaa kiedy będziecie pakować walizkę do szpitala??? mój TŻ się ze mnie śmieje, bo ja chcę od początku listopada być przygotowana. Za szybko? ![]() I jeszcze jedno ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ufff wygadałam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Slodziaki bodziaki z lidla
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
u mnie właśnie się zaczęły południowe manewry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Basjenia mój synuś też się ostatnio rozbrykał, nawet pani dr ostatnio mówiła, że ruchliwy jest. Szkoda tylko, że najczęściej zaczyna szaleć wieczorem jak już czas spać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
a ja melduje ze pajace i body z biedronki zostały przecenione, jakby ktoras była zainteresowana, pajace z 30zł na bodajże 18zł (2szt)
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Witam sie w kolejnej częsci wątku...
![]() Ja sto lat za murzynami z nadrabianiem, po łebkach przejrzałam (jak zwykle). Mam teraz taki gorący czas, że właściwie to ...nie mam czasu...Lada chwila przeprowadzka i tylko buszuję, bo necie i po sklepach i ciągle coś do kupienia, kasa idzie jak woda. Młodego trochę zaniedbałam, niby listę zakupów mam,ale zacznę ją realizować, jak się przeprowadzimy i trochę spokojniej sie zrobi. Chociaż wczoraj do lidla zaszłam, co prawda wieczorem, więc ciuszki były już mega przebrane jeśli chodzi o rozmiarówkę,szczególnie ubranka chłopięce, bo dla dziewczynek prawie nieruszone ![]() ![]() Dziś za to byłam w JYSKU, bo wiadomo..wyprzedaże, no i potem wracałam do domu na piechotę w dwoma wielkimi worami i torbą na ramieniu, z bębnem, obok mnie córka co chwilę sie wywracająca na hulajnodze... Ludzie patrzyli na mnie jak na zjawisko....
#133 |
Wtajemniczenie
|
Karo jak Ci sie bedzie chcialo to tu masz link : http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290...-bartek-ii.jpg Z gory dziekuje
![]() MAdziaqqq faceci sa dziwnymi stworzeniami,moze nie sprowadzaj go na ziemie a niech se buja w tych swoich oblokach ![]() ![]() A skoda Twoich nerwow ! ![]() Promolcia tomoze stworz wlasna liste kosmetykow jakich dla Grzesia bedzie uzywac i podziel sie nia z nami ![]() ![]() Sasia Ja tez juz w listopadzie chce miec torbe spakowana ![]()
#134 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inka a ta jasna część jest biała czy bardziej kremowa. Bo jak biała to biała komoda tutaj bardzo fajnie się wkomponuje. do tego jakieś na górę brązowe koszyczki. ewentualnie jak nie dobierzesz kolorystycznie brązu to białe i przemalować ![]() ![]() http://allegro.pl/koszyk-wiklinowy-g...470280424.html
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie caly problem w tym ze to lozeczko jest kremowe :/ wiec trudno znalesc psaujaca komode... chociaz pomysl z biala komoda i brazowymi koszyczkami bardzo mi sie podoba
![]()
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Basjenia moja tez bardzo ruchliwa chociaz najieksze imprezy odbywaja sie rano (jak budzimy mamusie :P: ) I wieczorem
![]() W dien tak jak teraz to cos sie tam niby kreci ale dosc spokojnie,bo wieczorami jak leze na ktoryms boku i wsadze sobie reke pod brzuch to rzeczywiscie jakby mala chciala zaraz wyskoczyc ![]() ![]()
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo coś takiego http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30281367/ z brw np. taka ale bratowa ma ją w domu u siebie i wiem, że jest dość ciemna, w stosunku do łóżeczka http://www.brw.com.pl/komody_kredens...ust-kom3s.html ta podobnie http://www.brw.com.pl/komody_kredens...kom4s-912.html ta też ciekawa http://www.brw.com.pl/komody_kredens...ica-kom4s.html ta powinna kolorystycznie się spasować http://www.brw.com.pl/komody_kredens...y-kom4s90.html ta też również http://www.brw.com.pl/komody_kredens...-kom4s100.html lub ta http://www.brw.com.pl/komody_kredens...al-ckom4s.html może coś z tego wybierzesz. ![]() w razie czego pisz, jeszcze chętnie poszukam ![]()
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jedyne co pamiętam to, że robiłam kiedyś rozeznanie w składach mokrych chusteczek, wtedy z tych co mi wpadły w ręce nadawały się tylko te z netto i limitki z biedronki (których aktualnie używam do wstępnego demakijażu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Karo
![]() zasypie TZ tymi linkami ktore podalas ![]() ![]()
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałaś ? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam się w 3 części ![]() Dawno się nie odzywałam a to dlatego że Mąż miał urlop i trochę mieliśmy spraw do załatwienia więc ciągle gdzieś jeździliśmy. Byliśmy też oglądać wózki no i oczywiście ten co mi się spodobał był mega drogi:/ więc raczej się na niego nie zdecydujemy ale zastanawiamy się nad wózkiem Mutsy tylko dokładnie musimy pooglądać wszystkie rodzaje. Oglądaliśmy też foteliki i raczej zdecydujemy się na Maxi Cosi Cabriofix ![]() Ostatnio miałam też usg połówkowe, wszystkie pomiary wyszły dobrze ![]() ![]() Dobrze że wszystko u Was w porządku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#145 |
Zadomowienie
|
właśnie znalazłam ich skład w necie, jeśli to samo jest na opakowaniu to bardzo dobry, no to mam już trzecie chusteczki do testowania, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super ze z mala wszystko wporzadku ![]()
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
A która z Was pytala czy mój wózek sié buja (przepraszam, nie mam pamiéci jak Inka
![]() ![]() ale moja mama mówi, ze teraz chyba malo ktory wózek sié buja wiéc...mam nadzieje, ze bujaczek w domu wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Inka pisalas chyba niedawno, ze masz smoczki aventa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ogolnie to sprzet mi leci z nieba dwa tyfgodnie temu dostalam nowa lodowke,tydzien temu lozeczko,a dzisiaj tz dzwoni ze jego mama kupuje mikrofalowke... Jego rodzina powariowala ![]()
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.