Keratynowe prostowanie w這s闚 cz.IV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2014-09-19, 10:24   #121
Miluchova
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 354
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

Mo積a olejowa po encanto, jak ktos ma czas to zawsze warto to robi

Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Miluchova jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-20, 13:28   #122
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 650

u mnie cocochoco by這 pi瘯ne tylko przez kilka dni... Potem w這sy wymaga造 ju prostowania.. chocia i tak o wiele lepiej wygl康aj dalej ni przed zabiegiem.

Jest kto mo瞠 z okolic Tych闚 i mia豚y ochot zrobi encanto? $ do dogadania oczywi軼ie

dziewczyny, szukam te post闚 na forum o kerapro (serum) - szukam i szukam, podrzucicie jakie opinie?
Stary 2014-09-20, 17:51   #123
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 1 295

cze嗆

Zastanawiam si nad keratynowym prostowaniem w這s闚.
Odnalaz豉m jeden salon w moim mie軼ie, kt鏎y udost瘼nia zdj璚ia efekt闚 i by豉m zachwycona.

Co mnie jednak zastanowi這 - chc od鈍ie篡 swoje ombre, wi璚 zapyta豉m czy prostowanie nale篡 robi przed czy po takiej koloryzacji i odpowiedziano mi, 瞠 mo積a w tym samym dniu. Na pierwszej stronie w徠ku jest napisane, 瞠 najlepiej koloryzowa 2 tyg przed lub po, chocia nie jest to regu陰.. ale w tym samym dniu, podczas jednej wizyty?
Czy to jest zwi您ane z jakim odpowiednim preparatem czy lepiej uwa瘸 bo zostan 造sa?
(tak czy siak troch si boj tego prostowania bo kr捫 ploty o tych strasznych sk豉dnikach)
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-20, 19:39   #124
inmemoriaa
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 787

ja ju po, jestem bardzo zadowolona Robi豉m cocochoco.
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg keratyna.jpg (110,8 KB, 187 za豉dowa)
inmemoriaa jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-20, 21:20   #125
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 15 487

Dziewczyn bo chyba na tym w徠ku, kt鏎a wys豉豉 stron WWW do sprawdzaniu sk豉d闚 kosmetycznych.Strona by豉 fajna i czytelna.Mog豉bym j poprosi ? o ile to w og鏊e tu by這...
Smerfetka696969 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-21, 11:00   #126
Miluchova
Zadomowienie

http://www.kosmopedia.org/encyklopedia/

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4821628 0]cze嗆

Zastanawiam si nad keratynowym prostowaniem w這s闚.
Odnalaz豉m jeden salon w moim mie軼ie, kt鏎y udost瘼nia zdj璚ia efekt闚 i by豉m zachwycona.

Co mnie jednak zastanowi這 - chc od鈍ie篡 swoje ombre, wi璚 zapyta豉m czy prostowanie nale篡 robi przed czy po takiej koloryzacji i odpowiedziano mi, 瞠 mo積a w tym samym dniu. Na pierwszej stronie w徠ku jest napisane, 瞠 najlepiej koloryzowa 2 tyg przed lub po, chocia nie jest to regu陰.. ale w tym samym dniu, podczas jednej wizyty?
Czy to jest zwi您ane z jakim odpowiednim preparatem czy lepiej uwa瘸 bo zostan 造sa?
(tak czy siak troch si boj tego prostowania bo kr捫 ploty o tych strasznych sk豉dnikach)[/QUOTE]

wszystko zale篡 od tego, czym robi w tym salonie, wi璚 jednoznacznej odpowiedzi nie ma. Mimo wszystko je郵i zapewniaj, 瞠 mo積a w tym samym dniu, to mo瞠 warto im zaufa, bo znaj sw鎩 produkt - zawsze mo瞠sz wr鏂i z reklamacj ;p
Ja z mojego do鈍iadczenia mog powiedzie, 瞠 encanto robi w tym samym dniu co blondy, czy to od鈍ie瘸ne, czy ja郾iejsze od kolory wyj軼iowego (tutaj nie zauwa篡豉m 瘸dnego wp造wu), natomiast je郵i w這sy przyciemniam (nawet z jasnego blondu na 鈔edni), to wykonuj po kilku dniach, bo w tym samym dniu kolor schodzi :P

Edytowane przez Miluchova
Czas edycji: 2014-09-21 o 11:12
Stary 2014-09-21, 18:17   #127
Serce
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 380

Kasza, czy jestes juz po Prostowaniu Inoar? Ciekawa jestem efekt闚
Serce jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:21   #128
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 1 295

Cytat:
Napisane przez Miluchova Poka wiadomo嗆
wszystko zale篡 od tego, czym robi w tym salonie, wi璚 jednoznacznej odpowiedzi nie ma. Mimo wszystko je郵i zapewniaj, 瞠 mo積a w tym samym dniu, to mo瞠 warto im zaufa, bo znaj sw鎩 produkt - zawsze mo瞠sz wr鏂i z reklamacj ;p
Ja z mojego do鈍iadczenia mog powiedzie, 瞠 encanto robi w tym samym dniu co blondy, czy to od鈍ie瘸ne, czy ja郾iejsze od kolory wyj軼iowego (tutaj nie zauwa篡豉m 瘸dnego wp造wu), natomiast je郵i w這sy przyciemniam (nawet z jasnego blondu na 鈔edni), to wykonuj po kilku dniach, bo w tym samym dniu kolor schodzi :P
Wielkie dzi瘯i za odpowied .

Nie mog si doczeka prostowania. Ostatnio ci庵le jest wilgotno - pada w dzie i w nocy, albo tylko w nocy, a rano pod wp造wem wysokiej temperatury wszystko paruje - wystarczy, 瞠 wyjd na 5 minut w 鈍ie穎 wyprostowanych w這sach i zaraz mam wstr皻ny puch i jakie wywijasy . Mam w這sy falowane, nie mia豉m zbyt du篡ch problem闚 z prostowaniem ich, ale od kiedy najpierw zachcia這 mi si wszystkich kolor闚 t璚zy na ko鎍闚kach, a p騧niej jasnego ombre, s troch zniszczone i tego barana ci篹ko poskromi . Chc da im odpocz望 od 瞠lazka i mie 鈍i皻y spok鎩 na jaki czas
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-22, 00:05   #129
czekoladka3
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 7 631

Cytat:
Napisane przez inmemoriaa Poka wiadomo嗆
ja ju po, jestem bardzo zadowolona Robi豉m cocochoco.
zdj璚ie przed to Twoje naturalne w這sy czy wyprostowane prostownic ?
Stary 2014-09-22, 08:59   #130
Serce
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 380

Miluchova a co s康zisz o sk豉dzie termoochronnego mleczka z Kerastase? Jest ok? Nie zanm sie na tym wcale.
Od soboty zacz窸am olejowac w這sy. Jak je zobaczy豉m na zdj璚iu z ty逝 gdy wysch造 same to by豉m w szoku
cz窷 jest jeszcze w miar prosta po ostatni keratynowaniu, cz窷 pofalowana, ca這嗆 jako taka napuszona. MASAKRA
Wstyd mi nawet wstawi zdj璚ie. Ale postanowi豉m, 瞠 bed robi fotki co tydzie i obserwowa jak olejowanie na nie wp造wa.
Teraz zastanawiam si czy jest sens robi Encanto? Czekam z niecierpliwo軼i na wie軼i od Kaszy odno郾ie Inoar, bo pono ma w sk豉dzie mniej formaldehydu. Je郵i efekt by豚y dobry to tez wola豉bym ju nie maltretowa w這s闚 Encanto.
Cocochoco, dla mnie jest za s豉be. Efekt wyg豉dzenia, nie prostych w這s闚 mia豉m przez miesi帷 :-(
Serce jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-22, 10:22   #131
Smerfetka696969
Zakorzenienie

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4822750 4]Wielkie dzi瘯i za odpowied .

Nie mog si doczeka prostowania. Ostatnio ci庵le jest wilgotno - pada w dzie i w nocy, albo tylko w nocy, a rano pod wp造wem wysokiej temperatury wszystko paruje - wystarczy, 瞠 wyjd na 5 minut w 鈍ie穎 wyprostowanych w這sach i zaraz mam wstr皻ny puch i jakie wywijasy . Mam w這sy falowane, nie mia豉m zbyt du篡ch problem闚 z prostowaniem ich, ale od kiedy najpierw zachcia這 mi si wszystkich kolor闚 t璚zy na ko鎍闚kach, a p騧niej jasnego ombre, s troch zniszczone i tego barana ci篹ko poskromi . Chc da im odpocz望 od 瞠lazka i mie 鈍i皻y spok鎩 na jaki czas[/QUOTE]

O jejku daj spokoj ja sie spotka豉m wczoraj z Tz wloski w domu elegancko wyprostowane wysz豉m i puch i wywijasy xD musialam kucyka robic...Wlosy mam lekko falowane.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

A dodam, 瞠 wlosy spryska豉m sprayem z Marion tym czerwonym i powinien troche ograniczy puszenie a wcale deszcz nie padal xD

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-09-22, 11:01   #132
BettyNails
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 46

Witam. Mam pytanie odno郾ie kosmetyk闚 po keratynowym prostowaniu. Na li軼ie forum znajduje si szampon Cece, Salon, Keratin & Cherry Shampoo. Jednak on zawiera "obni穎n o 60% zawarto軼i SLES’u", czyli jaka zawarto嗆 soli jest. Czy mimo tego mo積a go stosowa?

czy mo瞠cie poleci od篡wk bez sylikonu, ale z keratyn w rozs康nej cenie? pozdrawiam
BettyNails jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-22, 11:13   #133
Miluchova
Zadomowienie

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4822750 4]\ Chc da im odpocz望 od 瞠lazka i mie 鈍i皻y spok鎩 na jaki czas[/QUOTE]

Dobra decyzja

Cytat:
Napisane przez Serce Poka wiadomo嗆
Miluchova a co s康zisz o sk豉dzie termoochronnego mleczka z Kerastase? Jest ok? Nie zanm sie na tym wcale.
Od soboty zacz窸am olejowac w這sy. Jak je zobaczy豉m na zdj璚iu z ty逝 gdy wysch造 same to by豉m w szoku
cz窷 jest jeszcze w miar prosta po ostatni keratynowaniu, cz窷 pofalowana, ca這嗆 jako taka napuszona. MASAKRA
Wstyd mi nawet wstawi zdj璚ie. Ale postanowi豉m, 瞠 bed robi fotki co tydzie i obserwowa jak olejowanie na nie wp造wa.
Teraz zastanawiam si czy jest sens robi Encanto? Czekam z niecierpliwo軼i na wie軼i od Kaszy odno郾ie Inoar, bo pono ma w sk豉dzie mniej formaldehydu. Je郵i efekt by豚y dobry to tez wola豉bym ju nie maltretowa w這s闚 Encanto.
Cocochoco, dla mnie jest za s豉be. Efekt wyg豉dzenia, nie prostych w這s闚 mia豉m przez miesi帷 :-(
Serum jest OK Widzisz jak捷 zmian po olejowaniu? Jak masz pieni康ze, to r鏏 encanto, nie ma co si zastanawia d逝瞠j.. ka盥y dzie w zniszczonych w這sach = bardziej zniszczone w這sy dnia kolejnego, jak chcesz zapu軼i w ko鎍u zdrowe w這sy, to trzeba naprawi je jak najszybciej albo obci望 olejowanie niestety nie naprawi w這s闚 ju zniszczonych, pomo瞠 nawil篡, pomo瞠 w這som utrzyma to nawil瞠nie, ale to wszystko - r騜nic mo瞠sz poczu od razu (g豉dsze, mniej spuszone), ale te prawdziwe efekty olejowania s widoczne dopiero z czasem, kiedy w這sy nam powoli odrastaj, pozbywamy si tych najbardziej zniszczonych (ko鎍闚ek), a naszymi "nowymi" ko鎍闚kami s w這sy ju zabezpieczane od miesi帷y. To jest 鈍ietny spos鏏, 瞠by zabezpieczy w這sy i zapu軼i d逝g, zdrow czupryn (co np. mo瞠sz zauwa篡 u Anwen na zdj璚iach z cyklu moja w這sowa historia), ale zniszcze to nie naprawi

Oleje do olejowania mo瞠sz kupi internetowo np.:

www.zrobsobiekrem.pl
www.biochemiaurody.com
www.ecospa.pl
www.zielonyklub.pl
www.beautyever.pl
www.mazidla.com

wi璚ej stron nie pami皻am mas豉 (np. shea, mango, babassu) te si nadaj, tylko trzeba je najpierw rozgrza na d這ni mo瞠sz tam te si zaopatrzy w inne rzeczy typu hydrolizowana keratyna, jedwab hydrolizowany, L-cysteina, gliceryna, kwas hialuronowy - no mn鏀two p馧produkt闚, kt鏎e mo瞠sz dorzuca do od篡wek/masek

A jeszcze mam pytanie odno郾ie Twojego koloru w這s闚, farbujesz/rozja郾iasz sama? Jaka farba/rozja郾iacz, jaki kolor, jaki % utleniacza stosujesz i jak cz瘰to od鈍ie瘸sz w這sy na d逝go軼i (i te jakim %)? No i chyba najwa積iejsze przy tym wszystkim - jaki kolor naturalnych w這s闚

Cytat:
Napisane przez BettyNails Poka wiadomo嗆
Witam. Mam pytanie odno郾ie kosmetyk闚 po keratynowym prostowaniu. Na li軼ie forum znajduje si szampon Cece, Salon, Keratin & Cherry Shampoo. Jednak on zawiera "obni穎n o 60% zawarto軼i SLES’u", czyli jaka zawarto嗆 soli jest. Czy mimo tego mo積a go stosowa?

czy mo瞠cie poleci od篡wk bez sylikonu, ale z keratyn w rozs康nej cenie? pozdrawiam
SLES to detergent. Sodium Chloride to s鏊, o kt鏎ej mowa I tak, ten szampon ma Sodium Chloride, ale dziewczyny nim myj i s zadowolone

Od篡wki takiej nie znam, ale ja rozwi您uje ten problem w ten spos鏏, 瞠 kupuj hydrolizowan keratyn w kt鏎ym ze sklep闚 (linki da豉m wy瞠j) i dodaj po 1-3 kropli do ulubionej od篡wki

Czas edycji: 2014-09-22 o 11:17
Stary 2014-09-22, 11:48   #134
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BettyNails Poka wiadomo嗆

z tego co kojarze praktycznie wszystkie od篡wki nivea i gliss kura maj keratyn w sk豉dzie
Stary 2014-09-22, 12:12   #135
Miluchova
Zadomowienie

Ale maj te silikony, a pytanie bylo o odzywki bezsilikonowe

Stary 2014-09-22, 12:39   #136
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Ale maj te silikony, a pytanie bylo o odzywki bezsilikonowe

a no faktycznie, przed chwil "przelecia豉m" sk豉dy nivei i maj silikony. My郵a豉m 瞠 moze w鈔鏚 ca貫j gamy znajdzie si jaka bez silikonu
Stary 2014-09-22, 13:31   #137
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Ja jak zrobi Kative(na razie brak kasy) to zamierzam my w這sy/g這w sam od篡wk i raz na jaki czas szampon Cece i zobacz czy si szybciej wyp逝cz

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Te musz da w這skom odpocz望 od prostownicy p馧 roku temu odci窸am w這sy i obieca豉m, 瞠 zero prostowania i co ? klapa ;/
Ale po wczorajszej akcji z prostowaniem to nie ma sensu, bo jak wyjd nawet na 5min one si zaraz skr璚 i spusz ;x
Tylko keratyna mnie ratuje
Czemu nie mam prostych w這s闚 jak w podstaw闚ce ;( kiedy nie zagl康a豉m do prostownicy.Gimbaza mnie zrujnowa豉....
Stary 2014-09-22, 13:55   #138
Miluchova
Zadomowienie

Ja nie prostuj od grudnia 2011

Stary 2014-09-22, 16:20   #139
kasza80
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 705

Cytat:
Napisane przez Serce Poka wiadomo嗆
Kasza, czy jestes juz po Prostowaniu Inoar? Ciekawa jestem efekt闚
KURCZE!!!! No w豉郾ie nie..... !!! Dorwa這 mnie @ a w tym czasie nie robi NIC z w這sami, 瘸dne koloryzacje i inne cuda. Mo瞠 to nie ma wp造wu, ale pamietam jak kiedy mnie opieprzy豉 fryzjerka jak zrobi豉 mi kolor i nic nie wysz這, zapyta豉 czy mo瞠 mam @, ja na to, 瞠 tak, no i wszystko zwali豉 na to, my郵icie, 瞠 @ ma wp造w?
W ka盥ym razie, troch kasy wywali豉m na ten inoar i cho wydaje mi si to akstrakcyjne, to wol nie ryzykowa. Spokojnie czekam do nast瘼nej niedzieli

Ale nie martwcie si, pami皻am i od razu jak tylko zrobi to recenzja i foty

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:

SLES to detergent. Sodium Chloride to s鏊, o kt鏎ej mowa I tak, ten szampon ma Sodium Chloride, ale dziewczyny nim myj i s zadowolone
Ten szampon nie ma sodium chloride. Ma slsy tylko mniej ni normalnie, ale soli nie ma.
Polecam, teraz eksperymentuj z szamponami i ten wypada chyba narazie najlepiej. Po inoarze potestuj organixa i te napisz co i jak. On nie ma ani sls闚 ani soli, tylko same oleje i mas這 karite, mo瞠 obci捫a... zobaczymy

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Poka wiadomo嗆
Ja jak zrobi Kative(na razie brak kasy) to zamierzam my w這sy/g這w sam od篡wk i raz na jaki czas szampon Cece i zobacz czy si szybciej wyp逝cz

a ja my郵a豉m, 瞠 ju dawno zrobi豉 i chcia豉m zapyta jak efekty

SYLWKA a jak u Ciebie kerapro si trzyma?

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka wiadomo嗆
Jest kto mo瞠 z okolic Tych闚 i mia豚y ochot zrobi encanto? $ do dogadania oczywi軼ie

dziewczyny, szukam te post闚 na forum o kerapro (serum) - szukam i szukam, podrzucicie jakie opinie?
szkoda, 瞠 nie napisa豉 wcze郾iej. Kupi造by鄉y wi璚ej inoaru i zrobi造bysmy razem, jestem z okolic inoar wyszed豚y nam wtedy taniej... mo瞠 nast瘼nym razem, jak b璠 poprawia. Mam nadziej, 瞠 dopiero wiosn
encanto nie zrobi, bo sie boj takiej ilo軼i formaldehydu, nie chc si a tak tru

Edytowane przez kasza80
Czas edycji: 2014-09-22 o 15:48
kasza80 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2014-09-22, 17:51   #140
BettyNails
Raczkowanie

Dzi瘯uje Wam BARDZO

A co s康zicie o tej od篡wce: CHI Keratin, od篡wka rekonstruuj帷a z keratyn.
??? podobno nie ma soli, ale nie mog tego potwierdzi. Szukam sk豉du w internecie i nie znalaz豉m narazie.
Stary 2014-09-22, 18:14   #141
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasza80 Poka wiadomo嗆
szkoda, 瞠 nie napisa豉 wcze郾iej. Kupi造by鄉y wi璚ej inoaru i zrobi造bysmy razem, jestem z okolic inoar wyszed豚y nam wtedy taniej... mo瞠 nast瘼nym razem, jak b璠 poprawia. Mam nadziej, 瞠 dopiero wiosn
aj no i musz te przyzna Ci racj, Chocochoco dla mnie za s豉be

a takie pi瘯ne by造 do pierwszego mycia...

a ten Inoar to sama sobie b璠ziesz robi?
Stary 2014-09-22, 19:45   #142
kasza80
Rozeznanie

Cytat:
aj no i musz te przyzna Ci racj, Chocochoco dla mnie za s豉be

a takie pi瘯ne by造 do pierwszego mycia...

a ten Inoar to sama sobie b璠ziesz robi?
tak, sama. W sobot lub niedziel, ale mam tylko 70 ml i nie starczy dla nas obie
Do encanto por闚nania nie b璠 mia豉, bo nigdy nie mia豉m encanto, ale do kativy por闚nam, a to chyba mniej wi璚ej to samo co cocochoco.
Stary 2014-09-22, 19:51   #143
Haylee
Zakorzenienie

ee ale tak z ciekawo軼i pytam, a nie 瞠 chc aby si podzieli豉 a gdzie zamawia豉? na all tylko po 250 ml.. hmm

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Te chyba b璠 zmuszona zrobi sobie to sama... poczekam na Twoj relacj
Stary 2014-09-22, 20:32   #144
kasza80
Rozeznanie

Cytat:
ee ale tak z ciekawo軼i pytam, a nie 瞠 chc aby si podzieli豉 a gdzie zamawia豉? na all tylko po 250 ml.. hmm

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Te chyba b璠 zmuszona zrobi sobie to sama... poczekam na Twoj relacj
zamawia豉m na ebay z USA, w oryginalnych opakowaniach po 70 ml szamponu i keratyny - s to gratisy, na opakowaniu pisze gratis....
Stary 2014-09-22, 20:44   #145
Haylee
Zakorzenienie

hmm i te 70 ml na jak d逝gie w這sy powinno starczy?
ja mam te wra瞠nie, 瞠 jak robi豉 mi fryzjerka cocochoco to pos瘼i豉 keratyny
Stary 2014-09-22, 21:27   #146
kasza80
Rozeznanie

Cytat:
hmm i te 70 ml na jak d逝gie w這sy powinno starczy?
ja mam te wra瞠nie, 瞠 jak robi豉 mi fryzjerka cocochoco to pos瘼i豉 keratyny
Fryzjer, ktory to wykonuje m闚i mi, 瞠 50 ml wystarcza na w這sy za 這patki, ja mam 5 cm za zapi璚ie stanika i mam nadziej, 瞠 starczy, cho troszk si obawiam.
Produkt podobno jest bardzo wydajny - zobaczymy
Stary 2014-09-22, 21:56   #147
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
KURCZE!!!! No w豉郾ie nie..... !!! Dorwa這 mnie @ a w tym czasie nie robi NIC z w這sami, 瘸dne koloryzacje i inne cuda. Mo瞠 to nie ma wp造wu, ale pamietam jak kiedy mnie opieprzy豉 fryzjerka jak zrobi豉 mi kolor i nic nie wysz這, zapyta豉 czy mo瞠 mam @, ja na to, 瞠 tak, no i wszystko zwali豉 na to, my郵icie, 瞠 @ ma wp造w?
W ka盥ym razie, troch kasy wywali豉m na ten inoar i cho wydaje mi si to akstrakcyjne, to wol nie ryzykowa. Spokojnie czekam do nast瘼nej niedzieli

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Ten szampon nie ma sodium chloride. Ma slsy tylko mniej ni normalnie, ale soli nie ma.
Polecam, teraz eksperymentuj z szamponami i ten wypada chyba narazie najlepiej. Po inoarze potestuj organixa i te napisz co i jak. On nie ma ani sls闚 ani soli, tylko same oleje i mas這 karite, mo瞠 obci捫a... zobaczymy

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Mia豉m robi, ale mi fryzjer powiedzia, 瞠 w czasie okresu(niby najgorzej w I i II dzie nie wolno prostowa keratyn
Zdziwi豉m si....
Mia豉m Wam o tym napisa, ale pewnie by軼ie pomy郵a造, 瞠 ja wariatka

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

A nie ma nikogo z okolic Rzeszowa tu ;>

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 22:00   #148
Miluchova
Zadomowienie

Cytat:

Serio szampon nie ma soli? Jezu by豉m pewna, 瞠 ma

co do @ i tego, co wychodzi na g這wie, to nie ma to wp造wu. W這s, kt鏎y widzimy, jest cz窷ci martw, 瘸dne hormony, diety i suplementy nie maj wp造wu na w這sy, kt鏎e widzimy by kiedy taki mit o @ za czas闚 m這do軼i naszych rodzic闚 (podobnie jak z tym, 瞠 podczas pe軟i kobiety dostaj @ ). Ale ju kto Ci to tak zasugerowa i mimo wszystko wszelkie niepowodzenia b璠ziesz sprowadza豉 do tego pod鈍iadomie, dlatego lepiej po prostu poczeka dla spokoju psychicznego

Pyta豉 o efekty kerapro (co prawda nie mnie, ale te odpowiem xD) - mojej mamie dalej si jako trzyma, proste w這sy i lekko podwini皻e ko鎍闚ki po wysuszeniu suszark, przy schni璚iu naturalnym s delikatne fale. Pojedyncze w這ski odstaj (ale zaraz po te odstawa造), w這sy 豉dnie si b造szcz w 鈍ietle naturalnym Ko鎍闚ki w dobrym stanie, nie porozdwajane. Mama u篡wa szampon闚 najta雟zych, byle jakiej od篡wki, nie przywi您uje wagi do piel璕nacji, tak瞠 jej si chyba uda這 z tym kerapro myje w這sy chyba 2 razy w tygodniu, wi璚 mo瞠 dlatego

@Betty
od篡wki z regu造 soli nie maj (tylko w nivea spotka豉m jak narazie )

Czas edycji: 2014-09-22 o 22:02
Stary 2014-09-22, 22:10   #149
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Fryzjer, ktory to wykonuje m闚i mi, 瞠 50 ml wystarcza na w這sy za 這patki, ja mam 5 cm za zapi璚ie stanika i mam nadziej, 瞠 starczy, cho troszk si obawiam.
Produkt podobno jest bardzo wydajny - zobaczymy
Kt鏎y szampon masz http://panakotasklep.pl/manufacturer/organix ?

Ps.O jakim serum by豉 mowa? Tym co niekt鏎e z Was pisa造, 瞠 "rozprostowuje w這sy"?
Stary 2014-09-22, 22:22   #150
BettyNails
Raczkowanie

Czytaj帷 o keratynowym prostowaniu natrafi豉m na kilka opinii (w tym jednej fryzjerki), 瞠 keratynowe prostowanie spowodowa這 wypadanie w這s闚 i og鏊nie je zniszczy這.
Jak my郵icie, w jakich przypadkach to mo瞠 si sta?
Z造 preparat, zbyt wysoka temperatura?
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2017-04-22 22:09:54

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.