|
|
#121 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: WRZESIEŃ Estee Lauder/NARS/MUFE/TrainTone/AirMax/ dużo miniatur i innych nówek
Hm, skomplikowane to
...bo po 1. nie wiem czy truskawkowy zestaw tbs nie zniknie, a po 2. nie licząc baggów najbardziej urzekła mnie właśnie karmelowa marynara m.in. dlatego, że jest oversize, a ja już od dłuższego czasu w overach się lubuję Chyba jesteśmy w... kropce
|
|
|
|
|
#123 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: WRZESIEŃ Estee Lauder/NARS/MUFE/TrainTone/AirMax/ dużo miniatur i innych nówek
Ok, ale mam prośbę, do tej pory jej nie pisałam, bo nei wiedziałam, czy cos wyjdzie z wymiany - jaka jest długośc wkładki w cm napisana na metce w bucie? I czy mozesz poza tym zmierzyć ja osobiście? To wazne, bo ja zazwyczaj mam 38, ale jak psiałam w moje granatowe NB weszłam w 37,5 wiec jesli Twoje będa miały ta sama długośc realna wkładki, jak moje, to bedą dobre, jak chociaz poł cm mniejsze to mam z głowy.
|
|
#125 |
|
404 Not Found
|
A czy będziesz dodawała ciepłe sukienki i sweterki (najchętniej oversize), o których piszesz? To są priorytetowe rzeczy z mojej wish, którymi możesz mnie skusić
|
|
|
|
|
#126 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej, przepraszam ze dopiero dzisiaj odpisuję, ale chyba zrezygnuję z wymianki, bo Laguna poszła "pod młotek" i nei wiem, co ewentualni w zamian bym mogła dac
![]()
|
|
#127 |
|
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Jedyne co bym miala to nowy (i oryginalnie zapakowany) case na iphona 5s w kolorze srebrno-szarym, nieprzezroczysty, z jablkiem tam gdzie iphone ma (moglabym cyknac foto). Kupilam go dla siebie, ale dzien pozniej sprzedalam swoj tel i tamta osoba nie chciala case'a wiec zostal.
|
|
#128 |
|
404 Not Found
|
Inecitko,
dziękuję za ofertę, ale kardigany odpadają - mam już ich nadmiar. Teraz interesują mnie zwykłe swetry, czyli te wkładane przez głowę - over of course ;-) Skusić mogłabyś mnie ewentualnie chino w kolorze zgniłej zieleni - jeśli taką masz na myśli pisząc "wojskowy kolor" ![]() Tylko nadal nie wiem na czym stoimy, czy w ogóle na czymś ![]() Powiedz mi proszę co byś chciała z moich rzeczy za baggy i wstępnie jedną parę chino? P.S. Poza wątkiem mam ostatnie, duże, wiśniowe masło TBS, jeśli byłabyś zainteresowana
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
witaj. Blender jest Rodzicielki, zatem wątek przekażę jej do obejrzenia. Jeśli coś wybierze to się odezwę.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
tylko i wyłącznie perfumy, można kusić
chętnie amor amor i euphoria edp
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli Ci zależy na czasie, to lepiej zaopatrz się w blender we własnym zakresie, bo raz, że mama jest na wycieczce i bez dostępu do internetu (wraca jutro, ale przed Wszystkimi Świętymi nie sądzę aby miała siły zajrzeć), a dwa to jest to dość duży i ciężki karton i na wysyłkę musiałabyś poczekać aż ja wrócę do kraju (będę w listopadzie ale jeszcze nie wiem którego, na wszystkich świętych się nie udało). Możliwe, że siostra zgodziłaby się odebrać i wysłać karton, ale nie będę gwarantowała bo nie wiem. Jak widzisz w tej sytuacji ciężko się umówić na cokolwiek.
To co pamiętam to blender jest ręczny, ma sporo dodatków ale co konkretnie to nie pamiętam i jest firmy Palson. Może to ten ale tam wydawało się, że jest więcej dodatków, mogę się jednak mylić, a nie mam dostępu teraz do tego sprzętu. http://www.palson-polska.pl/kuchnia-...r-mixcella.php |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
404 Not Found
|
Inecito, myślę, że mogłabym przystać na taki deal i wstępnie mogłybyśmy się tak umówić. Kwestia tylko co miałabym dobrać, bo w wątku oprócz karmelowej marynary już chyba nic nie znajdę
Chyba, że mogła- i chciałabyś przy okazji robienia zdjęcia zgniłozielonych chinosów zrobić też kilku rzeczom, których także chcesz się pozbyć? Sweterków? Sukienek? ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Dorzuć karmelovą Piżamowatych nie chcę - zbyt wzorzyste jak dla mnie. Myślałam o boyfriendach, ale nie miałam do czynienia z tym fasonem, stąd mam obawy, czy by mi pasowały.Jeśli chodzi o sweterki... Uparłam się na te oversize Zwyczajne, wkładane przez głowę też by były ok.
|
|
|
|
|
#133 |
|
404 Not Found
|
Kochana, ostatecznie interesują mnie tylko miętowe chino i kwieciste baggy h&m
Jak w tej sytuacji widzisz nasza wymianę? ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Dam znać wieczorem
Edytowane przez Cala Czas edycji: 2014-10-31 o 17:14 |
|
|
|
|
#135 |
|
404 Not Found
|
Jestem
Jeśli chodzi o koszt wysyłki 2 par spodni... Sądzę, że nie byłby on wielki (do 10 pln) zwłaszcza, że spodnie należą do rodziny "piżamowatych", a w porównaniu do kosztu wysyłki już samego boxu tbs to pikuś Niemniej jednak brałam pod uwagę Twoją i moją preferencję większych wymian i po raz sto pięćdziesiąty szósty przeglądnęłam dwa Twoje wątki w poszukiwaniu alternatywy ![]() Mogłabym zaryzykować i w zamian za zgniłozielone chino wziąć boyfriendy i dobrać zieloną marynarkę Zary, gdyby Twoja koleżanka jej odechciała, a Ty zechciałabyś pędzel Sephory (tak jak pisałaś). Pomału pomysły mi się kończą
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
ja po wszystkie 3 zapachy z dokładki
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Zapraszam, może chciałabyś np.Luksusowe serum peptydowe NutraLuxe Bio-Peptide Complex 30ml, spf 15 na dzień , luksusowe serum , takie http://kybeauty.com/product_info.php/products_id/1559 żelowa konsystencja, pompka, witamina C na drugim miejscu w składzie, peptydy na trzecim, retinol na piątym! Podzielę się lub oddam całe, użyłam max 5x Serum niedostępne w Polsce, koszt za granicą to około 40 EURO.rewelacyjny skład z aktywnymi składnikami na wysokich pozycjach, Ważne do 15 stycznia 2015r. - jest mega wydajne i nie zdążę chyba zużyć |
|
|
|
|
#138 |
|
404 Not Found
|
Inecito, proszę o odpowiedź. Wstrzymuję wszystkie inne dziewczyny zainteresowane boxem tbs bo nie wiem na czym stoję.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

...bo po 1. nie wiem czy truskawkowy zestaw tbs nie zniknie, a po 2. nie licząc baggów najbardziej urzekła mnie właśnie karmelowa marynara m.in. dlatego, że jest oversize, a ja już od dłuższego czasu w overach się lubuję

Chyba, że mogła- i chciałabyś przy okazji robienia zdjęcia zgniłozielonych chinosów zrobić też kilku rzeczom, których także chcesz się pozbyć? Sweterków? Sukienek? 
Zwyczajne, wkładane przez głowę też by były ok.