Chwilowa utrata rozumku??? :))) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-21, 22:47   #121
Asiula1
Raczkowanie

Dot.: Chwilowa utrata rozumku??? :)))

ŚWIETNY WĄTEK !!!!!!!!!! poprostu genialne są te historie

A moja jest taka:
Moja mama ma raz na jakiś czas bardzo bolesne migreny: akcja dzieje się zimą, mamę rozbolała głowa bardzo więc jej szef zwolnił ją do domu koło 14 godziny ( a normalnie pracuje do 16) wróciła do domu, zażyła lekarstwo i połozyła się spać, ja wróciłam do domu koło 16 - kiedy na dworze było już ciemno , domyśliłam się, że mama śpi z powodu napadu migreny, minęła jakaś godzina, koło 17zrobił się mały ruch w przedpokoju ale nie wychodziłam bo mysłałam ,że tato wrócił z pracy. Po jakimś czasie wyszłam do kuchni na herbatkę, w trakcie przyszedł tato i siedzimy sobie , miło gaworzymy a tu nagle otwierają się drzwi wejściowe i wpada mama do domu cały czas byłam pewna ,że ona śpi! mama wchodzi do kuchni i umiera wprost ze śmiechu... pewnie sie domyslacie co sie stało)) więc mama obudziła się koło 17 i jakoś tak jeszcze w pół - śnie popatrzyła na zegarek i myslala,że zaspała do pracy i ,ze już jest 7 rano ))( ze względu na porę roku i o 17 i o 7 rano było ciemno na dworze więc szybko się ubrała i wybiegła do pracy)) najlepsze było to ,że jak juz tam dobiegła to drzwi od biura były zamknięte i ona się dziwiła czemu Pani Stanisława( sprzątaczka , która zawsze otwierałą biuro o 6 rano) nie otworzyła jeszcze biura) hehehehehe i tak stała i czekała i podeszła do niej znajoma i powiedziała :"Dobry wieczór" i wtedy wszystko stało się jasne!!!!!!!!!!!

Smiejemy sie z tego do dziś)))) a moja mama mówi ,że to było takie niesamowite kiedy myśląc ,że jest 7 rano dowiedziała się ,że jest 17 wieczorem))))))))))))))

Pozdrawiam
Asiula1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 23:13   #122
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Ja robilam mojemu TZ kafke fusiarke, i otworzylam moja sliczna puszke Jacobs oczywiscie z kawa tej samej firmy i zamiast wode z czajnika lac do filizanki lalam do puszki. Po chwili moj TZ mowi, Basia czemu ty lejesz wode do puszki z kawa Ale byla siekiera
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 23:20   #123
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20

Ja podobnie miałam przecedzić makaron i ugotowała mi się woda ale makaronu nie wrzuciłam a wode przecedziłam- hehehehe.
Stary 2005-10-21, 23:42   #124
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia007
Moja siostra pracuje w księgowości w piekarni. Odbierając tam telefony zawsze mówi "Halo, piekarnia". Czasami zdarza jej się tak mówić odbierając telefon domowy albo komórkę Ten kto dzwonił zazwyczaj mówi wtedy "pomyłka" i zanim ta małpa zorientuje się co powiedziała, rozmówca już odkłada słuchawkę
No z taką historią to nie mam szans

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-21, 23:47   #125
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20

Hahahah- mi się też przypomniało jak mój dziadek posmarował pastą (bezbarwną) do butów swoje *obolałe* kolano- a że mu ta fantastyczna maść pomagała- heheheheh- to ciotka ze Szwecji co miesiąc mu musiała wysyłać!!! Nie dowiedział się że to nie była żadna maść a właśnie pasta- hehehehehehhihihihihi.
Stary 2005-10-22, 00:01   #126
jaszmurka
Zakorzenienie

Ja... kiedyś wróciłam do domu baaardzo zmęczona... i jak się rozbierałam (żeby iść pod prysznic ) to wrzuciłam majtki to klozetu zamiast do kosza z brudną bielizną to było niesłychanie nieciekawe przeżycie- grzebać w kiblu aby odzyskać moje majtki .

Kiedyś próbowałam zmyć tusz do rzęs kremem do rąk

I jak sobie coś jeszcze przypomne to dopisze

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 00:07   #127
mafda
Zadomowienie

historyjki tego typu poprawiają nieziemsko humor !!
Ja dzisiaj opiekowałam się dwójką dzieci i zamiast cukru do herbatki wsypałam im sól, na ich szczęście stwierdziłam, że w dziwnym pojemniku trzymają w tym domu cukier, spróbowałam i szybko wylałam te pyszne herbatki

Często też zamiast jakąś rzecz-zwykły śmieć wywalić do kosza w kuchni, lecę z nim jak szalona do pralki w łazience
Stary 2005-10-22, 00:09   #128
mafda
Zadomowienie

hm ja też często zamiast hallo poprostu mówię "Urząd Miasta słucham" choć nie pracuję tam już od 3 tygodni
Stary 2005-10-22, 00:48   #129
Baubo
Rozeznanie

Och moje drogie, kochane siostry
Jak dobrze wiedzieć, że nie jestem jedynym roztrzepańcem na tym świecie
Mogę Was zapewnić, że większość opisywanych tu zdarzeń miała miejsce w moim życiu. Od stosowania nieodpowiednich kosmetyków do nieodpowiednich części ciała po różnego rodzaju dziwaczne odpowiedzi nie na temat.
Dzień bez gafy to dzień stracony!
Zdarzało mi się, że wdepnęłam do wiadra z wodą podczas mycia okien, wychodziłam w papciach na ulicę (zimą!) itp. itd.
Mam taki zwyczaj, że nie zmieniam czasu na zimowy w swoich zegarkach. I robię tak już od lat. Takie małe dziwactwo. Powiedzmy, że robię to na znak protestu przeciwko krótszym dniom. No i raz się nacięłam...Gdy byłam jeszcze studentką, to chodziłam sobie popołudniami na dodatkowe lekcje angielskiego do szkoły językowej. Żeby wypełnić sobie jakoś czas pomiędzy uczelnią a kursem, włóczyłam się po Katowicach. I pewnego razu zagapiłam się...Patrzę na zegarek i myślę "O matko! Angielski się już zaczął". Wpadłam z rozwianym włosem i szaleństwem w oczach do szkoły. Sekretarka trochę na mnie dziwnie popatrzyła...Wbiegam do jednej sali -pusto, do drugiej -też nikogo nie ma. Zgłupiałam totalnie...Szkoła była pusta… Pewnie się domyślacie, dla czego?
Baubo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 03:00   #130
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Oj tez mam takie chwilowe utraty rozumu
Kiedys kupilam sobie solone orzeszki w puszce , rozpakowalam zakupy ,potem szukalam ich a tu nic ,szukalam tak chyba z pol godziny zastanawiajac sie gdzie sa ,gdy uslyszalam mojego TZ : " czemu orzeszki sa w lodowce ?" Zupelnie nie pamietam ,zebym tam je chowala.
Kiedys pisalalm wytpracowanie (juz dobre kilka lat temu ) i w telewizji leciala jakas piosenka, a ja zerkalam caly czas. Potem jak sprawdzalam co napisalalm to odkrylam caly wers piosenki w moim zeszycie
Duzo razy zdarzalo mi sie wstawac i nagle sie szykowac do szkoly po czym dowiadywalam sie ,ze jest sobota
Moja mama raz robiac herbatke ,wsypala herbate ,cukier i gdy chciala zalac woda ocknela sie ,ze wsypala to wszystko nie do szklanki ale do samego koszyczka na szklanke
Jak mi sie cos przypomni to jeszcze napisze
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 09:51   #131
hhhggg
Raczkowanie

Ja was chyba wszystkie pobije. Kiedyś rano mialam tel w kieszeni poszlam do lazienki siusi i nie wiem jak to sie stalo, ze moj telefon wyladowal w kibelku... i jeszcze musialam go wyjac:P
hhhggg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 09:57   #132
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25
TŻ - Towarzysz Życia
albo Ta Żmija - w zależności od aktualnej sytuacji na froncie (znalazłam to kiedyś w necie)
Stary 2005-10-22, 10:12   #133
soulsweeper
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hhhggg
Ja was chyba wszystkie pobije. Kiedyś rano mialam tel w kieszeni poszlam do lazienki siusi i nie wiem jak to sie stalo, ze moj telefon wyladowal w kibelku... i jeszcze musialam go wyjac:P
U nas w szkole wczoraj zdarzyła się komuś podobna historia, ale najgorsze jest to, że my nie mamy normalnych muszli klozetowych z woda w srodku, tylko takie dziury w ziemi... a tam w środku wszystko...
soulsweeper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 10:35   #134
prowokacja17
Zadomowienie

GG do prowokacja17

kiedyś poszłam do sklepu po kole hopa jak już byłam w sklepie to powiedziałam do sprzedawczyni: Poprosze hole kopa

Albo idąć przez park zostałam brzydko mówiąc osrana przez wrony..... I gdy już weszłam do domu powiedziałąm: Mamo SRAK MNIE OPTAKAŁ !!
Stary 2005-10-22, 10:40   #135
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszmurka
Ja... kiedyś wróciłam do domu baaardzo zmęczona... i jak się rozbierałam (żeby iść pod prysznic ) to wrzuciłam majtki to klozetu zamiast do kosza z brudną bielizną to było niesłychanie nieciekawe przeżycie- grzebać w kiblu aby odzyskać moje majtki .

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 10:42   #136
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prowokacja17
kiedyś poszłam do sklepu po kole hopa jak już byłam w sklepie to powiedziałam do sprzedawczyni: Poprosze hole kopa

Albo idąć przez park zostałam brzydko mówiąc osrana przez wrony..... I gdy już weszłam do domu powiedziałąm: Mamo SRAK MNIE OPTAKAŁ !!
a propos wpadek słownych to ja tak kiedyś miałam, że do są

siadki zamiast "Dobranoc" żegnając się powiedzieć to ja "Dobry wieczór"

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 11:15   #137
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

To ja kiedyś z koleżanką smażyłyśmy frytki i zabrakło nam ziemniaków to chciałam do koleżanki powiedzieć "idż do siebie po ziemniaki" a powiedziałam "idż po siebie do ziemniaki"

Albo ostatnio w szkole byłyśmy na podwórku i było zimno i ta sama koleżanka chciała iść do szkoóły to zamiast powiedzieć "idę do szkoły" powiedziała "idę do domu"
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 17:07   #138
netiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiula1
ŚWIETNY WĄTEK !!!!!!!!!! poprostu genialne są te historie

A moja jest taka:
Moja mama ma raz na jakiś czas bardzo bolesne migreny: akcja dzieje się zimą, mamę rozbolała głowa bardzo więc jej szef zwolnił ją do domu koło 14 godziny ( a normalnie pracuje do 16) wróciła do domu, zażyła lekarstwo i połozyła się spać, ja wróciłam do domu koło 16 - kiedy na dworze było już ciemno , domyśliłam się, że mama śpi z powodu napadu migreny, minęła jakaś godzina, koło 17zrobił się mały ruch w przedpokoju ale nie wychodziłam bo mysłałam ,że tato wrócił z pracy. Po jakimś czasie wyszłam do kuchni na herbatkę, w trakcie przyszedł tato i siedzimy sobie , miło gaworzymy a tu nagle otwierają się drzwi wejściowe i wpada mama do domu cały czas byłam pewna ,że ona śpi! mama wchodzi do kuchni i umiera wprost ze śmiechu... pewnie sie domyslacie co sie stało)) więc mama obudziła się koło 17 i jakoś tak jeszcze w pół - śnie popatrzyła na zegarek i myslala,że zaspała do pracy i ,ze już jest 7 rano ))( ze względu na porę roku i o 17 i o 7 rano było ciemno na dworze więc szybko się ubrała i wybiegła do pracy)) najlepsze było to ,że jak juz tam dobiegła to drzwi od biura były zamknięte i ona się dziwiła czemu Pani Stanisława( sprzątaczka , która zawsze otwierałą biuro o 6 rano) nie otworzyła jeszcze biura) hehehehehe i tak stała i czekała i podeszła do niej znajoma i powiedziała :"Dobry wieczór" i wtedy wszystko stało się jasne!!!!!!!!!!!

Smiejemy sie z tego do dziś)))) a moja mama mówi ,że to było takie niesamowite kiedy myśląc ,że jest 7 rano dowiedziała się ,że jest 17 wieczorem))))))))))))))

Pozdrawiam
Swietna historia
Stary 2005-10-22, 17:21   #139
arbuz
Rozeznanie

A ja ugryzłaam szklankę a w Katowicacch weszłam w przystanek!W taką plastikową, przezroczystą i czystą ścianę. Min stojących obok dwóch starszych pań nie zapomnę do końca życia... Od tego momentu noszę soczewki. Bo ja krótkowidz jestem. Jak się okazało - nawet bardzo...
arbuz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 17:23   #140
arbuz
Rozeznanie

A mój brat popłakał się prawie ze śmiechu
arbuz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 17:39   #141
Madzia007
Zadomowienie

Właśnie przypomniała mi się jedna rzecz:
Kiedy siedzę przed komputerem, zawsze na biórku mam komórkę. Kilka razy zdarzyło mi się, że nie parząc, zamiast po myszkę sięgałam po telefon i jeżdżąc nim po blacie, dziwiłam się, dlaczego kursor sie nie przesuwa
Nieraz chciałam też zastępować pilot od telewizora komórką ze zdziwioną minką, że widocznie się popsuł, bo nie działa
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 18:01   #142
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Od czasu do czasu zdarza mi się obudzić z popołudniowej drzemki i kompletnie nie wiem, jaka to pora dnia, a czasem nawet jaki dzień i przez ułamek sekundy jestem w totalnej panice, że coś przespałam

Raz siedziałam przy kompie i zrobiło mi się zimno w stopy, więc ubrałam grube, czarne skarpetki TŻ, po czym zapomniałam się i wyszłam do miasta w tych skarpetach i w klapkach

Rano zawsze jestem kompletnie zaspana i nieprzytomna, a kot radośnie mi łazi pod nogami i zazwyczaj go nie zauważę. Im jest większy, tym większa szansa, że się o niego kiedyś zabiję
Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 18:03   #143
aguss_s
Raczkowanie

Ja dzis rano na polprzytomna chcialam umyc zabki no i umylam je..... zelem do
twarzy Nivea Young no i skutki wsadzenia sobie do buzki szczoteczki z tym "specyfikiem" nie byl zbyt przyjemne
Kiedys zamiast zamiast zelem pod prysznic umylam sie cala szamponem Pantene..no i na dodatek bardzo oburzona wyszlam z lazienki i wyzywalam mame z powodu kupienia jakiegos nowego "glupiego" zelu ktory sie wcale nie chce pienic na ciele
no a wkladanie brudnych skarpetek do kosza na smieci to chyba juz da mnei norma hehee
aguss_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 18:34   #144
mala_czarna
Zadomowienie

U mnie tata przez jakies 5 dni smarowal twarz woskiem do wlosow ( w kolorze niebieskim tak przy okazji) bo myslal ze to krem. Dopiero gdy zauwazylam jak w mgnieniiu oka z moejgo pudeleczka znika wosk (ktorego uzywalam sporadycznie), uswiaomilam tate, ze to niestety nie krem do twarzy. Chlopak sie zdziwil...
Stary 2005-10-22, 21:17   #145
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prowokacja17

Kurna, no bez takich, bo się herbatą obsikałam

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 21:27   #146
lawenda-w-chodakach
Rozeznanie

Ja kiedyś byłam z mamą w cukierni i właśnie sprzedawczyni wychodziła na zaplecze po ciacha a ja chciałam jeszcze keks i krzyknęłam do niej "proszę jeszcze pół kilo seksu" Się ze mnie cały sklep śmiał

nie zrażam się.

lawenda-w-chodakach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 22:00   #147
lawenda-w-chodakach
Rozeznanie

a i przypomniało mi się jeszcze, że kiedyś jak robiłam sobie płatki to bawiłam się komórką no i mleko się akurat skończyło, a ja zamiast wrzucić karton do śmieci to komórka sru do śmietnika

nie zrażam się.

lawenda-w-chodakach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-22, 22:15   #148
4n3t4
Rozeznanie

A ja wczoraj wybralam sie do szkoly bo zapomnialam, ze nie mam zajec, totalne zacmienie mozgu mi sie przytrafilo, hehe smiac mi sie chcialo jak sie zorientowalam ale sie powstrzymalam bo dziwnie by na mnie ludzie lookali w autobusie hehe
4n3t4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 22:26   #149
Mojra87
Zadomowienie

Przypomniałam sobie, jak moja sunia miała kiedyś cieczke. Żeby nie brudziła w domu, zakładaliśmy jej majtki. A że przyszła pora na spacer z psem, to się ubrałam i wyszłam. Do windy wsiadła sąsiadka i się zaczęła śmiać.....bo nie zdjęłam psiakowi majtek!! Było mi strasznie głupio przed sąsiadką....A jak wróciłam do domu ,to też mieli ze mnie ubaw

Kiedyś powiedziałam sąsiadowi "dobry wieczor" o 8 rano I nie mogłam zakapować, czemu się na mnie dziwnie patrzył

Kolega w podstawówce odchodząc od odpowiedzi powiedział "dzien dobry" zamiast "dziekuję"
Stary 2005-10-23, 01:00   #150
motilla
Raczkowanie

Przypomniało mi się, jak kiedyś pożyczyłam plecak od brata, bo jechałam do mojego Niedźwiedzia i musiałam wziąć trochę więcej rzeczy, bo miałam zostać u niego na noc. Potem mój brat w szatni przed wuefem wyciąga swój strój od wuefu z tego plecaka i nagle wypadają mu czarne, koronkowe majtaski!!! Możecie sobie wyobrazić, co tam się działo.

A mój zdolny Faderek nie położy się spać, nie wysmarowawszy uprzednio obficie swej mordki jakimś kremem. Kiedyś tak na niego lukam, a on się mazia moim kremem na rozstępy

A jeszcze kiedyś, jak miałam z te osiem lat, siedzieliśmy z całą grupą na trawie. Ja jakoś tak kucałam i rękami obejmowałam nogi, aż w pewnym momencie straciłam równowagę i poleciałam do przodu, akurat tak że pocałowałam takiego jednego prosto w kolano!!! A on zaczął mnie gonić machając złowieszczym wieszakiem (skąd?). Wszyscy uznali, że to zrobiłam specjalnie z miłości. Ale mi głupio było! Z domu nie chciałam wychodzić. Kuzynka nie dała mi o tym zapomnieć przez jakieś dziesięć lat.

I jeszcze mi się przypomniało, jak przez jakiś czas w technikum miałyśmy pierwszą lekcję o 7:05. Ja dojeżdżałam i miałam autobus o 5:35. Pewnego razu zimą budzę się, patrzę na elektroniczny zegar, cholera, nie budził, jest 5:20! Na przystanek mam blisko, więc myślę sobie - zdążę - szybko mycie zębów, ubieranie, biorę plecak, śniadanko z lodówki i fru!! Jeszcze odruchowo luknęłam na zegar w kuchni - i w śmiech, bo to było dopiero wpół do trzeciej. Dobrze, że nie wyszłam z domu Do czego mnie ta szkoła doprowadziła, że zamiast dwójki na zegarze widziałam piątkę? Później z koleżanką stwierdziłyśmy, że nie warto się tak poświęcać dla nauki i już nie jeździłyśmy na tą durną fizykę.
motilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości