|
|
#121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O, takie o: http://fhu-jarko.pl/ikea/produkty/KO...yjny/600_3.jpg Mialam ograniczone mozliwosci, gdyz do mojego koszyka przy rowerze niezbyt wiele sie miesci ![]() Jak to dziala hmmmm ![]() Cytat:
![]() Macie w poblizu taki sklep jak Dyskont? Dzis kupilam ukladanke drewniana, ksiazke i mase plastyczna. http://www.promocyjni.pl/gazetki/190...omocyjnastrona strona 28-29 i 30-31. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-10-02 o 21:11 |
|||
|
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
założyłam dzisiaj Filipowi spodnie dresowe F&F, które dostał od mojej koleżanki w tamtym roku, rozmiar 9-12 miesięcy i takie szerokie, że może za pół roku by dobre był
jakie te rozmiarówki są beznadziejneCytat:
![]() Cytat:
właśnie zostały same 21 i 24; szkoda, że nie wiedziałam, to bym Ci wzięła
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym lecicie? Czarterem czy rejsowym, czy tanimi? W normalnych liniach dla dziecka jest przygotowana zabawka. Na pokladzie sa tez ksiazeczki. U nas wlasciwie zabawki do niczego sie nie przydaly, tyle o ile sprawdzil sie znikopis. Na lotnisku podczas pozegnania tz dal Yae samolot-zabawke i z nim sie nie rozstawala. Poza tym, co wymienilas mialam jeszcze kredki, duplo z figurkami, papier do origami i puzzle drewniane. Drobne zabawki to niewypal, stale cos na podlodze ladowalo i trzeba bylo szukac a torbe i tak trzeba bylo nosic. Natomiast przydaly sie nowe piosenki, rymowanki i zabawy reczno-masazyki. Do Jp bedziemy wracac w wersji light bez polowy rzeczy. Nic sie nie boj, lecicie wszyscy w trojke i wiem, ze dacie sobie rade. Yae skakala po fotelu, biegala w przejsciach, zobaczysz bedzie swietnie. A gdzie lecicie? |
|
|
|
|
#124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- a lecimy Enter Air, czyli nie wiem co to \znalazłam taka informacje, ale dalej nie wiem o co cho ![]() Obecnie flota przewoźnika liczy 11 samolotów typu Boeing 737-400 oraz 737-800.
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-10-02 o 21:26 |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bylam u lekarza bo kaszel dalej jest w noch budzila sie z kaszlem z 4 5 razy plakala nie mogla zasnac dzis pojawilo sie kichanie i Katar mowie lekarce ze moze jakies pasozyty maz robaki na wypadek gdyby nie zrozumiala a ona ze jest lekarzem 25 lat i pierwsze slyszy zeby kaszel swiadczyl o robakach ale kurcze z wami TU gadalam na Hecke na innych forachczytalam i zalecilam inhalacje przepisala flutide mite i maske do inhalacji jak nie pomoze przez tydzien to wrocic z |
|
|
|
|
#127 |
|
Lurker ;)
|
Ewulko fajnie by to wygladalo, dzwoni potencjalny pracodawca, a Ty mowisz, ze jutro nie przyjdziesz na rozmowe, bo jestes na kanarach
![]() A na kiedy masz wizyte w Pupie? Bo to chyba jakos tydzien po zarejestrowaniu jest pierwsza wizyta
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no, najgorzej bo jest jeszcze 3 etap ale ten fagas powiedział w poniedziałek, że za 2 tygodnie się skontaktuje, a nie za 3 dni ![]() jutro mu powiem, że babcię mam w szpitalu i w przyszłym tygodniu nie mogę ![]() ps. na biało z moich tajnych i poufnych danych wynika, że rozmowy na pewno nie będzie w poniedziałek i wtorek, więc powiem że babcia ma operację w środę i muszę być...nad morzem w tym czasie taki jest plan, aczkowleik ja kłamać nie umiem, nawet w szkole NIGDY nie ściągałam ![]() a do PUPu mam się wstawić 23 października, i tak mi nie przysługuje zasiłek więc chyba im nie zależało po prostu
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
ewulko bezpieczniej byloby mowic prawde, zwlaszcza jesli zalezy Ci na tej pracy
|
|
|
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja po prostu na końcu rozmowy zapytam, kiedy mogę spodziewać się następnego etapu, ponieważ z przyczyn osobistych w przyszłym tygodniu jestem niedyspozycyjna. Jak powie że spoko, to będzie po 12 października, no to luz, nic nie będę mówić dalej. Gorzej, jak zacznie grzebać dalej
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Silver ja mame wyslalam rano do lidla mowi ze z 50 osob przed lidlem ale udało sie kupiła 2 pary butow jutro musze iscvoddac jedna chyba ze ktos chce granatowe w rozmiarze 20 , i kurteczke kupilismy jeszcze
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
sarah, jutro do tego siądę ok? bo teraz dalej czytam i przygotowuję się na ta jutrzejszą rozmowę, a jutro już luzik będzie
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że temat słodyczy. w domu Hania w ogóle nie dostaje, natomiast tutaj u Rodziców jest masakra:/ co kto przyjezdza to prezentuje Jej jakieś czekoladki, lizaki itd. a Ona jak to widzi to aż się trzęsie. ja nie mam noc do gadania, bo słyszę tekst no daj Jej przecież nic się nie stanie jak raz zje, to dziecko nie ma dzieciństwa. albo tak słodko wygląda cała w czekoladzie
![]() a co do butów na zimę, chcę kupić w listopadzie teraz się boję bo strasznie szybko rośnie. a nie chce kupować kilku par ![]() nawijko to żeś poszalała z zakupami ![]() hope kciuki za wyniki! ewulko zazdroszcze wyjazdu! ale należy Wam się
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
a może Iguś potrzebuje jeszcze trochę czasu... na pewno robisz wszystko, co w Twojej mocy, żeby więcej mówił... może żłobek Mu pomoże się rozgadać. Trzymaj się cieplutko i zaglądaj częściej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za przejechane km ja kiedyś uwielbiałam takie dni, teraz nie wiem, czy dałabym radę
|
||
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewulko, dokładnie tak powinnaś powiedzieć, zrobiłabym tak samo |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
a w temacie słodyczy - u nas nie ma ich na codzień, więc jak Ania dostaje "od święta" to nie widzę problemu.
Też jak w żłobku dziś miała ciasto - ale pieczone przez kucharki - zjadła, tak samo jak mieli dorżdzówki własnego wypieku. Natomiast czekolady, kinderek itp w złobku u nas nie ma A w ogóle to Ania nie jest jakaś skora do słodyczy, jak sama coś ukradnie w sklepie, ooo tooo tak, ale jak babcia np jej daje - olewa i sytuacja z gór byliśmy w sklepie, tz wybiera piwko, ja z anią chodzę po sklepie, zauważyła maxi kinga, i mówi "maamaaaa, tooooo!" pokazując palcem. To jej odpowiedziałam: "jak tata się zgodzi to kupimy" to pobiegła do tż, przyprowadziła i woła "tata, tooooo!". normalnie takie słodkie to było ![]() w ogóle muszę powiedzieć, że mam grzeczne dziecko, nieznane są mi pady czy awantury, chyba że chodzi o ubiór a wczoraj to w ogóle mnie powaliła na łopatki: idziemy przez CH, chciałam jej te crocsy kupić, a w między czasie mijałyśmy taką mini kolejkę, więc Ania woła "mama, toooo!" a ja: "aniu, idiemy teraz po buty, ale jak wyjdziemy ze sklepu to tu przyjdziemy i ci wrzucę pieniążka żeby jeździło" ona się popatezyła, wzięła mnie za rękę, i bez dyskusji poszłyśmy po buty, jak wyszłyśmy ze sklepu to jak torpeda do tej keolejki i krzyczy pokazując na miejsce na monetę "mamooo, tuuuu!"
|
|
#141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Jakoś żyję-dziś już jest ok ale było. Najpierw to przeziębienie a potem sensacje żołądkowe.
Do tego nie ćwiczę od ponad tygodnia-na szczęście waga stoi. Jakoś nie mogę się do Was wbić ![]() Cytat:
Cytat:
Od poniedziałku tez ciuszki dla dzieci! !! Cytat:
Co do kombinezonu- cały czas się zastanawiam czy lepszy jedno czy dwu częściowy? I musze chyba poszukać jakiejś taniej używki-tylko nie wiem jakiej firmy są ok. Dziś zrobilismy z tz sałatkę jarzynowa-tz miał chęć .a ja nie jadłam jej chyba od Wielkanocy. ... bo unikam majonezu. Ale zaszaleje tez jutro -do kurczaka pieczonego będzie biała kapusta z majonezem ale dodam łyżkę:pLecę spać kochane. Buziaki
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam spod koca z herbata w reku
obok czeka na mnie budyn czekoladowy ![]() Mialam w planach poczytac, ale widze, ze fajny film zapowiada sie na tvp2. |
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
P.s. Nawijko gdzie ten wieszak kupiłaś bo ne doczytałam. ..
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy śledzicie losy Antosia o ktorym pisałyście ale ostatnie wieści są tragiczne
|
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Lurker ;)
|
Zal dziecka strasznie, ale to co sie wokol dzieje
Nie jestem w stanie przebrnac przez ten profil i komentarze.
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się.
Zaraz lecę do fryzjera- w końcu ![]() Nawijko dzięki-musze sobie taki sprawić. A jak cenowo? A i zapomniałamZapomniałam się pochwalić ze po 20 października będę miała dorywcza pracę. W sobotę byłam na rozmowie a w środę dzwonili ze mnie chcą
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi ja głupia mogłam Ci powiedzieć, bo powinnam się domyślić, że będziesz się zatrzymywać ![]() marsi ja śledzę i bardzo mną wczoraj wstrząsnęło, little komentarzy nawet nie czytam. Dawid będzie cały dzień zbójował w nocy się przebudził, buczał, to wzięłam do nas no i rano za ścianą trójka dzeciaków: tv na fulll, darcie, tłuczenie po czym się da. o 6. Dawid się od tej 6 kotłował, próbował spać, w końcu wstał i humory pokazuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

ja nie wiem jak ja chcę do pracy wrócić, ja się już chyba odzwyczaiłam od takich intensywnych dni.
mój tato też nadciśnienie ma od czasów... studiów? no ja właśnie miałam jechać ale nie miałam jak, a TZ nie miał jak wyjść. No i lipton. Chciałam mu wziąć 24 lub 5. Teraz nosi 23/24 

Zapalenie oskrzeli z początkami zapalenia płuc 
za przejechane km