|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik-owe porządki w kosmetykach i nie tylko .. weźcie to ode mnie za wi
Zabieram się za pakowanie rzeczy, więc dla pewności wrzucę jeszcze raz to co uzgodniłyśmy. Wymianka osobista, jutro (24.10) w Galerii Kazimierz
![]() czarna glinka, żel do higieny intymnej soraya, baza too faced, peeling do ciała YR, klosz z ikei, herbata lipton z gruszką, krem mocznikowy, maska do włosów, masło Flosleku, hydrolat oczarowy, alverde odżywka do rzęs za -kawa nescafe -puszki metalowe -czarne mydło -dezodoranty secret (2 nowe, 1 używka) -mgielka nowa bbw japanesse cherry blossom -baza artdeco -mydła amerykańskie Irish Spring Icy Blast Deodorant Soap 9 szt. -pasta do zębów Crest Anti-Cavity 99 g z USA -rękawiczki bawełniane (np. do maski) -2 maszynki Venus -Urządzenie do domowego mani&pedi na prąd z Lidla -Equate, NiteTime -słodzone płatki kokosowe 396 g -Kardamon mielony -Papilotki do muffinów -Scandic Line maska bananowa 250 ml - My Label woda różana 250 ml i tu mam tylko prośbę, czy mogę ewentualnie podmienić klosz na coś innego, bo mądrze wpadłam na to, że nie będzie mi z nim za wygodnie gonić po Krakowie i nawet nie za bardzo mam gdzie go schować
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik-owe porządki w kosmetykach i nie tylko .. weźcie to ode mnie za wi
kawa i bez klosza za jeden męski szampon (Nivea lub Clear - obojętne) i pomadkę, jest jeszcze ten rimmel?
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie sporo, ale najprawdopodobniej w ogóle nie zdecyduje sie na wymiane Si - za bardzo kocham ten zapach
jeżeli podoba Ci sie u mnie coś jeszcze to chętnie sie wymienię
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Miss w negocjacjach, napiszę jeśli jednak nie poleci
to podoba mi się burberry i oriens ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Podoba mi się też suszarko-lokówka (jest obrotowa?),parowar i piekarnik
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Kaw w czwartek nie dostalam,tesc zapomnial zabrac. Bede u tesciow w ta sobote ze wzgledu na swieto zmarlych i zabiore swoja dostawe,ale nie wiem,czy chce Ci sie tyle czekac.
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Ok,to postaram sie w sobote/niedziele porobic zdjecia i odpisac,co mam. Torba chetnie, ta karmelowa z paskiem tez mi sie podoba,tylko znowu-czy w ogole bys cos widziala u mnie za krem/krem+ktoras torba. Mozna ta czarna zobaczyc? |
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
To jest Iphone 4
Z tym, że na kilka dni zawieszam jakiekolwiek decyzje w sprawie wymiany telefonu, bo dostałam bardzo dobrą propozycję od znajomego i myślę co zrobić. Tak, że jeśli masz specjalnie coś tam załatwiać to przemyśl czy jest sens, bo ja nie gwarantuję, że dojdzie do wymiany na chwilę obecną
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za peeling Orientana i glinkę czerwoną?
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
jestem zainteresowana wodą termalną uriage
a co to za pojemność tej wody?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zastanawiałaś się nad naszą wymianą?
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie chętnie wymienię się na uriage ale niestety nie za dwa, jeśli coś z tych dwóch rzeczy u mnie wybierzesz to daj znac
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, czy zainteresowałyby Cie perfumy z mojego wątku? Podoba mi się Twoja pielęgnacja
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie termoloki, moze cos jeszcze bys ode mnie dobrala?
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
Recepty babci Agafii, aktywne serum na porost włosów użyty raz Yves rOCHER szampon Equilibra szampon przeciw wypadaniu wlosow Eveline Argan Wanilia masło do ciała Eveline slim 4d argan oil termoaktywne serum spirulina 200g Poza tym jeszcze DKNY , więc sporo tego się uzbierało Może masz jakieś propozycje wymianki?---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Chętnie pokombinuję z wymianką pielegnacja za zapachy, bo znalazłam już swój signature i właściwie inne rzuciłam w kąt, natomiast pielęgnacja zawsze się przyda ![]() Właśnie wychodzę z domu, przemyślę do jutra jak to rozwiązać i dam znać jak dotre do pracy (15.00?) |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, moja propozycja wygląda tak:
Wymianka numer 1: szampon equilibra balsam argan vanilla spirulina spray na porost włosów agafii eveline slin 4d serum szapon yves rocher + balsam tołpa Za Vera Wang Lovestruck (orientacyjnie cenowo wychodzi idealnie) Wymianka numer 2 DKNY be delicious: Maska do twarzy Orientana z aloesem Za Gucci envy me II Co sądzisz o takim układzie? Jestem sklonna negocjować
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
To może moje obie flaszki za termoloki?
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się na taki układ jak najbardziej, niestety do Katy nic nie dobrałam
Zapraszam na PW, jednak uprzedzam z góry, że kosmetyki będę miała w swoich łapkach dopiero po przyszłym weekendzie, bo zostały w domu na wsi Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
mam też mało używane cienie L'oreal infallible 002 hourglass beige - zużycie ok 5-10% oraz farbę Casting mroźna czekolada ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- a może Lou Lou/ Ode Lancome i tusz sexy pulp?
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez Callianna Czas edycji: 2014-11-03 o 20:39 |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
jaką dł. wkładki i jaką wadę mają czarne adidasy?
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
czyli wstępnie po aktualizacji
Lou lou tusz sexy pulp mydło dorzuć proszę żel Kawa za: BBW i rummikub
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez Callianna Czas edycji: 2014-11-04 o 16:23 |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, u Ciebie podobają mi się:
Nowy czarny eyeliner w pisaku astor 24h tusz do rzęs Astor nowy żel peelingujący YR brzoskwinia żel YR macadamia nowy peeling do ciała Orientana znalazłabyś coś u mnie?
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć,
u Ciebie podobają mi się: nowy tusz yves rocher sexy pulp (jest w folii?) fioletowy cien testowany maybelline color tattoo nowe masło shea 100g Oddałabym: Max Factor, Creme Puff 118) W7 Trends, Honolulu Bronze 28) W7 Brow Bar Eyebrow Stencil Kit 21) Makeup Revolution, Redemption Palette Essential Mattes
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
na tuszu mi najbardziej zależy
ale jak nie możesz to może masz jakiś krem YR nowy na prezent ( w folii)?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.