...Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży...cz.II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-22, 12:48   #121
konwalia57
Zadomowienie

Dot.: ...Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży...cz.II

Wiolu zachęciłas mnie do porządków i tez umylam dzisiaj okna, popralam firany a teraz biorę się za przesadzanie kwiatów i obiad w międzyczasie tylko juz moja pomocnica wróciła z przedszkola i nie będzie już tak łatwo....

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez DzikaWozkowa Pokaż wiadomość
Znacie jakieś ćwiczenia na youtube, które w ogóle nie obiążają stawów? Chciałam zrobić 30 mins cardio na yt, skończyło się donośnym chrupnieciem kolana po pierwszych 10 minutach :/
Niestety ja się nie orientuje ale może poszukaj gdzieś na forach, może ktoś coś poleca...
Stary 2014-10-22, 13:00   #122
jakwino
Raczkowanie

Ouuu współczuję,też mam problemy z kolanami. Jedno mam zoperowane w kwietniu (zaczęło sie właśnie od chrupniecia przy aerobicu więc radzę uważać ) teraz nie skaczę,nie biegam,nie robię przysiadów pełnych aaale robi się coraz lepiej mimo wszystko,tylko wiem że obciążać już się zawsze będę bała.
Ja dzis urlopik miałam bo byłam ze starszym u alergologa a potem zrobilam rajd po sklepach i rozeznanie w produktach bezglutenowych. Kupiłam też mieszankę na ciasto naleśnikowo-pierogowe i spróbuje zrobić bezglutenowe ciasto nalesnikowe do spanierowania kurczaka
Tak mi czas zleciał ze jedyne co zjadlam do 13:30 to mała biała kawa z Mc (na dodatek okazała się za free ). Za to teraz jak wróciłam to zrobiłam sobie jajecznicę z 2 jajek z kiełbaskami na cebulce z chlebkiem bezglutowym i pomidorem.... Aaaale się obżarłam. Kuraka wrzucilam w przyprawy (kupiłam mieszankę bez dodatków sztucznych w zielarskim sklepie) i jak tylko obejrzę serial (once upon a time -ogląda ktoś?) to szukam przepisu na ciasto do kurczaka
jakwino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-22, 13:42   #123
DzikaWozkowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jakwino Pokaż wiadomość
Ouuu współczuję,też mam problemy z kolanami. Jedno mam zoperowane w kwietniu (zaczęło sie właśnie od chrupniecia przy aerobicu więc radzę uważać ) teraz nie skaczę,nie biegam,nie robię przysiadów pełnych aaale robi się coraz lepiej mimo wszystko,tylko wiem że obciążać już się zawsze będę bała.
Jako dziecko miałam poważne zapalenie stawów, od tego się wszystko zaczęło. Po prostu chrupać to mi chrupie jak tylko się ruszam, każdy ruch, machnięcie rękami to jest takie CHRUP! Jeśli to się stanie pod obciążeniem to zwykle później boli przez kilka dni.
Stary 2014-10-22, 14:07   #124
jakwino
Raczkowanie

Chrupanie jest oznaką uszkodzenia łąkotek, radziłabym wizytę u orto i USG a najlepiej rezonans bo na usg niewiele wychodzi. nic mi już nie chrupie nie klika nie pyka aczkolwiek przez uszkodzenie od którego wszystko się zaczęło reaguję na pogodę i tak czy siak "kręci" mnie w kolanach na wilgoć, zimno itp. Z kolankami to niestety jest tak że a) więszkość ludzi ma je uszkodzone tylko nie sprawdzają tego u lekarza, b) jak już raz uszkodzisz to potem przekichanie, ciągnie się jak smród po gaciach
Stary 2014-10-22, 14:22   #125
eewelinaa92
Zakorzenienie

Hej Dopiero znalazłam chwilę, aby zajrzeć Wczoraj do późna na uczelni, dzisiaj na rano i tym sposobem dopiero teraz piszę. Z jedzeniem jak najbardziej okej

Ela, żeby to mycie okien nie zaszkodziło, Twoim zatokom . Kiedy się wprowadzacie do teściów ?

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez konwalia57 Pokaż wiadomość

Robilam sobie pomiary i po centymetrze mi spadło przez ostatni miesiąc, ale dalej ledwo portki naciągam na tylek :-(
Siłownia połączona z dietą, w przyszłym miesiącu powinny dać lepsze efekty

teraz czas na leniuchowanie

-30kg

Edytowane przez eewelinaa92
Czas edycji: 2014-10-22 o 14:24
eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-22, 15:15   #126
berbla1855
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczyny Poczytalam Was troche i myślę ze pasowalabym do tematu , oczywiście jak mnie przyjmniecie
Swoja walkę z kg zaczelam w styczniu z waga 76,8 i w maju zeszlam do 60 kg . I wszystko było by ok gdybym nie realizowała swoich następnych celów rzucilam palenie z dnia na dzień i .... Zaczelam puchnac kombinuje od jakiegoś czasu żeby chociaż waga stanęła i wydaje mi sie ze przy tak mniej więcej 1500 kcal waga stoi w miejscu + 2 razy w tygodniu aeroby po godzinie . Moim celem jest zejść do 60 kg Potrzebne mi wsparcie i więcej motywacji , jakaś wypalona się czuje
berbla1855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-22, 15:21   #127
jakwino
Raczkowanie

O wow @Berbla jak zrobiłaś że schudlas wczesniej? niezły wynik!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 15:33   #128
berbla1855
Raczkowanie

Cytat:
O wow @Berbla jak zrobiłaś że schudlas wczesniej? niezły wynik!
Jakwino dieta mż i więcej się ruszać
Stary 2014-10-22, 15:34   #129
jakwino
Raczkowanie

A tak konkretnie? Jakies ustalenia bilansu dziennego? Jakie ćwiczenia ile razy itp czegos unikalas czy stricte MŻ
Stary 2014-10-22, 15:49   #130
berbla1855
Raczkowanie

A teraz jakoś ciezko mi się zmobilizować tak do końca Nie ma co ukrywać ze Lubie jeść i to nie male ilości . Do obiadu jeszcze jakoś się trzymam a od jak zaczynam pochłaniać to koncze wieczorkiem . Niby staram się dietetyczne , ale sama ilość mówi za siebie

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
A tak konkretnie? Jakies ustalenia bilansu dziennego? Jakie ćwiczenia ile razy itp czegos unikalas czy stricte MŻ
Zaczynalam od polowy porcji , tego co wczesniej zjadlam np. nie 4 kanapki tylko dwie , przerwy miedzy posiłkami 3 godziny , rezygnacja z cukru i wszelakich słonych przekasek , fast cudów i napojów gazowanych . Na poczatku nie cwiczylam : zero kondycji i chęci z czasem szybkie marsze 2 razy w tygodniu po pol godziny i jak nabralam kondycji to zaczelam jeździć na stacjonarnym rowerku zaczynając od 15 min dziennie i z czasem dokładając minuty .
Stary 2014-10-22, 15:52   #131
aga533
Raczkowanie

Witamy berbla1855

U mnie dziś grzecznie na razie trzymam fason mam nadzieję, że tak będzie do końca dnia Bo już o mało przez teściów nie zgrzeszyłam zawsze popsują mi nerwy, a ja jak się denerwuję to ciągle coś podjadam

Berbla1855 znam ten ból mam to samo...też kocham jeść

A ja wczoraj myłam okna

Do celu 10kg

(...)nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że cały świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać".
aga533 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 15:54   #132
jakwino
Raczkowanie

Kurcze ja tez mam problem z ilością i z godzinami, o ile np w pracy jest super to jak wracam do domu to nie dość że często drugi obiad,to jeszcze żreć mi się chce jak nie wiena w domu pełna lodówka :/ teraz zrobilam tego kurczaczka w cieście nalesnikowym i wyszedł super nie jak z KFC bardziej jak od chińczyka w ciescie kulki ale pycha i zamierzam zjeść z fasolką zieloną. Na potem mam jakis jogurt to dorzucę amarantusa preparowanego np a potem zobaczymy
Stary 2014-10-22, 16:16   #133
berbla1855
Raczkowanie

Aga to chyba większość tak ma ze odstresowujemy się jedząc
Ja to się kiedyś zastanawialam jaki błysk by był w domu gdybym zamiast odstresowywac się jedzeniem , sprzatala bym ha... ha

Dziewczyny czy tutaj w topiku piszemy ile czego zjadlysmy przez dany dzień ?

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Ja byłam tyle miesiecy na diecie i z zdrowych nawyków to wyrobilam sobie tylko jeden SNIADANIA Bo przerwy miedzy posiłkami i podjadanie to nadal problem . Muszę się pilnować A..... Nauczylam się wyrzucac resztki po dzieciach a nie wciągać ich jak odkurzacz . W najgorszym przypadku jak bardzo mi szkoda wyrzucić to mężowi podrzucam
Stary 2014-10-22, 16:31   #134
aga533
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez berbla1855 Pokaż wiadomość
Aga to chyba większość tak ma ze odstresowujemy się jedząc
Ja to się kiedyś zastanawialam jaki błysk by był w domu gdybym zamiast odstresowywac się jedzeniem , sprzatala bym ha... ha

Dziewczyny czy tutaj w topiku piszemy ile czego zjadlysmy przez dany dzień ?

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Ja byłam tyle miesiecy na diecie i z zdrowych nawyków to wyrobilam sobie tylko jeden SNIADANIA Bo przerwy miedzy posiłkami i podjadanie to nadal problem . Muszę się pilnować A..... Nauczylam się wyrzucac resztki po dzieciach a nie wciągać ich jak odkurzacz . W najgorszym przypadku jak bardzo mi szkoda wyrzucić to mężowi podrzucam
Widzę, że jest nas więcej ja też pojadam do córce też szkoda mi wyrzucić, a z niej jest jadak, że hoho...

Ja teraz postawiłam warunek...zero ciast, nie ma pieczenia. Jak mój K. chce ciasta idzie sobie kupuje kawałek i spokój. A tak to z całej blachy zjadł ze dwa kawałki, bo jak zwykle zapomniał a mi szkoda wyrzucić

Ja chyba zacznę nową drogę od oczyszczania tak jak radzi moja mentorka ziołowa

Do celu 10kg

(...)nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że cały świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać".

Edytowane przez aga533
Czas edycji: 2014-10-22 o 16:34
aga533 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-22, 16:46   #135
berbla1855
Raczkowanie

Kiedys słodkie mogło dla mnie nie istnieć Jak przestalam palić to moglabym w czekoladkach i ciastach siedzieć non stop . Wiadomo ze ograniczalam się bardzo bo jak któregoś dnia sprawdzalam swoje mozliwosci to się przerazilam ile mogę wciągnąć
Stary 2014-10-22, 16:54   #136
jakwino
Raczkowanie

Ja póki co staram się pić pokrzywę żeby spuścić wodę, zmieszałam z zieloną herbatą i zobaczymy.
Stary 2014-10-22, 17:04   #137
berbla1855
Raczkowanie

Ja jutro z rana zaparze sobie gar zielonej i wtedy będę pila bo tak po kubeczku to lenia mam aby się bawić i latać zaparzac
Muszę jakieś menu wymyslec na jutro i ustalić godzinki szamanka

Dziewczyny jakie dietki stosujecie ??? Bo chyba cos mi umknelo
Stary 2014-10-22, 17:13   #138
jakwino
Raczkowanie

U mnie weglowodany do 160g, tłuszcze do 60g, białka jak najwięcej (ale niekoniecznie nabiał) no i bezglutenowo się staram żeby sprawdzić czy nie mam nietolerancji do tego pokrzywa no i PoleDance w domku
Stary 2014-10-22, 17:25   #139
berbla1855
Raczkowanie

Jakwino jesteś super wyliczona dla mnie to czarna magia i jakoś tak za liczeniem nie przepadam , no chyba ze w gre wchodzą pieniądze do liczenia ha..ha . Ale tak na serio to nawet kcal przeliczam mniej wiecej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-22, 17:38   #140
DzikaWozkowa
Rozeznanie

Cytat:
Chrupanie jest oznaką uszkodzenia łąkotek, radziłabym wizytę u orto i USG a najlepiej rezonans bo na usg niewiele wychodzi. nic mi już nie chrupie nie klika nie pyka aczkolwiek przez uszkodzenie od którego wszystko się zaczęło reaguję na pogodę i tak czy siak "kręci" mnie w kolanach na wilgoć, zimno itp. Z kolankami to niestety jest tak że a) więszkość ludzi ma je uszkodzone tylko nie sprawdzają tego u lekarza, b) jak już raz uszkodzisz to potem przekichanie, ciągnie się jak smród po gaciach
Miałam to diagnozowane kiedyś już, werdykt brzmiał "początki choroby zwyrodnieniowej". Problem polega na tym że u mnie to nie tylko kolana, ale także biodra, łokcie, ramiona i nadgarstki.

U mnie ładnie, chrupnięcie nie było poważne więc poćwiczyłam jeszcze, na zakupach byłam, a teraz udko wcinam.
Stary 2014-10-22, 17:38   #141
jakwino
Raczkowanie

Ja muszę pilnować węglowodanów poprostu przez ostatnie lata nauczyłam się że to przez nie tyję i jal normalnie powinno się jeść ok 200-250g tak ja potrafilam zjeść 400-500 i to niestety 90% ze śmieciowego jedzenia. Wiem ze tego najbardziej musze pilnować
Stary 2014-10-22, 17:52   #142
berbla1855
Raczkowanie

Z weglami to tez miałam problem w swojej diecie było tego dużo ponad normę Teraz jem malo , nawet bardzo malo . Raczej bazuje na warzywach i białku aby nie chodzić głodna . Widzę ze zaczyna mi brakować węgli i od czasu do czasu wpadam w chleb i nadrabiam . Mam zamiar to zmienić i dac sobie , jeden posiłek z weglami na dobę aby wpadać w obrzarstwo tylko ciekawa jestem co z waga ? Muszę to sprawdzić !!!!
Stary 2014-10-22, 18:16   #143
konwalia57
Zadomowienie

Witam nowa koleżankę i gratuluję zrzuconych kilogramów
Podaj nam swój wiek, wzrost, wagę startową i aktualną to wpiszę Cię do tabelki w soboty mamy ważenie

Tak naprawdę to większość ludzi swoja nadwagę zawdzięczają węglowodanom... Ja także do nic należę, hehe należałam

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Z weglami to tez miałam problem w swojej diecie było tego dużo ponad normę Teraz jem malo , nawet bardzo malo . Raczej bazuje na warzywach i białku aby nie chodzić głodna . Widzę ze zaczyna mi brakować węgli i od czasu do czasu wpadam w chleb i nadrabiam . Mam zamiar to zmienić i dac sobie , jeden posiłek z weglami na dobę aby wpadać w obrzarstwo tylko ciekawa jestem co z waga ? Muszę to sprawdzić !!!!
Polecam termosik z zielona herbatą

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez aga533 Pokaż wiadomość
Widzę, że jest nas więcej ja też pojadam do córce też szkoda mi wyrzucić, a z niej jest jadak, że hoho...

Ja teraz postawiłam warunek...zero ciast, nie ma pieczenia. Jak mój K. chce ciasta idzie sobie kupuje kawałek i spokój. A tak to z całej blachy zjadł ze dwa kawałki, bo jak zwykle zapomniał a mi szkoda wyrzucić

Ja chyba zacznę nową drogę od oczyszczania tak jak radzi moja mentorka ziołowa
Ja przez całą dietę juz nauczyłam się że nawet jeżeli córka zostawi kęs kanapki to po niej nie zjem, ale nadal mam problem z odmawianiem jak juz nie może dojeść pączka czy lubisia

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Hej Dopiero znalazłam chwilę, aby zajrzeć Wczoraj do późna na uczelni, dzisiaj na rano i tym sposobem dopiero teraz piszę. Z jedzeniem jak najbardziej okej

Ela, żeby to mycie okien nie zaszkodziło, Twoim zatokom . Kiedy się wprowadzacie do teściów ?

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Siłownia połączona z dietą, w przyszłym miesiącu powinny dać lepsze efekty

teraz czas na leniuchowanie
W czapce myłam no ale czuję się juz dobrze ...
a z przeprowadzka to nie prędko

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez DzikaWozkowa Pokaż wiadomość
Miałam to diagnozowane kiedyś już, werdykt brzmiał "początki choroby zwyrodnieniowej". Problem polega na tym że u mnie to nie tylko kolana, ale także biodra, łokcie, ramiona i nadgarstki.

U mnie ładnie, chrupnięcie nie było poważne więc poćwiczyłam jeszcze, na zakupach byłam, a teraz udko wcinam.
za Cwiczenia ...

Jadłam dziś po raz pierwszy łososia własnej roboty i coś mi się wydaje że na stałe zagości w moim menu pycha... i Lence posmakował jak nigdy Ryby nie chciała...

z Cwiczen dzisiaj to tylko okna, miałam "pobrzuszkować ", ale zabraknie mi chyba dnia...
Pozdawiam
Stary 2014-10-22, 18:29   #144
berbla1855
Raczkowanie

Dziewczyny dziękuje za przyjecie
Konwalia gratulowac to ja Tobie powinnam Ty trwasz juz tyle
czasu i tyle kg za Toba ze AZ ciężko uwierzyc . Jeszcze troszkę i będziesz u celu GRATKI
Co do zielonej herbatki w termosie to fajny pomysł
Co możecie jeszcze poradzić aby podkrecic metabolizm ????

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez konwalia57 Pokaż wiadomość
Witam nowa koleżankę i gratuluję zrzuconych kilogramów
Podaj nam swój wiek, wzrost, wagę startową i aktualną to wpiszę Cię do tabelki w soboty mamy ważenie

Tak naprawdę to większość ludzi swoja nadwagę zawdzięczają węglowodanom... Ja także do nic należę, hehe należałam

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Polecam termosik z zielona herbatą

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Ja przez całą dietę juz nauczyłam się że nawet jeżeli córka zostawi kęs kanapki to po niej nie zjem, ale nadal mam problem z odmawianiem jak juz nie może dojeść pączka czy lubisia

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

W czapce myłam no ale czuję się juz dobrze ...
a z przeprowadzka to nie prędko

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

za Cwiczenia ...

Jadłam dziś po raz pierwszy łososia własnej roboty i coś mi się wydaje że na stałe zagości w moim menu pycha... i Lence posmakował jak nigdy Ryby nie chciała...

z Cwiczen dzisiaj to tylko okna, miałam "pobrzuszkować ", ale zabraknie mi chyba dnia...
Pozdawiam
Konwalia pochwał się przepisem
Stary 2014-10-22, 18:50   #145
eewelinaa92
Zakorzenienie

Berbla witamy gratulacje spadku i powodzenia dalej

Apropo zielonej herbaty (polecam z pigwą z big-active ) u mnie codziennie musi być conajmniej dwa kubki 0,5 l

co zjeść na kolacje? hmmm

-30kg

Czas edycji: 2014-10-22 o 19:07
Stary 2014-10-22, 18:56   #146
jakwino
Raczkowanie

Ja ze sklepowych polecam lisciasta w torebkach BigActive z pomelo

Hah kolacja..tez sie zastanawiam, mam ze 3pomysly i mam ochotę zjeść wszystko
Ps. Właśnie czytam o jedzeniu nałogowym/kompulsywnym i kurde chyba by mi sie przydała jakaś terapia w tej kwestii

Edytowane przez jakwino
Czas edycji: 2014-10-22 o 18:57
Stary 2014-10-22, 19:00   #147
berbla1855
Raczkowanie

Moja waga początkowa z 28.01 br 76,8 kg
Maj 60 kg
15 sierpień 59 kg rzucilam palenie
22 .10 . br 64,3
Wzrost 170
Dziś trzymalam się swoich założeń i jestem zadowolona 1340 kcal
Stary 2014-10-22, 19:07   #148
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Moja waga początkowa z 28.01 br 76,8 kg
Maj 60 kg
15 sierpień 59 kg rzucilam palenie
22 .10 . br 64,3
Wzrost 170
Dziś trzymalam się swoich założeń i jestem zadowolona 1340 kcal
Czyli zaczynamy teraz z tej samej wagi. W sobote miałam 64,3

ale leje

-30kg

Czas edycji: 2014-10-22 o 19:08
Stary 2014-10-22, 19:09   #149
berbla1855
Raczkowanie

Ja juz po kolacji , jak to mówią IDE spać z kurami Mloda zasnęła , jeszcze serialik i chyba padne , bo rano nie ma zmiłuj teza wstać .
Dziękuje za propozycje herbatek moja szafka z herbatkami ugina się ale tych nie mam kupie i oczywiście wypije
Stary 2014-10-22, 19:22   #150
konwalia57
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny dziękuje za przyjecie
Konwalia gratulowac to ja Tobie powinnam Ty trwasz juz tyle
czasu i tyle kg za Toba ze AZ ciężko uwierzyc . Jeszcze troszkę i będziesz u celu GRATKI
Co do zielonej herbatki w termosie to fajny pomysł
Co możecie jeszcze poradzić aby podkrecic metabolizm ????

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Konwalia pochwał się przepisem
Dziękuję
Na podkręcenie metabolizmu polecam Cwiczenia siłowe, zauważyłam po sobie, troszke więcej mięsni a juz duzo wiecej moge zjeść

A przepis najzwyklejszy filety myjemy, osuszamy, solimy, pieprzymy, skrapiamy cytryną i posypujemy koperkiem . Wkładamy do naczynia i pieczemy 25 minut w 180 st.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez eewelinaa92 Pokaż wiadomość
Czyli zaczynamy teraz z tej samej wagi. W sobote miałam 64,3

ale leje
Dobrze ze napisałaś bo pranie na balkonie miałam

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Ja juz po kolacji , jak to mówią IDE spać z kurami Mloda zasnęła , jeszcze serialik i chyba padne , bo rano nie ma zmiłuj teza wstać .
Dziękuje za propozycje herbatek moja szafka z herbatkami ugina się ale tych nie mam kupie i oczywiście wypije
W jakim wieku masz córeczkę? I jak ma na imię? Ciekawska jestem, musicie się przyzwyczaić :-P

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

A na kolacje polecam: 2 Jajka roztrzepac z odrobiną słodziak i 4 łyżkami mleka w proszku odtluszczonego. Wlewamy na patelnie i smażymy z obu stron. Do tego twarożek, można bez słodzika z twarozkiem z jakimiś warzywami

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości