![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
Cytat:
![]() Cytat:
U nas dziś dzieñ tragiczny.Myślałam że nie wytrzymam z małym do powrotu tż z pracy.Ciągły płacz,prawie nic dziś nie zjadł.Ale odkryłam przyczyne idzie lewa górna 1.Już ja bardzo mocno widać i dziąsełko jest już lekko pęknięte. Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
Gryzia, dobrze że już po
![]() Berbie, dla mnie trochę dziwny taki zwis, ale na żywo nie widziałam i trudno oceniać. Agatka, jak za ciepło (ile macie stopni?), to masz wspaniały napój gaszący pragnienie najlepiej ![]() ![]() no! ![]() Cytat:
![]() znam co najmniej 10 cukrzycówek i tylko jeden chłopiec urodził się duży (ponad 4 kg). raczej słodkie dzieci zwalniają i potem szaleńczo nie przybierają. nie lękaj się Maleńka ![]() leżakować?! czy zielone światło na spacery?
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48919228]Rena tak, robimy. Dobrze, ze idziesz na l4
Mlebi super, ze szyjka trzyma. Mozesz isc na spacer?[/QUOTE] W grudniu ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Biedny domis. Żeby ząbki szybko wyszły Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Mlebi jaki duzy juz synus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A Ty jak dajesz radę? Leżysz czy się nie da? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Gryzia dołączam niestety do Ciebie i koleżanek :-(
Serduszko mojego Maleństwa nie bije :-( Muszę iść do szpitala na wywołanie. Czy ktoś jest z okolic Katowic i może polecić któryś ze szpitali? |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Slodka duzo sily dla Was teraz... Trzymaj sie i pisz tak czesto jak bedziesz potrzebowala. Jestesmy tu wszystkie, zeby sie wspierac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
leżę. głównie.
oby Michał był zdrowy, to dam(y) radę. uuuu... Duży chłopak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Gryzia strasZne co przezylas. Tyle dobrze ze bez zabiegu. Jesteś silną kobieta
![]() Słodka przykro mi... Mleb który to tc? Często dzieci duże są tylko na usg. Super ze szyjka trzyma! Agatko co z tym wózkiem? Dajesz jaja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Luna zabieg tez mialam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Gryzia dobrze że już po wszystkim. Trzymaj się
![]() Słodka witaj. Bardzo mi przykro ![]() Pani oby T. nie chorował Mleb do grudnia już nie daleko ![]() Rena to zwolnienie planujesz do końca ciąży czy będziesz kombinować żeby staż zaliczyć?
#133 |
Zakorzenienie
|
Gryzia czy jest coś istotnego co powinnam zabrać ze sobą do szpitala? Czytałam o np. podkladach, podpaskach...
Czy ktoś może się wypowiedzieć o szpitalu na Raciborskiej w Katowicach lub o Szpitalu Bonifratrow? |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
Slodka podpaski na pewno, duze. Podklady powinnas dostac. I w sumie to co zwykle: szczoteczka do zebow, pasta, zel pod prysznic, recznik, cos do spania, kapcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejo. Nadrobię jutro
Tak na szybko- z mamą w miarę ok. Strachu najadłam się co niemiara, nigdy w życiu sie tak nie balam bo gin podejrzewał u mamy nowotwór jajnika. Kazał zrobić markery nowotworowe. Zrobiliśmy wczoraj. Dzis po południu odbierałam wyniki. Cała noc nie spalam, nogi mi sie trzęsły, łzy miałam w oczach. To było piekło. Na szczęście markery w normie ![]() Szału nie ma, pewnej diagnozy tez nie, ale ważne że to nie nowotwór! To najważniejsze. Oprócz teo byłam (już ja) u neurologa. Mam skierowanie na tomografię głowy. Oglądało mnie dwóch neurologów i każdy powiedział to samo- to nie są migreny, to napięciowe bóle głowy (za dużo stresu) i trochę bóle polekowe (za duzo biorę leków przeciwbólowych na te bóle głowy). I DZIĘKUJĘ WAM STRASZNIE ZA KCIUKI! PRZYDAŁY SIĘ! ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48904228] A mam pytanie, dostałyście po # doksycykline (to jest antybiotyk)? Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Ja brałam. [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48914050]Za 5 minut będzie anestezjolog. Byłam w toalecie, chyba wyleciało ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48914536]Już jestem po ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ![]()
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc Edytowane przez dwakolory1 Czas edycji: 2014-11-13 o 20:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Barbie Ja też jestem na nie.. Wiem, że chcesz pomóc Krzysiowi w nauce chodzenia i zabawie, ale on sobie sam doskonale znajdzie lepszą zabawę niż taki skoczek, do tego cena jest koszmarnie wysoka. Lepiej zainwestować w coś innego. A masz już plan jak zagospodarować ogródek dla Krzysia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to co pisze gryzia, najważniejsze dla mnie to były podpaski, podkłady powinny Ci dać. Weź takie kapcie w których wejdziesz pod prysznic. Ja miałam zwykłe japonki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
no i dobrze. odetchnęłam z ulgą. na długo l4?
witaj, bardzo mi przykro.... Cytat:
pytam o opinie, bo widziałam u koleżanki i nie byłam pewna jak mam to oceniać. o ogródku myślę, jak zaczynam to 1000 opcji na minutę. bliżej wiosny pewnie trzeba będzie podejmować konkretne decyzje. miała zamiar robić duży plac zabaw, ale trochę się przystopowałam, bo przecież będzie miał dopiero roczek i tak naprawdę ta wiele mu nie będzie trzeba, a przez koleją zimę może mi się koncepcja zmienić. więc muszę wszystko dobrze przemyśleć. wy coś planujecie na podwórku? jak sobie radzicie we 4 w jednym pokoju?
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Barbie Jakoś dajemy radę we 4, mało miejsca, ale jakoś się mieścimy.
Pytam o podwórko, bo my też na wiosnę coś będziemy działać. Wpadnie nam trochę $, bo przez zmianę przepisów należy się nam zasiłek rodzinny ![]() Strasznie mi się podobają domki drewniane dla dzieci ze zjeżdżalnią, ale nie wiem czy takie coś zainteresuje chłopaków.. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Ja jestem z okolic, ale prawdę mówiąc nie wiem wiele o tych szpitalach, moje koleżanki tam rodziły, ale wiesz - jak ktoś ma bezproblemowy poród, to każdy szpital jest OK, a jak jest inny problem, to różnie bywa. Ja byłam z katowickich szpitali na Ligocie, ale nie wiem, jak tam wygląda oddział, na którym leżą kobiety z poronieniem. To jest bardzo duży szpital, gin-poł na dwóch piętrach, więc jest szansa, że nie leżą razem z dziewczynami w ciąży... A Twój lekarz w jakim szpitalu przyjmuje, ew. jaki Ci poleca? Do kogo chodzisz? Berbie, w książce, którą Ci jutro wyślę ![]() Ale np. Artuś nie lubi się huśtać. Kiedyś lubił, ale teraz chce wyjść z huśtawki zaraz, jak go tam wsadzę. On w ogóle ma problem z wysokością, nienawidzi wind, robi taką histerię nawet w dużej przeszklonej windzie, nie przepada za zabawami w samolot itp. Płacze, jak go chcę przewrócić na jedną stronę na przewijaku. Myślałam, że coś mu jest, że ma coś nie tak z biodrem, ale mama mi zasugerowała - chyba słusznie, że on się po prostu boi, że zleci. Faktycznie, łapie się przewijaka po prostu i nie chce się odwrócić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz uciekam ale w najbliższym czasie zobrazuję co mi chodzi po głowie. dobranoc dziewczynki ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
![]() Mój lekarz ma tylko prywatna praktykę. Polecał mi albo Bonifratrów lub Leszczyńskiego, oba w Katowicach |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wg mojej ginekolog w cukrzycy trzeba bardzo tej wielkości pilnować. Na razie jest w 60 centylu ale jak by był w 90 to mam iść do diab po insulinę Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- No ale mam nadzieję że to błąd pomiaru. Zobaczymy ile kluska bądzie miała za 2 tyg Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||||
Zakorzenienie
|
Renia ja myślę, że dobrze robisz idąc na l4
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zostań z nami, będzie trochę łatwiej ![]() niestety ze szpitalami nie pomogę... dużo zdrowia dla Michała ![]() Cytat:
![]() ![]() no i Ty zadbaj o siebie z tymi bólami głowy, nie ma żartów ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Gryzia...
![]() Rena dobrze że idziesz na zwolnienie. Jak długo? Perse jak tam między Tobą a tż? Iza jak szukanie pracy? Agatka rada położnej masakryczna.... Dwakolory dalej kciuki za mamę! Oby szybko się poprawiło. |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Dwakolory super, że z mamą to nic poważnego, oby się tylko udało znaleźć to, co się dzieje. I te Twoje bóle głowy - przypilnuj tego.
Ja już wyszłam, czekam na mamę, jadę do domu coś zjeść i na Poznań... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.