![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. VI
Zuzka patrzę na twoja datę i właśnie skojarzylam ze 17 października to ja do Klaudii jestem zapisana na 10 -2 osoby. Ja jak sie zapisywałem w dniu mojego wesela to odrazu godzinę poddałyśmy jaka nam pasuje.
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja szukałam, to byli drożsi niz eurocash i to sporo, bo ok. 1zl ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Tam do Eurocashu byl taki numer zaczynający sie od 5.. :P pani Ewelina, podawalam w poprzednim wątku chyba
![]() Ja z makijażem stwierdziłam, ze nawę jak bedzi obsuwa to nic sie nie stanie.. Do mszy makijaż,na pewno sie wchłonie a suknie i tak będę od dołu zakładać a nie od góry :P a Klaudia juz mi liczyla godzinę z obsuwa więc jej zaufałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta makijaż wykonany przez Klaudię w ogóle nie wyglada jak tapeta. pamietam jak miałam próbny i mi mówiła ze niektóre dziewczyny sie musza oswoić z tym ze jest więcej makijażu ale ja od pierwszego momentu czułam sie jak wyciągnięta z jakiegoś magazynu. Wyciągnęła wszystkie zalety mojej urody i jeszcze mocniej je podkreśliła.
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-12-10 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Klaudyna, ale to ile miałaś tej obsuwy? 2 godziny? ;P mi mowila ze liczy mi ta godzinę tak ze juz ona bierze pod uwagę obsuwę i jak cos to przede mną ma osoby w salonie, to jest 3 godziny przed ubieraniem sie, blogoslawienstwo tez na 13:30 planuje, wiec ja nie panikuje a zaraz zacznę jak tak piszesz.. ;P ja optymalnie chciałam na 10:30 ale powiedziała mi ze z dojazdem do mnie woli mi ta 11 powiedziec żeby być pewna ;P
Ja mam ostatnio większy problem.. Jak zacząć w pracy temat ślubu heh.. Zaczelam prace w sierpniu i nie chciałam wtedy nic wspominać.. Juz wiem ze moja szefowa ma zdanie takie ze wydawanie takiej kasy na ślub to głupota i wgl jest taka dość anty :Pi przez to nie,wiem jak ugryźć temat hwh Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2014-12-10 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
21Klaudyna o kurcze.. to troche mnie zmartwilas . ja 3 miesiace temu rezerwowalam termin u Klaudi imowila ze ma wolny. Mowila ze godziny jeszcze bedzie ustalac bo to daleko do pazdiernika. Mam nadzieje ze tak to ustawi ze bedzie dobrze. Ja planowalam makijaz slubny o 9-9.30.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-12-10 o 15:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Na 7 jestem u Aleksandry umowiona. Ile tobie Klaudyna u niej zeszlo?;-)
Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Nie ni, jestem spokojna, ze sie wyrobi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie luz czuje :P Jest nas dwie, zawsze mogę ja iść pierwsza ![]() Klaudia mówiła ze najlepiej jeśli o 13-13.30 będę gotowa. Więc luz - u nas będą króciutkie błogosławiny bo tylko rodzice i świadkowie (moi rodzice mają nie aż tak duże mieszkanko, więc nie chcemy więcej ludzi wtedy), a do kościoła mamy bliziutko, także spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Właśnie my tez mamy 5 min samochodem do kościoła, nie chcemy zespołu pod domem ani gości, szybkie błogosławieństwo na pewno nie typowo tradycyjne jak dawniej bylo wiec.. Mysle ze jak nawet o 13:40 będzie blogoslawienstwo to się wyrobimy :P z Tztem będę pod telefonem żeby nie wyjechał za wczesnie, chociaż te 30 km przejechać to i tak kawałek i troche czasu trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez claauduss Czas edycji: 2018-01-01 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
W Eurocashu jak przez telefon powiesz, na miejscu pewnie tak samo to działa, że na wesele chcesz alkohol to podpinają Twoje zamówienie pod kogoś kto ma kartę w Eurocashu i pozwala na takie rzeczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam karty i kupiłam
![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Hm.. Magda ja miałam fakturę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pytanie odnośnie sukni w salonach w Krakowie. Widziałam, że któraś tam kupowała czy mierzyła. Jak to wygląda cenowo? Umawiałyście się czy na spontanie jechałyście?
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam dwa razy na randce po salonach w krakowie..
Pierwszy raz w lipcu, w środku tygodnia ok 11-13 - Malo ludzi, brak potrzeby umawiania się ![]() Za to w sobotę bylo bardzo dużo ludzi, srednio po max 30 minut na salon, bo tak umawiają, w Elizabeth passion na długiej to nawet 15 minut wystarczyło żebym wyszła ;P z cymbeline dzwonili do mnie dwa dni wcześniej czy na pewno będę bo maja juz pelny grafik i kolejne chętne osoby. Ja Krakowem zawiodłam sie ![]() ![]() Ja osobiście żałowałam straconego czasu w Krakowie bo przeszłam załamanie ze nic nie ma :P W Tarnowie Panie mają więcej czasu dla klientów i nie naciskają w 100% na swoja wizje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Ja w Krakowie szukałam sukni. Wszystkie salony oblatałam na ul. długiej i w końcu zamówiłam suknie w salonie "Karolina" najładniejsze sukienki tam były i obsługa najmilsza i też Pani nie wciskała mi na siłę czegoś. Powiedziała również swoją wizję jak mnie widzi w tym dniu, co możemy dokupić, jakie kolczyki, włosy mi tak łapała i mówiła jakby pasowało, także zaangażowana babeczka i super miła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
O ja niestety do Karoliny nie dotarłam
![]() Za to bylam w outlecie Karoliny w pierwszym salonie ogólnie u wyszłam przerazona, miałam ochotę płakać hehe :P a tu miały być przecież iskierki w oczach ![]() A Karolina ma bardzo podobny asortyment do miss cherie z tego, co się później orientowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
o to dobrze wiedzieć! bo trochę żałowałam, że nie poszłam jeszcze do miss cherie... Suknie znalazłam bardzo szybko, bo jednego dnia chodziłam po wszystkich salonach na ul. długiej i drugą suknie jaką przymierzyłam byłam oczarowana ale szukałam dalej... drugiego dnia poszłam do Nabla i wtedy stwierdziłam, że na pewno nie znajdę lepszej od tamtej i po nią wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki model? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
zapomniałam nazwy ;o hahaahaha Ale na necie jej nie ma... szukałam ostatnio...
Jak jutro mi przypomnisz to sprawdzę i Ci napiszę na PW, bo nie chcę żeby mój TŻ wszedł tu i zobaczył ![]() Ps. możesz mnie dopisać do kalendarza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyślij mi prosze PW z danymi i data to dopisze ![]() A jaka marka chociaz? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ja w Krakowie kupiłam suknie wiec nie ma reguły , w pierwszym salonie byłam w Madonnie umówiona i zmierzyłam tam trochę sukienek i ostatnia zaproponowana przez babkę to była ta. Potem przeszłam jeszcze po długiej. W outlecie Karolina tez znalazłam fajne sukienki ale na krasnale bo bez butów były sukienki za krótkie. I tego samego dnia wróciłam do Madonny i podpisałam umowę .W miss cherie miałam jedna alternatywę ale był to model dość popularny w tym czasie wiec to przechyliło szale na ta suknie z Madonny.
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam dwa razy w Madonnie, dwa razy miałam różną obsługę i niestety za drugim razem Pani nie była mi w stanie zbyt wiele zaoferować, skupiła się na tym co jej powiedziałam - mam dość mocną skoliozę lędźwiową więc musiałam mieć naprawdę dobry krój który nie uwydatniłby krzywych bioder (mam jedno biodro wyżej niż drugie i w jednym mam większe wcięcie.. W Madonnie miałam dwie alternatywy, ale naprawdę takie alternatywy gdybym nic nie znalazła.. Niestety 80 % sukienek w Krakowie które mi proponowano - uwydatniały moje biodra i mimo że inni tego aż tak nie widzieli, ja jestem na tym punkcie uczulona :P Aa w Karolinie outlecie byłam załamana bo mimo że w innych salonach w 38 rozmiar wchodziłam normalnie tak tam panie ledwo mnie w 40 wciskały które i tak miały za duże cyce :P ale pewnie można znaleźć coś dobrego tam ![]() Ogólnie po salonach chodziłam z TŻtem.. Po wizycie w Tarnowie sam powiedział że mogliśmy od razu tu przyjechać (ale na co dzień mieszkamy i pracujemy w mieście smoka więc tak było nam wygodniej ![]() Dlatego u mnie opinia polegała głownie na tym ![]() ![]() Aaa... i sama wybrałam model który podobno już jest jednym z bardziej popularnych ale jakoś mi to nie przeszkadza :P przecież nie będzie drugiej PMki obok mnie w kościele xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Co do rozmiaru to raczej normalne , w salonach ta rozmiarówka 38 jest zawsze większa bo są dostosowane do mierzenia , w każdym salonie musiałam mieć sporo spinaczy a przecież standardowo nosze 36/38 a w outlecie są już suknie które były na kogoś szyte stad ta różnica. Na mnie tam akurat 36 wchodziła ale był problem ze wzrostem. A co do popularności sukienki to model który miałam upatrzony przewinął mi sie w fotkach koleżanek na fb wiec zwyczajnie mi sie przejadł mimo iż suknia sama w sobie była piękna , ale nie chciałam powtarzać wyborów koleżanek
![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Eurocash: - Finlandia 28,89zł - Czarny Smirnoff 29,51 zł - Pan Tadeusz 22,37 zł - Absolut 29,51 zł - Stumbrat z kłosem 24,58 zł - Stumbrat bez kłosa 25,20 - Maximus - 19,57 Hurtownia w Lisiej Górze: - Finlandia - 30,73 zł - Czarny Smirnoff - 29,47 zł - Pan Tadeusz - 21,80 zł - Absolut 28,60 zł - Wyborowa - 21,42 zł - Stumbrat z kłosem - 26,06 zł My pewnie weźmiemy Pana Tadeusza, ale nie ukrywam, że bardzo chciałabym Finlandię czy Absolut.. no ale potrzebujemy 150-200 flaszek więc trochę drogo by nas to wyniosło aczkolwiek 28,60 za Absolut to chyba bardzo tanio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Absolut jest okropny w smaku.
A tak w ogóle to mam czerwone kokardki na wódkę, nie jestem na 100% pewna , bo moja mama robiła porządki po moim wyjeździe ale powinny zostać. Zakładane na gumkę ![]()
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-12-12 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Ja dalej nie wiem co z tą wódką;/ nie możemy sie zdecydowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.