![]() |
#121 |
Felicita
|
Dot.: Grudzień - dużo nowych kosmetyków na prezenty
Więc ja bym była zdecydowana na:
Lefrosch baza / krem matujące AnATOMICALS nOWY balsam na pory Jasny cień w kremie Oriflame i złoty lakier Co chcesz za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chciałabym od Ciebie: Żele Yves Rocher Jardins du Monde: -magnolia -ryż z laosu żel brzoskwiniowy yves rocher żel peelingujacy brzoskwiniowy yves rocher kapsułki z olejem z wiesiołka ![]() Znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, rezygnujesz z wymianki?
![]() |
#125 | |
Felicita
|
Cytat:
Czyli chcesz to co ja napisałam za YC i Pendriva? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- To jak dołożyłabyś Bielenda drogocenny olejek arganowy do ciala to wysyłam w poniedziałek do Ciebie YC i pen driva ![]() Edytowane przez karolinkak28 Czas edycji: 2014-12-20 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
To ja jednak podziękuję. Pozdrawiam
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Oł noł, ile u Ciebie rzeczy!
![]() Masz jakieś odżywki, spreje, conditionery do włosów? ![]() Podobają mi się żele YR, a brzoskwinia np i wiele innych żeli też ![]() Nie mogę wypatrzeć, czy masz jakieś żele do mycia buzi? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Jeszcze pomyślę, dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
niestety przez wyjazd musze zawiesić wątek
![]()
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę wymienić te powyższe rzeczy za: Equilibra szampon wzmacniajacy przeciw wypadaniu Evree serum do stop Ewentualnie gdybyś coś ode mnie dobrała, mogę również chcieć balsam do ciała regenerujacy Evree. Żel OS oddaję w formie odlewki, dlatego że oryginalne opakowanie jest duże i wymagałoby droższej wysyłki paczką. Żel jest nowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
no niestety jaśniejsze
![]() no cóż pozdrawiam
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
SYLVECO pomadka odzywcza z peelingiem
Equilibra szampon wzmacniajacy przeciw wypadaniu Mydło aloesowe equilibra coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Ale mnie zmyliłaś :P Już się napaliłam na YR a Ty mi tu zmieniasz na Lanvina
![]() Oczywiście chętnie bym tego Lanvina zgarnęła ![]() Poza tym na wątkach Twoich wypatrzyłam: - Igrzyska śmierci, - Żele Yves Rocher Jardins du Monde: * Magnolia * Lawenda * Granat * Ryż z laosu - Tołpa balsam do ciała wygładzający,odżywczy - Oriflame jasny cień - ale chyba już go nie masz ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- W takim razie chętnie wymienię Amorka i Acquę za YR + Lanvin + jakiś dodatek z tego co wymieniłam wyżej. Zdecydowanie wolałabym taką hurtową wymianę niż rozdrabnianie się ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Ok, to w takim razie czekam na fotki i wtedy będziemy podejmować ostateczne decyzje ![]() Spokojnie całą wymiankę możemy przełożyć na styczeń byleby tylko była dogadana i żebyś się nie rozmyśliła do tego czasu. Zapachy leżą i jeść nie wołają ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Tak, to ten zapach ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- To w takim razie chętnie się wymienię ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- OK. Może być Lanvin + zapach YR + balsam Tołpa + żel lawendowy YR + sernik ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- To może być ryż a sernik to nie wiem czy się da czymś zamienić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
zel bioderma sebum i no 36 krem na piety moze byc?
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
dobra, Ty chcesz real foto i dł wkladki tak?
w krakowie jestem jutro przez caly dzien ( w hucie), potem wracam dopiero 8 stycznia
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Legginsy mam w rozmiarze xs, ale są nowe i mam na nie jeszcze paragon także mogę wymienić na innym rozmiar dlatego go nie wpisywałam ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Ok. Póki co nie mam na wymianę żadnego większego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
dokładka
męski nowy zapach Yves Rocher Ambre Noir oraz nowa męska pianka do golenia Yves Rocher
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Felicita
|
Hej
![]() Bardzo mi zależy na Yves Rocher Nowa męska pianka do golenia ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Mam pędzel Hakuro H18 - użyty kilka razy w doskonałym stanie, umyty, zdezynfekowany ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Też nie dostałam jeszcze ![]() Z Twojego wisha mam: - odżywka kerastase (zielona cementowa) ok 60% - mały laptop (ale to raczej nie za jedną piankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Ja po Ambre Noir, których intensywnie poszukuję ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Acha, z wosków mogłabym Ci jeszcze dorzucić świeżo odkruszony mandarynkowy YC. A z domowych rzeczy to mam jeszcze masznę do robienia lodów, ale jest potwornie ciężka... ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Zatem tak: - nie moge zrobić Ci na razie zdjęć, bo jestem póz domem, a i tak w domu nie mam netu, a z kolei zdjęcia robione z iPhonem nie ładują mi sie do wizażu. Jakkolwiek to brzmi - wpisz po prostu w wyszukiwarkę Goodram Piccolo - wyskoczą takie żółtoczarne zdjęcia pendrive - to ten. Mam 2 nowe, zafoliowane - parasolka jest używana, ale w bardzo dobrym stanie - żadnych rozpruć, ani uszkodseń. Z materiałową osłonką - taka zwykła, rossmanowa - jak wrócę jutro do domu, to przepstdsę jeszcze - mam chyba ze 2 wiklinowevkoszyczki na zbyciu i być moze jakąś kapę / narzutę na łóżko kupioną w Deccoradorze. Postaram sie ogarnąć ładowanie zdjeć z iPhona i wtedy porobię Ci zdjęcia np. Koszyczków i kapy. A zarewzerwowalabys te perfumy do jutra wieczór?
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się:
-YSL Baby Doll Pompoms Collector edition limite 50ml, ubytek testowy -SYLVECO pomadka odzywcza z peelingiem -Equilibra szampon wzmacniajacy przeciw wypadaniu -Mydło aloesowe equilibra -Yves Rocher Nowa męska pianka do golenia Jeszcze bym pragnęła odlewki maseczek Kallosa jagodowej i bananowej. Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2014-12-25 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Poszukuje:
Wody perfumowanej nowej - na prezent MANIFESTO YSL w zamian moge zaproponować to co w wątku + nowe: Gucci Guility Amor Amor Forbidden Kiss Euphoria CK edp
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Porobilam zdjęcia, ale nie moge ich wszystkich załadować w 1 poście, wiec wyrzucę pojedynczo w kilku (musisz przewinac kilka postów w dół ![]() Poniżej zdjęcia kapy - wym. ok. 135 x 195-200cm (mierzyłam linijką)
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze raz kapa
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
A tu stojak na wino
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.