![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Hahaha nie problemy jak już niby wszystkie odhaczyłam
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Widziałam w orsayu i chyba się nie skuszę , chyba nabędę coś w tk max ![]()
![]() |
#122 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moj TZwe wszystkie wolne dni ma: szkolenie na temat dowolny niepotrzeby pilną konferencje zebranie zespołu polonistów omowienie z dyrektorem efektow pracy nauczycieli ![]() zebranie nt nowych matur zebranie nt starych matur te zebrania sa zawsze obowiaskowe pod rygorem zwolnienia dyscyplinarnego, i sa zawsze w dni typu piątek po bozyn ciele, 2 maj, zaduszki jesli dśa przed weekendem itd. i co najlepszxe-normalny człowiek moze sobie na taki dzien wziac urlop,a nauczyciel nie moze. tak ze nie ma letko w szkole a zwykly człowiek niestety nie ma pojecia o tym ile nauczyciel pracuje i jakie ma obowiązki pozatym nauczyciel ma mnostwo roboty papierkowo-komputerowej, np teraz moj TZ po robicie siedzi do 2 w nocy nad robotą szkolną, bo dyro im kazał costam na za 2 dni zrobic...i siedzą wszyscy nauczyciele i dzwonia do siebie po pólnocy konsultowac sie ja prponuje ze skoro nauczyciel ma miec tyle urlopu co inni to niech go ma wtedy kiedy chce-jak inni, bo czemu ma miec w przymusowym czasie?
![]() |
#123 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
U mnie się pracuje w wigilię, piątek przed Wielkanocą, 2 maja, Zaduszki i inne takie, a z wzięciem urlopu jest zazwyczaj wiecej zachodu niż to warte. Z odbieraniem dni wolnych wypadajających w soboty / niedziele też nie jest łatwo. Cytat:
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Parafiną?
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do zebrań to chyba specjalnie to jest robione w szkole Twego Tżta ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-12-18 o 12:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Nindżopesz
|
U mnie też. Z wzięciem wolnego jest problem bo dostają go osoby mieszkające poza Wawą jadące do rodziny, a zwykli tubylcy są odsyłani z kwitkiem. Odbierać na szczęście można ale nie w dowolny dzień tylko jest kilka wyznaczonych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#128 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Redzia, a który Ty US, jeśli można spytać z ciekawości...? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Smarkula młodsza ode mnie......
![]() |
#129 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i włsnie dlatego nauczyciel nie moze byc rozliczany tak jak zwykły pracownik, o to m własnie chodzi.wszyscy sie pluja ze nauczyciele maja lepiej a nie dostrzegaja specyfiki zawodu co do brania wolnego w okienka swiateczne to w wiekszosci prac biurowych nie ma problemu, oczywoscie mowie o normalnych pracodawcach i pracownikach na umowe o prace
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
To w moim
![]() ![]() Nie czuję się za stara .
#131 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Napiszę Ci na PW. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#133 | ||||||
BAN stały
|
Znad powrotu od weta
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesteś podła! ![]() ![]() Byłem przed południem po ziemniaki na targu, samochodu nie było gdzie zaparkować ![]() ![]() Ja się do wielu zup przekonałem po latach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Otóż okazało się, że to ropień. Zauważyliśmy przypadkiem i gdyby nie krew, do teraz nikt by się nie domyślał, co Ryśkowi dolega (dlatego to wylizywanie się zawzięte). Poczuł się lepiej, gdy to dziadostwo pękło, zjadł trochę i popił. Wetka twierdzi, że wygląda to na ugryzienie innego kocura (co w sumie jest prawdopodobne, jakiś tydzień temu wrócił z ogrodu ze zranionym uchem i kępkami wyłażącej sierści). Ma przepisany antybiotyk na 10 dni, 2 razy dziennie, dopaszczowo (poza tym dostał antybiot w zastrzyku i jakąś maść aplikowaną bezpośrednio do tej przetoki) ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-18 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- O, Maja, dobrze, ze przypomniałaś o osobie zastępującej. Jakoś kurna jak chce wziąć wolne to nigdy mnie nie ma komu zastąpić ![]()
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czemu grochówki? No ale co , jak toś ma problemy to ciężko jest i to jest normalne że na psychice się odbija. No długotrwały stres źle działa na organizm... Z tą wit D to jest tak że jakby napęd daje, człowiek więcej ma siły, przemiana materii przyspiesza, człowiek czuje się dobrze osadzony w ciele ![]() ![]() Ojjj biedny kociak , ale sytuacja opanowana? Ale kto go w D.... gryzł ?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-18 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
BAN stały
|
Cytat:
To tak jakby lekarz w szpitalu się wkurzał, że musi mieć dyżury nocne i w święta. No taką pracę sobie wybrał. Nauczyciel też. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Po mojemu jest okropny ![]() A spódnica ekstremalnie biodrówkowa, ale fajna, noszoną będzie, dzięki ![]() ![]() Cytat:
Ale najchętniej to bym przytuliła Hermesa, zwłaszcza jeśli to prawda z tą dożywotnią gwarancją Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie widziałam przypadku, w którym by zadziałała, przynajmniej zastosowana solo. I w ogóle lepiej nie kombinować na własną rękę ![]() Cytat:
Maja, awatar ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-12-18 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
![]() już nie mogę się doczekać świąt - ale będzie wyżera! ![]() ![]() a potem dieta od nowa ![]() I wyśpię się ![]() (o ile eks nie będzie znów dzwonił ze 30 razy jak wczoraj... goń się dupku ![]() Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-18 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
![]() znad orientalnego wegeburgera ![]() i powrotu od chirurga i gina... a już myślałam, że dziś będzie koniec medycznej odysei ![]()
#142 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do białego to weź Ty mu napisz, że go podasz na policję o nękanie ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zablokowałąm na fejsie, bo pisał, to teraz telefonem doopę zawraca, i pisze, że niby nagle musi ze mną porozmawiać, a jak olałam sms, to z kolei, że niby nagle sobie po kilku miesiącach przypomniał o książce co jest u mnie i czy moge mu oddać. Widać, że na chama szuka pretekstu do kontaktu. Szkoda, że nie moge zablokować numeru w swojej starej nokii ![]() ![]() ![]() Pisałąm już, że po tym, jak go zablokowałma na fejsie, to pisał na swoim wallu, że zycie mu się nie układa, że ma dośc mieszkania samemu w domu, bo matka umarła i rozstał się z druga połową (wciąz tak o mnie mówi?), z którą planował życie... i jak to on się stara ułożyć sobie życie i jak zwykle jest niczemu nie winien, bo wciąż mu przeszkadza los/bóg/plamy na słońcu itp... Bo pewnie był przekonany, że ja już tego nie zobaczę, a nie pomyślał, że wspólni znajomi mi napiszą... Gorzkie żale po czasie? Ja już się z pana wyleczyłam dawno temu ![]() mama robi sernik, makowiec i bigos, a ja w wigilię sałatkę jarzynową, taką tradycyjną, i mega słodkie ciasto według własnego pomysłu: kruche ciasto z miodem i przyprawą do piernika przekładane budyniem i z kajmakiem czekoladowym na wierzchu ![]() ![]() Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-18 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#146 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
grozi wypollizowaniem
|
fogla to macham znad nowego obufiu
![]() ![]() ![]() ![]() ło take tylko czarne i z tyły nie ma futr tylko cos innego http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...lter_brand_r=6
#148 | ||||||||||
BAN stały
|
![]() Jeszcze taką "wojskową" to zjem, gęstą i długo gotowaną w specjalnych kotłach (czasami na festynach się zdarza), ale ogólnie fanem nie jestem (a na moje nieszczęście ojciec lubi rzadką jak rosół, z grochu w łupinach, które pływają w zupie i się nimi udławić można przy jedzeniu) ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem dlaczego, ale myślałem o robieniu zdjęć w sklepie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie masz rację, szał już chyba minął jakiś czas temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() 2.w przedszkolu zależy ile dzieci będzie - jak mało to dyżur ,jak więcej to normalnie . Cytat:
![]() 2.teoretycznie ![]() 3.ja biere tako http://www.unipharm.pl/VITRUM-D3-----NOWOSC 4. ![]() na razie się nie zanosi ![]() Cytat:
![]() 2.i g... im to dało ![]() ![]() ![]() 3. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2.o kurde , będzie problem ,muszeu polecieć na bazarek , oblecieć wszystkich chińtyków i zobaczyc który ma najdroższe ![]() 3.o bidak ale teraz powinno być dobrze ![]() moja kotha po dzisiejszej wizycie u wetki dostała znowu małpiego rozumu , wyje non stop i skacze po ścianach jak małż raportuje z pianą na paszczy (znaczy małż się pieni nie kotha ![]() ![]() ![]() no i mamy alergię pokarmową klasyczną , tylko nie wiadomo na co ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() A co do dyżurów szpitalnych to wreszcie nie są obowiązkiem - dyżur nie jest wliczany do czasu pracy , bo nie odbywa się w godzinach pracy i jest czasem dodatkowym . Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
grozi wypollizowaniem
|
a propos papieru, klasy nie skladaja sie na papier, ani u mojego Tz ani u didki. to jest nielegalne
![]() pomine juz fakt ze w wyniku jego drukowania do szkoły zeszło nam ok 12 kartrizy do drukarki ktore gdyby były pryginalne kosztowałyby ok 500 zł, pozatym drukarka dedła i poszła do naprawy za 100 zeta,, tych kosztow nikt nam nie zwróci
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.