![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() A z Mazdą jakbym siebie słyszała, chuopy na to lecą, bo to tera wabik i spzan i fogle. Mojego chuopina jednak ocuciło dopiero info od kolegów jak zobaczył dziurę w podłodze, i uwierzył, że Mazdy szybko rdzewieją. ![]() ![]() Kurcze mojego Teża wciśli w sobotę poświąteczną. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() 2. Dzieki, co do pogrubionego to u mnie naprawdę na dwoje babka wróżyła, więcej strachu niż szczęścia mam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a my mamy teraz czerwone auto ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Chciałabym ![]() ![]() ![]() ![]() (mam etap czerwonych ale nowoczensych kolorów) Sama mam niby nie nowoczesny (nawet na pewno nie, a nie niby ![]() ![]() A żeby było ciekawiej, mój ma nzawę koloru metalic bordo. Wygooglujcie se kto chce megane II metalic bordo i powiedzcie mi co to za odmiana bordo ![]() 3. Mam to samo ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś pływałam w Bałtyku, nawet nocą, ale byłam mocno głupia jak sobie to przypomnę albowiem pływać nie umiem, zaliczyłam już 3 podtopienia. Jednak nie w morzach ![]() ![]() Choć bosko było, nocą Bałtyk jest ciepły (chyba się tak wydaje ze względu na mniejszą różnicę temp powietrze-woda) i smyrają rybki i nie widać syfu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-17 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |||||||
BAN stały
|
Znad herbaty
![]() Takie dżewnianne masz na myśli? Widziałem też gdzieś żaluzje w typie "okiennic", ino wewnętrzne, fajna sprawa (ale tu wnętrza potrzeba sporego i jakiegoś kompatybilnego wystroju w stylu mediterranean, tak myślę) ![]() ![]() To na pewno, nie wątpię. Mnie jednak zraziły do tej firmy wszechobecne podróbki widoczne na każdym kroku i jeśli miałbym już wolne te 4 tysie, to wolałbym 2 Korsy kupić, niż jedną LV ![]() Flo, to nie jest wymierzone w Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas Rysio dzisiaj zachorzał, nie je, cały czas leży i tylko od czasu do czasu zawzięcie liże się pod ogonem, jakby mu coś tam przeszkadzało... jeśli do jutra nie przejdzie, czeka nas wizyta u weta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Ach Polly i "najważniejsze" !
![]() cała ta dyskusja Curaproxowa + moje bolące zęby, skłoniła mnie do dania tym szzoteczkom drugiej szansy. A tak poważnie, to wywnioskowałam, że źle dobrałam sobie szczoteczkę, że ultra nie dla mnie. Strzeliłam w soft (najtwardszą w ofercie) i bingo! Jest komfort. Jest czyszczenie i jest masaaaaaaaaaaż!!!! ![]() I nie, nie pójdę do obcego denta z tym, albowiem już tak zrobiłam kiedyś i TYLKO mi sytuację pogorszyli. Czekam na koniec urlopu u jednej dentki. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() 2. ![]() Ale nie tylko drewniane (takie mam) inne też się sprawdzają w wielu wnętrzach. 3. ![]() ![]() Kciuki za Ryśka. Dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeczytałem to, co napisałaś i się teraz straszliwie stęskniłem za Bałtykiem! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. bleeeeeeeh ![]() 3. ![]() 4. Kurcze od tygodnia - nie wiem jak u Was facetów, ale nam cyklicznie doły się jakoś kumulują i zacierają (no chyba że tylko mnie) bo o przechodzeniu totalnym nie może być mowy, dopóki sami jakoś się nie uporamy. Ale czasem parszywy nastrój i dół jak gdyby zanika, odchodzi w zapomnienie. Powiem Ci, że są plusy życia w dole, czasem doświadczam, jak np. dziś. Żyjesz sobie w świadomości że wszystko i wszyscy są do D. aż tu nagle bam! zaskok! Pozytywny obrót sprawy, jakaś miła rzecz, ktoś/ coś okazało się in plus. Normalnie lżej i morda się sama śmieje. Ad doła. Na niektórych Nirvana działa jak żyletka, stryczek czy inne takie, a mnie się lepiej robi jak słucham Cobaina ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-17 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ech... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
A nuż, widelec u Ciebie też nie psyche robi złą robotę, a zwykły niedobór. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
A można na własną rękę suplementy łykać?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! wic jedak ![]() ta firma serio powinnami placic,mam na swym koncie całe rzesze nawróconych ![]() Cytat:
ja tez kocham bałtyk..mowcie co chcecie ale nigdzie nie ma takiego klimatu ![]() nad bałtykiem jest tak nostalgiczniei ten spejs...w chorwacji mnie wkurfiał ten brak open spejsu na horyzoncie i ta wkurfiajaca zatoczkowatosc, pierdylioard zatoczek ciasnych jak kałuza ![]() pozatym co to za morze ktore nie faluje i nie szumi??? co prawda widzialam fale na adriatyku i było to zjawisko tak przerazajace dla turystów ze wszystkie ludziska pouciekały..serio sama sie plątałam
![]() |
#103 |
To ja :)
|
Hej
![]() Życie mnie coś ostatnio przegania w wyścigu. Ściskam wszystkich i kładę się w końcu spać.
#104 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- I ja spadam, dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
To ja :)
|
Nawet jeszcze nie zrzucilam na komputer
![]() Dwie godziny po lądowaniu byłam już w trasie na polskich drogach (które nawet w porównaniu z egipskimi, są do bani). A teraz ciągle w pracy.
![]() |
#106 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aczkolwiek jak w tym roku byłam na Istrii to nie było tych zatoczek, tylko morze otwarte i nawet fale (takie że zrzucały z materaca ![]() Cytat:
![]() Macham znad wstania o 7.13 ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
niecnotliwa dziewica
|
A masz pomysł, gdzie się pozbyć zawartości tychże....?
Cytat:
![]() Znad ogólnego połamania i łamagowatości. Nie dość, ze jedna łapę mam poparzoną i się to g... goić nie chce, bo na zgięciach palców (wiec co podgoję to nimi ruszam i rozwalam), to se jeszcze rano drugą urzezałam szklanką. Sprzątajac po Radzie Nadzorczej. Gryźli te naczynia, czy jak? W każdym razie mimo zaplastrowania ślady zostawiam na wszystkim i niczego się nie wyprę....
![]() |
#108 | |||||||
Panaroja
|
snad kawusi i pójścia zaraz z kothą do weta
![]() Cytat:
2.żarcie na 4 dni - mięcho , ryba , śledź , sałatka , zupa , kopmot , kisiel , ciasta - i nie można gotującego się gara zostawić i iść do robo ![]() Cytat:
![]() Też jestem nauczycielskie dziecko ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.no taaak , ale żeby aż tak ![]() ![]() Cytat:
można - witamina D3 1000 jednostek , jedna kapsułka dziennie . Ewentualnie przy dużych gabarytach i wadze 2000 . Są i takie i takie w sprzedaży , bez recepty . Cytat:
![]() Spadam iść z kothą do weta ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||||
BAN stały
|
![]() No tak, zupełnie zapomniałem, że to nie takie hop-siup (szczególnie przy liczbie zdjęć przekraczającej 1000) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Mam podejrzenia, że Rysio struł się jakimś pierzastym ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Joł baru
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Kurde dopiero przeczytałam że torebkowy.... Szukam torebki to fakt. I czy nabyć droższą skórzaną czy tanią plastikową ![]()
![]() |
#111 |
niecnotliwa dziewica
|
#112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do przedszkoli to też są na pewno tylko dyżury ![]() Jedna z moich koleżanek (podstawówka) ma dyżur TYLKO 5 stycznia 2015 ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-12-18 o 10:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#114 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No dzieciaki coraz gorsze, świat staje na głowie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Właśnie miałam pisać, żeby Parabel jeszcze dawkę dla gryxa podała ![]() Cytat:
![]() Fogle macham znad syfu i hałasu (ale już dziś mniejszego), dzień drugi ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Każdy ma swoje procedury... Niestety ![]()
![]() |
#116 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Hahahahhah dobre jednak obawiam się że nie przetrwałaby długo ![]() U mnie torebki maj surwiwal ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- [QUOTE=gryx82;49380887] Dzięki, ja się przekonałem do tej zupy po latach nielubienia ![]() /QUOTE] Ja nadal w fazie nielubienia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
To przecież taki typowo polski zwyczaj "zastaw się a postaw się", wesela na 300 osób, kredyty na Święta, komunie jak wesela itepe.
![]() |
#119 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Ooooo wysyp ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() Pielęgniarki i lekarze odeszli od chorych . Jakby nauczyciele tak zrobili to migiem by musieli coś zrobić... ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Lepiej najpierw zrobić badanie moim zdaniem , ale niby moszna ![]() I równiez ją polecam człowiek taki silniejszy jest
![]() |
#120 |
Piers do przodu
|
Joł Baru
![]() Gryxiu a może pierzasty przytkał Ryśka?? ![]() ![]() Gratuluję nowych nabytków ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.