|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Problem z przyszłą szwagierką
|
|
|
|
|
#122 | |
|
żona bez ogona
|
Cytat:
To ten sam chłopak? Czy inny? A może to ten, którego kombinowałaś jak odbić jego wcześniejszej dziewczynie?Dziewczyny tutaj dobrze stwierdziły, że jesteś bardzo fałszywą osobą. Pragniesz, żeby wszyscy się uwielbiali, szanowali, liczyli się z Tobą, a Ty z innymi się nie liczysz. Przejrzałam wątki, które wcześniej założyłaś. Taka z Ciebie "przyjaciółka" wszystkich na pokaz, a tylko myślisz jak komuś wbić szpilę
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Może w międzyczasie zaczęła płakać
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Biała Dama
|
No, już doczytałam.
Cytat:
![]() W imię Ojca i Syna... powodzenia i szczęścia na nowej, wspólnej drodze życia Będzie potrzebne
Weź głęboki wdech Życie wokół ciebie słodkie jest jak bananowy dżem Webook Filmweb Last.fm Edytowane przez _Matilde_ Czas edycji: 2014-12-17 o 14:19 |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Oj moze wczesniej nie mial dobrze prosperujacej fermy drobiu. Teraz ma. +100 do higieny
+200 do milosci
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
To inny, z tamtym się rozstała na początku tego roku.
|
|
|
|
|
#127 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No to była z dwoma na raz? Przecież "po trzech latach związku w końcu jestem szczęśliwą narzeczoną"...
Autorko, oj.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#130 | |
|
żona bez ogona
|
Cytat:
[COLOR="Silver"]
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Uwazaj bo Ci zaraz powiedza ze wywlekasz brudy
|
|
#132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No chyba, że był szczęśliwy powrót.
Edytowane przez 201607050913 Czas edycji: 2014-12-17 o 15:00 |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
pisze z konta koleżanki
|
|
|
|
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4937193 5]Zdecydowanie masz problem
![]() I pomimo, że lansujesz się na taką 'do rany przyłóż' to tutaj w wątku wychodzi zupełnie inny obraz Twojej osoby Jesteś taką typową fałszywą osobą - na żywo uśmiechy i miłe słówka, ze plecami pełen pojazd ![]() Ja mam uczulenie na takie osoby i bardzo szybko takie wyczuwam, być może ta przyszła szwagierka również[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
a swoja droga, zrobilam sobie test 3w2, co ciekawe, robilam go kilka lat temu i mialam cos zupelnie innego, ale nie pamietam juz. A najlepsze, ze wszystko sie zgadza hehe 3w2 gwiazda, znaczy sie ja juhu!
|
||
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Tak czytam ten wątek i myślę sobie, że Ty jesteś po prostu zazdrosna i ją za wszelką cenę chcesz przedstawić w jak najgorszym świetle. Przykład:
Najpierw piszesz, że teściowie ją lubią, że pomagałyście razem w kuchni teściowej. Na słowa wizażanek, że skoro ją lubią to nie koniecznie musi być taka zła, piszesz, że teściowa to przez nią płacze a ojciec się nie odzywa. Tak naprawdę to ona nic nie robi ale jednak sprząta... no ale w sumie to tylko w dwóch pokojach. Nie wierzę, że jest taką osobą na jaką usiłujesz ją zrobić. Nie wierze, że teściowie (zaradni, rolnicy mają twarde charaktery i nie dają sobie w kasze dmuchać) pozwolili by na takie zachowanie w swoim domu. Na moje to boli Cie to, że ona mniej się stara a jest bardziej lubiana. Samo przytoczenie tematu tego, że z siostrą swojego narzeczonego miałaś bardzo dobre kontakty a odkąd ona przyszła i "włazi w doope" to Wasza relacja się pogorszyła. To w końcu jest niemiła, wyniosła i wywyższa się czy podlizuje? Bo wiesz, jedno drugie wyklucza. Wyłazisz z siebie żeby pokazać wszystkim, że jesteś lepsza i to Ty zaslugujesz na miejsce w tym domu (tak to właśnie odbieram z Twojego postu) a ona nie. Najwidoczniej jesteś JEDYNĄ osobą, której ona przeszkadza w tym domu. A co do budowy domu, przecież możecie pobudować się na tej samej działce... domyślam się, że skoro takie wielkie gospodarstwo to i kawałek ziemi na domek jednorodzinny się znajdzie. A już bez przesady z tym, że żeby prowadzić gospodarstwo trzeba mieszkać właśnie w tym gospodarstwie. Tym bardziej, że aż 3 osoby były by na miejscu a tylko Twój TŻ by dojeżdżał. Mój tata prowadzi hodowle drobiu a jakoś mieszka w mieście. Drób to nie pies ... nie potrzebuje ciągłego nadzoru. Więc idź powciskać kity komuś innemu. Gdybym widziała kogoś zachowującego się tak jak Ty w swoim domu to bym zwyczajnie pomyślała, że masz na niego chrapkę i chciałabyś go w przyszłości dostać w spadku. Po prostu wydaje mi się mało prawdopodobne to, że osoba, która zachowuje się jak istny potwór, jest niemiła i nic nie robi, jest przez resztę towarzystwa tolerowana. Ba! Nawet lubiana. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

) były tylko po to, żeby ludzie mnie lubili, to przed każdym moim wyjazdem do np. dzieciaków informowałabym lokalne gazety