![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ca³oroczny 2015
MAC ró¿ Peaches Cream - to mi siê podoba, w jakim on jest stanie ? otwierany?, ile zu¿ycia ?
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówi±c one s± umiarkowanie b³yszcz±ce, chocia¿ faktycznie na zdj w palecie tak to wygl±da. Zrobi³am Ci trochê zdjêæ z bliska - kolory oczywi¶cie jak zwykle lekko przek³amane (http://www.ladymakeup.pl/sklep/gosh-...-22-cieni.html tutaj jest zdj w necie, w rzeczywisto¶ci kolory s± trochê bardziej wyraziste) ; na koñcu swatche które zrobi³am teraz na rêce tych kolorów wygl±daj±cych na najbardziej b³yszcz±ce (1 zdj ¶wiat³o dzienne, drugie w ³azience)
od lewej: ró¿owy i szary z dolnej alejki, potem z³oty br±z i mied¼ z rzêdu drugiego od do³u i na koñcu obydwa niebieskie z pierwszego rzêdu ![]() Z KIKO kolor 224 jest satynowy piêkny delikatny ró¿, mog³abym Ci go dorzuciæ z paletk± na 1 cieñ z lusterkiem albo t± na 3 z 3 cieniami ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Kurde, na LRP mam du¿o chêtnych i bêdzie mi siê bardziej op³aca³o go gdzie¶ indziej wys³aæ zw³aszcza ¿e go kupi³am u siebie w aptece za ponad 5 dych
![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 386
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
co¶ za
Annabelleminerals - pe³ne testery podk³adów mineralnych ,oddam razem formu³a kryj±ca kolory - golden light - golden fairest - golden fair formu³a matuj±ca kolor - beige fair
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie zobaczê jeszcze jak potocz± siê inne wymianki i je¶li nadal bêdziesz chêtna a ja nie oddam LRP to tak zrobimy
![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Znalaz³aby¶ co¶ u mnie za Chanel Coco Mademoiselle edp , ca³e 35/35 ml, zrobiê odlewkê 10ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze pro¶bê, mog³aby¶ wrzuciæ zdjêcie ró¿u i poszukaæ jego kodu? Jednak bardzo mnie on kusi
![]()
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dziêkujê bardzo za zdjêcie, jestem zdecydowana na wymianê je¶li Tobie równie¿ dalej odpowiada
![]()
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Hej, mo¿e znajdziesz co¶ u mnie za odlewke Black Orchid? Mogê poszukaæ poza watkiem
![]()
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Kurczê raczej nie oddam flakonu za odlewkê... Ale dam znaæ jakby co¶ siê zmieni³o
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Tak, nadal jestem chêtna na wymianê, zastanawiam siê jeszcze nad Twoj± paletk± czwórk± MAC, co¶ ewentualnie znalaz³aby¶ jeszcze u mnie? Je¶li nie to wymiana paleta+effaclar K na ró¿ odpowiada mi
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=809212
co¶ u mnie za coco? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Felicita
|
**Cell Fusion C Skin Brightening Powder-mineralny puder dermatologiczny
poch³aniaj±cy nadmiar sebum, drobniutki, wyg³adzaj±cy , spisuje sie na medal, transparentny(ja¶niuteñki be¿) niestety mnie lekko rozja¶nia i muszê oddaæ , u¿yty 3 razy Testery AM Znajdziesz co¶ u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Konto usuniête
|
dok³adka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
kolorowa_mama
|
Cos za meteorkini ten puder mineralny??
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dam znaæ, bo L'ora chce te¿ inna osoba, z któr± rozmawiam o wiêkszej wymianie
![]() Mi by odpowiada³a wymiana za - Etat Libre d'Ornage Eau de Protection - 10 ml poniewa¿ s± to perfumy bardzo zbli¿one cenowo do BO i by³oby "równo" po obu stronach. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dusiu, L'or jednak polecia³
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Mo¿e co¶ u mnie za MAC - podk³ad Prolongwear NC 25 zosta³o ok 65-70%,jest ciut ciemniejszy bo doda³am 3 pompki koloru NC 30
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=808407 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.