![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe ubrania i bielizne, aparat, suszarke, dvd, glukometr, szklanki i inne LUTY
[/COLOR]cos z tego by mi sie podobalo :P
Poszewki NOWE z częścią metek - przyjemne, satynowe, ozdobne (ok 49zł) Zara 98 - nowy z metkami golf brązowy Zara 98 - nowy z metkami golf granatowy - Nowa czapeczka uszatka, bardzo ciepła, podszyta barankiem rozmiar uniwersalny, kupiam na roczniaka, dużo za dużą, ale wydaje mi się że na 3-4 lata też będzie dobra, będę wybredna klocki 6 układanek w 1[/QUOTE] A widzisz? Nie ma sprawy. Mogę wszystko oddać. Do nowej czapeczki uszatki mam jeszcze szaliczek w komlecie. Słuchaj, ale jeszcze podoba mi się u Ciebie nowy szampon, nowa świeczka anyżowa i pytanie : do wymiany jest ten płat drewna ze spodu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1419169315 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe ubrania i bielizne, aparat, suszarke, dvd, glukometr, szklanki i inne LUTY
Witam, znajdziesz coś u mnie za:
- Suszarka Philips beauty compact 1200 1200w - Grzechotka NOWA - Tommee tippee - Nowa 260ml ze smoczkiem w foli - pochłaniacze wilgoci ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
To były tabliczki , ale już nieaktualne. Zaraz usuwam, bo wymienione
![]() Poszewek 4 sztuki. 2 większe ok 40x40 i 2 mniejsze jasieczki 32x30 Edytowane przez zioła Czas edycji: 2015-01-30 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczen. s.slubna, garniturek chrztu, apart,dvd,suszarka,lampa tipsy,dzieciece,
ok, a jakie książki byś chciała za szklaneczki-spodeczki?
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczen. s.slubna, garniturek chrztu, apart,dvd,suszarka,lampa tipsy,dzieciece,
z Twojej wish mam m.in Pur Blance, nasiona drzewka oliwkowego i nasionka papryczek chilli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Znikopis NOWY
Grzechotka NOWA Tablet 1szt NOWY Tommee tippee - NOWA 260ml ze smoczkiem w foli kombinezon "miś" coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- mogę oddać Avon In Bloom edp 23/50ml firanka makaron Lolitę i CK chcę wymienić na inne zapachy. nie wiem na ile wyceniasz swoje rzeczy, więc może zaproponuj co możesz oddać za moje 2? nie chcę rezygnować z kombinezonu ![]() może zajrzyj jeszcze do wątku ciuszkowego, dołożyłam kilka rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Lolity nie oddam za same te rzeczy, ale może bym coś dobrała, w sensie jakieś ciuszki? Pasowałoby Ci coś do tego dołożyć za nią? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Może być ten komplet za "Rudowłosą" i Świat nocy"?
Szukam dobrych odżywek/masek do włosów i tuszów do rzęs.
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
a kombinezon na 3 miesiące tzn. 0-3 czy 3-6 ?
http://allegro.pl/next-kombinezon-mi...043611905.html http://allegro.pl/next-hm-kombinezon...039271085.html to są te same kombinezony co Twój, prawda? ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() Ale skoro uważasz, że to niesprawiedliwe i sugerujemy się realnymi cenami, to skoro za Twój kombinezon zapłaciłaś 150zł to proszę również wycenić moje rzeczy po "realnej" cenie- Lolitę kupiłam w Douglasie za 379zł, zostało 60ml, czyli jest warta 227zł. Kombinezon jest używany czy nowy z metkami? ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Ja zawsze kupuję w sephorze lub douglasie, więc to dla mnie normalna cena. Raz kupiłam przez internet w niby "sprawdzonej" drogerii internetowej, ale nie miało to trwałości jak mój oryginał, więc już tego nie robię ![]() Też nie szukam kłótni, ale nie uważam że się kłócimy- to nie spieranie się tylko normalna wymiana zdań- przecież się tu nie obrażamy wzajemnie tylko prowadzimy kulturalny dialog ![]() To robimy? Masz jakiś pomysł? ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Jeśli chodzi o ciuszki, to na razie wybieram neutralne, bo nie znam jeszcze płci. Z zapachów, to oddaję tylko jeden, i tak chciałam oba oddać tylko za inne zapachy, a widzę że już robię wyjątek więc pozostańmy tylko przy Lolicie ![]() Jakie osłonki? Nie pamiętam żebyśmy o czymś takim rozmawiały? A jeśli tak, to chyba dawno ![]() Majteczki i nakładki już mam. A zdjęcie Lolity mam tu, bo pytałaś która to więc żeby było jasne: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1417450650 ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Osłonki na sutki? Możliwe, ja też z kimś o nich pisałam... Jakie masz? ![]() W pierwszym momencie pomyślałam o osłonkach na doniczki, stąd moje zdziwienie ![]() A In Bloom proponowałam na początku, także jak najbardziej również wchodzi w grę ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Czyli jednak z Tobą ![]() A to od jakiego wieku jest? Bo szukam też czegoś na dodatek do prezentu dla dwulatki ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Ohhh... aż tyle tego masz? ![]() Myślę, że z tych rzeczy które wymieniłaś to by mi się mogło spodobać: bawełniane body, koszulki, wierzchnie welurowe pajacyki, ręczniczki z kapturem. Oczywiście omijaj rzeczy z baaardzo widocznymi oznakami użytkowania, czy też nakierowane na płeć ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Dla małych tzn. dla prawie dwulatki się nada? Czy mówisz o niemowlakach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
zaznaczyłam co mi się podoba wstępnie, mam nadzieję że widać dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
teraz widzę że na załącznikach nr 1 i 5 ucięło mi w paincie dół i zaznaczyłam tylko górę tych ciuszków. Ale chodzi mi o szare body z długim rękawem z niebieskim lwem (fot.1) i beżowe body z krótkim rękawem w białe paseczki z kotkami(?) krówkami(?) w każdym bądź razie ze zwierzątkami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ok, to do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Ok zgadzam się na:
A co byś powiedziała na: - "Świat Nocy 1: "Dotyk Wampira, Córki Nocy, Zaklinaczka" - L.J. Smith - "Rudowłosa" Jaye Wells (tom I) Nieumarła i niezamęzna - MaryJanice davidson Królowa cierni - Richelle Mead na Twoje szklanki z podstawkami + 40 carrots retinol-rich hair care ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685592 super występ: https://www.youtube.com/watch?v=MH8iFXJiBIo Edytowane przez hutet Czas edycji: 2015-02-02 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się na wymianę, szczegóły na priv, pozdrawiam.
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
ufffff dużo tego, faktycznie
![]() przejrzałam wszystko i podobają mi się te rzeczy: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
i mam pytanie do ostatniej pozycji: co to jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
JA CHCĘ
Znikopis NOWY Grzechotka NOWA Tablet 1szt NOWY osłonki na sutki rozm.S tylko wyparzone kombinezon "miś" ciuszki z ostatnich 3 postów TY CHCESZ: Lolita Lempicka edp 60/100ml Avon In Bloom edp 23/50ml firanka makaron fioletowy 90x245cm NOWY ? ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- No to kompletnie nie wiem co zaproponować ![]() Może Ty powiedz ile rzeczy byłabyś w stanie oddać mi z tych 3 ostatnich postów, żeby zachować LL, IB i firankę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała bardzo ten znikopis
![]() ![]() Zrezygnuję z jednego kombinezonu i za znikopis zrezygnuję również z tych spodenek, co o tym myślisz? Chodzi mi o te rzeczy: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
nadal podoba mi się mała suszarka, szklanki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1422534137 i ewentualnie któryś regulowany pas do pończoch; rozumiem że suszarka nowa już nie jest? jest sprawna, nie przegrzewa się?
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, lokówka to już wyższy kaliber
![]() chętnie ją wymienię, bo jej nie używam, ale raczej z ciuszkami już spasuję, może masz coś jeszcze ciekawego? jakiś sprzęt fajny? elektronicznej niani szukam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- ja mam rogala, którego używam teraz do spania, a potem będzie mi służył jako kojec dla "niestabilnego siadającego dziecka" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Podasz mi wymiary
4 i 5 firanka krótka na taśmie marszczącej bardzo szeroka 6 długa organza z miastem coś jak NY szer około 160
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Hmmm co potrzebuję... coś dla dziecka przydatnego? Ty jako mama pewnie wiesz co mogłoby mi się jeszcze przydać i może masz to na zbyciu
![]() A tak ogólnie to może za bardzo skupiam się o dziecku i zapominam o sobie ![]() ![]() Z tym, że lubię dobre firmy taka średnio-wysoka półka ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Kurcze, wszystko fajnie, ale nie wiem czy na pewno chcę oddać lokówkę za pieluchy i słoiczki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Pisałaś że ta z miastem ma około 160cm szerokości to wcześniej chodziło Ci o długość?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- A faktycznie źle przeczytałam ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Przeglądałaś moją wish (mam również na początku wątku wypisane kilka rzeczy) miałabyś coś może z takich rzeczy? a i jak tam daty czekolad?
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, no to ile tych słoiczków masz?
![]() ![]() ![]() przejrzałam Twoją wish listę i mogłabym Ci oddać przyprawę do kawy... gdzieś ją w szafce mam, ale dziś już nie chce mi się jej szukać (wybacz, jestem w piżamce już w łóżku i padam ![]() ![]() ![]() a z innych rzeczy to mam peeeełno kwiatów do oddania, ale tego chyba nie wyślę pocztą, więc odpada... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
hej podobaja mi się nastepujące rzeczy:
Bioliq Punktowe serum na trądzik użyte 3 razy,15ml Odżywka do włosów Garnier fructis NOWA ntensywny kremowy szampon Schauma Nowy Termoaktywne serum wyszczuplacjące NOWE Mini Timotei nowy Mini Zel do prysznic nowy szt zmywacz do paznokci nowe SMIKI ślimaczek Tablet 2szt NOWE – interesuje mnie oczywiście jedna sztuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Czym większą wymiana tym bardziej się opłaca wiec jak by było za te rzeczy to by było ok
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Napisze jutro po pracy bo pisze z tel a to nie jest wygodne. Przeglądałas moją wish? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Ok
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej wymiary tych rzeczy podań pod koniec tyg bo mam je u rodzicow
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
o! wanienka się przyda
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- może być ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- JA CHCĘ Znikopis NOWY Grzechotka NOWA Tablet 1szt NOWY osłonki na sutki rozm.S tylko wyparzone kombinezon "miś" ciuszki z postów 134,135,136 (oprócz: zdjęcia 1 i 3 z postu 134) żółta wanienka słoiczki (masz takie od 4 miesiąca?) może opisz je jeszcze ![]() TY CHCESZ: Lolita Lempicka edp 60/100ml Avon In Bloom edp 23/50ml firanka makaron fioletowy 90x245cm NOWY Klorane szampon tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
aaa no i mam do kawy ten gadżet
![]() ![]() taki jak na zdjęciu, dw:17/03/2015 linią zaznaczyłam zużycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.