|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czarna Lista PLOTKI cz. II
koty chyba tak lubią swoimi ścieżkami chodzić, ja tam bardziej psiara jestem , ale lubię kociaki i inne zwierzęta obserwować
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Jeśli Twój kot ma problem z nerkami to faktycznie nie powinien być na diecie wysokobiałkowej, natomiast zdrowy kot jak najbardziej może i powinien być na diecie głównie mięsnej z małą ilością warzyw/owoców.Misianko może kot zachorował, inne rzeczy je normalnie a tylko cycka nie chciał ?
|
|
#123 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
, był bój z TŻ-tem czy ją wziąć bo to musiała być szybka decyzja, a teraz ją uwielbia, dodam że z wzajemnością ![]() Koty( i te małe i te większe) mają coś w sobie, że można się gapić i gapić ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- To sunia walnęła focha , nie ja Tak czy siak w kimoko iść już muszę, bo na rano córa do szkoły ,praca i normalka haj lajf
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2015-02-17 o 22:34 |
|
|
|
#125 |
|
Kazar Lady
|
toć Evaś do suni zagaduje
oprócz futrzastych kocich futer, mam jeszcze 4 psowe sierściuchy
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubrałam sie , założyłam butki i szaliczek, a ten ...
Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2015-02-17 o 22:37 |
|
|
|
|
#127 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#128 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Bąbelkowe koty
![]() Pieski też przecudne! (choć ja to mega kociarra jestem) |
|
|
|
#129 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
No już jej lepiej - magia wątku?
![]() Poszła na dwór, wróciła, cycka pojadła, wlazła na mnie, mruczy i się rozpycha, książkę w powietrzu musiałam trzymać, czyli jest jak zawsze Może i fakt, kocie smutki, ale wiecie - my się krótko znamy, a tu nagle taki zwrot! Zaniepokoiłam się. Kot zdrowy, wychodzący, mięsiwo to najlepsze dl niego żarełko (myszy czasem przytarga, raz (jeszcze) żywą Suche i saszetki też jadamy. Kotka, strylizowana Dzięki za wsparcie, ja troche panikara - zawsze miałam koty z problemami i teraz nadopiekuńcza jestem i nerwowo reaguję chyba
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2015-02-17 o 22:40 |
|
|
|
#130 |
|
Kazar Lady
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę już w kimonko kochana ,bo rano to chyba nie wstanę,jestem dziś od 4;30 na chodzie. Dobrej nocy dziewczyny
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2015-02-17 o 23:38 |
|
|
|
|
#133 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#134 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja od 5:00 i też padam
![]() Moje koty (dwa samce, wykastrowane) też przynoszą z dworu myszy, szczury i nawet wróble (raz gołębia). Dla mnie to spora trauma, bo jak się zbliżam to wbijają bardziej zęby w ofiarę i mi serce pęka... Raz mysz uciekła za kuchenkę i nie mogliśmy jej wyciągnąć, a kot cały czas czatował obok. Dodam, że bardzo lubię wszystkie zwierzęta (myszy i szczury bardzo), pająki tylko troszkę mniej
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2015-02-17 o 22:43 |
|
|
|
#135 |
|
Kazar Lady
|
i na dobranoc mój padaczkowiec
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
oj mój bąk by się cieszył z czegos takiego
tylko ja, chyba bym swoje meble musiała wystawić
|
|
|
|
#137 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
)normalnie to podroby raczej kurze ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
ja niestety nie uratowałam żywej myszy - jak pogoniłam kotę (zawsze jest wypraszana ze zdobyczą), mysz prawie uciekła, a ta jednym skokiem ją dopadła i uciekła z nią na dwór pierwszy raz mam kota wychodzącego i przeżywam katusze
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=hathayoga;50292856]Ani kolor, ani płeć nie mają dla mnie znaczenia
Koteczka (chociaż TŻ jest za psem, więc będziemy musieli pogodzić jakoś pragnienia nas obojga ![]() Można to pogodzić,u mnie pies z kotami je z jednej miski,a jak jest zimno to wszyscy razem leżą w jednej budce żeby się dogrzać. A jak pada to często koty włażą do budy,a pies nie ma sumienia ich wyrzucić i stoi na deszczu. I muszę w tym deszczu iść po bidaka i zabrać go do domu,żeby się nie przeziębił |
|
|
|
#139 |
|
Kazar Lady
|
moje dwa sa wychodzące, wieć myszy, ptaszki, jaszczurki..
od myszy bardzo się zarobaczają, blehhh |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kot zadowolony z opieki,to przynosi myszy,ptaki i co tam upoluje. Taka jego natura,że w podziękowaniu przynosi swojej pani prezenty. Chociaż widok biednego gołebia na wycieraczce o poranku napewno nie cieszy : (
|
|
|
|
#141 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
moje katusze, to jeszcze niepokój co się z nią dzieje, jak jest na dworze, mama-kwoka po prostu ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() gwoli jasności - ja mało brzydząca się ogólnie jestem, ale jak pomyślę o tej biednej małej myszy ...
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2015-02-17 o 22:57 |
||
|
|
|
#142 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z wróblem to były takie przeboje, że się popłakałam z nerwów. |
||
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kotów forumowych, a z braku myszek i innych takich niech będą
Lucki dostały po myszce pluszowej z zooplusa, przytrzymaliśmy specjalnie na prezent z okazji święta - ale olały pfff więc młody zrobił im nową kulkę z folii alu po kanapce i była zabawa niestety z żywych stworzeń mogą polować tylko na muchy - właśnie się sezon zaczyna, w niedzielę jedna latała po szybie i koty lataly też- oraz na nogi pod kołdrą, najwyższa pora na polowanie
|
|
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
Jak już tak o kotach mowa to się pożale...
Chciałam zaadoptować kota i dostałam dziś odpowiedź odmowna w zyciu nie zgadniecie dlaczego ? o.O bo mam za dużo zwierząt... Nosz nienormalni... to chyba dobrze powinno o mnie świadczyć że mimo iz mam ich kilka wszystkie są zadbane i nie traktuje zwierząt jak "sezonowe zabawki"... I żeby nie było że mam nie wiadomo co bo mam 2 psy, 2 koty i 2 papugi przeciez nie jest to stado 30 psów żeby mogli sądzić że braknie mi czasu czy coś... |
|
|
|
#145 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
Zaczynam się nad tym zastanawiać... Ale jakoś tak "bardziej" wierzyłam że z fundacji ludzię będą bardziej "znac" charakter zwierzaka bo raczej w schronisku to spotkałam się z taką delikatnie mówiąc "olewka" a ja niestety nie każdego kota mogę wziąć potrzebuje żeby akceptował dziecko i psy. I boję się że jak wezmę ze schroniska i przywiozę do domu to możę być "rzeź" jak zobaczy moje psy...
Obawiam się że z dorosłym kotem będzie problem jak chodzi o przyjaźń koto-psią jeśli będzie miał jakiś uraz do psów... Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-18 o 00:18 |
|
|
|
#147 | |
|
perfumove love
|
Dot.: Ala ma kota, a Targowiczanki wątek plotkowy
Cytat:
Moje marzenie to pies i dwa koty. Od dwóch lat jesteśmy bez zwierzaków, nie fajnie.
|
|
|
|
|
#149 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Moja też zaciska i patrzy spode łba - jak znajdę gdzieś taką fotkę w necie, co przysłała mi kiedyś Mami, to będzie identycznie, tylko z naleśnikiem na szczęście, a nie z myszą.Zauważyłyście, że Siarka nam zrobiła wątasa i już w nim jesteśmy? My i nasze OT
|
|
|
#150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ala ma kota, a Targowiczanki wątek plotkowy
JUPI JAJ JEJ MAMY WĄTAS
Dobry wszystkim ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
I jak ona bidula ma się zdecydować żeby któremu serca nie złamać.Ale sama ,nieskromnie muszę przyznać ,że jest urodziwa,wiele osób pyta co to za rasa i nie chcą wierzyć jak mówię ze to kundelek Ojciec nie znany ,bo matka zwiała na harce, przy pierwszej lepszej okazjiJa to się zastanawiam ,czy ona nie ma jakichś genów rasy Collie bo pyszczek i sierść ma do nich strasznie podobne no i usposobienie też by pasowało.Ale to tylko tak sobie gdybam Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Muciu, no wiesz to trza by specyfikacje teścia podać. Rodowód,zużycie ,przebieg .No i koniecznie foto
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

Podje, pośpi i pójdzie. Zazdroszczę mu czasem.

, był bój z TŻ-tem czy ją wziąć bo to musiała być szybka decyzja, a teraz ją uwielbia, dodam że z wzajemnością