![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Które sieciówki uważacie za najlepsze pod względem jakości a które za niewarte
Potwierdzam opinie wyżej:
H&M: generalnie dobra solidna jakość w stosunku do ceny. Pod warunkiem, że nie są to te wszystkie przebrane ciuchy z wieszaków na wyprzedażach (tylko kolekcje ułożone przy wejściu do sklepu) Mango: dobra jakość w stosunku do cen ZARA: przereklamowana i dziwnie niewymiarowa, zawsze dziwią mniete szalone tłumy na wyprzedażach CAMIEU: przeciętna jakośc w stosunku do bardzooo wysokich cen. Nijakie oraz nudne wzory i kolory na jedno kopyto Orsay:dobra jakość, ceny OK (chociaż to już nie te czasy szalonych wzorów i kolorów z pazurem z lat 2000-2005) Sinsay: niskie ceny ale beznadziejna jakość Mohito: nie mam trochę zdania, z tych wszystkich sieciówek... hmm ok są gorsze od Mohito Pull&Bear, Stradivardius, Bersha: wysokie ceny, beznadziejna jakość C& A : tutaj jest różnie jak trafisz, chociaż udało mi się kupić kilka dobrych rzeczy które służyły latami, zwłaszcza marka CLOCKHOUSE Mark Spencer: super jakość, trochę drogo . Wycofują z Polski. Szkoda- bo ich ciuchy służą latami. Zwłaszcza bielizna.Niestety chyba za bardzo emerytowaty był i nie przyjęło się w Polsce z uwagi na ceny. Edytowane przez kakabisu Czas edycji: 2017-04-18 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Dot.: Które sieciówki uważacie za najlepsze pod względem jakości a które za niewarte
Ja lubię sinsay - dla mnie to taki tańszy H&M.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.