|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: KWIECIEŃ: La Roche-Posay, Sephora, KIKO, Mancera RV, BENEFIT, TheBalm, Rimmel +
u Ciebie z tego co zostało przyjęła bym chętnie
7. LA ROCHE-POSAY Effaclar, Puryfing Foaming Gel - żel do mycia 125 ml, nowy, z folijką (kod 54L702 ważny do 07/17) bazę benefit professionel matujące paletę sephora ta do nauki smoky eyes
|
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: KWIECIEŃ: La Roche-Posay, Sephora, KIKO, Mancera RV, BENEFIT, TheBalm, Rimmel +
A za co znajdziesz
?
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam Resztkę różu benefit z zestawu fellin dandy
I shimmer brick bobi Brown beige ale sama używam jest ponad połowa ale jest rewelacyjny i mega wydajny raczej szkoda mi go oddac ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- A Co byś mi za niego proponowała ?Wtedy będe wiedziała nad czym myslec
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Otwarty z rok temu
Wstawię foto naklejki bo nie znam sie na kodach
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze
|
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
1
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
2
|
|
|
|
|
#129 |
|
:)
|
Coś u mnie za
49. CLINIQUE Superbalanced Makeup nr 01 Petal - mogę zrobić odlewkę (10ml) do nowego pojemniczka z Rossmanna, otworzony w połowie 2013 roku + próbki innych kolorów/podkładów CLINIQUE OLD SPICE Original shower gel - żel pod prysznic, nowy, prod. 07/14 7. LA ROCHE-POSAY Effaclar, Puryfing Foaming Gel - żel do mycia 125 ml, nowy, z folijką (kod 54L702 ważny do 07/17) PHARMACERIS SPF 50 hydrolipidowy krem ochronny do twarzy dla dorosłych i dzieci, bardzo wysoka ochrona (kod 3B05A ważny do 02/16) - świeżo otworzony, mogę zrobić odlewkę do 10 ml 17.CK One - mogę zrobić odlewkę NIVEA krem BB, cera jasna, użyty 2x, 50ml - oddam bez żalu, mogę dorzucić do większej wymiany 34. SEPHORA Collection Pro Lesson Palette: Smoky Eyes - paletka 6 cieni z lusterkiem (kredka też jest, na innym zdj, mogę oddać komplet), b. dobre cienie, oddam za coś fajnego |
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
A u Ciebie to tak
Ta paleta przedewszystkim LRP Korektorbenefit i baza pod podkład benefit Zele pod prysznic Balsamy Płyny do higieny intymnej I ewentualnie micel nivea to mnie kusi Reszta raczej nie
|
|
|
|
|
#131 |
|
:)
|
No tak średnio mi się to widzi.
na razie się wstrzymam. pozdrawiam |
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Ok, w takim razie trzymam Pupę dla Ciebie, a resztę szczegółów wymianki ustalimy jutro.
|
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko wypisałam rzeczy ktore mogą mnie skusić z tych co mi podałaś w watku
Moze jeszcze szampon by sie przydał ale spokojnie nie chce Ci zgarnąć wszystkiegoJa tylko wypisałam co mnie interesuje i czekam na twoje propozycje kochana |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, no, mogą być po terminie. Zastanów się na spokojnie
Jeśli chodzi o same cienie to wszystko z nimi ok, zapach, konsystencja, kolor itd. |
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
Super to jestem zdecydowana w takim razie
![]() I te probki o których pisałas jesli ich nie potrzebujesz chętnie przygarne ![]() Zapraszam na PW |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
W tej chwili już nic, dziękuję
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Okej, super
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki są warte ok 120 zł i chce je wymienić na jakis konkret lub rzeczy z wish - na cos, co mi sie realnie przyda. Kolczyki (i kredkę) bardzo chętnie np za porządny mikser, dobre garnki, herbaty - w ogóle rzeczy do domu. Kosmetyków mam full i ta Tołpa i bluzeczki to tylko taka zachciewajka. Naprawdę - najchętniej w tym momencie to tylko rzeczy do domu.
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Jestem na tak
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przykro mi, ale taka wymiana zupełnie mi nie odpowiada, dlatego zrezygnuje pozdrawiam
|
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, przypominam się, jesteś dalej zainteresowana wymianką ? Jeżeli tak to napisz, napewno się dogadamy. Właściwie to jak rezygnujesz to proszę i tak napisz, żebym wiedziała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- A zgodziłabyś się wymienić za mleczko z tołpy, olejek z alterry i najjaśniejszą szminkę z catrice ? Poncho jest poprostu fioletowe, nie ma granatowych odcieni moim zdaniem. Ale podeśle Ci jutro zdjęcie w świetle dziennym postaram się jak najbardziej ukazać rzeczywisty kolor. |
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
rozumiem, ale za krem z ziaji podziękuje, już mam i jest średniakiem. A może ten olejek, szminka z catrice i ta z rimmela 05 ( najbliżej nadgarstka na swatchu) ?
Dorzucam zdjęcia z bliska, kolor już lepiej uchwycony, w świetle dziennym oczywiście. Kolor jest czystym fioletem. Próbki zużyłam i był całkiem przyjemy, fajna konsystencja i nawilża, w sumie dalej to robi, ale mam wrażenie że przy okazji też zapycha, po dłuższym stosowaniu.. Edytowane przez dzudzu Czas edycji: 2015-04-18 o 13:03 |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Zaryzykuję, może cos u mnie za micel biodermy?
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
BIODERMA - Sensibio H2O - Płyn micelarny do mycia i demakijażu twarzy - 250 ml ; nowy ważny do 09/2017
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
1. BIODERMA - Sensibio H2O - Płyn micelarny do mycia i demakijażu twarzy - 250 ml ; nowy ważny do 09/2017 3. TOŁPA botanic białe kwiaty - delikatny żel pod prysznic - 200 ml ; nowy, ważny do 04/2016 4. PHYSIOGEL Hypoallergenic - żel do mycia twarzy dla skóry suchej i wrażliwej - 150 ml ; nowy, ważny do 01/2017 5. TOŁPA botnic czarna róża - odżywczy krem-kokon do ciała hypoalergiczny - 140 ml ; nowy, ważny do 11/2016 6. TOŁPA botanic, czarna róża - regenerujący peeling-masaż do ciała 180 g ; nowy, ważny do 11/2016 7. TOŁPA spa eco relax - odprężający krem-serum do masażu 250 ml ; nowy, ważny do 02/2016 8. BIELENDA regenerujący płyn micelarny do mycia i demakijażu 200 ml ; nowy, ważny do 10/2017 11. DERMEDIC hialuro płyn micelarny H2O 100 ml, nowy ważny do 05/2016 12. SALVADOR DALI Dalilight edt. ok 22/30 ml (może więcej) z wymiany, kod 1568OMN 16. TOŁPA, botanic , amarantus - nawilżające mleczko-nektar, 50 ml ; nowe ? ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Na wymianę to, co w wątku
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam juz tego rozu, gdybys znalazla cos innego to daj znac
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
2. TOŁPA botanic dąb paragwajski - ujędrniający żel pod prysznic - 200 ml ; nowy, ważny do 07/2016
3. TOŁPA botanic białe kwiaty - delikatny żel pod prysznic - 200 ml ; nowy, ważny do 04/2016 5. TOŁPA botnic czarna róża - odżywczy krem-kokon do ciała hypoalergiczny - 140 ml ; nowy, ważny do 11/2016 6. TOŁPA botanic, czarna róża - regenerujący peeling-masaż do ciała 180 g ; nowy, ważny do 11/2016 9. TOŁPA dermo men łagodzący balsam po goleniu 30 ml nowy ważny do 07/2016 10. YVES ROCHER regenerujący krem do stóp (lawenda) 50 ml, nowy ważny do 07/2017 16. TOŁPA, botanic , amarantus - nawilżające mleczko-nektar, 50 ml ; nowe coś u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

?