|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień wymienię ORGANIQUE ,Vichy,Avene,Inglot,Uriag e,Tangle Teezer i wiele i
znajdziesz coś za wodę uriage i żel vichy?
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- a dorzuciłabyś mi zapach tomorrow albo żel biodermy? |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień wymienię ORGANIQUE ,Vichy,Avene,Inglot,Uriag e,Tangle Teezer i wiele i
Tak, bez problemu się rozciągną
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- tak, te z croppa to też jeansy, materiał to 98% bawełna, 2% elastanu czyli też się rozciągają oczywiście leginsy to nie są, nie łudź się ale na pewno nie jest to sztywny jeans tylko raczej bardziej podatny ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- na rurkach cropp jest rozmiar 26/32 teraz spojrzałam cały czas myślałam że 36 ale w sumie to porównywalne jest ![]() jak chcesz mogę Ci podać jeszcze wymiary ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- proszę długość całkowita 101cm pas 37cm x2 biodra 43cm x2 kolano 16,5cm x2 nogawka na samym dole 14,5cm x2 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Welcome to Jamrock
|
Cytat:
![]() i zdj parki (kolor jest jasniejszy niż wyszedł na poprzednim zdj, które jest we wątku) mysle, że to zdj bardziej oddaje jej kolor |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Welcome to Jamrock
|
może innym razem
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
hej, spodnie pasują?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
z obu par rezygnujesz, tak?
a gdybym wzięła za nie tylko żel vichy + wodę uriage?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym wymienić masło do ciała (lub maskę do włosów, co wolisz) i balsam do rąk za TT i trzy książki Kinga: Joyland, Pan Mercedes i Gra Geralda
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Czyli nie proponować innych kombinacji wymiany, bardziej korzystnych? Niech i tak będzie, pozdrawiam Najlepiej jakbyś wyceniła wszystkie zaproponowane przeze mnie książki, bo np. Joyland widzę za 30 zł, także się nie domyślę, że zapłaciłaś za nią dużo, dużo więcej... ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Po cóż więc odpisywałaś, że cokolwiek chcesz, jeśli nic nie chcesz? Nie zajmujmy sobie niepotrzebnie czasu ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Masło nie jest warte 10 zł, jak chyba Ci się wydaje Maska do włosów (którą również zaproponowałam) kosztuje 75 zł. Książki, które wybrałam sprawdziłam w sklepach internetowych, ceny są w okolicach 25-30 zł. TT to 35 zł, krem do rąk 40 zł. Wychodzi mniej więcej po równo Nie pisałaś, że książki są warte 40 zł za sztukę. Skąd miałabym się domyśleć, zastanów się? Co więcej - chciałam tylko TT, oddałabym za niego - jak piszesz - balsam do rąk. Zauważyłam, że spodobało Ci się więcej rzeczy - uznałam, że można poszerzyć wymianę i wezmę coś, na czym mi specjalnie nie zależy. Mogłabym nawet dać więcej rzeczy, nie mam z tym problemu, ale jak się tak rozliczasz co do grosza to musiałabym Ci robić odlewki...
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2015-05-06 o 18:45 |
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Avene emulsja matująca 40 ml Nowa z folią Vichy Normaderm żel głęboko oczyszczający Nowy maszynka Venus szczotka tt może za coś nie koniecznie za wszystko ?
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Zapach Neroli i portfel za euphorię, lolitę i pędzel do różu Kozłowski?
|
|
|
|
|
#133 |
|
:)
|
witaj to znów ja ;D
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1428399542 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1428399542 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1428399273 ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- super co powiesz na Odlewka YSL Young Sexy Lovely około 15 ml w plastikowym atomku o pojemności 30 ml bo mam ją już w atomku nie musiałabym kombinować atomizerka.---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Ojjj Kochana nie wiem ja mam go z rozbiórki ze wspólnych zakupów. Zapach jest lekki nie duszący. Idealny na lato. Możesz zobaczyć może w Duglasie będzie. Żebyś strata nie była ze flakon za odlewkę moglabym jeszcze dołożyć 5 ml Roberto Cavalli Serpentine
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Neroli kosztuje 170 zł + portfel 30 zł, razem 200 zł (portfel używany, więc liczmy nawet 185 zł). Lolita mniej więcej 100 zł (30 ml w super pharm 99 zł), połowa Euphorii jakieś 80 zł + pędzel. Z pędzla mogę zrezygnować, ale żeby mnie się to opłacało to ta część Euphorii i Lolita musiałaby być.
![]() Jeśli zmienisz zdanie, zapraszam.
|
|
|
|
|
#135 |
|
|
Ok kochana. Daj znać.
Miłego dnia |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczyłam, że masz olej kokosowy
![]() Może coś widzisz u mnie za niego ? Niestety z Twojej Wish nic nie mam
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Wykrakalas i wiekszosc z Twojej dokladki mi by sie przydalo ![]() To moze uda,nam sie teraz? Podobaja mi sie: Tołpa żel micelarny do mycia twarzy i oczu 150ml Nowy Iwostin krem nawilżający Nowy Vichy Normaderm żel głęboko oczyszczający Nowy woda termalna Uriage Nowa ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Iwostin, Uriage i Vichy, A jesli to Ci nie pasuje to Tolpa zamiast Vichy, chociaz zalezy mi na tej pierwszej kombinacji ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Moglabym Ci jeszcze dorzucic ta maske Loreal 75ml, Moglabym rowniez zrobic odlewke serum Kerastase (seria Resistance) ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Aha i probki 3 krokow Clinique tez by sie znalazly ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Szkoda ![]() Mam jeszcze maseczke Organique Uzywana, ale niewiele. Przemysl to prosze,zalezy mi na tej wymianie. |
|
|
|
|
#139 |
|
|
Rozumiem choć przyznam że ja za żadne skarby ogórka tam nie czuję.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, chętnie wzięłabym od ciebie Iwostin, Tomorrow i Uriage.
Oddałabyś za moją Kryśkę?
|
|
|
|
|
#141 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Delfix
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=813368 ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Oczywiście. Zaraz zrobię, tylko oczyszczę pamięć w telefonie(działam mobilnie ).---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Udało się! ![]() One fabrycznie nie mają kartonika, jak wszystkie inne z tej serii. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Mają. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- A! Tylko wysłać będę mogła pod koniec tygodnia, ewentualnie na początku kolejnego. Czy tak może być?
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Mam cicalfate,nowy,
przygarne odlewke olejku Kerastase jaką ilość proponujesz ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Opakowanie miałabym Masz może porównanie do innych olejków Kerastase? używam tego do włosów farbowanych, bardzo mi odpowiada trochę się obawiam czy ten uniwersalny nie bedzie za tłusty ten Twój tez pachnie Coco M ?
|
|
|
|
|
#144 |
|
lise-kotta
|
Dzień dobry
![]() Niestety nic dla siebie nie znalazłam |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal widzę u Ciebie interesujące mnie pędzle. Szkoda jednak, że nie ma już wody
.Czy mogłabyś mi zrobić dokładniejsze zdjęcia (tył opakowania, jakaś instrukcja, może tych puzzelków - jak one wyglądają - z gry liczby?)
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
Wypisze w takim razie, co mnie wstępnie zainteresowało u Ciebie, a potem pokombinujemy ;-)
Bobbi Brown książka :-P (tradycyjnie, bez zmian) Organique szampon i żel Inglot płyn do czyszczenia pędzli Uriage woda termalna odlewka olejku Kerastasse.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
niestety za książkę nie oddam
|
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczę, co da się zrobić. Postaram się jakoś wstawić fote, ale musisz uzbroić się w cierpliwość. Duża butla 100 ml, cieczy mniej więcej do górnej krawędzi napisu Givenchy.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

oczywiście leginsy to nie są, nie łudź się
ale na pewno nie jest to sztywny jeans tylko raczej bardziej podatny