|
|
#121 |
|
Queen Of Darkness
|
Dot.: nie wiem co o tym myśleć
Uwielbiam ten watek, wyjątkowo dobry troll
Skończ waćpan wstydu oszczędź, to twoja prywatna sprawa, facet się nie odzywa i tyle. Nie oglądaj sie w tył, nie widzisz go w swojej przyszłości więc sie już tym nie zajmuj. Na następny raz jak ktoś ci mówi, że cię kocha na pierwszej randce albo ty poczujesz podniecenie, to serio nie jest znak wielkiej miłosci a zwykłej fizjologii. Ogranicz kontakt z mężczyznami a wtedy wszystko będzie ok. |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To teoretycznie zrozumiałe, że ci nie wyszło od razu perfekcyjnie, w końcu pierwszy raz lizałaś czyjś odbyt, więc nie powinnaś się przejmować. Wiesz jakie błędy popełniłaś i ponownie kiedy kogoś pokochasz po paru dniach na pewno zrobisz to lepiej
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
ja nie. powinien cieszyć się z tego co miał, a nie jeszcze wymagać. zresztą nawet jeśli nie robiłam tego idealnie, to z czasem byłoby lepiej.
|
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proste jak budowa cepa.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
chce wierzyć,że to troll...
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Łaskawca, ludzki pan, nawet zdzirą nie nazwał. Szczyt delikatności i szacunku dla kobiet.
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
LuckyJane - mam duże wymagania. on studiuje na jednej z lepszych uczelni w Polsce, jest opiekuńczy, ma małą siostrę którą często się zajmuje więc a to zawsze plus dla chłopaka jak ma dobry kontakt z dziećmi. jest ambitny, studiuje ciekawy kierunek.
nie mogę sie pogodzić że nam nie wyszło. do dziś pamiętam jak mnie czarował, jak mówil że jestem tylko jego, że daje mu szczęście. to boli, bo chciałabym żeby tak było zawsze. jak wg was powinien się zachować porządny facet w takiej sytuacji? on był uczciwy wobec mnie, nie mydlił mi oczu. wgl nie każdy facet czaruje dziewczynę żeby ją przelecieć
Edytowane przez julaa77 Czas edycji: 2015-04-12 o 21:09 |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#135 | |||
|
wredna wizażanka
|
Jaki uroczy wątasek! Kulminacja mojego rozbawienia nastąpiła tu:
Lepiej wróć do książek, bo egzamin gimnazjalny za momencik. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam ogromniastą nadzieję, że jesteś trollem, bo straciłam całkowitą wiarę w nastolatki. Jestem niewiele starsza, ale w głowie mi się nie mieści takie zachowanie, a już na pewno lizanie a nie, sorry, nie był obcy - w końcu rozmawiałaś z nim kilka razy - miłość życia! Tak jak dziewczyny radzą - kolejny raz, jak Ci piękny pan będzie prawił komplementy i mówił o miłości po kilku dniach znajomości, to nie pchaj mu się od razu do rozpora
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
zawiść płynie z waszych postów ; )
pisałam już na początku że być może lód i reszta było za szybko. ale ciągnęło mnie do tego faceta, czułam jego ciepło i byłam na to gotowa. widziałam jaką radość mu dałam. nie był dla mnie obcy. codziennie pisaliśmy na fejsie, długo i obficie. przyjechał do mnie jako pierwszy, błądził po mieście byle do mnie trafić. widziałam jego zaangażowanie. oceniacie go zbyt pochopnie. po drugie... to ja mu zaczęłam prawić komplementy, nie on mi i pierwsza napisałam, że go kocham.może trochę empatii i szacunku, co dziewczyny? bo to jest chore .
|
|
|
|
|
#137 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Im więcej postów Tm bardziej mam nadzieje ze autorka jest trollem.
|
|
#138 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałaś nas
![]() |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
mojej sytuacji nie ma co zazdrościć, ale chłopaka na pewno. i dziwią mnie naprawdę te chamskie odzywki, tak jakby facet był nie wiadomo jakim chamem, zdradzał, bił itp. ale pewnie macie rację, że nie ma co się za nim uganiać. co nie zmienia faktu, że tacy się rzadko zdarzają. i ciężko mi będzie o takiego.
|
|
|
|
|
#141 | ||
|
wredna wizażanka
|
Cytat:
Cytat:
A to wystarczy żeby facet nie bił i nie zdradzał i już mu się pomnik należy, bo taki z niego fantastyczny książe?
<3 13.02.2017 <3 <3 30.06.2018 <3 Edytowane przez Agaczok Czas edycji: 2015-04-12 o 23:33 |
||
|
|
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaaaa.... Nie wierzę, po prostu nie wierzę!!! Naprawdę mam nadzieję, że to troll bo inaczej stracę wiarę w dzisiejsze nastolatki... Dziewczyno, zrozum! Nie dogryzamy Ci ze złośliwości, tylko po to żebyś przejrzała na oczy. Popełniłaś wszystkie możliwe błędy począwszy od pchania się do rozporka po wyznawanie miłości po tygodniu znajomości... Facet dostał co chciał po czym się ulotnił unikając uwieszonej na nim nastolatki. Miłość po grób, serduszka, motylki, itp. Rozumiesz? To jest dorosły facet, zagrał Ci na emocjach koncertowo. Nie zdziwiłabym się gdyby nie Tobie jednej. Tak bywa. Weź się w garść. Za parę lat sama się będziesz śmiała z tego jaka byłaś naiwna.
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I oby jak najrzadziej ![]() Chyba już wszystko co chciałaś (lub też nie) od nas usłyszałaś, więc z łaski swojej nie kompromituj się bardziej. I tak, chciałabym bardzo, żebyś była trollem. |
|
|
|
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
Ja już dawno uważam, że to prowokacja, chociaż nieczęsto szafuję takimi opiniami. Jednak nie wierzę, że ktoś w wieku 15 lat może nieświadomie pisać tak..."mądrze inaczej". A kiedy się pomyli, że to świadome wykorzystanie cech panienek w tym wieku, to wszystko się układa.
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałam mu sprawić przyjemność i tyle. bardzo nieśmiale o to zapytał...Cytat:
nie znacie go.
|
||
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
A Ty go znasz? Widzialas go dwa razy bodajze
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
a wy go ani razu nie widziałyście
dużo gadaliśmy na fejsie i coś tam o nim wiem. wiem co robią jego rodzice, wiem że jest z porządnej rodziny, znam jego zainteresowania, spojrzenie na świat. wiem, że jest wrażliwy i przeżył swoje ostatnie rozstanie, trafił na złą laskę. chciałam mu dać to wszystko czego nie dała mu była.
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I co z tego, ze go widzialas, ja codziennie tez spotykam multum ludzi i nie uwazam bym znala ich dobrze, nie mowiac, o zgrozo, ze mialabym komus na pierwszym spotkaniu rowka lizac
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
ciebie nigdy nie widziałam
a z nim przeprowadziłam dużo długich rozmów. wylizałam mu, bo jestem wolnym człowiekiem i mogę robić co chcę. rozpalił mnie sobą i nie miałam oporów.
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
współczuję biedaczkowi, to musi być trauma na całe życie!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

Proste jak budowa cepa.

a nie, sorry, nie był obcy - w końcu rozmawiałaś z nim kilka razy - miłość życia!
i pierwsza napisałam, że go kocham.