Zwi±zek wisi na w³osku z powodu niedopasowania... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-04-30, 00:05   #121
Elfir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 836
Dot.: Zwi±zek wisi na w³osku z powodu niedopasowania...

Cytat:
Napisane przez anna87 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale to, co tu piszecie o rozmiarach, to bzdury.
... powiedzia³a wyrocznia. Roma locuta, causa finita.

Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 00:27   #122
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083

sama napisalas ze nie masz zbyt duzego doswiadczenia wiec jak mozesz mowic ze rozmiar nie ma znaczenia?
ja mam doswiadczenie wystarczajaco duze i stwierdzam ze rozmiar ma znaczenie
jako ze mam rowniez otwarte i niezaklamane przyjaciolki wiem ze dla nich rozmiar rowniez jest wazny
gadka z toba jest bez sensu skoro nie umiesz przyjac do wiadomosci ze dla kogos to nie brak urozmaicenia w lozku jest przyczyna frustracji a rozmiar czlonka
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 00:33   #123
201705042038
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 868

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;51226873]sama napisalas ze nie masz zbyt duzego doswiadczenia wiec jak mozesz mowic ze rozmiar nie ma znaczenia?
jako ze mam rowniez otwarte i niezaklamane przyjaciolki wiem ze dla nich rozmiar rowniez jest wazny
gadka z toba jest bez sensu skoro nie umiesz przyjac do wiadomosci ze dla kogos to nie brak urozmaicenia w lozku jest przyczyna frustracji a rozmiar czlonka[/QUOTE]

Ale ja napisa³am, ¿e to mo¿e byæ przyczyna frustracji, czytasz w ogóle moje komentarze? Wg mnie tutaj nie jest to jedyna przyczyna, mam prawo do takiej oceny, a czy to prawda to inna bajka.
Mamy po prostu inne podej¶cie do seksu. I to nas ró¿ni, nie moje "zak³amanie". Przykro mi, ¿e psuje Twoje generalizowanie na temat wy¿szo¶ci du¿ego penisa .
Masz racjê, nie dogadamy siê. Pozdrawiam.
201705042038 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 00:33   #124
zlotniczanka
plum plum

Wiadomo¶ci: 4 384

Cytat:
Napisane przez bezwyjscia Poka¿ wiadomo¶æ
Uwierzcie, wola³abym mieæ problem ze zbyt du¿ym ni¿ ma³ym... :/
nie, nie chcia³aby¶. Masz 3 wyj¶cia
a) rozstanie
b) zrezygnowanie z satysfakcji z seksu
c) czekanie na cud.

Nic wiêcej w tym temacie nie da siê zrobiæ. Do Ciebie nale¿y decyzja.

zlotniczanka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 00:37   #125
zlotniczanka
plum plum

Cytat:
W pewnym sensie siê zgadzam. Mnie by te¿ takie zafiksowanie na jednym elemencie zmêczy³o. Na szczê¶cie w seksie krêci mnie tyle rzeczy, ¿e nietrudno mi siê w ³ó¿ku dobrze bawiæ.
ja mam tylko jedno pytanie - jak d³ugo by³a¶ w takich seksualnych zwi±zkach?
Bo wiesz, przez miesi±c to wszystko da radê, ale perspektywa "na zawsze" bardzo zmienia punkt widzenia.

Stary 2015-04-30, 00:40   #126
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez zlotniczanka Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam tylko jedno pytanie - jak d³ugo by³a¶ w takich seksualnych zwi±zkach?
Bo wiesz, przez miesi±c to wszystko da radê, ale perspektywa "na zawsze" bardzo zmienia punkt widzenia.
Najd³u¿szy trwa³ oko³o 3 lat. Ale by³y te¿ krótsze, to prawda, jednak my¶le, ¿e gdyby mi to przeszkadza³o, to bym sie zorientowa³a, autorka pisze, ¿e od pierwszego razu by³o kiepsko.
Stary 2015-04-30, 00:44   #127
Elfir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 836

no w³a¶nie - i poniewa¿ bardzo siê kochali, autorka usi³owa³a siê sama przekonaæ do tego, ¿e satysfakcja z seksu zaczyna siê w g³owie. Nie wysz³o. Potem, ¿e nie liczy siê wielko¶æ tylko technika. Nie wysz³o. Potem, ¿e mo¿e da siê zast±piæ jego penisa wibratorem. Poniewa¿ i to nie wysz³o, zosta³a jej tylko smêtna refleksja, ¿e szkoda, ¿e jej aktualny nie ma penisa wielkiego jak by³y.

A ty na si³ê usi³ujesz przekonaæ autorkê, ¿e pewnie jej siê zwi±zek sypie i dlatego ma niesatysfakcjonuj±cy seks. A jest na odwrót.

Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 00:45   #128
zlotniczanka
plum plum

Cytat:
Najd³u¿szy trwa³ oko³o 3 lat. Ale by³y te¿ krótsze, to prawda, jednak my¶le, ¿e gdyby mi to przeszkadza³o, to bym sie zorientowa³a, autorka pisze, ¿e od pierwszego razu by³o kiepsko.
to teraz sobie wyobra¼ najgorszego - ¿e jest jedynym przez dekadê

Seryjnie, nie zawsze s³aby seks wynika tylko z psychiki. Mo¿na cudowaæ, próbowaæ, szaleæ - ale zwyczajnie siê w tej dziedzinie nie dobraæ, tak¿e fizycznie.

Stary 2015-04-30, 00:51   #129
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Elfir Poka¿ wiadomo¶æ
A ty na si³ê usi³ujesz przekonaæ autorkê, ¿e pewnie jej siê zwi±zek sypie i dlatego ma niesatysfakcjonuj±cy seks. A jest na odwrót.
Nie chcê jej do niczego przekonywaæ, po prostu mam inne zdanie i inne spojrzenie na sprawê. Po to siê chyba zak³ada w±tki, ¿eby czyj±¶ opinie poznaæ?
Szczerze, to mnie ten w±tek tylko utwierdzi³ w mojej wizji.
Stary 2015-04-30, 02:22   #130
xenon88
Przepompownia ¦cieków

Wiadomo¶ci: 1 159

Czyta³am tylko pierwszy post i kilka ostatnich. Nie wiem do koñca co zosta³o poradzone Autorce.

Autorko, je¶li jest z Waszej strony mi³o¶æ prawdziwa, istnieje zrozumienie, intymno¶æ, szacunek, wsparcie, oddanie, rado¶æ, umiejêtno¶æ rozmowy, no i po prostu lecicie na siebie ( ) itd. (reszty nie umiem opisaæ) to po³ó¿cie akcent na przyjemno¶æ duchow±, a nie cielesn±? Zapoznajcie siê z terminem "tantra". Tantrê definiuje siê na ró¿ne sposoby, najczê¶ciej odnosi siê ona do seksualno¶ci, wspó³¿ycia, mi³o¶ci. Na przyk³ad tu o tym pisz± http://www.ofeminin.pl/seks/seks-tantryczny-d51146.html. To tylko sugestia, zrobisz z tym co zechcesz.

Edytowane przez xenon88
Czas edycji: 2015-04-30 o 02:47
xenon88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 02:44   #131
Mojwa
zuy mod

Wiadomo¶ci: 23 352
GG do Mojwa

Autorko - smutna sprawa. Ja mam do seksu inne podej¶cie i nie wyobra¿am sobie rozstania z tego powodu. Jednak próbuje zrozumieæ, ale rad ¿adnych nie ma. Skoro wyczerpaliscie wszystkie mozliwosci to zostaje albo pogodziæ siê z tym, albo rozstac.

PS nie chcia³aby¶ odwrotnego problemu - przez ponad rok bycia z exem ani razu nie uprawialismy pe³nego seksu bo zwyczajnie nie mogl wejsc.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 07:58   #132
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;51226873]sama napisalas ze nie masz zbyt duzego doswiadczenia wiec jak mozesz mowic ze rozmiar nie ma znaczenia?
gadka z toba jest bez sensu skoro nie umiesz przyjac do wiadomosci ze dla kogos to nie brak urozmaicenia w lozku jest przyczyna frustracji a rozmiar czlonka[/QUOTE]

O w³a¶nie.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 08:06   #133
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
Seks z toksykami bywa faktycznie gor±cy, g³ównie dlatego, ¿e tacy ludzie ¶wietnie znaj± siê na emocjach nawet, je¶li sami ich nie odczuwaj±.
Ciekawa teoria - jakie¶ badania potwierdzaj±ce j±? Bo ja akurat i ze swoich i z kole¿anek do¶wiadczeñ mam odwrotne zdanie.

Cytat:
Powiem tak, moim zdaniem udany seks wymaga starañ. Takich, czy innych. I chemii. Tutaj z tym chyba jest krucho, ale to tylko moje przypuszczenia, bo z autorki trudno wydobyæ co¶ poza marudzeniem.
Serio nie wyczyta³a¶ w jej postach nic na temat starañ o poprawê sytuacji? Serio?

Cytat:
Ale to, co tu piszecie o rozmiarach, to bzdury.
To ¿e dla Ciebie dopasowanie seksualne jest kompletnie bez znaczenia nie znaczy, ¿e automatycznie wszyscy tak maj± i mieæ powinni.
Stary 2015-04-30, 09:21   #134
zakonna
Naczelna Nastolatka

Wiadomo¶ci: 25 807

Mój seks z toksykiem by³ zmuszaniem siê i by³ ¼ród³em wiecznych problemów zdrowotnych intymnych. Faktycznie. .... super emocjonuj±ce ¿ycie seksualne
Stary 2015-04-30, 09:32   #135
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez elvegirl Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawa teoria - jakie¶ badania potwierdzaj±ce j±? Bo ja akurat i ze swoich i z kole¿anek do¶wiadczeñ mam odwrotne zdanie.
Niezak³amane kole¿anki .

Cytat:
Serio nie wyczyta³a¶ w jej postach nic na temat starañ o poprawê sytuacji? Serio?
Serio, ja tu widzê zwi±zek, w którym ona go traktuje jak brata, nak³ada na niego ró¿ne nasadki i próbuje odtworzyæ doznania z eks.

Cytat:
To ¿e dla Ciebie dopasowanie seksualne jest kompletnie bez znaczenia nie znaczy, ¿e automatycznie wszyscy tak maj± i mieæ powinni.
Oczywi¶cie. Ale nie ja tu cierpiê na frustracje w tej kwestii, wnioskujê wiêc, ¿e moje podejscie mi siê op³aca, ale ka¿dy mo¿e mieæ inaczej.
Stary 2015-04-30, 09:43   #136
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Niezak³amane kole¿anki .
Nie wiem czy zak³amane czy nie, ale dziko dobrych wspomnieñ seksu z toksykami brak, st±d moje pytanie o badania potwierdzaj±ce Twoj± teoriê, poczyta³abym.
Cytat:
Serio, ja tu widzê zwi±zek, w którym ona go traktuje jak brata, nak³ada na niego ró¿ne nasadki i próbuje odtworzyæ doznania z eks.
Ja tu traktowania go jak brata nie widzê, za to próby dopasowania w ³ó¿ku owszem - to jest akurat naturalne, ¿e siê szuka w seksie zaspokojenia, zarówno partnera, jak i siebie.
Cytat:
Oczywi¶cie. Ale nie ja tu cierpiê na frustracje w tej kwestii, wnioskujê wiêc, ¿e moje podejscie mi siê op³aca, ale ka¿dy mo¿e mieæ inaczej.
Ciê¿ko jest zmieniæ podej¶cie w takiej kwestii. I dobrze, bo takie dostosowywanie siê do tego, co nam nie pasuje, próby "równania w dó³" nie dla ka¿dego s± dobrym rozwi±zaniem. Ja sobie swoje podej¶cie te¿ bardzo chwalê, a jest zdecydowanie inne od Twojego.
Stary 2015-04-30, 09:51   #137
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Nie wiem czy zak³amane czy nie, ale dziko dobrych wspomnieñ seksu z toksykami brak, st±d moje pytanie o badania potwierdzaj±ce Twoj± teoriê, poczyta³abym.
Ja chêtnie poczytam o badaniach na temat rozmiarów.

Cytat:
Ja tu traktowania go jak brata nie widzê, za to próby dopasowania w ³ó¿ku owszem - to jest akurat naturalne, ¿e siê szuka w seksie zaspokojenia, zarówno partnera, jak i siebie.
Nie wiem, bo autorka ma³o o tych próbach mówi.

Cytat:
Ciê¿ko jest zmieniæ podej¶cie w takiej kwestii. I dobrze, bo takie dostosowywanie siê do tego, co nam nie pasuje, próby "równania w dó³" nie dla ka¿dego s± dobrym rozwi±zaniem. Ja sobie swoje podej¶cie te¿ bardzo chwalê, a jest zdecydowanie inne od Twojego.
Wcale nie tak ciê¿ko. Mi siê z wiekiem i do¶wiadczeniem wiele rzeczy zmieni³o i nie narzekam, ¿e otwar³am siê na nowe bod¼ce. Ale, jak pisa³am, co kto lubi...

W ka¿dym razie z kim¶, kto wypowiada sie z takim szacunkiem o ciele partnera, jak niektóre dziewczyny w tym w±tku, nie chcia³abym siê posuwaæ dalej, ni¿ u¶cisk d³oni.
Stary 2015-04-30, 10:04   #138
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja chêtnie poczytam o badaniach na temat rozmiarów.
Pierwsze z brzegu artyku³y, mo¿na pogrzebaæ w necie za wynikami tych badañ, s± nazwiska:
http://natemat.pl/105639,rozmiar-pen...-podczas-seksu

http://badania.net/czy-rozmiar-ma-znaczenie/

Cytat:
Nie wiem, bo autorka ma³o o tych próbach mówi.
Serio oczekujesz dok³adnego wyliczenia czego i kiedy próbowali? Napisa³a o nak³adkach, o pompce, o seksuologu, o pozycjach, o innych formach seksu, powinna wyliczyæ wszystko ¿eby¶ uwierzy³a, ¿e naprawdê siê przez te trzy lata starali?

Cytat:
Wcale nie tak ciê¿ko. Mi siê z wiekiem i do¶wiadczeniem wiele rzeczy zmieni³o i nie narzekam, ¿e otwar³am siê na nowe bod¼ce.
A mnie siê zmieni³o bardzo niewiele, otwarcie na nowe bod¼ce to jedno, a przyjemno¶æ z nich to drugie.
Stary 2015-04-30, 10:15   #139
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Pierwsze z brzegu artyku³y, mo¿na pogrzebaæ w necie za wynikami tych badañ, s± nazwiska:
http://natemat.pl/105639,rozmiar-pen...-podczas-seksu

http://badania.net/czy-rozmiar-ma-znaczenie/
Kom± . W pierwszym badaniu kobiety mia³y wybraæ rozmiar, jaki im siê podoba, tak? Kobiety zapytane o idea³ faceta pewnie w wiêkszo¶ci opowiedz±, ¿e wysoki brunet, co nie znaczy, ¿e jak siê jest niskim i rudym to nie ma siê szans.

W drugim badaniu odsetek wskazuj±cych na rozmiar jako najwa¿niejszy czynnik to ca³y 1%.

Cytat:
Serio oczekujesz dok³adnego wyliczenia czego i kiedy próbowali? Napisa³a o nak³adkach, o pompce, o seksuologu, o pozycjach, o innych formach seksu, powinna wyliczyæ wszystko ¿eby¶ uwierzy³a, ¿e naprawdê siê przez te trzy lata starali?
Je¶li mia³abym co¶ doradziæ, no to tak. W pierwszej chwili pomy¶la³am, ¿e o tym ten w±tek, ale szybko siê zorientowa³am, ¿e jestem w b³êdzie.
Stary 2015-04-30, 10:32   #140
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
W drugim badaniu odsetek wskazuj±cych na rozmiar jako najwa¿niejszy czynnik to ca³y 1%.
Ale nikt tu nie stwierdzi³, ¿e rozmiar jest NAJWA¯NIEJSZY. Za to twierdzimy, ¿e w wielu przypadkach dopasowanie penisa i pochwy jest bardzo wa¿ne dla satysfakcji seksualnej. Tyle.
Cytat:
Je¶li mia³abym co¶ doradziæ, no to tak. W pierwszej chwili pomy¶la³am, ¿e o tym ten w±tek, ale szybko siê zorientowa³am, ¿e jestem w b³êdzie.
Szybko siê zorientowa³a¶, ale ca³y czas dr±¿ysz. Autorka wyra¼nie napisa³a, ¿e zrobili ju¿ co mogli. Nie wiem sk±d przekonanie, ¿e jednak wcale nie i ona tutaj szuka po prostu potwierdzenia s³uszno¶ci decyzji o rozstaniu, skoro widaæ ¿e autorka siê wcale z lubym rozstaæ nie chce.
Stary 2015-04-30, 10:36   #141
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Ale nikt tu nie stwierdzi³, ¿e rozmiar jest NAJWA¯NIEJSZY. Za to twierdzimy, ¿e w wielu przypadkach dopasowanie penisa i pochwy jest bardzo wa¿ne dla satysfakcji seksualnej. Tyle.
Skoro tylko ta kwestia niszczy podobno udany zwi±zek i podobno udany poza tym seks, no to chyba w tym wypadku jest to najistotniejsza kwestia.

Cytat:
Szybko siê zorientowa³a¶, ale ca³y czas dr±¿ysz. Autorka wyra¼nie napisa³a, ¿e zrobili ju¿ co mogli. Nie wiem sk±d przekonanie, ¿e jednak wcale nie i ona tutaj szuka po prostu potwierdzenia s³uszno¶ci decyzji o rozstaniu, skoro widaæ ¿e autorka siê wcale z lubym rozstaæ nie chce.
Tak, teraz to widzê.

BTW jestem naprawdê bardzo ciekawa, czy gdyby napisa³ tu facet, ¿e jego dziewczyna ma za ma³e piersi i przez to nie czuje siê spe³niony, ¿e przypomina mu siê przez to toksyczna eks, która mia³a wiêksze, zabawki z sex shopu nie pomagaj± a ona czuje siê coraz bardziej sfrustrowana, to te¿ by¶cie go tak poklepywa³y po plecach .
Stary 2015-04-30, 10:38   #142
zakonna
Naczelna Nastolatka

No a czego nie? Seks jest super wa¿ny w zwi±zku, jak co¶ kuleje od pocz±tku to zwi±zek tez jest wtedy kulawy.
Stary 2015-04-30, 10:42   #143
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Skoro tylko ta kwestia niszczy podobno udany zwi±zek i podobno udany poza tym seks, no to chyba w tym wypadku jest to najistotniejsza kwestia.
Jedna z fundamentalnych. A jak w zwi±zku kuleje zgodno¶æ partnerów w kwestiach fundamentalnych, to kuleje zwi±zek. Prawda znana od dawna.

Cytat:
BTW jestem naprawdê bardzo ciekawa, czy gdyby napisa³ tu facet, ¿e jego dziewczyna ma za ma³e piersi i przez to nie czuje siê spe³niony, ¿e przypomina mu siê przez to toksyczna eks, która mia³a wiêksze, zabawki z sex shopu nie pomagaj± a ona czuje siê coraz bardziej sfrustrowana, to te¿ by¶cie go tak poklepywa³y po plecach .
Nie wiem gdzie Ty tu widzisz poklepywanie autorki po plecach, wiêkszo¶æ doradza jej rozstanie i dziwi siê, ¿e jeszcze tego nie zrobi³a.

I tak, w sytuacji gdyby to pisa³ facet, te¿ bym stwierdzi³a to samo, ¿e ma dwa wyj¶cia - pogodziæ siê z tym, albo siê z partnerk± rozstaæ.

To samo w przypadku niezgodno¶ci pogl±dów religijnych, finansowych, odno¶nie posiadania dzieci i tak dalej.
Stary 2015-04-30, 10:44   #144
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Nie wiem gdzie Ty tu widzisz poklepywanie autorki po plecach, wiêkszo¶æ doradza jej rozstanie i dziwi siê, ¿e jeszcze tego nie zrobi³a.

I tak, w sytuacji gdyby to pisa³ facet, te¿ bym stwierdzi³a to samo, ¿e ma dwa wyj¶cia - pogodziæ siê z tym, albo siê z partnerk± rozstaæ.
Ale ja te¿ nic innego nie robiê.
Stary 2015-04-30, 10:48   #145
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale ja te¿ nic innego nie robiê.
Ty jeszcze próbujesz udowodniæ, ¿e ona siê za ma³o stara, bo gdyby jej naprawdê zale¿a³o, to by ola³a swoje zaspokojenie.
Stary 2015-04-30, 10:50   #146
zakonna
Naczelna Nastolatka

No tak w³a¶nie te¿ odbieram jej posty.
Stary 2015-04-30, 10:56   #147
201705042038
Konto usuniête

Cytat:
Ty jeszcze próbujesz udowodniæ, ¿e ona siê za ma³o stara, bo gdyby jej naprawdê zale¿a³o, to by ola³a swoje zaspokojenie.
A sk±d taki wniosek?? Chyba jeste¶cie mocno przewra¿liwione.

Ja po prostu próbujê jej przekazaæ, ¿e je¶li chce z nim zostaæ, mog± walczyæ o swoje zaspokojenie i cieszyæ siê tym, co wybrali. Co nie zmienia faktu, ¿e te¿ jestem za rozstaniem, bo ja tu nie widzê ani udanego seksu, ani udanego zwi±zku, ale ma³o mam danych.

Ty to nazywasz równaniem w dó³, có¿, ja nie chcia³abym siê cofaæ do mojego seksualnego etapu z czasów liceum.

I tak, uwa¿am nadal, ¿e w seksie najwa¿niejsze jest to, co siê ma w g³owie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-30, 10:58   #148
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960

tak sobie was podczytywalam i uzna³am ze co¶ napisze ja tam rozumiem autorkê, ale nie wyobra¿am sobie ze wytrzyma³a a¿ tak d³ugo! jak dla mnie rozmiar jest bardzo wa¿ny, ma³ego penisa w sobie nie czuje w ogóle, mo¿e dlatego ¿e wiêkszo¶æ moich partnerów mia³a bardzo du¿e wiec jak raz siê umawialam z ch³opakiem i dosz³o do sexu i by³ zdecydowanie mniejszy to serio nie wiedzia³am nawet ze jest w ¶rodku. a miê¶nie mam wycwiczone dobrze.
mój zwi±zek siê rozpad³ m.in. przez niedopasowanie, mój partner mimo ¿e rozmiar super to lubi³ bardzo delikatny sex, raz i drzemka. ja niestety Lubie trochê ostrzej, a uczucie ze mam go prawie w ¿o³±dku mnie nakrêca bardzo Haha ka¿dy lubi co innego ;-).przy ma³ym penisie nie s±dzê ¿eby to by³o mo¿liwe. wiec no nie wiem jak autorka chce to rozegraæ na d³u¿sz± metê ale ja sobie nie wyobra¿am.
Stary 2015-04-30, 11:29   #149
bezwyjscia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Autorka póki co ma mentlik w g³owie, ot co ca³a prawda! Na prawdê, bijê siê z my¶lami. My¶lê o rozstaniu, ale nie mogê poj±æ, ¿e seks na prawde mo¿e zniszczyæ mi³o¶æ. Po prostu w to nigdy nie wierzy³a i nie jest przyjemne to zaskoczenie...
A tak by wyja¶niæ szelkie w±tpliwo¶ci:
-partnerów mia³am niewielu
-z ostatnim moim ex mia³am najlepszy seks, bo dopasowali¶my sie w 100%
- nie opisywa³am szczegó³ów prób w seksie, bo chyba wszystkie nak³adki, pompki, wibratory, techniki, seksuolog, rozmowy, psycholog itp itd mówi± same za siebie
-zgadzam sie ¿e toksyczny zwiazek to wiele emocji, ale kompletnie nie zgadzam sie ¿e tacy toksyczni byli dokladnie wiedza jak grac na emocjach. Bzdura! mój byly nie nale¿a³ do takich, wierzcie na s³owo.
-Ostatnia najwazniejsza sprawa : Tu NA PRAWDE chodzi o niedopasowanie w seksie. NIC POZA TYM! Czy na prawdê my¶licie, ¿e gdyby chodzi³o o cos wiêcej, gdybym my¶la³a TYLKO o seksie to...NIE BY£ABYM W TYM ZWIAZKU TYLE CZASU?! To na prawde chyba logiczne, tak? Zale¿y nam wiêc siê staramy. A to, ¿e wszystkiego ju¿ próbowali¶my i nic nie daje oczekiwanych efektów to ju¿ inna sprawa. Mam nadziejê, ¿e wyja¶ni³am wszelkie w±tpliwo¶ci. Dziekujê tak¿e bardzo za odpowiedzi, wiele z nich na prawdê mi pomog³y, a przynajmniej doda³y, ¿e tak powiem otuchy.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2015-05-04 o 19:01 Powód: przywrócenie usuniêtego posta
bezwyjscia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-30, 11:41   #150
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 561

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿e dlatego ¿e wiêkszo¶æ moich partnerów mia³a bardzo du¿e
Sporo takich kobiet, co z t± ¶redni±?

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
a miê¶nie mam wycwiczone dobrze.
S± ludzie mali i s± ludzie duzi, ka¿dy mo¿e byæ wyæwiczony.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-05-04 20:52:18

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.