![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Wymienię słuchawkę bluetooth -NOWĄ
witam!
Wymienię nową słuchawkę bezprzewodową Ez Talk 233 SkyPower,która nadaje się do wszystkich użądzeń mających bluetooth...umożliwia rozmowę jeśli telefon lerzy w innym pokoju-ogólnie na odl. 10m...dla kierowców doskonała-bezpiecznie mogą prowadzić jednoczaśnie rozmawiając...itd słóchawka jest nieużywana-tylko sprawdzona czy działa..ma wbudowany akumulator(czas rozmowy 3h-czas czuwania-96h) jest leciutka(17g). Na wymianę szukam-nowych lub z niewielkim stopniem użycia: witam! Wymienię nową słuchawkę bezprzewodową Ez Talk 233 SkyPower,która nadaje się do wszystkich użądzeń mających bluetooth...umożliwia rozmowę jeśli telefon lerzy w innym pokoju-ogólnie na odl. 10m...dla kierowców doskonała-bezpiecznie mogą prowadzić jednoczaśnie rozmawiając...itd słóchawka jest nieużywana-tylko sprawdzona czy działa..ma wbudowany akumulator(czas rozmowy 3h-czas czuwania-96h) jest leciutka(17g). Na wymianę szukam-nowych lub niewiele używanych S/M: sukienki spódniczki sweterki(głównie czarne)-różne kolory byle nie różowe, błękitne, pomarańczowe. terebki o wymiarach A4 balerinki 36 japonki 36 czółenka na płaskim obcasie ..butki oczywiście najchętniej czarne ale innym również się przyjrzę Z kosmetyków: Blokerów Avene i in Pudru jedwabnego Hauschki Diacnealu i in. Płynu micelarnego inne specyfiki apteczne Meteoryty i inne wasze propozycje również rozpatrzę Blokerów Avene i in |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię słuchawkę bluetooth -NOWĄ
Zajrzyj do mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
wisienko widziałam już twój wątek..nawet zadałam w nim zapytanie..nieznalazłam jednak nic za słuchawkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1143569960 Bardzo golfik jest zniszczony? i znalazłabys cos u mnie? :P
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności-częste dokładki-H&M,Esprit,Reserved,Hou se
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
BAN stały
|
palau znajdziesz cos u mnie teraz za tą bluzeczke? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1143568240
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
wciąż nic-przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
już wyczyściłam skrzynkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.