![]() |
#121 | |
nibyżona
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Cytat:
![]()
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas na szczęście nie ma wegetarian. ![]() ![]() Ups. ![]() ![]() Btw, co to za wegetarianie, co jedzą ryby? ![]() No właśnie. xD Cytat:
![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ja zjem wszystko, chyba ze za ostro doprawione lub wcale doprawione. klusek śląskich nie lubię, no ale czasem zjem. ale na weselu wyczyszczam wszystko co mi dają:P.procz wielkich golonek, tego nei zjem bo takiego tlustego nie lubię. Schabowego tez nie jadam bo to zawsze w domu u mamy bylo, ja siegam po kurczaczka fajnie zrobionego albo miesko z pieczarkami w srodku itp. ostatnim hitem wesela byly kurczakowe paleczki w sosie czosnkowym, Boże jakie to bylo smaczne! :P
a u ans jedyne inne potrawy bedzie mial moj tatus ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- ja zjem wszystko, chyba ze za ostro doprawione lub wcale doprawione. klusek śląskich nie lubię, no ale czasem zjem. ale na weselu wyczyszczam wszystko co mi dają:P.procz wielkich golonek, tego nei zjem bo takiego tlustego nie lubię. Schabowego tez nie jadam bo to zawsze w domu u mamy bylo, ja siegam po kurczaczka fajnie zrobionego albo miesko z pieczarkami w srodku itp. ostatnim hitem wesela byly kurczakowe paleczki w sosie czosnkowym, Boże jakie to bylo smaczne! :P a u ans jedyne inne potrawy bedzie mial moj tatus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki, bo mnie wszyscy straszą pęknięciem i gipsem. TŻ wróci z pracy to się wybierzemy.
#126 | |
Zakorzenienie
|
O proszę, w Polsce powstała kampania "Nie odkładaj macierzyństwa na potem"
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
jutro ide jako opieka klasy gimnazjalnej na wycieczke do muzeum ;p
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- a ja wczoraj dzowniłam do pani od sali aby zapytać o szampana i powiedziała, ze widziec nas chce na omawianiu menu i wszystkiego innego 5 dni przed slubem.... hmmm a ja tu mam takie wymysly do menu ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Witam co by zapisać i wracam do remontu
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Hahahahaha, współczuję!!!!
![]() ![]() Tak to teraz wygląda: ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Zapomniałam wczoraj napisać. Chociaż jedna rzecz układa się super - sprawy z fotografem. ![]() ![]() ![]()
#130 |
nibyżona
|
misia mam nadzieje, że to nic takiego. może zbicie
![]() ja prawda jest taka, że obecnie się obawia zajścia w ciąże. jeśli chce się mieć jakiś poziom życia, móc zapewnić dziecku więcej to trzeba trochę popracować a z pracą też różnie... kampania kompletnie mi się nie podoba. tak na serio nie wiem do kogo jest skierowana i kogo mogła poruszyć... ![]()
#131 |
Zakorzenienie
|
a ja sie przejdę na trening mojej grupy tanecznej tak dawni nie byłam, że aż wstyd
![]()
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Szalony dzień ! Dziś się okazało że mamy porobione złe marginesy w pracy. kiedyś był 3,5 teraz ma byc do 3 podobno jest to w rozporzadzeniu ) ja przeczytałam i o tym nic nie było ale spoko wiec akcja cofania pracy z usosa .babka zła my źli promotorzy źli i tyle. ale udało się. w piątek mija termin składania prac do dziekanatu a nie mamy jeszcze zatwierdzonej w APD. hah. co lepsze. koleżance promotor zły temat wpisał do systemu i musi pisac wnioski żeby zmienić. masakara z tym. wprowadzają nowe przepisy na nie cały miesiąc przed obronami . i wszyscy źli. ![]() ![]() a co lepsze nie wiemy jeszcze daty obrony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Kimitri
5 dni przed ślubem będziecie omawiac menu? yy wow... my to będziemy robic za miesiąc. a dokłądniej chyba miesiac przed. w tym układ stołów liczbę gości. a ostateczna na tydzien przed. |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() u mnie chyba wege na weselu nie będzie, przynajmniej do tej pory mi o tym nie wiadomo |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Z rzeczy ślubnych (bo nie wiem czy pisałam): ustaliliśmy wstępną dekorację kościoła i sali, mamy samochód do ślubu, odebraliśmy papiery z usc, kupiłam sukienkę, buty i torebkę na poprawiny. A w sobotę mam panieński ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomyślę o tym, podoba mi się brzmienie ale czy nie będzie dużo problemu z dwoma? i to jeszcze nie najkrótszymi? Cytat:
![]() I jak Wam idzie? ![]() Wy tak o tym jedzeniu :P My ogólnie jak ja to mówię "wszystkożerni" jesteśmy ![]() Chyba z raz trafiłam na coś niedobrego na weselu - wtedy po prostu zostawił i nie zjadłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie najgorsze aby wstac koło 7 i byc w szkole na 9... zazwyczaj budze sie kolo 9.30 ;p u nas ciasta tez sa przez sale zalatwiane. My alkohol wszelki i tort mamy zamowic reszta jedzenia na ich glowie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może dlatego, że nas nie ma a Pani chce się z nami spotkać osobiście. Więc 2 tyg wcześniej mam podać ilość osób a menu mamy ustalić albo w sobote tydzień wcześniej albo w poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie jestem po godzinne przeprawie z nasza skrzypaczka, ale Jej nawybrzydzałam
![]() 1.Wejście - Marsz Wagnera 2. Ofiarowanie Hallelujah (o ile sie proboszcz zgodzi) 3.Podpisywanie dokumentów Misja 4. Komunia Ave Maria Schuberta 5. Przed wyjsciem (modlitwa) Barka 6. Wyjście Marsz Weselny Mendelsohna Kazdy utwór bedzie grany na skrzypcach plus organy (nasza skrzypaczka juz wiele razy współpracowała z naszym organista bo jest z naszej parafii), wiec twierdzi, ze idzie sie z gościem dobrze dograć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ustawienie stolów bedzie standardowe bo przy naszej ilosci gosci nie da sie inaczej :P najbardziej mnie to menu drazni bo chcialam lekko pozmieniac tam a tak to sama nie wiem jak teraz bedzie.... przewidywana liczbe gosci mamy podac 2 tyg przed slubem a na 5 dni przed slubem dopieor na sale jechac... tak jest wg pani wlascicielki (swoja droga super kobitka wiec mysle ze jak przyjade wczesniej to i tak mnie nie wygoni ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Zginęło mi cytowanie
Kimitri a moze to tak będzie że jakiś miesiac lub dwa wczesniej da Wam listę dań i będziecie wybierac w domu itp a te 5 dni to podacie jej co chcecie? nasz właściciel sali to super gość w sobotę bylismy bo mówił żeby [przyjechać obejrzeć salę przed weselem i wypytałam go o wszystko co na tę chwilę powinnam wiedziec i co on wiedział. i widzieliśmy salę, tort , ustawienie stołów. (tylko to wesele było na 140 osób ) kolor kwiatów i jakie kwiaty moge sobie wybrac. (obym mogła wziąć niebieskie hortensje) bo pow ze to zalezy od ceny też. |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
U nas było tak, że każde z nas wzięło swój kawałek w tym samym czasie.
#148 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Justus no kafelki skute, dziś kończymy budzenie ścian... Może meble zamówimy bo udało nam się znaleźć firmę co zrobi w okazyjnej cenie, a we czwartek mąż kupi płytę gazową bo znalazłem taką co mi pasuje ale stary model i w jednym salonie powystawowy egzemplarz został
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vivienne - wiem i ja tez bede kombinowac. Ogolnie sie z M. wybieralismy do sali przy najblizszym pobycie w tamtych stronach... mysle ze planow nie zmienimy mimo ze kobitka tak wczoraj przez telefon powiedziala |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.