![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawa.. no to ty nas znasz
![]() ![]() ![]()
#123 |
Rozeznanie
|
zaciekawa wiatmy, opowiedz coś o sobie
![]()
#124 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52253544]Poza tym pranie ręczne to przecież dużo niższa temperatura, a co z kwestią zabijania mikrobów? No i zazdroszczę czasu na pranie ręczne ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Mam nadzieję że z tą temperaturą prania to będzie dobry argument chociaż nie ma argumentu na nie bo nie :-D No i jeszcze dochodzi prasowanie, tam przecież wysoka temperatura... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczny ![]() Cytat:
![]() ![]() Mąż już poczuł dwa razy na dłoni, ale mała się jeszcze chyba wstydzi bo ciężko mu złapać kopniaczki córeczki ![]() Tylko w brzuszku ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52252969] Jenyyy jak mnie lenistwo ludzkie denerwuje. W poniedziałek byliśmy z mężem się zorientować w firmach, które się u nas w mieście zajmują oknami, odnośnie oferty na okna do domku... Odwiedziliśmy 4 firmy. Jedna babka powiedziała, że najpóźniej we wtorek będziemy mieć ofertę - wysłała jeszcze w poniedziałek. Koleś z jednej firmy zadzwonił we wtorek, bo miał jakieś wątpliwości, powiedział, że najpóźniej jutro (środa) do południa oferta będzie na mailu - nie ma do teraz... 2 babki powiedziały, że do końca tygodnia będą oferty, ok jest jeszcze jutro, ale zaczyna mnie to denerwować... Facet co nam robił ściany nośne - mąż się go pyta, czy postawi ściany działowe - ok. W poniedziałek robili porządki po tym co wiatr zniszczył, więc mąż się z nim spotkał na budowie - mówi, że w tym tygodniu nie będzie robił, bo w sobotę bierze ślub - mąż stawia ściany sam. Facet ma 4 pracowników, max. 2 dni by im zajęło postawienie tych ścian, ale lenistwo mu nie pozwala - to 1500 zł mamy w kieszeni, ale mąż się musi nieźle namęczyć przy tym. Rano do pracy, po południu do wieczora na budowę... Ehhh ![]() ![]() Szkoda, że mąż musi sam zasuwać na budowie, ale z drugiej strony zaoszczędzicie to co musieliście wydać na materiał, który został uszkodzony... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się w nowym wątku! Nie sądziłam, że już zaczniecie ![]()
![]() |
#126 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda, a można na pierwszej stronie obok dziewczyn które spodziewają się dziewczynek zamiast różowej emotikonki dać różyczkę? Bo ta emotikonka średnio zadowolona jest
![]() ![]()
#128 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#129 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam kupiony zeszyt i zamierzam go teraz regularnie używać
![]() ![]() Dziś znów kupiłam kilka sztuk ![]() ![]()
#131 | |||
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52252969]Sylwoha extra
![]() Jenyyy jak mnie lenistwo ludzkie denerwuje. W poniedziałek byliśmy z mężem się zorientować w firmach, które się u nas w mieście zajmują oknami, odnośnie oferty na okna do domku... Odwiedziliśmy 4 firmy. Jedna babka powiedziała, że najpóźniej we wtorek będziemy mieć ofertę - wysłała jeszcze w poniedziałek. Koleś z jednej firmy zadzwonił we wtorek, bo miał jakieś wątpliwości, powiedział, że najpóźniej jutro (środa) do południa oferta będzie na mailu - nie ma do teraz... 2 babki powiedziały, że do końca tygodnia będą oferty, ok jest jeszcze jutro, ale zaczyna mnie to denerwować... Facet co nam robił ściany nośne - mąż się go pyta, czy postawi ściany działowe - ok. W poniedziałek robili porządki po tym co wiatr zniszczył, więc mąż się z nim spotkał na budowie - mówi, że w tym tygodniu nie będzie robił, bo w sobotę bierze ślub - mąż stawia ściany sam. Facet ma 4 pracowników, max. 2 dni by im zajęło postawienie tych ścian, ale lenistwo mu nie pozwala - to 1500 zł mamy w kieszeni, ale mąż się musi nieźle namęczyć przy tym. Rano do pracy, po południu do wieczora na budowę... Ehhh ![]() współczuje... u mnie tz naogladał sie na budowe siostry i stwierdził że jak my bedziemy sie kiedyś budować to on woli zrobic wszystko sam, wolniej ale porządnie. u szwagierki tak spartaczył łazienke ,, fachowiec'' ze nie zapłacili mu ani grosza... mozaika wygląda jakby ktos ja po pijaku robił. Cytat:
udanej zabawy ![]() Cytat:
krew mnie zalewa jak czytam a co dopiero jakbym miala słuchac? a te jej dzieciaki to sa takie idealne przez jej wychowanie, bo czasem jak piszesz to wydaje mi sie jakny ona wszystkie rozumy pozjadała... Cytat:
hej ![]() halwaya dzis sie pokapowałam ze Twoja córcia urodziła się równo 20 lat po mojej siostrze ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nam kostkę brukową w tym roku układali i kamień na elewacji też oni będą układać. Bo reszta majstrów, to pożal się Boże... ![]()
![]() |
#133 |
Bookworm ;)
|
zaciekawa witaj!
![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
No pewnie,że znam - od pierwszych kreseczek i betahcg (kiedy to było
![]() Mam 29 lat (jeszcze przez chwile) i mieszkam na południu Polski. Mam 5 letniego synka. Obecnie spodziewam się drugiego rozrabiaki-chociaż to jeszcze nie jest pewne na 100% - na ostatnim USG lekarz zaglądnął między nóżki i ewidentnie coś tam było - sama widziałam, ale powiedział,żebym się jeszcze nie nastawiała. Staram się być cierpliwa, myślę,że na połówkowym badaniu potwierdzi ponownie i można szaleć na zakupach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że masz już jednego synka ![]() Kiedy masz USG połówkowe?
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Czubasek a z ciekawości - jaką jest siostra z charakteru?
![]() Ja dzis byłam w aptece i mnie zamroczylo co mam kupić dla noworodka (chciałam z okazji urlopu zrobić sobie zapasy). Kupiłam tylko kosmetyki Hipp, emollium, spray do noska z soli morskiej.. a i jeszcze Leko do pępka. Nie mam neta w komorce jak jestem poza wifi to nawet nie miałam jak sprawdzić listy wyprawkowej z pierwszej strony.
#139 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dziś jestem mega głodna ![]() ![]() W ogóle oglądałam dziś drugi raz spodnie ciążowe 'jeansowe' i kicha straszna... Nie dość, że mały wybór, to niewygodne są i brzydkie ![]() Chyba kupię legginsy 'jeansowe' w Reserved czy coś i będę nisko pod brzuchem nosić, bo nie da rady inaczej ![]()
#140 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawa ja na początku ciąży też choroealam. Jeszcze przed zrobieniem testu miałam zapalenie krtani i pęcherza. Antybiotyk wzielam, ale bezpieczny w ciazy. Dużo zdrówka dla was.
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zaciekawa wracaj do zdrówka ![]() ![]()
![]() |
#143 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- zaciekawa współczuję tych infekcji... Ja miałam na początku ciąży i nie mogłam wyleczyć ponad miesiąc. Też domowe sposoby słabo na mnie działają :-( teraz na szczęście jest ok ale nie wyobrażam sobie nawet jak ty musisz się męczyć :-( |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do zakładek...Też mam ich trochę, a mam wrażenie, że masę informacji pominęłam ![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Obawiam się,że najgorsze dopiero przede mną, bo teraz jest lato..a co dopiero będzie jesienią:/ syn znowu zakatarzony teraz i tylko czekam aż rozłoży go na dobre..ostatnio skończyło się u niego pęknięciem błony bębenkowej i mega infekcji ucha.
Ani_qua właściwie to nie mam na razie wyznaczonego terminu. Na ostatnim USG ginekolog sprawdził tak ogólnie kręgosłup, nóżki, buzie, czy nie ma przepukliny i oczywiście wymiary. Powiedział,że na kolejnej wizycie jeszcze raz zbada jak będzie trochu większe. Powiedział,że jeśli mi to wystarczy to nie będzie mnie wysyłał na usg 3D - no chyba,że coś go zaniepokoi na kolejnym USG. Mój ginekolog jest bardzo dobrym specjalistą - ale głównie szanowany jest za to,że potrafi dobrze prowadzić ciąże, pomóc kobietom, które zajść w nią nie mogą...dobrze też operuje. Ale jak sam mówi - w USG specjalistą nie jest, więc w razie wątpiwości wysyła do specjalisty-zresztą wiem do kogo. Koszt takiego dokładnego USG to 250zł i raczej się na niego zdecyduje,dla spokoju i oczywiście pięknej pamiątki w formie zdjeć i nagrania. On zaleca takie badanie w 24 tc, bo jak mówi wtedy najlepiej zbadać serduszko. Edytowane przez zaciekawa Czas edycji: 2015-07-30 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Zaciekawa hej
![]() Aniqa można jak mi wizaż nie powie, że za dużo znaków to zmienię ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wypowiadanie tego na głos nie wiem czemu ma służyć... bo dzięki temu ani nie schudnie, ani nie poczuje się lepiej. Mi póki co nikt nic nie powiedział, ale znając życie gdybym pojechała do teściowej to pierwsze co to komentowałaby mój wygląd ![]()
![]() |
#150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wies ze nie powinno sie tynkowac latem? Bo tynki za szybko wysychaja i pekac mocno moga.. Cytat:
Kosmos ![]() Cytat:
Hej czesc i czolem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.