|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 23
rochelle_-ja nic nie zatailma odnosnie w wywiadzie u anestezjologa nie mam choroby lokomocuyjnej ani nic z tych co pislaas rzeczy a wymiotowalma jak kot nons stop to byla moja pierwsza narkoza teraz za pare miesiecy bede miec druga i cholernie sie boje ze znowu tej narkozy
ze znowu bede sie tak meczyc po operacji nci nie jadlam i nastepnego dnia do godziny 16.00 nie moglam nic jesc bo sie tak zle czulam.Dr z pielegniarka namawialm mnnei na posilek ale sie nie skusilam bo tak sie czulam pierwszy posilek po operacji a operacje mialam o 16 to dopiero o 17 nastepnego dnia moglam cos zjecsc
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2015-08-15 o 16:11 |
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mentory odradza, pokazał mi Mentora anatomicznego - alez to było twarde wow.
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze ja za przeproszeniem rzygalam jak kot serio to byly najgorsze wymioty w moim zyciu, ale zadne z powyzszych sie u mnie nie zgadza, a te przeciw wymiotne tez bralam, wydaje mi sie ze to predyspozycje organizmu - straszne to bylo ale chociaz organizm pozbyl sie wszystkiego
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na konsultacje pojechałam z mężem, którego praktycznie olał powiedziałam że chce aby były duże, aby widać było że są zrobione i efekt piłki, nie mniej niż 500ml.Ustaliliśmy wszystko wpłata zaliczki, choć on chciał tego samego dnia operować, lecz nie mogłam tego uczynić,ustaliliśmy termin, pobrali krew i czekanie na Ten dzień. Na miejscu sprawy papierkowe, kąpiel, dostałam rajstopy takie uciskowe, w szlafroku do doktorka, zaczął malować mnie wpłata przed operacją reszty kasy. Dostałam tabletki, weszłam na sale, anestezjolog pytał czy zęby jakieś mi sie nie ruszają, ile waże podpieli mi cos w ręce i nagle sruu śpię - bez maski, obudziłam sie z cyckami, na plecach miałam wpięty wlee przez który co 2h wstrzykiwali epidural... Rurki pod pachami do których sciekała krew, gdy po kontroli było nie więcej niż i tutaj nie pamiętam ile mogłam jechać do domu - byłam tam dobę. Po operacja chodzisz i chodzisz w koło aby to Ci wszystko zeszło, bywa tak iż niektóre dziewczyny musiały zostać dłużej - dwa, trzy dni. WArto sobie wziąc wodę w małej butelce i słomę do tego, daja kompot i herbate ale tak słodkie e jeszcze bardziej chce się pić, rano śniadanie, potem kawa ie zapragniesz i biszkopty - także jakieś przekąski warto wziąć ze sobą, ale takie które nie będą wymagały siły przy otwieraniu ![]() Doktorek wyciągnął dreny założył pancernika pas, poprosiłam pielęgniarkę o epidural wstrzykniecie na drogę i do domu. L.P zrobi swoje zapyta ja sie czujesz gdy mówisz bol, usłyszeć możesz boli, bo ma bolec, potem bedzie lepiej, nie rozczula się, od tego sa pielęgniarki
Edytowane przez madzikowo7777 Czas edycji: 2015-08-16 o 07:41 |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Madzikowo7777 dziękuje kochana za ta obszerna relacje
To rozumiem ze narkozy nie miałaś i dopiero jak cię uśpili wstrzyknęli znieczulenie ? ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Mi tez się marzą duże piersi
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madzikowa7777 a można gdzieś zobaczyć twoje nowe " zderzaki " ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
w albumie
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
A powiedzcie mi, jeśli to nie jest tajemnica oczywiście
jak to było z Waszymi zwolnieniami z pracy, czy ktoś Was się dopytywał o powód zwolnienia lekarskiego od chirurga plastyka itp?
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze zazdroszczę wam....
też bym chciała podnieść swój biust tylko jak przeczytałam ile to kosztuje to zrozumiałam ze mogę sobie tylko pomarzyć z kąd wziąć tyle kasy...
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie jak to jest ze zwolnieniem lekarskim ? Operujac się prywatnie można otrzymać zwolenienie z pracy na czas rekonwalescencji ?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co wiem to nie wystawiają zwolnień, musisz wziąć urlop w pracy.
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje ze tydzień urlopu wystarczy Pracuje w biurze tak więc nie mam zbyt dużo fizycznej pracy
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
No ja słyszałam od chirurga, że normalnie dostanę zwolnienie lekarskie na 2 albo 3 tygodnie, tyle, że na stempelku będzie chirurg plastyczny, ale w zwolnieniu nie będzie napisane o co chodzi
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ja mam napisane w dokumentach do zabiegu, że powrót do pracy nie-fizycznej po 2 tygodniach, a fizycznej po 6. Też nie mam na szczęście pracy fizycznej, tylko przy komputerze, tylko nie wiem jak zareagują jak zobaczą, że chirurg plastyk... |
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie dziewczyny które byłby operowane u L.P czy dostalyscie jakieś informacje po wpłacie zaliczki dotyczące samej operacji , zagrożeń oraz rekonwalescencji ? Bo dla mnie to wszystko jest trochę jak na wariackich papierach
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wyliczanka na dzisiaj ![]()
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takowe informacje dostałam przy wpłacie przed samą informacją, na papierze BTW u niego zwykle tak to bywa na wariackich papierach
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Raczkowanie
|
Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 23
Cytat:
Madzikowa7777 właśnie widzę On tez sam jest dość szybki i zakręcony ![]() Byłam u niego w tamtym roku na usuwaniu znamion z twarzy
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Będę niecierpliwie czekać na Wasze relacje po operacji, ile trwała rekonwalescencja itp
![]() A ta jednostka cc to oznacza cm3? |
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
A czy przed operacją trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne? W sumie wyszło tak,że zapomniałam się zapytać a nikt mi nic na ten temat nie wspomniał.
|
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
operacje mam 10 września . Pytał sie jakie przyjmuje leki to powiedziałam,że biorę hormonalne i nic nie wspomniał abym zaprzestała hmmmm
|
||
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam od 3 lat spirale hormonalna i lekarz powiedział ze mogę zostawić
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Lepiej jutro zadzwonie i się dowiem.
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Ja jutro idę na badania krwi
To będzie " moja chwila prawdy "
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
A nie wiecie czy gdybym chciała zmienić rozmiar implantów na minimalnie większe (które zresztą też mi proponował chirurg na konsultacji) to muszę odbyć kolejną konsultację?
![]() Kurcze, trochę niezdecydowana jestem ale to wszystko nie jest takie proste, wolałabym później nie mieć wyrzutów sumienia, że się wcześniej nie zdecydowałam na troszkę większe. W ogóle mam już tyle wątpliwości, o każdym chirurgu czytam tyle negatywnych komentarzy, że szok, zaczynam się bać
|
|
|
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba że lekarz podczas pierwszej konsultacji napomniał coś ,że da rade trochę więcej to nie musisz raczej jechać ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- A USG też robisz?? |
|
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No tak, to były implanty, które mi na początku pokazywał, później sama spytałam o te mniejsze i powiedział, że takie chętniej by zrobił, więc się początkowo zgodziłam. Generalnie przy mojej wadzie i tak to są małe implanty dosyć (oba rozmiary), bo bałabym się wziąć jakieś duże. Niestety mam taką sytuację z moimi ohydnymi, obwisłymi piersiami, że dużych to by się raczej nie dało tam upchnąć i głównie zależy mi na tym, aby zmienić kształt i wygladać jak człowiek z krwi i kości, jednak uznałam, że te, które pokazywal na początku by były jednak lepsze. Trochę za późno sobie to uświadomiłam, no ale cóż... musiałam poczytać w internecie itp. Ciężko podjąc taką decyzję i właściwym implancie w 5 minut, bo jednak ten implant będę miała później długo, ale wolałabym być zadowolona z efektów operacji... |
|
|
|
|
#150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale się rozpisałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

ze znowu bede sie tak meczyc

+ korekcja powiek górnych
serio to byly najgorsze wymioty w moim zyciu, ale zadne z powyzszych sie u mnie nie zgadza, a te przeciw wymiotne tez bralam, wydaje mi sie ze to predyspozycje organizmu - straszne to bylo ale chociaz organizm pozbyl sie wszystkiego

Blog Kulinarny

to zrozumiałam ze mogę sobie tylko pomarzyć z kąd wziąć tyle kasy...