|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tupperware
dzDzieki dziewczyny za przepisy na drinki (bo to mnie najbardziej interesowało). powiedzcie mi jeszcze proszę, gdzie znajdę informacje o produktach i aktualne ceny
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem fanką tupperware!
Ceny czasem zabojcze ale warto.Pizza z miski do ciasta drozdzowego jest boska.Moge podzielic sie przepisami jak ktos chce to na PW Polecam również pojemniczki do przechowywania żywnosci. Warto w to zainwestować!!! |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do czynienia z pojemnikami do przechowywania żywnośći - i jak dla mnie nie różnią się wiele od zwykłych [o wiele tańszych - Curver, czy innych]
Powiem więcej, o wiele gorzej się je myje Tłuszcz do nich przywiera jak magnes.Jedyną rzeczą z której jestem bardzo zadowolona, to obieraczka do pomarańczy. Szukałam w necie, ale nie znlazłam do kupienia niestety. W Stanach takie obieraczki leżą przy pomarańczach, do wzięcia za darmo.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
t. cudów nie robi, przynajmniej u mnie. swojego czasu mama nakupiła tego sporo dla nas, dla bratowej... a teraz twierdzi że w sumie to te supermarketowe czy ikeowe pojemniczki poza mniejszym rujnowaniem kieszeni niczym się nie różnią.
fajna jest tylko obieraczka do cytrusów
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Dzis widzialam na stronie mojeciasto.pl jest konkurs i wlasnie mozna wygrac taka fajna walentynkowa foremke Tupperware. Poniewaz jednak ja nie znam zadnych super przepisow to zastanawiam sie czy by w taka nie zainwestowac. Latwiej bylo by o walentynkowy wypiek
|
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
Kochani, jeżeli mogę prosić to prześlijcie mi aktualny cennik produktow tej marki, chetnie coś kupie. Mój mail: karolina.100@wp.pl
|
|
#127 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
Wejdź po prostu na ich strone to sie dowiesz szczegółów
My tutaj nie uskuteczniamy reklamy a jezeli juz to reklama jest płatna
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
zastanawiam sie nad zakupem dzbanka do robienia kompotu, warto go nabyć??
|
|
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
reklama jest płatna,spam zabroniony
Edytowane przez Nutka Czas edycji: 2008-05-14 o 18:52 |
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
dzbanek nic szczególnego... taki sam kompot jak na prezentacji robiono zrobłam w dzbanku z Ikeii, z pokrywką
![]() Karolka, na allegro popatrz na ceny |
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za odpowiedź, zrezygnowałam z zakupu dzbanka, kupiłam za to cud kuchenny, w którym taki kompot też da się zrobić, więc będę przelewać do zwykłego dzbanka
za to skusiłam się na mix-maxa, lilianę i otwieracz do konserw, czekam teraz na dostawę |
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
witam
ciesze się że znalazłam Wasze forum bo dzięki niemu mam kilka nowych przepisów. Ja jestem zakochana od pewnego czasu w tych produktach i co jakiś czas zakupuje nowe produkty i chodze na pokazy bo na nich można coś nowego zawsze się dowiedzieć i oczywiście popróbować pyszne dania ![]() Jeśli moge prosić o jakieś nowe przepisy bo ich nigdy za dużo ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
a może któraś chciałaby zamienić się na mix maxa wzamian za nie wiem co...
może byc cos z tupperware. Bo zamawiając mix maxa albo ja się pomyliłam albo konsultantka a ja chciałam shaker ten mniejszy... 500ml ?. Sheker kupiłam później a mix maxa nie używam, zrobiłam w nim chyba raz ciasto na naleśniki i leży, więc jest właściwie nowy.Mile widziany byłby Harmoniusz, Świeży Balon, Młynareczka, może wałek do ciasta, ..... |
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Proponuje wykupic reklame ,lub mikropłatnosci reklama na Wizażu jest płatna
|
|
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
spam
Edytowane przez Nutka Czas edycji: 2008-07-01 o 17:55 |
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Dot.: Co przygotować w pojemnikach Tupperware
spam
Edytowane przez Nutka Czas edycji: 2008-07-01 o 17:55 |
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Moje drogie jeżeli macie dużego szejkera to może wykorzystacie go do robienia likieru kawowego?? Oto przepis: Składniki - 50 ml gorącej wody, 3 łyżki kawy rozpuszczalnej, 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego oraz 80 ml wodki albo spirytusu. Kawe rozpuszczasz w wodzie w szejkerze, wlewasz mleko, wodke albo spirytus (jest gęściejsze) i wszystko mieszasz. Jak zagęste można rozcięczyć zwykłym mlekiem!!! Likier polecam bardzo smaczny i super nadaje się na prezent!!!
Edytowane przez m@rusia Czas edycji: 2008-07-12 o 15:22 Powód: :) |
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Dla chętnych mam jeszcze przepis na ajerkoniak i cappucino
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
mam książeczkę z przepisami Tupperwera + kserówki i myslę ze pewne rzeczy można wykonać równie dobrze i równie smacznie bez ich naczyn. A likier wolę z mleka gotowanego i robię robotem - on robi za mnie, bo wlewam i miska się sama kręci, nie muszę potrząsać shakerem.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Marusia ja poprosze przepis na cappucino i ajerkoniak
![]() A macie może przepis na kruche ciasto i kruszonke do ciasta? |
|
|
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
[quote=beev;8203740]Marusia ja poprosze przepis na cappucino i ajerkoniak
![]() A macie może przepis na kruche ciasto i kruszonke do ciasta?[/quot Cappucino - 250 ml mleka skondensowanego niesłodkiego, 3 małe łyżeczki kawy rozpuszczalnej. Wymieszaj wszystko w szejkerze aż mleko podwoi swoją objętość. Wlej połowe esencji do filiżanki, a resztę uzupełnij wrzątkiem i do smaku posłodz. Ajerkoniak - 200 ml mleka skondensowanego niesłodkiego, 5 żółtek, 3 łyżki cukru pudru, 1 cukier waniliowy, 100 ml spirytusu. Wszystkie składniki wymieszaj w szejkerze, na końcu dodaj alkohol. Najlepiej smakuje na drugi dzień. Proszę bardzo o to przepisy ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje
musze wyprobowac ten ajerkoniak, bo kawe to juz tak robie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Jestem tutaj "nowa", więc troszkę sie motam
![]() Jeśli któraś z Was ma przepis na zupę ogórkową (ze świeżego ogórka) gotowaną w cudzie kuchennym, to będę baaaaardzo wdzięczna! |
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, prosze o pomoc
Chcialabym kupic tesciowej na urodziny to slynna mise do wyrabiania ciasta drozdzowego, ogladam ta polska strone, ale nie wiem ktora to jest???? Wiele produktow jest opisanych po prostu numerami ktore mi nic nie mowia. Poza tym nie mieszkam w Polsce i zastanawiam sie jak jej to kupic, bez tych konsultantek, chce po prostu zamowic i zaplacic online i zeby jej to wyslali. Da sie tak? Moze nie na polskich stronach?
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
miske możesz też kupić nan allegro
poszukaj
|
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
jestem nowa i nie wiem, być może takie pytanie już padło, ale go nie znalazłam na tym forum, a mianowicie chcę zapytać, czy któraś z Was używa Szefa Kuchni, bo zastanawiam się nad jego kupnem. Miałam kiedyś podobnego firmy widmo i niestety nie sprawdził się kompletnie, bo nawet cebuli nie był w stanie posiekać A potrzebuję czegoś nie skomplikowanego i nie dużego do kuchni ![]() Będę wdzięczna za wszelkie informacje ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#147 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
siekam w nim wszystko, robie placki ziemniaczane, sałatke warzywną. Jest nieduży a ostrza są bardzo ostre. Nie zastanawiaj się nad kupnem, a najlepiej idź na pokaz tupperware i zapytaj osoby które już go mają
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Super, to go na pewno kupię
![]() Dziękuje za odpowiedź ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepsze sa te placki ziemniaczane bo nie trzeba juz trzec ziemniakow
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli macie jakieś nowe fajne przepisy to bardzo bym prosiła. Na razie ma cud kuchenny, mały shaker, lilianę i miskę do ciasta.
E-mail kinda1@op.pl
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

Tłuszcz do nich przywiera jak magnes.

mise do wyrabiania ciasta drozdzowego, ogladam ta polska strone, ale nie wiem ktora to jest???? Wiele produktow jest opisanych po prostu numerami ktore mi nic nie mowia.
A potrzebuję czegoś nie skomplikowanego i nie dużego do kuchni