![]() |
#123 |
BAN stały
|
Dot.: spodnie bluzki rozm.38
1. POŁYSKLIWY PUDER DO TWARZY I CIAŁA aVON
2. kulkowy cień do powiek avon-nie ma 3. podwojne cienie do powiek avon color china bleu ( srebrny i turkusowy) 4. Złoty cień sypki- nie ma 6. perfum w sztyfcie Perceive Avon-nie ma 7. podklad Avon color naturalny 8. rozświetlacz do twarzy avon 9. nabłyszczacz do włosów brązowych avon- nie ma 10. krem brązujący do ciała i twarzy avon 11.krem z drobinkami złota sunny skies avon-nie ma 12. perfum Chanel (oryginalny) 13.błyszczyk avon - klor ident. jak na zdjęciu 14. cien do powiek potrójny firmy Inglot Edytowane przez olakon177 Czas edycji: 2006-01-21 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
reszta fotek kosmetyków i biżuterii
Opis: koraliki z kamyczków w różnych odcieniach zieleni, kolczyki z jakiejś kości, pierścionek - wygląda jak srebrny - nie ma z bursztynem, dwa zegarki sprawne - srebrnego nie ma, kuleczka metalowa w kolorze srebrnym na szyfonowej tasiemce, zielony kamyk owiniety zrebrnym drutem na rzemyku Edytowane przez olakon177 Czas edycji: 2005-11-27 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
BAN stały
|
niestety ja noszo rozm 38 i twoje ciuchy byłyby na mnie za małe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
przejrzalam jeszcze raz i niestety nic sobie nie wybralam. moze masz co dolozyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
ze sweterków np. ten niebieski puchowy mam.
![]() moze z kosmetyków? mam np. opróvcz tego co na wątku - spray nabłyszczający włosy YV |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze
-serum dodające włosom objętosci Avon zost ok 35-40% -płyn do higieny intymnej- "prezent od apteki" 75ml nie używany -olejek na gorąco Oriflame- na zniszczone włosy -chłodzący żel pod oczy NOWy Oriflame zaraz jeszcze poszperam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
BAN stały
|
najbradziej interesuja mnie ciuchy spodnie rozm 38 i sweterki, bluzeczki. z koametyków głownie perfumy, moze jakiś podklad matujący cienie do powiek w cieplychkolorach, tusz do rzes pogrubiajacy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
nie moje kolory. dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozumiem a ile jest wart ten zegarek??za iel go kupiłaś?tak szczerze a podobały ci sie też kolczyki te ze sprezynką?nie chcesz ich? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=221269 mialam na mysli te kolczyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.