![]() |
#121 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: O czarnoskórych mężczyznach
Cytat:
Takie Tajlandki, Filipinki etc. dobrze widza, ze Polacy (ale tez Niemcy, Brytyjczycy... I inne narodowosci) na nie leca gdy je widza. Jesli uwazasz, ze nie masz duzych szans u Polek, to wierz mi na Filipince zrobisz piorunujace wrazenie.
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Czarny Enrique to byłoby dopiero coś;-)
#123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
laski lubią się na nich dowartościowywać, bo wydaje im się, że są mądrzejsze, jeśli zamiast na dyskoteki chodzą do kościółka i nie, nie jestem stałym bywalcem dyskotek, w ogóle tam nie chodzę Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-12-08 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
To może zacznij a nie siedzisz na babskim forum i smędzisz.
#127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Nie każdy Enrique czy murzyn ma branie nawet na dyskotekach. Siostra mojej współlokatorki studiuje medycynę i ma dwóch czarnoskórych kolegów też☠studentów. Jeden faktycznie wyrywa laski, ale jednak ma gadane podrywa pełno i w końcu trafi na jakąś. Drugi jest mega inteligentny, ale znowu bardziej nieśmiały. Może i faktycznie ma sporo koleżanek ale to zdecydowanie friendzone.
Ogólnie to wydaje mi się, że to tylko Polscy faceci generalizują, że czarni/południowcy/arabowie zabierają im laski i że Polki lecą na nich jak pszczoły do miodu. Jakoś tak poza pewnym minimalnym procentem "dyskotekowych grażyn" nie zaobserwowałam tego, że liczy się tylko kolor skóry. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Enrique musi się bardzo postarać, żeby dobra laska przestała go lubić Przeciętny Polak musi się bardzo postarać, żeby dobra laska zaczęła go lubić |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Ale dlaczego uznałeś, że to słowo ma zabarwienie pejoratywne? Chodziło o te "najbardziej wylaszczone" i spontaniczne. Szare myszy nie pójdą za czarnym enrike, bo to za wysokie progi na ich nogi. To chyba spójne i logiczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry czas zmienić nastawienie, więcej uśmiechu, więcej optymizmu a laski same się znajdą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak żyję, nie spotkałem kobiety, która by takimi nie pogardzała a ja kiedyś trochę chodziłem na imprezy i prawda taka, że typowych "blachar" (w sensie z wyglądu) tam jest niewiele, choć to pewnie też zależy od klubu Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście nie tylko kolesie w typie Enrique mają branie u Polek, ale to jedna z grup, która faktycznie jest na szczycie hierarchii Edytowane przez krewet Czas edycji: 2015-12-08 o 21:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
no i przecież wiadomo, że przystojny Polak, w stylu, nie wiem, Beckhama, w niczym nie będzie gorszy od Enrique
ale Enrique to i tak czołówka i zjada na śniadanie normalnego Polaka tylko o to mi chodziło |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Są tu jeszcze jakieś fanki tego typu urody i stylu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
|
Zaraz sama wpadne w smutek
![]() ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
kobiety mają lepiej pod tym względem
bo przeciętna laska ma zawsze swoich adoratorów na portalach itp ta konkurencja ze strony ładniejszych nie jest aż tak odczuwalna poza tym kobiety mają do dyspozycji makijaż |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Mi się Enrique nie podoba
![]() Eva nie smuć się, spójrz na przeciętną azjatke a nie na modelki. Mi się w większości nie podobają czarnoskórzy mężczyźni (chociaż są wyjątki,niektórzy mulaci są dla mnie pociągający) i są dla mnie tak samo aseksualni jak azjaci. Edytowane przez kolorchabrow Czas edycji: 2015-12-08 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jakby był wybór to ja bym wolała Rollo, ale ostatecznie mógłby być i Ragnar. Taka jestem wyrozumiała. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
|
Cytat:
Bo widzisz, ak jakos stereotypowo sie zrobilo ![]() ![]() ![]() Nawet jak to mlody USA obywatel ![]() ale moze ja sie czepiam ![]() ![]() I oni sa przesliczni
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli twoje oko jest dla ciebie powodem grzechu, wyłup je" Jeśli inna część Twojego ciała podstępnie prowadzi Cię do odejścia od niezłomnych ideałów to w głębi duszy wiesz, co powinieneś zrobić. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Nie liczą się. Ci nie są ani trochę Enriquaści. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
|
Czyli jednak Azja!
Matka Enrique to przeciez Filipinka ![]() Czyli jednak Europejka nie ma szans!
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Woody Allen też zostawił zonę europejskiej urody dla Azjatki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie wiem, co się ludziom w Azjatkach podoba, ciemnoskórzy też mi się nie widza. Lubię jasną skórę, ale z nieskośnymi oczami. Jestem skazana na polskich Sebixów
![]() Tak serio to oczywiście, że w mniejszych miastach pojawienie się czarnoskórego czy śniadego to jakaś tam atrakcja, coś nowego. Panowie powinni to rozumieć, dobrze akurat wiedzą, ile znaczy powiew świeżości w postaci nowego mięska, w końcu niejeden dla tego uczucia rezygnuje z żony i rodziny ![]() A tak w ogóle to jestem uczulona na wątek puszczalskich Polek klękających masowo przez Pedrami i i Huljami. Jedyną osobą od której słyszałam do tej pory o takim zjawisku, są... polscy biali mężczyźni. Gdyby to kobieta płakała na jakiejś posiadówie u znajomych, że Polacy to dzi*karze, tylko im cycate (najlepiej glupie) blondyny w głowach, to zaraz zostałaby oskarżona o zazdrość, nieudacznictwo i bycie grubą. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na nasiadówie zostałaby pogłaskana po głowie, przytulona i utwierdzona w przekonaniu, że ma rację, bo wszędzie dookoła same tylko puszczalskie szm*ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.