![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Ja mam chyba lęk przed bliskoscią :< a może to tylko obawa że nie wiem co robić bo nie byłam w żadnym poważnym związku bo nie było z kim. Kiedy mi sie facet podobał to własnie był skupiony jedynie na sobie, gadał tylko o sobie a to zniechęca albo kiedy sama brałam sprawy w swoje ręce to okazywało sie że nie byłam w jego typie i nawet nie chciał mi dać szansy( to jest najlepsze dziewczyny czesto daja szanse facetom bo może fajny z charakteru itd a faceci? Jesli niska, z małym biustem a woli inne to już " pozamiatane" ) w innym przypadku zaczepiali mnie dupki, desperaci, zajeci (wtf?) A ci w miare spoko nawet nie podchodzą bo odpuszczają od razu albo gdy tylko jakis inny zacznie sie krecic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
A ja popsułam wszystko chyba..swoim dystansem,spięciem,tak strasznie mi na nim zalezy i staram sie to okazywac ale chyba mi to nie wychodzi bo on ma inne wrazenie..a jest super chłopakiem pod kazdym względem,i cierpliwość miał do mnie,ale chyba juz ma dosyć..
nie potrafie sie do konca przy nim wyluzowac ale to dlatego ze mi zalezy tak bardzo,eh boje sie ze nic z tego nie bedzie,a nigdy nie znałam nikogo takiego..tak mi smutno teraz : ( cięzko jest mi zaufac,zaangażować sie a jak juz to zrobie to o ,tak wychodzi. A teraz na troche wyjeżdża,więc pewnie zapomni,albo poszuka sobie jakiejs normalniejszej ![]() Edytowane przez Daisy8989 Czas edycji: 2016-01-16 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Oo tak, znam takie pary. Wspólnie spędzają cały wolny czas, a jeśli nie to dzwonią do siebie po kilka razy dziennie i piszą sms-y. Jedna dziewczyna, to nawet nie może do domu na weekend pojechać, bo facet będzie tęsknić i nie wie co będzie robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Bardzo wiele par tak ma i nie ukrywam, że mnie to zawsze trochę przerażało. Takie pary, szczególnie jeżeli poznają się wcześnie np. są razem od liceum, zaczynają zachowywać się tak jakby miały jeden mózg.
Szczerze mówiąc to jest jeden z powodów dla których bardzo cieszę się, że jestem tak długo singlem. Nie dlatego, że chciałabym być sama do grobowej deski, ale dlatego, że miałam możliwość ukształtowania się jako "ja", a nie tylko jako część "nas". ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopaki, leżę chora i samotna i mam ochotę obejrzeć jakieś mega tanie romansidło. Polecacie coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Może bollywood
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Z filmów polecam 500 dni miłości albo Kocha, lubi, szanuje. Ja tez lubie 27 sukienek czy Duchy moich byłych, albo Druhny ;-) masa tego jest. Edytowane przez tardisgirl60 Czas edycji: 2016-01-16 o 20:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Melduję się w nowym wątku.
U mnie nadal bez zmian - to znaczy nadal żadnego stałego związku na horyzoncie i nadal mi ta sytuacja, mimo wszystko, odpowiada. Mam teraz mnóstwo spraw do ogarnięcia, mnóstwo nauki i dodatkowych zajęć - nie mam w terminarzu czasu na faceta ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
I ja i ja melduję się
![]() U mnie bez zmian, faceta na horyzoncie brak. Treningi i praca wypełniają zycie. Na obecną chwilę nie narzekam, jakoś się trzymam. Ale ktoś obok by się przydał, do rzucania ścieżkami ![]() Edytowane przez la bonbon Czas edycji: 2016-01-17 o 01:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Ale jak się tak dusicie w relacji z facetami to po co stękacie jakie to złe?
Ja chciałbym mieć z kim iść do kina,do teatru,pograć w kręgle,pojeździć na łyżwach,pojechać na weckend w góry np na Słowację?Nawet iść za kogoś zdać zaliczenie egzamin pisemnie(zrobiłem to już raz)na uczelnie.Co jest tak złego w facetach,że ich tak nienawidzicie?Może to jakoś psychiczna choroba? Myślicie,że wszystkie jesteście takie super?że Wam nic nie można zarzucić? Ja mam sporo lat i powiem to tak w większości podłe jesteście i czy warto się wami przejmować hmmmmmmmmm Nie! po co są inne fajne kobiety za granicą o wiele lepsze,ładniejsze i milsze.To,że ktoś Wam nabił głupot do głowy jakie nie jesteście piękne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Btw nikt tu nie twierdzi ze faceci to samo zlo, zle jest zdawanie za kogos zaliczenia!!!!
Edytowane przez Aleksandriiia Czas edycji: 2016-01-17 o 00:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
BAN stały
|
Cytat:
W sumie to nie wiem co mogę powiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, piszecie, że mężczyźni na portalach są nudni i nie potrafią się wysilić wiadomościami. Jestem ciekawy jak wy rozpoczynacie rozmowę, bo miałem kiedyś konto na portalu i 99 % kobiet zaczynałą rozmowe w stylu "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem skąd wytrzasnales te mądrości ale chyba Ci się wątki pomylily bo ani nienawiści do mężczyzn tu nie ma ani kobiet uważających się za cuda tego świata ![]() Takze pogratulować niezwyklek umiejętności czytania ze zrozumieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
BAN stały
|
Kocha Lubi Szanuje to jest komedia ! Nie tanie romansidło. I nie z Ryanem Gostlingiem tylko ze Stevem Carellem bo to on jest głównym bohatyrem
![]() "40 letni prawiczek" ze Stevem jest zabawny ![]() Dziewczyny. Jak to jest, że jak macie doła to oglądacie tanie romansidła gdzie wszyscy są szczęśliwi, zdrowi, bogaci. Przecież to dołujące. We wtorek byłem u babci i po jakimś czasie zaczęła się "Pierwsza miłość". Po 10 minutach wyszedłem.... ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Kocha Lubi Szanuje to jest komedia ! Nie tanie romansidło. I nie z Ryanem Gostlingiem tylko ze Stevem Carellem bo to on jest głównym bohatyrem ![]() "40 letni prawiczek" ze Stevem jest zabawny ![]() Dziewczyny. Jak to jest, że jak macie doła to oglądacie tanie romansidła gdzie wszyscy są szczęśliwi, zdrowi, bogaci. Przecież to dołujące. We wtorek byłem u babci i po jakimś czasie zaczęła się "Pierwsza miłość". Po 10 minutach wyszedłem.... |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam odpisywać na bzdety napisane przez OrdynatMichorowski, ale to chyba nie ma sensu
![]() Cytat:
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahah maiłam tak samo, zaczęłam odpisywać ale stwierdziłam, że bez sensu ![]() ![]() A ja dziś sobie jakieś romansidło zapuszczę ![]() ![]() ![]() ![]() hmmm coraz więcej mężczyzn udziela się w tym wątku ![]() Edytowane przez la bonbon Czas edycji: 2016-01-17 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
A no. Ale z tego co widzę nie przekłada się to na podwyższenie poziomu tego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak w ogóle to w jakim muzeum można takie "egzemplarze" napotkać ? ![]() Ja tydzień temu w sobotę byłam na 4 godzinnych warsztatach bachaty. Poszłam solo, co nie było problemem bo szkoła dba o to by na zajęciach było idealnie co do pary. Nawet nie sądziłam, że tak sympatyczni ludzie przyjdą pouczyć się czegoś nowego. I ilu facetów potrafiących fajnie się ruszać do rytmu. Aż żałowałam, że nie mogłam pójść w niedzielę na roztańczenie ![]() Naprawdę taniec wyzwala we mnie bardzo pozytywne emocje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie polecenia, ostatecznie obejrzałam Wykolejoną
![]() Kocha, lubi szanuje uwielbiam i oglądałam z 10 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na taki do dupy stan lubie jakieś lekkie, głupie komedie romantyczne gdzie wszystko jest piękne, słodkie i urocze aż do orzygania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Jak dla mnie to film na raz. Oglądałem ze 3 lata temu i nadal pamiętam fabułę.
Natomiast takie filmy jak "Serpico", "To nie jest kraj dla starych ludzi", "Pulp fiction", "Wściekle psy" itp. oglądam co rok i niemal za każdym razem tak samo mi się podoba. Nie czuje uczucia wtórności. |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie się tam podoba najbardziej taka jedna scenka jak już główny bohater doświadcza hmm przemiany i jest takie ujęcie najpierw otwierają się drzwi do jakiegoś lokalu, on wchodzi pewnym krokiem, świetny gajer. W porównaniu do tego kim był na początku filmu to było naprawdę wow - wyglądał pewnie, świetnie, mimo, że no umówmy się, nie jest typem przystojniaka. https://youtu.be/EJ_PcU8vdkM?t=71 O Goslingu nie będę pisał - taki typ faceta, o ile nie jest intelektualnym dnem, nic nie musi robić, zawsze do domu wróci z niebrzydką ![]() ![]() W sumie chyba na tym przykładzie najdobitniej się nauczyłem, że wygląd ma znaczenie i że wbrew obiegowej opinii, kobiety wcale mniej na niego nie patrzą (od facetów). Właściwie to robią dokładnie to samo co faceci. Jak jest mega koleś to całe spektrum dziewczyn (głupie, inteligentne, uległe, wampy, patologia, prymuski ![]() Więc ... Gosling jak Gosling, ale przemiana głównego bohatera jest naprawde czymś fajnym ![]() Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2016-01-17 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
W sumie to wiele z Was rozumiem doskonale ...
Ja to mam niestety jakiegoś pecha z facetami ... Tak jak piszecie ... Ja niestety po moich wszystkich wcześniejszych znajomościach potrzebuje teraz czasu żeby komuś zaufać ... Tylko często poznani Panowie po 2 czy 3 spotkaniach oczekują ode mnie WIELKICH DEKLARACJII ... A ja niestety nie jestem w stanie po takim krótkim czasie się określić ... Ja to chyba jakaś nienormalna jednak jestem ... No ale cóż ... Ostatnio się zastanawiałam czy jak KTOŚ interesujący się pojawi na horyzoncie to czy będę w stanie poświecić moje życiowe marzenie dla Niego ... Raczej NIE ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]()
#149 |
Zadomowienie
|
Hej
A ja piszę dalej z pewnym X, piszemy od tygodnia wiec nie jakos super dlugo ale jest hmmm mna jesli chodzi o poczucie humoru.. Ciekawe czy na zywo tez sie "dogadamy" |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do pisania samego hej czy cześć to kiedyś miałam taką długa konwersacje z pewnym panem bez opisu która składała się głównie z hej i emotów, a jak się o co zapytałam to dostawałam odpowiedz w jednym słowie. Nie wątpię że Panie tez tak maja ale niestety nie mam tutaj żadnego doświadczenia a sama staram się pisać jak człowiek, pełnymi zdaniami ;-) Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.