![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiernosc do grobowej deski ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
A ja tam nie zazdroszczę osobom, które pachną cały czas tym samym
![]() Jeśli chodzi o zapachy wolę codziennie pachnieć czymś innym i zdradzać nawet te naj naj ![]() Nie wiem czy z którymś zapachem wytrzymam do końca życia, choć jest kilka wyjątkowo ukochanych np. Perły, Scent, Mugler, Flowerbombka. Gust się zmienia i nie wiem co będzie za rok, dwa ![]()
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym zaś miała wybrać dwa zapachy, to do OI dołączyłabym BC.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
O nieeee, nie bylabym sklonna do takich poswiecen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Jeden jedyny na całe życie? Nie! ALE - naprawdę chciałabym znaleźć zapach który nie znudzi mi się po jednej flaszce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Przy czym ja wiem doskonale, że moja wieloletnia wierność Theoremie wynikała po prostu z niewiedzy. Z nieświadomości, że istnieją zapachy pozasephorowe. Myślę sobie więc: czy rzeczywiście godna pochwały jest wierność wynikająca z braku pokus? Czy napełnia mnie podziwem poprzestawanie na jednym i nie odczuwanie potrzeby poznania? To jest tak, jak z muzyką: czy można całe życie słuchać jednego, najgenialniejszego albumu najbardziej nawet zachwycającej kapeli?
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Ja tez jestem ostatnio rozpustna i jakby tego było mało chcę WIĘCEJ I WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!
![]() Jest tyle pięknych zapachów i uwielbiam je odkrywać ![]() Jeszcze nie tak dawno moim jedynym i ukochanym zapachem był BC i myślę, że to już miłość do grobowej deski, ale skoki na bok... Czemu nie? To takie odświeżające ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
S. Sssss. SSSSS.
|
jestem daleka od takich deklaracji... nie tylko w kwestii perfum...
![]()
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
I co mają biedne kobitki począc, które upodobały sobie np. Black Cashmere, albo Mira Bai albo Bóg wie co jeszcze co już w perfumerii nie egzystuje? No po prostu musi przestac damą byc...
Ja nie popieram tej tezy i codziennie pachnę czym innym ( no oczywiście spośród tych ok 30 flakonów, które posiadam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Jest jeden zapach, ktory zawsze musze miec, chocby te 30ml i do ktorego wracam ...
To Hypnose. Nie sadze , aby mi sie kiedys znudzil. Jednoczesnie reszte zapachow ktore mam traktuje bardziej na luzie, nie ma wsrod nich takich, ktore na pewno zawsze musze miec. Jedne zuzywam, kupuje inne, nie przywiazuje sie zbytnio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak, ze jak nie wiem czym sie psiknac, to biore Hypnose;-) Taki moj pewniak.
Perfum mam sporo, ale te sa moje ukochane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
ja.. bardzo często zmieniam zapachy ;D
raz wole kwiatowe delikatne nie raz cytrusowe no coż stala w tym rankingu nie jestem xD podobno jak uzywa sie przed dluzszy czas tych samych perfum to człowiek z czasem przestaje je czuc i psika coraz wiecej i wiecej.. i wedłg. jtej osoby wcale nie daje duzej dawki.. ale dla obcej osboy to.. perfumeria xD pewnie nie raz spotkałyście się z takimi przypadkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
W takim razie ja damą kiedyś byłam.
![]() ![]() Kiedyś przez dwa lata nosiłam niebieski Exclamation, potem skończyli jego produkcję i nosiłam granatową Gabrysię, później przeszłam na Sotto Voce, ale też zniknęło z rynku i na dobre parę lat wróciłam do Gabryśki... Dwa lata temu przestałam być wierna jednemu zapachowi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dobrze bo tyle woni wodzi na pokuszenie ![]() ja kiedys byłam damą-dzis juz nie jestem ![]() Kiedyś zapachem zupełnie "moim" był Good Life Davidoff'a, potem juz ciągle zmiany... ale marzę żeby mieć swój ukochany zapach i rozkochiwać sie w nim kazdego dnia na nowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Trzy muszą być i ich w życiu nie mogłabym się wyzbyć: Halloween, Esencia de Duende i Lolita.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Damy najprawdziwsze książkowe mialy mały wybór perfum toteż usprawiedliwienie mam,że nie będę wieran jednemu zapachowi na cale życie. Owszem mam swoje ukochane skarby ale bywa że też od nich odpoczywam.
Napewno nie wyrzeknę sie Theoremy, EC, OI i Lolity Midnight oraz ukochanego Dune (jestem sentymentalna) i ILA
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A album... hmmm... można, Th Dream of The Blue Turtles ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Skad ja to znam, ze prawdziwa dama pachnie tylko jednym i chyba juz wiem: Tak mowiła moja ciotka z Warszawy , jak przyjechala odwiedzic nasza rodzine. Oczywsice tak mowiła zobaczywszy moja połke z 30-stami flakonami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
To tak jakby cale zycie jesc chleb z pomidorem. A przeciez jest tyle innych potraw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Małe zdrady się zdarzają, ale nieczęsto...
![]() |
![]() |
#143 |
Wiedźma
|
No to przyznaję, że wprawia mnie to w pewnego rodzaju podziw.
![]() Choć nie zazdroszczę. Przynajmniej muzycznie. Ja jestem zachłannym typem. ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hmm, u mnie niewierność wynikała z poszukiwania jedynego i jakże MOJEGO zapachu, takiego, z którym mogłabym być kojarzona. Na szczęście przekonałam się, że to nie ma większego sensu, bo jeśli już znalazłby się jedyny, to przecież przestałabym szukać
![]() Lubię kojarzyć zapachy z osobami a nawet z sytuacjami (zapach perfum -nie koniecznie moich- po prostu jakichś, które unosiły się koło mnie podczas koncertu Carlosa Johnsona- na długo pozostanie tłem dla cudnych dźwięków różnych rodzajów strun Carlosa ![]() W końcu i tak znajdę TE, bez których nie będę mogła oddychać, jednak żeby się nie znudziły i wciąż pachniały mocno mocno będę je przeplatać z innymi. Lubię triady. Trójkąciki Dniowe Tak Samo Pachnące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
po co być wierną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Gdyby nie wycofano, to zawieszam się na Black Cashmere.... ale wycofali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Uważacie, że kobieta powinna pachniec różnie czy mieć jeden zapach na cale życie?
Pamietam na studiach moja koleżanka zawsze mówila: zamierzam pachnieć tylko tymi perfumami i nie bede kupować innych. Chce byc kojarzona po zapachu, chce zeby mezczyzni mnie kojarzyli z tym jednym zapachem i zawsze wiedzieli, ze beda go czuc jak sie do mnie przytula.
Uważacie, ze kobieta powinna wybrac jeden zapach na cale zycie czy miec rozne perfumy i korzystac z nich w zależnosci od okazji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uważacie, że kobieta powinna pachniec różnie czy mieć jeden zapach na cale życi
Nie wyobrażam sobie.
Jaka strata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uważacie, że kobieta powinna pachniec różnie czy mieć jeden zapach na cale życi
Cytat:
dziwny 'dylemat' jak na podforum o perfumach....skierowane do perfumoholiczek (przynajmniej w wiekszosci - stopien uzaleznienia rozny).... ![]()
![]() ![]() ![]() Burberry Body Intense i inne oddam ![]() ![]() ![]() książki i elektronika ![]() ![]() ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2010-03-19 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że na tym forum nie będzie zbyt dużych rozbieżności zdań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.