|
|
#121 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Łakocie w szklanych buteleczkach czyli zapachy koszmary dla odchudzajacych się
Tulipanka, Olik - dziękuję za rady
![]() Nabieram coraz większej ochoty na ten zapach.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łakocie w szklanych buteleczkach czyli zapachy koszmary dla odchudzajacych się
możesz go upolować tu: http://www.allegro.pl/item197779390_...i_zapach_.html
|
|
|
|
|
#123 |
|
|
Niestety, w najbliższym czasie nie zrobię żadnych perfumowych zakupów, bo trochę zaszalałam w tym miesiącu
. Jeśli kupię Pink Sugar to w wakacje - jak pójdę do pracy.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze skojarzenie? Lolitka Lempicka EDP
jednak sadzac po Twoim avatarku Lolitke znasz bardzo dobrze i z pewnoscia nie o ten zapach Ci chodzilo
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne pachnące karmelem, ciasteczkami - lempicka L
i jeszcze aquolina cioccolato bianco- biała czekoladka. Jak dla mnie bardziej pachnie jak likier z białej czekolady
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam nawet skojarzenie z konkretnym ciastem - waniliowa szarlotka. Ta niby słona nuta pachnie na mnie jakoś tak jabłkowo (???)
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
"L" Lempickiej,potwierdzam. Robię się szalenie głodna nosząc ją,aż boję się wąchać bo mimowolnie zbliżam się do pobliskiej cukierni
mimo wszystko zapach piękny,smakowity do bólu. Gdybym była mężczyzną zapragnęłabym zjeść kobietę nim pachnącą |
|
|
|
|
#128 |
|
|
Jak testowałam L de Ciacho to musiałam się powstrzymywać przed lizaniem nadgarstka
. To chyba ona była zapachem, którego szukałam, choć pewna nie jestem, bo pomiędzy nawąchaniem się niebiańskiego karmelu a momentem, w którym znalazłam tester z nieukręconym łbem (czy w innych miastach to też takie nagminne?...) minęło sporo czasu.Żeby perfumy tak zaostrzyły mi apetyt, żebym musiała rzucić się na jedzenie musiałyby pachnieć czosnkiem (czy Demeter ma coś takiego? Chciałabym jeszcze parę kilo przytyć ). Takim w pizzy najlepiej. Trudno mi przejść obok pizzerii tak, żebym nie zrobiła się natychmiast straszliwie głodna. Gdybym była na diecie, to taki zapach byłby koszmarem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-09-12 o 00:50 Powód: literówka, nadmiar emotek |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ostatnio takim słodziakiem jest Miss Dior Cherie.
Smakowity, apetyczny.
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Takie słodziaki dla mnie to: Mira Bai, Un Bois Vanille, OI, L Lempickiej również (ale L nie mogłabym nosić na codzeń)
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
dzieczyny co do PINK SUGAR jest dostepny w polsce a przynajmiej w warszawie polecam perfumerie marionnaud ( nie wiem jak sie pisze sory) sa np w arkadi
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-10-11 o 01:14 Powód: marionnaud, nie marymond - nazwę bez problemu można sprawdzić w internecie |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Moje największe rozczarowanie o którym tu zdaje sie pisalam: Miss Dior Cherie - fermentacja truskawek w dalekim zaawansowaniu
I coś co kojarzy mi sie rzeczywiście z karmelem,watą cukrową-ale błagam z daleka ode mnieeeee- Angel TM ![]() Resztę smakowitych inspiracji czerpię od Was
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Odkopuję stary wątek. A znacie perfumy, które pachną tak, jak smakuje skondensowane mleczko słodzone? Ktoś mi kiedyś polecił Watch, ale to nie to.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
nawet jest teraz na allegro
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Bianco Classico Cioccolato Mon Amour czyli ciasto mocno nasączone olejkiem zapachowym waniliowo-cytrynowo-rumowym
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Princess Vera Wang kojarzy mi sie z watą cukrową mniammmm
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

. Jeśli kupię Pink Sugar to w wakacje - jak pójdę do pracy.