![]() |
#123 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec: MUFE, Anastasia Beverly Hills, Smashbox, MAC, Lanvin, Essie i inne
To co byś chciała za Pana tu nie stojącego?
![]() ![]() ![]() Jakbyś chciała ode mnie MACa to mam aktualnie dwie konturówki, róż Tenderling, wkład Contrast, szminkę tą fioletową (to wiem, że chcesz), a z innych rzeczy to nie wiem, co by Cię mogło zainteresować, ale chętnie oddam ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec: MUFE, Anastasia Beverly Hills, Smashbox, MAC, Lanvin, Essie i inne
Ciekawe, jak tam z cenami, bo to, że na eBayu są atrakcyjne na kosmetyki z Korei niestety nie oznacza, że w Japonii, bardzo drogim kraju, będzie podobnie. Okaże się na miejscu
![]() Tak, sukienka ta czarna bez złotego. Nie toleruję złotego choćby w formie sprzączki od paska ![]() Dziękuję za info o Yonelle, dzisiaj nawet poszłam poczytać składy i całkiem fajne, ale sprzedawczyni mnie odgoniła od półki, twierdząc, że to dla starszych pań. No ja tam nie wiem, wyznaję zasadę, żeby kosmetyki dopasowywać indywidualnie do stanu skóry, a nie do wieku, ale trochę zbiła mnie z pantałyku. Uważaj z tym Kiehl'sem, bo oni się tak kreują na naturalnych, a niektóre kosmetyki mają napchane trochę paskudztw i np. mnie zapychają/powodują wysyp, może alergiczny. Za to polecam Phenome ![]() Catty by mi lepiej pasowała, ale jak pójdzie, to nie szkodzi, bo i tak nie lubię lustre ![]() To tamte dwa dla Ciebie odkładam i wybierz sobie gratis z sympatii: konturówka Fruit Coctail albo What a blast ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- O, jeszcze jakbyś się jednak nie przekonała do trupiej płynnej Golden Rose 10, to ja też ją chętnie przytulę.
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za yr kwiat wiśni oraz paletę dokonturowania?
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś u mnie o kilka rzeczy, a ja ominęłam pomadki Maca u Ciebie
![]() Byłabym zainteresowana obiema chyba, o ile zechciałabyś podlinkowac mi kolorki, na googlach wyskakują różne.
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
hej, moze znajdziesz cos u mnie za pielegnacje korres?
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
cos u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- To może najpierw co mi sie podoba: Smashbox baza Photo finish foundation primer Smashbox Trio kredek do konturowania i ewentualnie to: Lancome Poudre Majeur Excellence Compact 01 Translucide Szminka Mac to kolor Lickable. Róż ten po lewej to Sleek kolor Sunrise 924. Jak by było za mało to poza wątkiem tez mam miniatury marek których szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
a powiedz mi to trio do konturowania jest w roznych odcieniach dla roznego typu skory czy uniwersalne? W sumie interesowaloby mnie najbardziej to trio tylko patrze teraz na swatche w necie i się zastanawiam czy nie byłoby dla mnie za ciemne...
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- kurcze wlasnie dumam nad tym trio a trio w pudrze. Chyba jednak zrezygnuje, wogole musze przetestować te trio w S. żeby sprawdzić czy mi będzie odpowiadać... ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ok, możemy tak zrobić, w razie czego odpisze, ale nie rezerwuj mi tych kredek na razie , tylko tak luźno negocjujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za YSL Black Opium?
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Myślę, że idealnie do tego czego szukasz pasowałby Cacharel Amor Amor Absolu. To połączenie owoców, głównie porzeczki, pralinek, wanilii i innych słodkości. Jest intensywny i otulający, ale nie przyprawia o ból zębów. Mi przywodzi na myśl smakowite owocowe ciasto albo babeczki polane karmelem, mniam :brzydal Mogłaby Ci się spodobać również Signorina edt, moim zdaniem jest trochę w typie Addict Delice- pachnie słodkimi musującymi owocami, dziewczęca i lekka, ale wyczuwalna. Idealny zapach na ciepłe dni, otulający jednak nienachalny, taka odświeżająca owocowa lemoniada ze słodkim syropem. Poza wątkiem mam jeszcze Guerlain La Petite Robe Noir Couture 20/30ml, który też jest owocowy, nawet bardzo malinowy, ale już zdecydowanie cięższy z dodatkiem mocniejszych nut. Co prawda nie ma go na liście składników, ale dla mnie pachnie trochę różowym pieprzem. Zapach słodki, ale z pazurem, zdecydowanie bardziej na wieczorne wyjścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za YSL Black Opium EDP, 30ml (2x użyty)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za Black Opium?
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Teraz zauważyłam, że chyba pominęłam Twoją wiadomość
![]() Kochana, chciałabyś u mnie jeszcze ten bronzer z TF? Jeśli tak, to coś znajdę u Ciebie spokojnie chyba, że jeszcze u mnie coś widzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Zagielas mnie tym pytaniem
![]() ![]() Zapachy dziele na lekkie ciężkie i pośrednie ewentualnie nie noszalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Niestety nic - za Angela szukam tylko innych perfum i niestety będę bardzo wybrzydzać.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=894771
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
No kurcze chętnie, ale baze Smashbox zamowilam kilka dni temu w zestawie z trio do konturowania w pudrze wlasnie, wiec kredki mi już niepotrzebne... Jakbys miała jakas dokladke daj znac, szczególnie jakies podkłady bądź pudry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawi mnie pare rzeczy, ale wiem, że ciekawość to kiepski doradca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Nic
![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Wymienię cały mój wątek za tą paletkę do konturowania Sephora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
![]() |
#146 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Czy za połówkę trzydziestki Prady Candy EDP oddałabyś dwie szminki MAC
![]() Z Too Faced mam do wydania dwie małe bazy pod cienie.
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Spokojnie, to nie szynka, te 2 tygodnie mogą poleżeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za jeden/kilka tych produktów:
Rimmel 214 Firecracker Maybelline pomadka Rose Rush 940 MATT MAC Zoom Fast Black Lash - miniaturka, nowa Rimmel - Wake me up 103 Benefit Podkład Some-kind-a-gorgeous Kiko rozświetlacz w kremie z limitki Midnight Sirens https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=815184 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Hej, w razie czego widzę kredki Smashboxa ( tusze Maca nigdy mnie nie uwiodły
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.