|
|
#121 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XX
Cytat:
Dostałam ulotkę papierową, z informacją o gratisowych pieczątkach, i dodatkowo maila z taką samą ofertą, i tylko przy ich realizacji można było pieczątki odebrać. Przy okazji - wszystkiego najlepszego ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Kiedyś dorzucili mi go w gratisie (chyba kod -100 plus niespodzianka) i na twarz użyłam go jedynie kilka razy - fajnie łagodził, ale był zbyt tłusty i zapychał. No i zapach jest bardzo intensywny. Za to do ciała i rąk - super
|
||
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Animal Liberation
|
Cytat:
Co do gratisów, dla mnie najlepsze ze wszystkich nie są wcale pełnowymiarowe kosmetyki, tylko możliwość wyboru wśród miniaturek lub próbek. Wolałabym wybrać do zamówienia 3 dowolne miniaturki niż kolejne perfumy, krem czy balsam w dużym opakowaniu. Szkoda też, że w polskich stacjonarkach YR jest tak ubogo z próbkami, nie umiem kupować podkładu, kremu w ślepo (w sklepie nie nałożę na makijaż z testera, zresztą brudne ręce, tester też obmacany jak w każdej drogerii). |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Krem z rumiankiem bio jest fajny, ale do ciała. Do twarzy raczej nie.
Ja go często używam do stóp po porządnym pedicurze, świetnie nawilża i odżywia.
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Tasienkaaa-dzięki, poszukałam, ale może ktoś jeszcze coś napisze. Chociaż podobieństwo do Intense trochę przeraża, bo na mnie straszny śmierdziuch.
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy jak podam email i nr karty "przyjaciółki", to mimo braku książeczki czekowej przy zakładaniu karty, będę mogła skorzystac z tej promocji i odebrać miniaturki? Jeśli tak, to może któraś chciałaby podać? Kartę będę zakładała dopiero w sierpniu, ale z tego co widzę książeczka ważna do 31.08
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Witam w nowym wątku również ja
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Co możecie powiedzieć o tym pudrze, polecacie?
http://www.yves-rocher.pl/puder_wygl...rozswietlajacy |
|
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak nie masz możliwości, możesz spróbować przy kasie powiedzieć, że koleżanka mieszka daleko i nie miała jak przekazać Ci kuponu, ale podała Ci swoje dane do zaproszenia - czy się uda, będzie zależało od konsultantki i od tego, czy ma gdzieś jeszcze, np pod kasą, jakieś egzemplarze książeczki. Książeczki z kuponem (choć bez niektórych czeków) można dostać też w home&you albo przy zakupach w answear.com. Jak ktoś jest chętny na podanie danych (tylko nr karty i e-mail), dostanie w nagrodę błyszczyk - nie ma chętnych? Jak nie znajdziesz nikogo, podam Ci swoje, ale na błyszczyku mi nie zależy, więc jak ktoś coś - proszę bardzo. Jak nikt się nie odezwie, zapraszam na priv.A, rok temu zapraszałam siostrę w połowie sierpnia i nie mieli już w sklepie zestawu miniatur, więc pozwalali wybrać dowolny duży krem z gamy Hydra Vegetal - też dobry biznes |
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Laski, nowa gama do włosów wchodzi!
Odświeżone buteleczki szamponów, pod praktycznie każdy szampon nowa odżywka, spray i.. zobaczcie same zresztą Kiedy w Polsce, nie wiadomo, póki co we Francji można nabyć. http://www.yves-rocher.com/download/...713_103828.pdf Edytowane przez empee Czas edycji: 2016-07-23 o 15:08 |
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
olejki do ciała gamy PN w takim samym opakowaniu jak płukanka octowa. Beda w 4 smakach więcej nie wiem bo francuskiego nie rozumiem http://m.yves-rocher.fr/corps-et-sol...on/p/yr.R13481 |
|
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pytałam w stacjo - przy smsie urodzinowym dodatkowe 3 pieczątki za zakup 3 dowolnych produktów się nie należą zauważyłam, że za kasą stały nowości - olejki do masażu z nowej serii PN, opakowanie jak płukanka malinowa do włosów na razie tylko 3 zapachy: - wanilia - kokos - cytryna, mandarynka, cedr poj. 150ml, cena 34,9zł, mają ZP wszystkie ładnie pachną i można je już kupić ![]() ciekawe czy u nas będzie olejek kwiat pomarańczy-lawenda-petit grain i kiedy we Francji są 4 zapachyhttp://www.yves-rocher.fr/search/?text=Huile+Corps+ |
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio wygrałam konkurs na fanpage'u YR na facebooku i napisali mi maila, że przyślą mi "kilka nowości z gamy Plaisirs Nature". Może załapię się na te nowe olejki
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
empee, bardzo dziękuję za informację
Serum z serii odbudowującej już od dawna było dostępne za granicą, ale do nas niestety nie przywędrowało. Mogłoby wejść do sprzedaży, chętnie je sprawdzę, podobnie jak odżywkę nabłyszczającą (szampon uwielbiam i wierzę, że byłaby super Jak będę w sklepie spróbuję się coś dowiedzieć o kosmetykach do włosów, o limitowanej kolorówce na jesień i o nowej wodzie Accord Chic, choć jest duże prawdopodobieństwo, że ekspedientki nie będą nic wiedziały ![]() Aleksa_888, dziękuję za informację o olejkach cochebomba, widziałam - gratuluję Pochwal się, co dostaniesz Edytowane przez athm Czas edycji: 2016-07-23 o 22:57 |
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam dzisiaj maila z Wakacyjną ofertą dnia do sklepu stacjonarnego. Oferta ta sama, co do tej pory, ale tym razem podana data: 31.07.2016 (w poprzednich mailach była data do 24.07).
Mam nadzieję, że w sklepie internetowym zmiana nastąpi już dzisiaj w nocy. |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze,że tu zajrzałam i znalazłam kod na -100zł rabatujący ZP. Dawno nic nie zamawiałam z YR,bo zazwyczaj promo nie obejmowała ZP. Przynajmniej te mejlowe
A tak zrobiam sobie zapas żeli i balsamów
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
ja też witam i dziękuje za nowy wątek
Wróciłam z urlopu i nad morzem na przesuszoną skóre stosowałam http://www.yves-rocher.pl/nawilzajac...agiem_z_aloesu a po powrocie do regeneracji po opalaniu stosuję http://www.yves-rocher.pl/intensywni...o_ciala_390_ml to teraz mój ulubiony kosmetyk YR ciekawa jestem nowych prezentów
|
|
#140 |
|
żona bez ogona
|
Jest już nowa oferta, jak dla mnie prezenty kiepskie. Zwłaszcza te za zamówienie od 109 złotych
![]() Dużo kolorówki w promocji, na zdjęciu jest jakiś ładny róż, ale w ofercie chyba go nie ma
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Prezenty mi się bardzo nie podobają - chyba w końcu przy potrzebie złożę zamówienie z wysyłkowej z torbą termiczną.
Kody -100 działają oba. Weszły nowości PN - oliwka z petit grain i cytryna z bazylią ![]() Aby łatwo znaleźć nowości, trzeba wejść na stronę www.yves-rocher.pl/tag i posortować według nowości Znalazłam nowe olejki, ale niedostępne - ciekawe, czy będą, czy skończy się jak z wodami PN, które od 4 mcy ani razu nie pojawiły się w e-sklepie. Są wszystkie cztery zapachy http://m.yves-rocher.pl/wyszukaj?q=Olejek+do+masażu Nowe mleczka są też w dużych butlach z pompką - oliwka dostępna, cytryna jeszcze nie. Do sklepu wciąż nie wrócił żel do mycia twarzy Pure System. Spokojnie, będzie, ale zmienia opakowanie na eco-tube. W sklepach stacjonarnych już jest. Skład dokładnie taki sam. Edytowane przez athm Czas edycji: 2016-07-25 o 07:33 |
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Wśród prezentów ciekawią mnie te pędzle. Na szwajcarskiej stronie podają, że są z "echthaar" - czyli z prawdziwego włosia?
http://www.yves-rocher.ch/control/pr...duct_id=89796/ ...a na rosyjskiej, że z poliestru... http://vashmakijazh.ru/shop/yves-roc...ost_i_dyihanie Tłumaczenie przez "guglowy" translator, więc niech wypowie się ktoś, kto zna te języki - nie należę do tych szczęśliwców ![]() Jesteście zadowolone z rosiowych pędzli? Ta oferta też przyjemna: http://www.yves-rocher.pl/skomponuj_...estaw_za_20_90 Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2016-07-25 o 08:33 |
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#144 | |||
|
Wtajemniczenie
|
obecna oferta obowiązuje do 14.08.2016
Cytat:
Cytat:
pytałam o ten róż mozaikowy na czacie i dostałam odp: na obecną chwilę nie posiadamy informacji, czy produkt będzie dostępny w sprzedaży, przepraszamy za niedogodności Cytat:
|
|||
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Pędzle kupiłam rok temu we wrześniu i są całkiem dobre. Do pudru i kulkowy do cieni na pewno są naturalne, skośny raczej naturalny, a języczkowy do podkładu syntetyczny.
Pędzel do pudru jest moim ulubionym, choć ma dwa minusy: - bardzo gubi włosie. Nie tylko w czasie prania, ale przy aplikacji pudru też - zostawia włoski na twarzy, sypią się na dekolt. Po roku chyba już zgubił lub połamał to co miał zgubić i jest ok. Nie schudł od tego, dalej jest duży ![]() - mój egzemplarz miał bardzo twarde włosie. Przed pierwszym użyciem zalecam pranie i nałożenie na ok. 10 minut odżywki do włosów. Po tym zabiegu można się nim z przyjemnością miziać ![]() Pędzel języczkowy do podkładu się raczej nie nadaje, albo ja nie umiem z nim pracować. Smuży okropnie, palcami lepiej wychodzi. Przerzuciłam się na gąbkę z YR i jest świetna, a ten pędzel planuję używać do maseczek, ale zawsze o nim zapominam. Pędzel kulkowy jest przyjemny, dobrze nabiera i przenosi cień na powiekę, ładnie rozciera. Da się tym jednym pędzlem pomalować całe oko, a przynajmniej wykonać niezbyt skomplikowany makijaż Pędzel skośny jest dobry do robienia kresek na powiece (maluję ciemnym cieniem, bo eyelinerem nie potrafię ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Znalazłam moje stare zdjęcia pędzli KLIK ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Tak jak napisała Aleksa_888, oferta obowiązuje do 14.08.2016. Edytowane przez athm Czas edycji: 2016-07-25 o 10:35 |
|
|
|
#146 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
aleksa, athm, dziękuję za opinie, i za zdjęcia - skuszę się na jakieś małe zamówionko
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
żona bez ogona
|
O nieee, złożyłam w środę zamówienie, w razie jakby ta oferta nie przypadła mi do gustu i chciałam wstrzymać się z płaceniem do dzisiaj, bo może będzie lepsza. Nie była, więc szybko udałam się na e-mail, żeby zapłacić, a tam nie ma potwierdzenia złożenia zamówienia
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#150 | |
|
żona bez ogona
|
Cytat:
W spamie była wiadomość, że mają jakiś kod, chyba na darmową wysyłkę i wysłali mi wszystkie rzeczy, które miałam w koszu Miałam tam perfumy męskie Ambre Noir, mgiełkę samoopalającą, róż i jeszcze jakąś pierdołę. Teraz nie dość, że perfumy i mgiełka w normalnej cenie to jeszcze nie ma koloru różu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

Jak nie znajdziesz nikogo, podam Ci swoje, ale na błyszczyku mi nie zależy, więc jak ktoś coś - proszę bardzo. Jak nikt się nie odezwie, zapraszam na priv.
Kiedy w Polsce, nie wiadomo, póki co we Francji można nabyć.
we Francji są 4 zapachy

Miałam tam perfumy męskie Ambre Noir, mgiełkę samoopalającą, róż i jeszcze jakąś pierdołę. Teraz nie dość, że perfumy i mgiełka w normalnej cenie to jeszcze nie ma koloru różu