Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XX - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-22, 14:55   #121
athm
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XX

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Dostałam urodzinowego smsa do stacjo. Jest w nim tylko mowa 0 -50% na jeden dowolny kosmetyk oprócz ZP. Wiem, że nie przysługuje mi za niego łańcuszek z wisiorkiem, ale co z 3 dodatkowymi pieczątkami za zakup dowolnych 3 produktów?
Ktoś realizował ostatnio i wie?
Od marca trochę czasu minęło, ale z tego, co pamiętam, sms był takiej samej treści jak ten na pierwszej stronie - nie było w nim informacji o gratisowych pieczątkach, więc nie mogą ich przyznać na podstawie smsa.

Dostałam ulotkę papierową, z informacją o gratisowych pieczątkach, i dodatkowo maila z taką samą ofertą, i tylko przy ich realizacji można było pieczątki odebrać.

Przy okazji - wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Proszę o info czy skład tego kremu jest dobry? czy nie zrobi krzywdy?

Krem do twarzy i ciała na dzień 125 ml

Pielęgnacja każdego rodzaju skóry z rumiankiem bio
Skład kremu i jego analizę możesz bez problemu znaleźć na różnych blogach. Z tego, co widziałam, ma dużo olejków, ekstrakt z rumianku, mocznik, co jest ok, ale też, niestety, parafinę, i kilka niezbyt przyjaźnie brzmiących substancji na końcu składu.

Kiedyś dorzucili mi go w gratisie (chyba kod -100 plus niespodzianka) i na twarz użyłam go jedynie kilka razy - fajnie łagodził, ale był zbyt tłusty i zapychał. No i zapach jest bardzo intensywny.

Za to do ciała i rąk - super
athm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-22, 15:03   #122
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iryska75 Pokaż wiadomość
Ma ktoś CUE perfumy i edp? Czym się różnią?
Było o tym na 2 stronie, sama się o to pytałam
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-22, 17:08   #123
Snowdrop_
Animal Liberation

Cytat:
Napisane przez athm Pokaż wiadomość
A łańcuszek wizualnie nie jest zły, moja mama dostała i jest zachwycona. Ja mam od marca i nie używałam ani razu, trochę za krótki łańcuszek. Wisiorek mi się podoba, ale ja lu Swarowskiego. We wrześniu był taki komplet "srebrny" kolczyki z łańcuszkiem i noszę go bardzo często
Ten naszyjnik urodzinowy mi też przypadł do gustu i nawet często go zakładam, mimo że generalnie nie jestem jakąś miłośniczką biżuterii i zwykle jeżeli coś kupię/ dostanę w prezencie leży nienoszone.
Co do gratisów, dla mnie najlepsze ze wszystkich nie są wcale pełnowymiarowe kosmetyki, tylko możliwość wyboru wśród miniaturek lub próbek. Wolałabym wybrać do zamówienia 3 dowolne miniaturki niż kolejne perfumy, krem czy balsam w dużym opakowaniu. Szkoda też, że w polskich stacjonarkach YR jest tak ubogo z próbkami, nie umiem kupować podkładu, kremu w ślepo (w sklepie nie nałożę na makijaż z testera, zresztą brudne ręce, tester też obmacany jak w każdej drogerii).
Snowdrop_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-22, 17:24   #124
BlackSanctum
Zakorzenienie

Krem z rumiankiem bio jest fajny, ale do ciała. Do twarzy raczej nie. Ja go często używam do stóp po porządnym pedicurze, świetnie nawilża i odżywia.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-22, 17:48   #125
Iryska75
Zakorzenienie

Tasienkaaa-dzięki, poszukałam, ale może ktoś jeszcze coś napisze. Chociaż podobieństwo do Intense trochę przeraża, bo na mnie straszny śmierdziuch.
Iryska75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-22, 23:41   #126
poprostuewelinka
Zadomowienie

dziewczyny, czy jak podam email i nr karty "przyjaciółki", to mimo braku książeczki czekowej przy zakładaniu karty, będę mogła skorzystac z tej promocji i odebrać miniaturki? Jeśli tak, to może któraś chciałaby podać? Kartę będę zakładała dopiero w sierpniu, ale z tego co widzę książeczka ważna do 31.08

poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 11:53   #127
alex1383
Raczkowanie

Witam w nowym wątku również ja
alex1383 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 13:07   #128
shutterfly
Raczkowanie

Co możecie powiedzieć o tym pudrze, polecacie?
http://www.yves-rocher.pl/puder_wygl...rozswietlajacy
shutterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 13:12   #129
athm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy jak podam email i nr karty "przyjaciółki", to mimo braku książeczki czekowej przy zakładaniu karty, będę mogła skorzystac z tej promocji i odebrać miniaturki? Jeśli tak, to może któraś chciałaby podać? Kartę będę zakładała dopiero w sierpniu, ale z tego co widzę książeczka ważna do 31.08
Książeczka jest ważna do końca sierpnia, podobnie kupon do zaproszenia przyjaciółki, ale rok temu w mojej stacjonarce w połowie sierpnia nie było już książeczek. Jeżeli masz możliwość, to przejdź się i weź sobie egzemplarz (powinny być wyłożone przy kasie lub na którejś z półek), będziesz miała pewność, że się załapiesz

Jak nie masz możliwości, możesz spróbować przy kasie powiedzieć, że koleżanka mieszka daleko i nie miała jak przekazać Ci kuponu, ale podała Ci swoje dane do zaproszenia - czy się uda, będzie zależało od konsultantki i od tego, czy ma gdzieś jeszcze, np pod kasą, jakieś egzemplarze książeczki.

Książeczki z kuponem (choć bez niektórych czeków) można dostać też w home&you albo przy zakupach w answear.com.

Jak ktoś jest chętny na podanie danych (tylko nr karty i e-mail), dostanie w nagrodę błyszczyk - nie ma chętnych? Jak nie znajdziesz nikogo, podam Ci swoje, ale na błyszczyku mi nie zależy, więc jak ktoś coś - proszę bardzo. Jak nikt się nie odezwie, zapraszam na priv.

A, rok temu zapraszałam siostrę w połowie sierpnia i nie mieli już w sklepie zestawu miniatur, więc pozwalali wybrać dowolny duży krem z gamy Hydra Vegetal - też dobry biznes
Stary 2016-07-23, 15:07   #130
empee
Rozeznanie

Laski, nowa gama do włosów wchodzi!
Odświeżone buteleczki szamponów, pod praktycznie każdy szampon nowa odżywka, spray i.. zobaczcie same zresztą Kiedy w Polsce, nie wiadomo, póki co we Francji można nabyć.

http://www.yves-rocher.com/download/...713_103828.pdf

Edytowane przez empee
Czas edycji: 2016-07-23 o 15:08
empee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 18:53   #131
okowalinska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez empee Pokaż wiadomość
Laski, nowa gama do włosów wchodzi!
Odświeżone buteleczki szamponów, pod praktycznie każdy szampon nowa odżywka, spray i.. zobaczcie same zresztą Kiedy w Polsce, nie wiadomo, póki co we Francji można nabyć.

http://www.yves-rocher.com/download/...713_103828.pdf
Wejsc w link jakoś nie mogę, ale weszłam na stronę francuską. Odkryłam jeszcze jedna nowość olejki do ciała gamy PN w takim samym opakowaniu jak płukanka octowa. Beda w 4 smakach więcej nie wiem bo francuskiego nie rozumiem

http://m.yves-rocher.fr/corps-et-sol...on/p/yr.R13481
okowalinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 19:12   #132
empee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez okowalinska Pokaż wiadomość
Wejsc w link jakoś nie mogę, ale weszłam na stronę francuską. Odkryłam jeszcze jedna nowość olejki do ciała gamy PN w takim samym opakowaniu jak płukanka octowa. Beda w 4 smakach więcej nie wiem bo francuskiego nie rozumiem

http://m.yves-rocher.fr/corps-et-sol...on/p/yr.R13481
W ten link nie da się wejść, po prostu ściąga się nam na komputer plik PDF. Sprawdź folder z pobranymi plikami
empee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 20:33   #133
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Od marca trochę czasu minęło, ale z tego, co pamiętam, sms był takiej samej treści jak ten na pierwszej stronie - nie było w nim informacji o gratisowych pieczątkach, więc nie mogą ich przyznać na podstawie smsa.

Dostałam ulotkę papierową, z informacją o gratisowych pieczątkach, i dodatkowo maila z taką samą ofertą, i tylko przy ich realizacji można było pieczątki odebrać.

Przy okazji - wszystkiego najlepszego
Dziękuję

pytałam w stacjo - przy smsie urodzinowym dodatkowe 3 pieczątki za zakup 3 dowolnych produktów się nie należą

zauważyłam, że za kasą stały nowości - olejki do masażu z nowej serii PN, opakowanie jak płukanka malinowa do włosów
na razie tylko 3 zapachy:
- wanilia
- kokos
- cytryna, mandarynka, cedr
poj. 150ml, cena 34,9zł, mają ZP
wszystkie ładnie pachną i można je już kupić

ciekawe czy u nas będzie olejek kwiat pomarańczy-lawenda-petit grain i kiedy we Francji są 4 zapachy
http://www.yves-rocher.fr/search/?text=Huile+Corps+
Aleksa_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 20:42   #134
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iryska75 Pokaż wiadomość
Tasienkaaa-dzięki, poszukałam, ale może ktoś jeszcze coś napisze. Chociaż podobieństwo do Intense trochę przeraża, bo na mnie straszny śmierdziuch.
Ja sobie jak na razie darowałam wszystkie wersje CUE Ale rzeczywiście, może ktoś jeszcze coś na ten temat napisze
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 21:14   #135
cochebomba
Raczkowanie

Ja ostatnio wygrałam konkurs na fanpage'u YR na facebooku i napisali mi maila, że przyślą mi "kilka nowości z gamy Plaisirs Nature". Może załapię się na te nowe olejki
cochebomba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-23, 22:54   #136
athm
Zadomowienie

empee, bardzo dziękuję za informację Mam nadzieję, że wycofywane produkty (seria wygładzająca, do włosów kręconych i tonik przeciwłupieżowy) po prostu zmienią opakowanie. Byłam ostatnio w dwóch sklepach i w obu usłyszałam, że mają zostać wycofane. Jeżeli jedynie zmienią szatę graficzną, będę bardzo zdziwiona tym, że firma nie jest w stanie odpowiednio poinformować swoich pracowników o planowanych zmianach.

Serum z serii odbudowującej już od dawna było dostępne za granicą, ale do nas niestety nie przywędrowało. Mogłoby wejść do sprzedaży, chętnie je sprawdzę, podobnie jak odżywkę nabłyszczającą (szampon uwielbiam i wierzę, że byłaby super ).

Jak będę w sklepie spróbuję się coś dowiedzieć o kosmetykach do włosów, o limitowanej kolorówce na jesień i o nowej wodzie Accord Chic, choć jest duże prawdopodobieństwo, że ekspedientki nie będą nic wiedziały

Aleksa_888, dziękuję za informację o olejkach Jeżeli zapachy i składy będą naprawdę przyjemne, wybaczę im wycofywanie eliksiru do masażu TdH. Pytałaś o zapach z lawendą? Może będzie w sprzedaży, ale np. testera nie było?

cochebomba, widziałam - gratuluję Pochwal się, co dostaniesz

Edytowane przez athm
Czas edycji: 2016-07-23 o 22:57
Stary 2016-07-24, 15:22   #137
athm
Zadomowienie

Dostałam dzisiaj maila z Wakacyjną ofertą dnia do sklepu stacjonarnego. Oferta ta sama, co do tej pory, ale tym razem podana data: 31.07.2016 (w poprzednich mailach była data do 24.07).

Mam nadzieję, że w sklepie internetowym zmiana nastąpi już dzisiaj w nocy.
Stary 2016-07-24, 22:01   #138
witch_18
Zakorzenienie

Jak dobrze,że tu zajrzałam i znalazłam kod na -100zł rabatujący ZP. Dawno nic nie zamawiałam z YR,bo zazwyczaj promo nie obejmowała ZP. Przynajmniej te mejlowe A tak zrobiam sobie zapas żeli i balsamów
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-24, 22:30   #139
anicaf
Raczkowanie

ja też witam i dziękuje za nowy wątek

Wróciłam z urlopu i nad morzem na przesuszoną skóre stosowałam http://www.yves-rocher.pl/nawilzajac...agiem_z_aloesu

a po powrocie do regeneracji po opalaniu stosuję http://www.yves-rocher.pl/intensywni...o_ciala_390_ml

to teraz mój ulubiony kosmetyk YR

ciekawa jestem nowych prezentów
Stary 2016-07-25, 02:01   #140
wildDaisy
żona bez ogona

Jest już nowa oferta, jak dla mnie prezenty kiepskie. Zwłaszcza te za zamówienie od 109 złotych

Dużo kolorówki w promocji, na zdjęciu jest jakiś ładny róż, ale w ofercie chyba go nie ma
Stary 2016-07-25, 07:31   #141
athm
Zadomowienie

Prezenty mi się bardzo nie podobają - chyba w końcu przy potrzebie złożę zamówienie z wysyłkowej z torbą termiczną.

Kody -100 działają oba.

Weszły nowości PN - oliwka z petit grain i cytryna z bazylią I jeszcze odżywka z nagietkiem Jak będą w stacjo, już wiem, na co wezmę gratisowe pieczątki Jest też małe mydełko truskawkowe za 5,90 - dobry sposób na dobicie do progu

Aby łatwo znaleźć nowości, trzeba wejść na stronę

www.yves-rocher.pl/tag

i posortować według nowości

Znalazłam nowe olejki, ale niedostępne - ciekawe, czy będą, czy skończy się jak z wodami PN, które od 4 mcy ani razu nie pojawiły się w e-sklepie. Są wszystkie cztery zapachy

http://m.yves-rocher.pl/wyszukaj?q=Olejek+do+masażu

Nowe mleczka są też w dużych butlach z pompką - oliwka dostępna, cytryna jeszcze nie.

Do sklepu wciąż nie wrócił żel do mycia twarzy Pure System. Spokojnie, będzie, ale zmienia opakowanie na eco-tube.

W sklepach stacjonarnych już jest. Skład dokładnie taki sam.

Edytowane przez athm
Czas edycji: 2016-07-25 o 07:33
Stary 2016-07-25, 07:42   #142
emilinka
Rozeznanie

Wśród prezentów ciekawią mnie te pędzle. Na szwajcarskiej stronie podają, że są z "echthaar" - czyli z prawdziwego włosia?

http://www.yves-rocher.ch/control/pr...duct_id=89796/

...a na rosyjskiej, że z poliestru...

http://vashmakijazh.ru/shop/yves-roc...ost_i_dyihanie

Tłumaczenie przez "guglowy" translator, więc niech wypowie się ktoś, kto zna te języki - nie należę do tych szczęśliwców

Jesteście zadowolone z rosiowych pędzli?

Ta oferta też przyjemna:
http://www.yves-rocher.pl/skomponuj_...estaw_za_20_90

Edytowane przez emilinka
Czas edycji: 2016-07-25 o 08:33
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-25, 07:53   #143
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anicaf Pokaż wiadomość
ja też witam i dziękuje za nowy wątek

Wróciłam z urlopu i nad morzem na przesuszoną skóre stosowałam http://www.yves-rocher.pl/nawilzajac...agiem_z_aloesu

a po powrocie do regeneracji po opalaniu stosuję http://www.yves-rocher.pl/intensywni...o_ciala_390_ml

to teraz mój ulubiony kosmetyk YR

ciekawa jestem nowych prezentów
A ja z tej mgiełki nie jestem zadowolona, lepi się i jest niewydajna

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-25, 09:12   #144
Aleksa_888
Wtajemniczenie

obecna oferta obowiązuje do 14.08.2016

Cytat:
Aleksa_888, dziękuję za informację o olejkach Jeżeli zapachy i składy będą naprawdę przyjemne, wybaczę im wycofywanie eliksiru do masażu TdH. Pytałaś o zapach z lawendą? Może będzie w sprzedaży, ale np. testera nie było?
Nie wiedziałam, że mają być olejki PN, więc nawet nie wiedziałam o jaki zapach jeszcze spytać. Usłyszałam, że "narazie tylko trzy zapachy". Jako, że online są 4, to zapewne i w stacjo tyle będzie, a konsultantka pewnie niezorientowana, bo tylko takie testery były.

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Jest już nowa oferta, jak dla mnie prezenty kiepskie. Zwłaszcza te za zamówienie od 109 złotych

Dużo kolorówki w promocji, na zdjęciu jest jakiś ładny róż, ale w ofercie chyba go nie ma
mnie ciekawi torba - materiał, wymiary- mogłaby być prezentem za I próg

pytałam o ten róż mozaikowy na czacie i dostałam odp:
na obecną chwilę nie posiadamy informacji, czy produkt będzie dostępny w sprzedaży, przepraszamy za niedogodności

Cytat:
Napisane przez emilinka Pokaż wiadomość
Wśród prezentów ciekawią mnie te pędzle. Na szwajcarskiej stronie podają, że są z "echthaar" - czyli z prawdziwego włosia?

Tłumaczenie przez "guglowy" translator, więc niech wypowie się ktoś, kto zna te języki - nie należę do tych szczęśliwców

Jesteście zadowolone z rosiowych pędzli?

Ta oferta też przyjemna:
http://www.yves-rocher.pl/skomponuj_...estaw_za_20_90
mam te pędzle, używam tego dużego i kulkowego do cieni - nie wiem z czego są zrobione, ale są miłe (w sensie miękkie, choć znam też miękciejsze) i dobrze się nimi pracuje, więc ja polecam
Aleksa_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-25, 10:25   #145
athm
Zadomowienie

Pędzle kupiłam rok temu we wrześniu i są całkiem dobre. Do pudru i kulkowy do cieni na pewno są naturalne, skośny raczej naturalny, a języczkowy do podkładu syntetyczny.

Pędzel do pudru jest moim ulubionym, choć ma dwa minusy:
- bardzo gubi włosie. Nie tylko w czasie prania, ale przy aplikacji pudru też - zostawia włoski na twarzy, sypią się na dekolt. Po roku chyba już zgubił lub połamał to co miał zgubić i jest ok. Nie schudł od tego, dalej jest duży
- mój egzemplarz miał bardzo twarde włosie. Przed pierwszym użyciem zalecam pranie i nałożenie na ok. 10 minut odżywki do włosów. Po tym zabiegu można się nim z przyjemnością miziać

Pędzel języczkowy do podkładu się raczej nie nadaje, albo ja nie umiem z nim pracować. Smuży okropnie, palcami lepiej wychodzi. Przerzuciłam się na gąbkę z YR i jest świetna, a ten pędzel planuję używać do maseczek, ale zawsze o nim zapominam.

Pędzel kulkowy jest przyjemny, dobrze nabiera i przenosi cień na powiekę, ładnie rozciera. Da się tym jednym pędzlem pomalować całe oko, a przynajmniej wykonać niezbyt skomplikowany makijaż Lubię i używam cały czas, nic nie gubi.

Pędzel skośny jest dobry do robienia kresek na powiece (maluję ciemnym cieniem, bo eyelinerem nie potrafię ), czasami maluję nim też dolną powiekę, bo jest bardzo precyzyjny. Trochę sztywny, ale nie zmiękczałam go. Ponoć takim można malować też usta lub brwi, ale nie próbowałam

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Znalazłam moje stare zdjęcia pędzli

KLIK

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Tak jak napisała Aleksa_888, oferta obowiązuje do 14.08.2016.

Edytowane przez athm
Czas edycji: 2016-07-25 o 10:35
Stary 2016-07-25, 10:32   #146
eudoxia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emilinka Pokaż wiadomość

Zgadza się, echthaar oznacza prawdziwe włosie. Ale na tej szwajcarskiej jako materiał też podają polyester, a potem piszą, że echthaar

Cytat:
Material: Polyester
Inhalt: 4 professionelle Echthaar-Kosmetikpinsel
Prawdziwe z poliestru...
Stary 2016-07-25, 10:34   #147
emilinka
Rozeznanie

aleksa, athm, dziękuję za opinie, i za zdjęcia - skuszę się na jakieś małe zamówionko

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez eudoxia Pokaż wiadomość
Zgadza się, echthaar oznacza prawdziwe włosie. Ale na tej szwajcarskiej jako materiał też podają polyester, a potem piszą, że echthaar

Prawdziwe z poliestru...
"Gugle" włosie ze szwajcarskiej strony tłumaczyły jako ludzkie...
emilinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-25, 10:36   #148
wildDaisy
żona bez ogona

O nieee, złożyłam w środę zamówienie, w razie jakby ta oferta nie przypadła mi do gustu i chciałam wstrzymać się z płaceniem do dzisiaj, bo może będzie lepsza. Nie była, więc szybko udałam się na e-mail, żeby zapłacić, a tam nie ma potwierdzenia złożenia zamówienia Jestem w szoku i złość mną targa, jak mogłam wcześniej tego nie sprawdzić Truuuudne sprawy
Stary 2016-07-25, 10:45   #149
athm
Zadomowienie

Question Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XX

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
O nieee, złożyłam w środę zamówienie, w razie jakby ta oferta nie przypadła mi do gustu i chciałam wstrzymać się z płaceniem do dzisiaj, bo może będzie lepsza. Nie była, więc szybko udałam się na e-mail, żeby zapłacić, a tam nie ma potwierdzenia złożenia zamówienia Jestem w szoku i złość mną targa, jak mogłam wcześniej tego nie sprawdzić Truuuudne sprawy
A sprawdziłaś folder ze spamem? O ile sama go nie opróżniałaś, to mail ze środy powinien jeszcze tam być.
Stary 2016-07-25, 10:56   #150
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
A sprawdziłaś folder ze spamem? O ile sama go nie opróżniałaś, to mail ze środy powinien jeszcze tam być.
Sprawdziłam wszystko, po prostu nie ma
W spamie była wiadomość, że mają jakiś kod, chyba na darmową wysyłkę i wysłali mi wszystkie rzeczy, które miałam w koszu Jestem pewna, że zamówiłam, ale jak mogłam tego nie sprawdzić. Wczoraj do nocy siedziałam, czekając na nową ofertę. Ehh, trudno Miałam tam perfumy męskie Ambre Noir, mgiełkę samoopalającą, róż i jeszcze jakąś pierdołę. Teraz nie dość, że perfumy i mgiełka w normalnej cenie to jeszcze nie ma koloru różu Mam nauczkę teraz, żeby brać co mam brać od razu, a nie siedzieć i kalkulować

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości