|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora,Dior i in
trzy są
a więc- 436 to 3 trzeci rząd od góry 5 z prawej(nad napisem matt) tyle że on na złotą perełke i na skórze wychodzi turkusik nieza ciemny ale intensywny - 407 oranżowozłoty to 2 rząd od góry 4 z lewej - 435 to ta nasycona zieleń z lewej strony napisu matrix foty turkusowej integry nie znalazłem , popytaj na forum
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora,Dior i inne
nie raczej delikatny
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ale i tak mi się podoba ten zestaw
zobaczę jak będzie wyglądał na oku tylko jeszcze jedno pytanie - ten żel punktowy jest nowy? narazie nie mogłam go znaleźć w żadnej aptece
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tylko pytanie - czy ten rozbielony żółty jest taki, jak na zdjęciu od agatka-a? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1123631948
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
ten zel punktowy kupiony zostal 29 grudnia 2005, popatz w aptekach internetowych tam jest
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za te rzeczy? L'OREAL korektor Touche Magique najjaśniejszy kolor, rzadko używany, bardzo wydajny więc zuzycie niewielkie IWOSTIN Purritin emulsja matująca, prawie pełna, PUPA Miss Milkie, balsam o zapachu waniliowym, SVR Lysanel Mat, myślę że zostało ok. 40-50%, data ważności czerwiec 2006 |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz cos u mnie za olejek hauschki?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96484 |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
a jak ja szukałam w aptekach to oczywiście jeszcze nie było - moja dermatolog albo wyprzedza albo spóźnia się z nowościami
więc - wymieniamy się?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
siek, nic nie znalazłam
weroniko, musiałabyś zaczekać do niedzieli z Twojego wątku zainteresowało mnie narazie to:3. cinema sypki cień nr 25- iskrząca biel zużyte max. 5% 1. zalotka do rzęs |
|
|
|
|
#130 |
|
🦄
|
Interesuje mnie balsam Pupy, o ile jeszcze nigdzie nie "poleciał". Mój wątek tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96480 i jeszcze ten ---> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...357#post940357
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
21) Dokładka z pędzli do makijażu, nieudany prezent, bo pędzelki do paciania się już mam, nawet w nadmiarze. Pędzli jest 6, są w twardym pudełku, jest też takie materiałowe etui na nie (ew. mogę zrobić zdjęcie). Są nawet nie otwierane, marka najprawdopodniej Rossman. mogłabyś sprawdzić czy np. ten pędzelek do cieni jest twardy? a ja zaraz spojrzę co z tymi balsamami bo już sama nie wiem
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
agniesko, czy dostałas moje PW ?
czekam na odpowiedż, ale nic nie dostałam, chyba że przegapiłam przy czyszczeniu skrzynki
|
|
|
|
|
#133 |
|
🦄
|
A więc- pędzelek jest miękki- porównałam do takiego samego pędzelka z We-My i jest bardziej miękki
Tylko nie wiem, czy wolisz twarde czy miękkie
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora,D
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
🦄
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora
Oj to nie wiem, czy Ci ten będzie pasował, on raczej miękki jest (ja np. wolę miękkie, a te z We-My uważam nieraz za za twarde
) Nie będę Cię namawiać na wymiankę co byś potem niezadowolona była. Ale możesz jeszcze zyrknąć u mnie, może coś Ci jeszcze wpadnie w oko, bo na kilka rzeczy nawet jestem u Ciebie łakoma (tylko na większości jest rezerwacja, więc nie wiem jak stoją, ale nie spieszy mi się). Poza wątkiem mam jeszcze kredkę do ust Sephory, nr 1 (róż), tę o ktorej piszesz.
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
wItaj
sorka za milczenie ale byłem na urlopikuTen zółty (nie mogłam odnależć fotki) to na oku wyglada jak kremowo żółty, taki pastel bardziej, i jest dość kryjacy
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
witam!
zapraszma do mojego wątku-może wpadnie Ci coś w oczko u Ciebie jest w czym wybierać -interesuję mnie kilka rzeczy
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, że nie odpisuję, ale jestem zawalona nauką w tym tygodniu i nie za bardzo mam głowę do targowiska. Obiecuję się jutro poprawić
|
|
|
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Interesuje mnie balsam PuPA i cienie DEBORAh , czy interesuje Cię coś z mojego wątku?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92894 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
HEJ
INTERESUJE MNIE SEPHORA Paleta czterech cieni do powiek w odcieniach brązów, kupiona przed gwiazdką i wg. mnie również do makijażu dziennego, zużycie: widoczne potarcie środka każdego z odcieni, kilkakrotna próba i za delikatny efekt jak na wieczór MOŻE ZNAJDZIESZ COS U MNIE ttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96140 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep hora,Dior
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-rozświetlacz,róż nie wiem-dostałam w prezencie i nie bardzo wiem co z tym zrobić - jakiej firmy? i który ze zdjęcia? ![]() -Balsam do ust z masłem shea-Avon,Planet Spa 10ml-zużyty max 2ml i na tyle, chyba że miałabyś coś jeszcze z listy życzeń
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety, zarówno moje kosmetyki są już prawie na wyjściu jak i z Twojej listy nic nie znalazłam, pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co mam dwa zółte ten jasny i intensywny perłowy nr 406, a co mi tam wyśle ci obydwa
plus te rzezcy o których rozmawialiśmy co ty na to?pisałaś tez o rózu, mam bourjois nr 30 zuzycie 10% to taki ciepły brązik ze złotym pyłem
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hauschka,Deborah,PUPA,Sep ho
Cytat:
- cienie inglot integra nr 57 fajne turkusiki (pare razy mażniete) - miniaturka inglotowskiego cienia 436P turkus ze złotym połyskiem(miniaturki były wielkosci cienia sprint i w taki opakowaniu jak sprint) ja na mokro takim samym robie swietne kreski więc mógłby i kredke zastepić - błoto do włosów bielendy raz uzyte - i próbka podkładu dermablend nr 15(najjasniejszy), po prostu przełożę ci troche w małe pudełeczko sephory myśle że to będzie jakieś 2-3 ml - 435 matowy intensywnie zielony w kolorze trawy albo - 722 matowy rozbielony pastelowy zółty czy coś przeoczyłam?? bo jeśli tak.. to może wybierz jeszcze do tego jakiś błyszczyk? bo aż wstyd ewentualnie próbki czego byś chciała, to spórbowałabym wyszukać/zrobić
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

a więc
, popytaj na forum

zobaczę jak będzie wyglądał na oku