![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: kiedy może się wydać, że dziecko nie jest mojego męża?
Ja znam małżeństwo, w którym niczego nieświadomy ojciec wychowuje nie swoje dziecko od jakichś 20 lat (dziecko kompletnie różne od rodziców). Szczerze? Dopiero, gdy się dowiedziałem o sprawie, dotarło do mnie, że faktycznie - potomek "z wyglądu podobny zupełnie do nikogo"!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wyda się. Jak dziecko będzie potrzebowało przetoczenia krwi , to też nie dostanie jej przecież od ojca, tylko z banku krwi. Wyda się jedynie jak dziecko będzie potrzebowało jakiegoś przeszczepu, wtedy klops... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
a czy mogą przetoczyć krew od mojego meża skoro ma też 0rh+ jak kochanek/ a czy po urodzeniu dziecka nie robi sie zadnych badan itp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bliźniaki mogą mieć innego ojca.
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
skoro ma taką samą jak kochanek, to ok, poza tym krew grupy zero podobno każdemu można przetoczyć? Po urodzeniu nie robi się zadnych badań na ojcostwo, także wyluzuj , nie wiem co się spinasz ![]() Ostatni raz : wydac się może jedynie jak twoje dziecko będzie potrzebować przeszczepu, zrozumiałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Pyskatka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
tak, chcialam sie upewnic czy tylko wtedy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
O RLY?
|
albo kochanek jesli wie i bedzie chcial walczyc o pocieszke
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Albo jeśli mąż zacznie liczyć. Jeśli Ty jesteś absolutnie pewna, że to dziecko kochanka, to muszą się jakoś poważnie pewne daty nie zgadzać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
wańka wstańka
|
czyli jakie ?
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam kilku mężczyzn którzy mają w planach wykonanie testów na ojcostwo ot tak sobie matki dziecka nawet o tym nie informując - nie pochwalam takich akcji no ale są tacy mężczyźni na świecie, kto wie czy mąż autorki akurat do takiej grupy nie należy? przezorny zawsze ubezpieczony tak samo autorka sobie żyje w przeświadczeniu, że jej mąż nie ma żadnych podstaw do braku zaufania a facet może od miesięcy coś podejrzewać, siedzieć cicho i czekać na rozwój sytuacji - różnie bywa (zakładam, że większość kobiet nie zna ot tak grupy krwi kochana z jednorazowego wyskoku z bok, to raczej coś o co można wiedzieć przy dłuższej relacji) Cytat:
przecież nawet na głupiej wizycie z usg lekarz może zadać pytanie o coś tak podstawowego co męża naprowadzi na niezgodność z terminami jeżeli będzie obecny przy badaniu (zapyta o termin miesiączki, przeczyta na głos termin porodu wyliczony przez system, poda na głos prawdopodobny termin zapłodnienia etc. - na badaniach usg to standardowa "gadka-szmatka" w trakcie wizyty) a tyle może wystarczyć żeby nabrać wątpliwości i zdecydować się na testy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Zamiast wprost odpowiedzieć Ci na pytanie proponuję pomyśleć o sytuacji, kiedy masz męża, macie szczęśliwą rodzinę i pewnego pięknego dnia dowiadujesz się, że Twój mąż ma dziecko z paroma kobietami, oraz wszyscy Jego kumple i znajomi doradzali mu jak ma ukryć zdradę i dzieci przed żoną.
Odpowiedz sobie jak byś się w tym momencie czuła ? Że zostałaś wielokrotnie zdradzona i tą zdradę pochwalało całe jego towarzystwo ? To samo jest tutaj tylko zdradzającą jest kobieta i zamiast najzwyczajniej w świecie przyznać się mężowi do tego i być z nim albo honorowo się rozwieść to woli znaleźć plan na dalsze okłamywanie swojego faceta i spotyka się z akceptacją reszty wizażanek. Mam nadzieję, że jest to troll topic i Ci co tu piszą to piszą tu dla jaj bo skoro dziewczyny radzą takiej kobiecie kiedy może wyjść ciąża to ja wolę tego dalej nie komentować.... Co innego mieć kochanków za zgodzą swojego faceta a co innego obrabiać rogi swojemu mężowi. Może jeszcze wrobi swojego męża w alimenty ?
![]() |
#134 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Nie wszystkie kobiety zdradzają, nie wszystkie sa głupie, nie wszystkie szukają sponsora; nie każdy facet postrzega kobietę jak towar, nie kazdy lata na dziwki, nie kazdy zdradza. Jesli ktokolwiek twierdzi, ze dana osoba zdradza/ jest głupia/ leci na kasę, bo jest facet czy kobietą to zwyczajnie pokazuje, że u niej myslenie stoi na bardzo niskim poziomie.
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aczkolwiek do teraz uważam, że autorka to troll.
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiem skąd pomysł, że wizażanki to akceptują.
Mnie po prostu nie chce się emocjonować miliardowym trollem. : P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;66481546]Nie rozumiem skąd pomysł, że wizażanki to akceptują.
Mnie po prostu nie chce się emocjonować miliardowym trollem. : P[/QUOTE] Też nie zauważyłem tutaj nigdzie akceptacji takiego zachowania.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Pytaniem było "kiedy może się wydać, że dziecko nie jest mojego męża?", a nie "co myślicie o tym, że zaszłam w ciążę z kochankiem i nie powiem o tym mężowi?"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiedy może się wydać,że dziecko nie jest mojego meża?
Moze miec to szczescie ze dziecko bedzie kropla w krople podobne do matki. Gorzej jak bedzie kropla w krople ojciec. Pytanie tylko czy ojciec biologiczny i ojciec wrobiony maja ten sam typ urody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Nie ma co robic afery, w statystykach mówią ze co 10 Polak wychowuje nie swoje dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Autorko a skąd masz pewność że to dziecko kochanka? Jeśli nie uprawiałas seksu z mężem to raczej łatwo dojdzie do wniosku ze nie jesteś wiatropylna...
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
.
|
bzdura. od tego jest zaprzeczenie ojcostwa.
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() Tak w ogole zastanawia mnie jedena kwesta. Znam mnóstwo przypadkow gdzie dzieci to kopie ojcow do takiego stopnia ze obcej osobie ciezko by bylo stwierdzic kto jest matka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
córka Cindy Crawford jest praktycznie wykapana matka.nie widzę w niej nic z ojca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja znam dwie takie rodziny, gdzie córki to małe mamusie. Jedna taka para córka-matka była mi zupełnie obca, ale na weselu bez problemu dopasowałam dziecko do matki. Drugi taki przypadek mam w rodzinie, gdzie dwie córki i matka są jak trojaczki jednojajowe, tylko w różnym wieku.
Ja z kolei jestem jakimś kombo, żadne z rodziców nie mogłoby się mnie wyprzeć, mimo że mają zupełnie odmienny typ urody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Adoptowana corka wyglada idealnie jak jej przybranana matka. Podobienstwo jest niewiarygodne. Dwoch chlopakow niespokrewnionych ze soba adoptowanych jako male dzieci. Jeden jest uderzajaco podobny do matki, drugi jak skora zdjeta z ojca. Przypadek? Podswiadomosc? Zart natury? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
z ciekawości poczytałam, tylko jedno mi przyszło do głowy, szukać kochanka z tą samą grupą krwi co mąż i się nie wyda
![]() tu trzeba mieć fuksa i szczęście ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- nie ma co rozpaczać , w końcu wszystkie dzieci nasze są ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- ale już na serio szkoda mi dziecka, bo jak się nieraz widzi, że się wyda i traf w odpowiedni wiek: powiedzieć, nie powiedzieć, to sorry, ale psychika może tego nie znieść ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiesz. Napisałaś: 'nic dziwnego, że faceci mają taką opinię o kobietach', i do tego konkretnego zdania odnosiła się ajah. No właśnie, jaką? Że wszystkie to k...? Nie zauważyłam, żeby mieli taką opinię- prócz wielu spośród tych, którym od wielu lat z kobietami nie wychodzi, oczywiście.
![]() Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2016-10-18 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.