![]() |
#1471 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7261051 1]Tez chce tak spac xd ale ja wiecznie nie moge zasnąć xd
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja też już niestety nie mogę tak spać, zresztą widać to po tym poście ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie śpię już od godziny, synek mnie obudził bo miał "straszny sen" i teraz nie mogę zasnąć. Dobrze ze zwierzaczki leżą przy mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Wtajemniczenie
ski
|
Witam się i ja
![]() Mąż mnie obudził jak do prscy wstawał i teraz zasnąć nie mogę o dziwo. Happines, tak co się pochwalisz sesją zdjęciową ☺☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Rozeznanie
|
Kiwaczka, pewnie, chętnie się pochwalę
![]() Próbowałam jeszcze zasnąć, ale jak tylko się kładę na boku to zaczyna mnie boleć brzuch ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ---------- Ale za to sen miałam dziś cudowny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Rozeznanie
|
Mam traumę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:34 ---------- Jak się już przestałam bać porodu tak teraz chce mi się płakać na sama myśl.. Koleżanka z sali nowa.. Dwa dni była. Właśnie poszła na porodówkd. Od godziny 24 skurcze, wymioty, jeszcze teraz na koniec z niej wody poszły przy mnie .. Trzy razy.. Za trzecim razem sama krew. Zostawiła plamy na podłodze i poszła. Jak ja krwi nie cierpię tak mam w sali pamiątkę.. Nie jestem chyba gotowa... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Mohnka nie patrz na to tak. Po pierwsze to każdy organizm jest inny. Możesz zupełnie inaczej przechodzić akcje porodową. A po drugie to myślisz, że będziesz miała czas myśleć o tym "o matko! Krew!"? Głowa do góry, damy radę wszystkie a Ty w szczególności jako nagrodę za to ile musiałaś przejść w tym szpitalu. Także proszę się tu nie smucić i nie załamywać
![]() Wczoraj na wieczór wzięłam pierwszy antybiotyk. Noc była okropna. Gardło jak bolało tak boli do teraz, w nocy tantum było w akcji i niewiele dało ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#1478 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Happiness - o też taki sen miałam kiedyś ![]() Ania - noce i poranki są najgorsze zawsze przy chorobach, w ciągu dnia powinno być lepiej ![]() Mohnka - ja sobie zapamiętałam dwie rzeczy jakby mnie chwila słabości złapała przy porodzie - że ten ból jest po to, żebym mogła urodzić i że każdy skurcz przybliża mnie do zobaczenia dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Wtajemniczenie
|
A wiecie za co dotknęłam mojego pierwszego synka jak mi go polozna pokazała zaraz po porodzie? (Podpowiedź: nie za piniolka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Rozeznanie
|
Ania, zdrowiej szybciutko, nawilzacz faktycznie moze przyniesc ulge, poki nie masz to moze chociaz miska z woda przy lozku, albo spryskuj w powietrze woda.
Decorail, u mnie tez juz dzis pogoda brzydka. Moja noc dzisiaj fatalna. Poszlam spac o 23, wstalam o 1. Zaczelam przysypiac po 6 ale corcia sie obudzila i niestety nici ze spania. Musze jakos wytrzymac do 18, moze uda mi sie w dzien zdrzemnac z corcia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Milutek -
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1482 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Udało mi się znowu przespać i znowu miałam przyjemny sen, ale przyjemny w inny sposób hahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do nawilzacza to polecam sprawdzić stan powietrza przed zakupieniem sprzętu, mi się też wydawało że mamy suche a wcale nie bo nasz nawilżacz mierzy poziom i pokazuje ok 50% wilgotności zawsze. Czasem więcej, czasem mniej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za informacje odnośnie nawilżacza
![]() Ja zjadłam śniadanie, wypiłam 0.5l herbaty z sokiem malinowym i odrobine jest lepiej. Idę leżeć pod kołderkę ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#1485 |
Zadomowienie
|
Glassball czemu pakowalas czopki glicerynowe do torby do szpitala? Hahahaha dobre z tymi 7daysami
![]() ![]() Camomiles żadnych ubrań dla Tz nie biorę, najwyżej kupi ten fartuch ochronny w szpitalu i po problemie ![]() Esor dzięki za link ![]() ![]() Ania, na zatkany nos polecam inhalacje z rumianku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1486 |
Rozeznanie
|
![]() Ja dziś dużo lepiej spałam ![]() ![]() ![]() ![]() Może jednak zostanę w domu pod kocem ![]() Znowu buszuję na allegro i wpadło mi w oko termoopakowanie na butelki. Myślicie, że to jest przydatne czy raczej zbędne ![]() dziecięce stópki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zadomowienie
|
Ja mam termoopakowanie, zawsze trochę podtrzyma ciepło butelki, poza tym w jakimś stopniu zabezpieczy ją
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1488 |
Rozeznanie
|
Ja narazie nie mam, z rzeczy butelkowych kupiłam totalne minimum i jak coś będzie potrzebne to dokupię 😊
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Konto usunięte
|
Hej za mna tez ciężka noc :/
Zasnęłam koło 12 obudziłam sie przed 3 na siku położyłam sie z powrotem do lozka i dostałam bolu brzucha w górnej części i zaczął twardnieje brzuch przestraszyłam sie ze cos sie zaczyna ale po 20 minutach przeszło ![]() Mam w domu umierającego faceta bolą go plecy i ciagle stęka itp ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zadomowienie
|
A ja już nienawidzę nocy, jak się robi godzina do spania, to mam ochotę się rozpłakać. U mnie też pogoda się popsuła, aż trudno uwierzyć, że wczoraj chodziłam w krótkim rękawku i się wygrzewałam na słońcu, a dziś zaledwie 5 stopni, chmury i deszcz :/ Nie mam pojęcia, co dziś robić...
#1491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozmawiam właśnie z koleżanką na fejsie. Wiem, że zmieniła pracę, kiedyś jej załatwiłam u siebie i pytam, jak jej tam w nowym miejscu itd i mówię, że też bym poszła do pracy, bo sie nudzę, ale niedługo Malutka się urodzi i mi się odechce pracować, bo będę miała zajęcie, a ona, że dziecka mi sie odechce, a nie pracy :/ Dodam, ze nie ma dzieci i jest młodsza ode mnie, ale oczywiście wie najlepiej jak to jest mając dziecko... Wiem, że ten temat tutaj był poruszany, ale już jej napisałam, żeby się nie wypowiadała, skoro nie ma doświadczenia.
![]() |
#1493 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam takie teksty 😏 co ciekawe, w sumie tylko temat dzieci jest uprawnionym do tego, żeby sobie na to pozwalać. Chciałabym zobaczyć minę takiego człowieka, jak się mu mówi "oj odechce Ci się jeszcze tego faceta", "teraz to Ci się zacznie z tą nową pracą", itd.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() u mnie nocki przebiegają bez problemów. Zasypiam ok. 23-24 i wstaję raz na siku ![]() ![]() U mnie za oknem pogoda słoneczna ale zimno i wiatr brrr 6 stopni.
![]() |
#1500 |
Rozeznanie
|
Zjadłam batonika cini minis. 😍 ale to nie zastąpi ciepłego mleka i płatków na śniadanko 😣...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.