|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Ja mam z medeli te nakładki . Ciężko mi je ocenić , bo chyba przez nakładki miałam problemy z kp , ale to nie pewne , bo równie dobrze mogło się okazać że bez nakładek w ogóle bym nie karmiła . Ogółem jak dacie radę to karmcie bez, nakładki są strasznie uciążliwe na dłuższą metę . U mnie był problem , że bez nie chciał złapać .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Oooo w końcu czuję pierwszą czkawkę 😁 w poprzedniej ciąży mała miała nawet kilka razy dziennie a ta nic do tej pory ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Ja nakładki miałam ale nie używałam. Piersi się muszą przyzwyczaić i tak i tak. A mi okropnie przeszkadzały w nauce karmienia i po szpitalu poszły do kosza. Poza tym to takie dziwne dla mnie było. Zamiast czuć mamę to dziecko czuje jakiś sylikon... 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Raczkowanie
|
Gratulacje , widac wizyty ok.
![]() Ja mam jakies mocne te bole okresowe i od pol godziny sa co 10 minut. Boli mnie troche krzyz i mnie mdli. Mam nadzieje ze jeszcze nie rodze. Wzielam spazmoline i leze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1475 |
Zadomowienie
|
Ja też już po wizycie.
Szyja się lekko skróciła ale nie ma powodów do paniki, gbs pobrany tylko musiałam mu sama o tym przypomnieć. ![]() Gin chciałby mnie już widzieć na oddziale ze względu na mniejsze dziecko i historie poprzedniej ciąży.Mam jutro przyjść na usg jak wyjdą złe przepływy to zostaje na pc do końca już a jak wszystko będzie ok.to kolejna wizyta za dwa tygodnie. Także dalej muszę żyć w stresie.
#1476 |
nibyżona
|
Super że wszystkie wizyty udane
![]() Wrzucam bryke, Tz chciał odpakowac ![]() ![]() ![]()
#1477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajnie że wizyty udane. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję wizyt ☺ Cherry, super bryka 😄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
Fajny wózek, my mieliśmy Adamexa Barlette ale spacerówka mnie wkurzała i sprzedałam .Teraz mamy x-landera x-cite muszę tylko dokupić gondolę chociaż trochę mi się znudził i najchętniej wymieniłabym go na jakiegoś Joolza.
![]() Cherry_Muffin dopiszesz mnie na pierwszą stronę ? Ewelina 28 lat tp. 04.10.- dziewczynka
"W naszym kraju żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle." Edytowane przez Libra2 Czas edycji: 2017-09-04 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Rozeznanie
|
Nagle odstawiłam luteine, brałam dwa razy dziennie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cherryyyyyy z mąki kokosowej, zapodaj przepis! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Dominikowa, Holly, dobrze,że dobre wieści. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cherry piękny wózek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Wtajemniczenie
|
Cherry świetny wózek!
Dziewczyny, gratuluję wizyt! 😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
nibyżona
|
Dzieki
![]() Libra wyślij mi proszę to na pw, bo komputer odpale jak już jutro ![]() Buzn - tak samo jak normalne gofry, po prostu użyje kokosowej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- O wrzucam na zdrowe gofry od koleżanki dwa sprawdzone przepisy: Owsiane - http://pannaannabiega.pl/przepisy/pr...gofry-owsiane/ Mąka kokosowa - http://pannaannabiega.pl/przepisy/be...aki-kokosowej/ ![]()
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | ||
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt !
Cytat:
Cytat:
Zamawiałyscie kocyki minky na allegro ? Możecie polecić któregoś sprzedawcę ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję że coś się wcześniej zacznie dziać albo sami zaczną wywoływać tak jak w pierwszej ciąży bo nie wytrzymam tyle w zamknięciu i przede wszystkim bez synka .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Wtajemniczenie
|
Kate ja zamawiałam 2x minky od hubiego, jest bardzo ok, po praniu nic się nie stało, ale nie mam porównania z innymi 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cherry super wozek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Rozeznanie
|
Cherry wozeczek mega!!!
![]() My robimy pokoik. Jak sie uporamy to wrzuce zdj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1489 |
Zadomowienie
|
LittleHope uwazaj bo jestes na "L"
Holly Ty tez uwazaj bo masz dwa L w srodku ktore sa tak samo silne jak L na przodzie😀😀 Gratuluje wizyt! Trzymam kciuki za kolejne! Ja wizytuje w czwartek. Dzisiaj sprawdzalam szyjke. Jest miekka i wygieta, dotykalam juz glowke wiec czuje ze malo z niej zostalo. W czwartek dowiem sie co ze mna, jak tam moja blizna bo strasznie mnie boli jak chodze. Jutro nie wstaje z lozka. Kate czym sie stresuje? Zlobkiem czy porodem? Zlobkiem nieeee😀😀😜 porodem tez nie, ale wiem ze po bedzie mnie strasznie wszystko piz.galo przez dwa tygodnie. Jednak kolejne ciecie to juz nie przelewki😜 |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Wtajemniczenie
|
Lotso dotykałaś główki? Ojej chyba bym zemdlała 😱😱
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za troske, 35 tydz mam
![]() A mezu zamiast mnie pocieszyc jak wrocil to jeszcze opierdziel dostalam , ze wychodzi mycie okien i chodzenie z drabina po calym domu.. Lotso, jeszcze aby 2 tyg i moze sie rodzic ![]() Jak juz glowke zmacalas to moze byc u Cb lada dzien ![]() Ja szylam minky od sprzedawcy martulka_84 i moge smialo polecic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1493 |
Zadomowienie
|
Tak jak wlozylam gleboko palucha a mam krotkie paluszki - reka prawie jak u mojego pieciolatka😀😀😀😀to czulam juz glowke.z drugim w 38tyg tez czyli tu 2.5tyg do tylu. W tym 38 mialam rozwarcie na opuszek. Tu niby wyczulam jakby rozwarcie ale w koncu nie bylam pewna czy to juz rozwarcie czy koncowka wygietej miekkiej szyjki.no ale szyjki jako takiej typowej szyjki juz nie wyczulam a balam sie szperac zeby nie rozbudzic skurczy. Pomacalam glowke upewnilam sie ze to moja kruszynka i na pewno na 1 000 000% wiec te moje 2tyg to taki maksymalny czas. Juz chyba sie doczekac nie moge😜😜😍😍😍😍moglabym juz urodzic w ten piatek.bo maz zapamietalby date 8.9.2017 czyli 8+9=17 niezle co???😀😀😀on tylko dzieki moim skojarzeniom zapamietuje jakiekolwiek daty 😀😀😀
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję udanych wizyt!
LittleHope dobrze, że już lepiej. Ja takie napady mam ale lekarz twierdzi, że jak przechodzi to macica się przygotowuje. Jak mnie mocno boli to pod prysznic ciepły i powinno być lepiej, jeśli nie to na szpital, bo może się coś zaczynać Lotso, ja wczoraj badałam szyjke i stwierdzam, ze niepotrzebnie bo teraz się stresuję jutrzejszą wizytą, że na oddział będzie mnie chciał wpakować a tu tż niesprawny w domu... Szyjka pięknie ułożona jak do porodu i może ma 1-1,5cm. Ale mała naciskała strasznie głową więc może wewnętrznie dłuższa. Aż się boję wizyty. Gdzie główkę czułaś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
Te kocyki minki to takie grubsze czy cienkie?
Zakochałam sie w panelowych z cottonbear ale kurcze z prz r sylka prawie stowa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1497 |
Rozeznanie
|
Lotso nie mów że kolejne cięcie boli bardziej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja cały dzień przymulona. Moje dziecko w weekend odmówiło drzemki i, mimo że mąż się głównie małym zajmował, to mnie to wykończyło. Jestem niewyspana, a spanie w dzień mi nie wychodzi, bo się przewalam godzinę na łóżku i tak to się kończy :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Raczkowanie
|
Hej. Ja dziś byłam u endokrynologa. Pytam go czy ma jakieś przeciwwskazania do porodu naturalnego i niestety okazało sie że ma..... powiedział że w moim przypadku jest za cesarską boi się żebym nie dostała tężyczki podczas operacji, która z kolei może prowadzić do hiperwentylacji.....
Pierwszą córkę urodziłam naturalnie i teraz też chciałam sn. Za tydzień wizyta i ginekologa zobaczymy co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny!
Witam się po wizycie! Moja kruszynka waży już prawie 2 kg ![]() LittleHope Czytalam o twoich skurczach, dobrze, że się wyciszyły! Lotso chyba nie chcialabym dotykac glowki mojego dziecka, troche mnie to przeraza GaTTa Zobaczysz co Ci powie gin, nie stresuj się na razie ![]() Edytowane przez goslawka Czas edycji: 2017-09-04 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.