![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
Folinko, ja tez mam nadzieje przesiadywac z Małą na rogalu i moc pisac z Wami. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
![]() Emma, no do Waszego wystroju to tylko białe łóżeczko ![]() ![]() Moje hormony mnie dobijaja. Wlasnie plakalam nad obiadem, że ja moge teraz zjeść a moj mąż pracuje, i na pewno jest zmęczony ale zarabia pieniążki żebyśmy mogli kupic to co chcemy dla Rozalki. A ja okrutna jem cieply obiad. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W temacie zakupów wrzucam co mi wczoraj i dzisiaj przyszło + wanienka z ikei ![]() pierwsze zdjęcie to zamówienie z bebespace ![]() ![]() później wełniana czapeczka z bamboliny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
Zadomowienie
|
U mnie jak odpoczywam po jedzeniu jest mały aktywny, ale jak duzo chodzę to czasem pare godz go nie czuje albo tez nie zwracam uwagi tak wtedy. Czasem jak sie mi wypnie to , az boli.
Ja juz spakowałam Nas z mężem czekam, az wróci z pracy i po obiedzie wrzucimy wszystko do samochodów i wracamy do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Zadomowienie
|
Emma Twoje zakupy jak zawsze sa Mega
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Zakorzenienie
|
Emma mega zakupy
![]() Moja nawet się rusza jak chodzę... Jej to nie usypia za bardzo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1478 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Emma, jak zwykle piękne to wszystko. Gdzie wy to mieścicie?? Z tego, co wiem nie macie zbyt wielkiego mieszkania, więc ja pytam GDZIE?! ![]() Właśnie tak patrzę sobie na mój brzuch i taki mi się zrobił wielki, że blizna po kolczyku w pępku rozjechała się i zajmuje jakieś 3x3 cm, a kiedyś była właściwie niewidoczna. Ranyyy.... Coś czuję, że po ciąży to rozstęp na rozstępie będzie... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Emma piękne zakupy!
Dziewczyny na naszej grupie.wrzucilam.fotki zakupów! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2017 Newest Newborns Baby Blankets Super Soft Candy Color Crib Sleeping Blankets Baby Bedding Supplies 80cm X 92cm http://s.aliexpress.com/QZ7zEnuM?fromSns=Kopiuj do schowka A drugi wydaje się być grubszy ![]() High Quality Candy Color Infant Woolen Blanket Children100% Organic Cotton Knitted Baby Blanket for Boys Girls Kids http://s.aliexpress.com/Rf2eMneA?fromSns=Kopiuj do schowka Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Biorę się za obiad, klopsiki z jajka i cebulki zielonej, ziemniaczki i marchewka na gęsto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
Emma zakupy jak zwykle cudowne ! A w wanience co leży ciekawego ? Jakies prześcieradło ?
![]() Summer, pozwalam pluć w monitor ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Zadomowienie
|
Kurde dziewczyny ale się wkur......ilam że szok. Chyba nici z mojego dzisiejszego wyjazdu !!!!!
Zeszłam dzisiaj na dół bo przyjechał kolega z pracy i przy okazji otworzyłam skrzynkę pocztową a tam awizo i to jeszcze sądowe z dna dzisiejszego. Siedzę cały dzień w domu a ten zasraniec listonosz nawet na domofon nie zadzwonił !!!! Ok myślę tródno przejdę się na tą pocztę mam ją pod nosem a tam babka mi mówi że jeszcze nie ma tej przesyłki i mam odebrać jutro oczywiście osobiście. Teraz nie wiem czego dotyczy to awizo i czy wogole na tą majówkę pojadę. Jestem taka zła że aż kipi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bez sensu żebyś rezygnowała z wyjazdu, a z sądu raczej z wyprzedzeniem przychodzi korespondencja, a nie tak na ostatnią chwilę
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-04-27 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zua tam są jeszcze jutowe pojemniki, poszewki musztardowe na poduszki i metr materiału możliwe, że na prześcieradło ![]() Summer 60metrow ![]() Cieszę się, że Wam też podobają się zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wyjaśniło się szybciej niż myślałam, mogę jechać ze spokojem
![]() Przynajmniej się pożaliłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
To ja myślałam, że wczoraj urodze z nerwów i ciśnienia.
Babcia do mnie zadzwoniła, że mnie szukają ludzie, że mam coś nie zapłacone... Ze dzwonią do niej na telefon i mnie szukają.. Boże dziewczyny mi zycie odeszło z nerwów.. Bo co jest grane, że mnie szukają już pod nr telefonu babci... Okazało się, że to dzwoniła pani z telekomunikacji i chciała rozmawiać z moją ciocia.. (córka babci która jest za granicą) bo maja do niej ofertę... A babcia nas pomyliła i stwierdziła, że to szukają mnie, oczywiście dodając dużo od siebie, bo połowy nie zrozumiala/nie doslyszala.. Po tej akcji miałam ciśnienie 140/95..ja się z nią wykończe ehh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku rozumiem nerwy, ale listonosz to jakis nieogar, powinnas napisac na poczte oficjalna skarge, że jestes w domu a on nawet sie nie chce pofatygowac na górę ! ;/
Z jednej stronu rowniez zazdroszcze tych nerwów, bo do mnie jak przychodzi cos z sądu to juz tylko sie z brechem z mezem zakladamy o ktora sprawe chodzi..... a wszystko przez te pozyczone dla pracodawcy pieniadze. Zasypialam, i mnie maz telefonem obudził. I nici z drzemki :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam! Przepraszam, że tak z odstrzału, ale siedzę tym razem w łóżkowych i materacowych mętach i nijak nie mogę trafić na sklep, który sprzedaje te łóżeczko i ten materac, który chcę..
![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-27 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Wtajemniczenie
|
Bursztynku, ja też wszystko bardziej przeżywam w ciąży.
![]()
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Blanka ale macie z tą babcią...
Bursztynku na listonosza powinnaś złożyć skargę,przysporzył Ci niepotrzebny stres! Jestem dzisiaj nie do życia,ale mam ochotę na sernik na zimno,męża wyślę po składniki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale uporalan się w końcu z prasowaniem więc teraz kawka i odpoczynek ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
Stoimy w korku na a4 i donoszę, że poofi ma dzisiaj -20% na wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Burszytynku dobrze, że jyż wiesz o co chodzi i będziesz spokojna na majówce.
Blanka mój też nie raz się wierci jak chodzę. W temacie kocyków to nie ma co kupować za dużo. Ewka w sumie używała dwóch, później jednego, a mieliśmy chyba 7. Mężu pojechał sobie do teściów, a my mamy dojechać jutro albo w niedzielę ale średnio mam ochotę tam nocować. W niedzielę teść robi imieniny więc posiedzimy do wieczora i do domu. We wtorek mamy osiemnastkę kuzynki męża, mamy wynajęty pokój więc w każdej chwili będę mogła się położyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
Kurde znowu zjadło mi cytaty :/ ja co roku jezdze do rodziny pod Krosno
![]() Od wczoraj mam okropny humor, wczoraj tak płakałam, mąż nie umiał mnie uspokoić, bardzo zabolalo mnie jak ostatnio szwagier przyszedł do nas z nową dziewczyną, a ona w bardzo głupi sposób skomentowała to że będziemy mieć drugiego synka :/ Dzisiaj jak mały pójdzie spać planujemy wieczór we dwoje i pizzę, mam nadzieję że mi przejdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1499 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1500 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co za kobita, niektórzy to mogliby się ugryźć w język i zastanowić się zanim się odezwą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.