Wasze sny - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 08:17   #1471
mlecznybarek
BAN stały

Dot.: Wasze sny

Mnie ostatnio śnił mi się czarny tunel z którego nie mogłam w żaden sposób się wydostać. Wydaje mi się, że nasze sny to pokłosie codziennych problemów i stresu, dlatego czasami śnią się nam głupoty.
mlecznybarek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-05, 14:31   #1472
_Matilde_
Biała Dama

Lubię jak mi się śnią piękne wnętrza, stare dwory, pełno pomieszczeń bogato urządzonych, starych mebli... A ostatnio często śni mi się że mieszkam w czymś takim, nawet można powiedzieć że to stały element

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-08, 22:10   #1473
o_Khaleesi_o
Zadomowienie

Śniła mi sie wizyta u ginekologa i jak dowiaduje sie na niej ze jestem w ciazy .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
o_Khaleesi_o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-08, 22:30   #1474
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Mi się ostatnio często śni wojna. Ostatnio byłam Afroamerykanką kryjącą sie przed ostrzałem
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-19, 22:42   #1475
Kasiunnnia
Przyczajenie

Cześć wszystkim ostatnio miałam dziwny sen i już szukałam interpretacji swojego snu i znalazłam tylko pojedyncze interpretacje, a to nie do końca pasuje do mojego snu. Mój sen był taki:

Zaczęło się tak, że wyszłam przed swój dom i spojrzałam w niebo, na niebie było mnóstwo gwiazd i dużo gwiazd tzw. spadających, niebo nie było czarne, było jakby takie rozświetlone od gwiazd (trochę takie jak przy zachodzącym słońcu), ale była to noc. Potem zawołałam do rodziców żeby zobaczyli spadające gwiazdy ale tata nie za bardzo chyba był zainteresowany, na chwile wyszła mama w piżamie, ale nagle gwiazdy przestały spadać, byłam trochę smutna, że nie mogłam tego mamie pokazać. Następnie znowu spojrzałam w niebo i zobaczyłam wolno przemieszczającą się gwiazdę na niebie, przemieszczała się dłużej niż te spadające i nagle zgasła a ja widziałam dokładnie jak spada meteor i spadł przede mną. I tu pojawia się coś dziwnego, ponieważ spojrzałam na jeszcze trochę rozżarzony meteor i nagle wzięłam go i wsadziłam do buzi i jak pies pobiegłam do domu i go wyplułam w ganku następnie nagle widziałam w tym śnie, że się rozpadł albo otworzył a potem widziałam jakbym coś z niego dziwnego ulepiła ale nie miało to kształtu niczego konkretnego... Czy ktoś wie co ten sen może oznaczać ?
Kasiunnnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-05, 12:57   #1476
aggie23
Rozeznanie

snil mi sie wypadek ostatnio... dziewczynie z pracy cos sie stalo z noga. okropny sen.
aggie23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-22, 08:29   #1477
macmiki
Raczkowanie

Obudziłam się pomiędzy dwoma budzikami i zasnęłam. Tylko mi się wydawało, że nie śpię Głaskałam jakiegoś kota w sypialni rodziców. Nagle kotek się skurczył przerażony, patrzył w róg pokoju i zapytał mnie, czy tam coś jest. Uznałam, że koty widzą duchy - uciekliśmy z pokoju krzycząc do mamy, że mają ducha i że kot się przestraszył. Mama spokojnie weszła do sypialni i mówiąc "spokojnie kotku, już spokojnie" pochyliła się i zaczęła głaskać miejsce, gdzie nikogo i niczego nie było.
macmiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-22, 11:12   #1478
wisienneczka
Raczkowanie

największe głupoty śnią się zawsze jak już się obudzę i zasnę jeszcze raz. dzisiaj np śniło mi się, że byłam pilotem, a nie wiedziałam jak latać samolotem
wisienneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-22, 16:08   #1479
o_Khaleesi_o
Zadomowienie

Miewacie prorocze sny ?

o_Khaleesi_o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-22, 16:57   #1480
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez o_Khaleesi_o Pokaż wiadomość
Miewacie prorocze sny ?

Miewam. I w drobiazgach, jak odwołana impreza, i niestety czasami w sprawie śmierci, wypadków i innych takich

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-26, 12:46   #1481
macmiki
Raczkowanie

Czasami Ale bardziej coś w stylu deja vu. Z tym, że ja rano pamiętam doskonale, że mi się to śniło. A później to widzę. Nie wiem, jak to wyjaśnić.
macmiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-28, 19:39   #1482
Dolczi
Zakorzenienie

Generalnie rzadko pamiętam sny, ale ten z wczorajszej nocy zapadł mi w pamięć. Byłam w zaawansowanej ciąży (jestem bezdzietna w tej chwili i nie staram się o dziecko). Urodziłam w domu dziewczynkę tego samego dnia. Nie wezwalam karetki i nie pojechałam do szpitala. Poród był lekki i przyjemny. Ale czułam niepokój. Nie wiedziałam czym karmić niemowlę. Dziewczynka w ogóle nie płakała. A dwa dni po porodzie siedziałam z koleżankami w pubie. Powiedziałam, że mała w ogóle nie płacze. Dziewczyny się śmiały. A ja powiedziałam, że to po tacie tak ma. Ten sen był dziwny.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-29, 11:01   #1483
Amka40
Przyczajenie

Ja się przekonałam, że sny są zazwyczaj jakieś dziwne i w znacznym stopniu odjechane. Ostatnio nawet miewam tak, że w czasie takiego snu mózg daje mi znać, że mary senne przesadziły i to co mi się śni jest nierealne. O snach powstało już wiele książek i można by pisać w nieskończoność, powołując się przy tym na różnych filozofów czy psychologów. Ale zazwyczaj lepiej podejść sobie do tego na "miękko" i ewentualnie zajrzeć do sennika np. tu:
Sennik ciąża - "(...)jeżeli kobieta śni o ciąży, to być może oczekuje dużych zmian w swoim życiu."
A na kobiecyswiat pl napisali tak: "Takim snem, który u niektórych może budzić zaniepokojenie, jest ciąża. Sen o ciąży może mieć wiele interpretacji, ale generalnie jego znaczenie jest pozytywne. Podobnie jak ciąża w świecie realnym symbolizuje nowe życie, które ma się narodzić, tak i w marzeniach sennych jego interpretacja jest bardzo podobna".
Ogólnie sen o ciąży jest pozytywny
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości