![]() |
#1471 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze sny
Mnie ostatnio śnił mi się czarny tunel z którego nie mogłam w żaden sposób się wydostać. Wydaje mi się, że nasze sny to pokłosie codziennych problemów i stresu, dlatego czasami śnią się nam głupoty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Biała Dama
|
Lubię jak mi się śnią piękne wnętrza, stare dwory, pełno pomieszczeń bogato urządzonych, starych mebli... A ostatnio często śni mi się że mieszkam w czymś takim, nawet można powiedzieć że to stały element
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Zadomowienie
|
Śniła mi sie wizyta u ginekologa i jak dowiaduje sie na niej ze jestem w ciazy .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1474 | |
Raróg
|
Mi się ostatnio często śni wojna. Ostatnio byłam Afroamerykanką kryjącą sie przed ostrzałem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Zaczęło się tak, że wyszłam przed swój dom i spojrzałam w niebo, na niebie było mnóstwo gwiazd i dużo gwiazd tzw. spadających, niebo nie było czarne, było jakby takie rozświetlone od gwiazd (trochę takie jak przy zachodzącym słońcu), ale była to noc. Potem zawołałam do rodziców żeby zobaczyli spadające gwiazdy ale tata nie za bardzo chyba był zainteresowany, na chwile wyszła mama w piżamie, ale nagle gwiazdy przestały spadać, byłam trochę smutna, że nie mogłam tego mamie pokazać. Następnie znowu spojrzałam w niebo i zobaczyłam wolno przemieszczającą się gwiazdę na niebie, przemieszczała się dłużej niż te spadające i nagle zgasła a ja widziałam dokładnie jak spada meteor i spadł przede mną. I tu pojawia się coś dziwnego, ponieważ spojrzałam na jeszcze trochę rozżarzony meteor i nagle wzięłam go i wsadziłam do buzi i jak pies pobiegłam do domu i go wyplułam w ganku następnie nagle widziałam w tym śnie, że się rozpadł albo otworzył a potem widziałam jakbym coś z niego dziwnego ulepiła ale nie miało to kształtu niczego konkretnego... Czy ktoś wie co ten sen może oznaczać ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Rozeznanie
|
snil mi sie wypadek ostatnio... dziewczynie z pracy cos sie stalo z noga. okropny sen.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Obudziłam się pomiędzy dwoma budzikami i zasnęłam. Tylko mi się wydawało, że nie śpię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
największe głupoty śnią się zawsze jak już się obudzę i zasnę jeszcze raz. dzisiaj np śniło mi się, że byłam pilotem, a nie wiedziałam jak latać samolotem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Zadomowienie
|
Miewacie prorocze sny ?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Biała Dama
|
Miewam. I w drobiazgach, jak odwołana impreza, i niestety czasami w sprawie śmierci, wypadków i innych takich
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
Czasami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Generalnie rzadko pamiętam sny, ale ten z wczorajszej nocy zapadł mi w pamięć. Byłam w zaawansowanej ciąży (jestem bezdzietna w tej chwili i nie staram się o dziecko). Urodziłam w domu dziewczynkę tego samego dnia. Nie wezwalam karetki i nie pojechałam do szpitala. Poród był lekki i przyjemny. Ale czułam niepokój. Nie wiedziałam czym karmić niemowlę. Dziewczynka w ogóle nie płakała. A dwa dni po porodzie siedziałam z koleżankami w pubie. Powiedziałam, że mała w ogóle nie płacze. Dziewczyny się śmiały. A ja powiedziałam, że to po tacie tak ma. Ten sen był dziwny.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1483 |
Przyczajenie
|
Ja się przekonałam, że sny są zazwyczaj jakieś dziwne i w znacznym stopniu odjechane. Ostatnio nawet miewam tak, że w czasie takiego snu mózg daje mi znać, że mary senne przesadziły i to co mi się śni jest nierealne. O snach powstało już wiele książek i można by pisać w nieskończoność, powołując się przy tym na różnych filozofów czy psychologów. Ale zazwyczaj lepiej podejść sobie do tego na "miękko" i ewentualnie zajrzeć do sennika np. tu:
Sennik ciąża - "(...)jeżeli kobieta śni o ciąży, to być może oczekuje dużych zmian w swoim życiu." A na kobiecyswiat pl napisali tak: "Takim snem, który u niektórych może budzić zaniepokojenie, jest ciąża. Sen o ciąży może mieć wiele interpretacji, ale generalnie jego znaczenie jest pozytywne. Podobnie jak ciąża w świecie realnym symbolizuje nowe życie, które ma się narodzić, tak i w marzeniach sennych jego interpretacja jest bardzo podobna". Ogólnie sen o ciąży jest pozytywny
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.